Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
straaaaaaaaaasne zeriem. 😉 minule padla nutela za dva vecere. Rano chcel dat mm detom na desiatu do rozkov, aj ked to takto nezvyknu jest a pocujem rano sepot do ucha v posteli: ty si zjedla tu cokoladu ? aku cokoladu ? no tu nutellu .. ano vcera 🙂 🙂 🙂 takze malinka ma v mlieku same sladkosti 🙂 🙂 🙂 cisto kojena
no a mam pat kg navyse oproti povodnej vahe.
monkey vitaj v klube... 😀 ja som prisla z nemocky a mala som uz len 2 kg + a nabrala som dalsich 5 doma... 😅 dve su uz dole a na zvysku sa pracuje... 😀
baby aj vy ste v takej prisernej euforii z tych miminiek ako ked sa narodili? ja mam niekedy pocit ze u mna je to uz pomaly az chorobne... 😕 😅
teda tamarka riadna baba 😉
my sa tiez pridavame ku sliepkovym Mia proste past koniky nebude 😀
este som vas vobec nestihla pokukat na fb,ale stihli sme doktora navarit a oprat 🙂 a my tu mame asi 8 stupnou ,tak super teplucko oproti vam 😵
ahojte
jeeeeeeeej tamarka ty si teda bacuľka pekne 😀 😀
adka ty si sa tusim pytala na brokolicku obvarim do pekaca poukladam zemiaciky,brokolicku,sunku na rezance syr postruham a zalejem sladkou smotanou este si necham kusok a potom pred koncom rozslaham vajko a vylejem.niekedy davam aj cibulu teraz som nedala 😝
zase rozoberate vahu hmmmmmmmmm ja mam teraz kramy no total zeriem sladkosti ☹ ☹ co ja nemam vo zvyku no a kila mam este jaj jajjjjjjjjjjjj navyse cize musim zacat cvicit a vobec nic nejest 😀 😀 😀 vtedy zapnem svoje pôvodne gate 😢 😢 😢
tiez sa hlasim do klubu +5 kilovych 😀 inak monkey, ja davam celu vianocku za dva dni - okrem ineho samozrejme, len ako maskrtku 😅
slovakia, bude, daj jej cas 😉
inak my sme predsa len boli vonku, je tam -5 a malinky sa tvari strasne spokojne, tak som rada, ze som sa odhodlala, je tam kraaaaaasne slnieckovo
ajkaag aj my sme boli vonku pred chvilou sme sa vratili este slečna dospava v postielke sem tam sa pučí a vydáva čudné zvuky ale očká zapučené 😀 😀 😀 😀 😀
aj ja som +5kilova 😅 a do povodnych veci absolutne nehrozi,uz som bola nakupit nove 😝
tak mlada sa tvari este ze spi,ale cakam kamosku s takym chlapcekom priblizne v kikovom veku,tak to budeeee-po spani 🙂
sakura ze 5kíl tak to zhodíš raz dva
ja čakam balík s novými vecami dufam že sa v nich budem cítiť dobre rifle už mám tri nové jedny popôrodné su už veľké ale aj tak nevojdem do pôvodnych nezapnem och ten pupok vlastne sadlo 😢 😢 😢 😢 😢
mayka, no, rotavirusy sme dali, prvu davku uz ma za sebou a na dalsej poradni dame druhu davku... ja som ako mala neznasala crevne choroby, takze aj malu chcem uchranit od hnaciek a zvracania... snad to pomoze aspon trochu...
dnes sme boli na sone obliciek, chvalabohu ok, nie je to povinne, to nas poslali este v porodnici, ze ked bude mat 3.mesiace, treba este raz pozriet...
kocky, dnes srsite humorom. len vas nejako nestiham, musela som maleho zase uspat nech stihnem MK a FB. To ako budem dieta vychovavat nalepena na PC? 😀
Monkey, vediete !!! 😀
Ja som +4kg, ale aj 5 by mohlo ist dole. Sakura, ty teda nevyzeras, to kolko si mala pred tym, 40 kg? 😀 V dobrom, samozrejme...
My asi lozit budeme coskoro. Vcera trucoval ked pasol koniky (uz bezne kolienka supne pod telo, cize je vlastne na styroch) a normalne sa zacal posuvat nozickami do predu a rucicky 2x prelozil cez seba a bol von z hracej deky. Nam s mm padla sanka, asi ho zacnem privezovat... Teraz trenujeme prevalovanie na brusko. V spanku sa prevali aj sam, inac sa mu nechce. Musim mu prelozit nozicky, zvysok tela zvladne aj sam, pekne sa rucickami poposuva a zaprie a vystrie hlavicku hore. No a sedenie, jedine ked ho nosim tak na mne sedi (vsak mame reflux, inac sa neda) ale nepritahuje sa ani nahodou. To este nezistil ze sa da...
sakura, ja tocim dvoje rifle, take co som predtym musela nosit s opaskom, inak by som ich bola stratila, este stastie ze chodime len na prechadzky a k doktorke 😅
ajkaag, to si dobra, ze dvoje rifle. To mas dvojnasobok toho co ja 😀 Ja mam len jedny co zapnem, vzdy mi boli velke, teraz uz zacinaju byt konecne trosicku volne. Ostatne nezapnem, ale asi aj pre to ze som vsetky oprala, tak ich asi musim roztiahnut najprv...
ze plus5 😀 😀 😀 strasne vela fakt ... ja mam stale plus10 a bola som nutena kupit rifle a bola som stastna ze som obliekla 42 ...
kkiki, ja som si to predstavovala tak, ze +12 pocas tehu priberiem, 10 necham v nemocnici, 2 zhodim tyzden po porode a bude. Ale realita je uz ina 😠 😠 😠 ked som prisla z porodnice a mala som +12, skoro ma porazilo 😠
strapco: IP 😉
zuzu, ja som pre zmenu pri prvom tehotenstve pribrala 8 a z porodnice prisla o 15 kil lahsia, tak si vies predstavit ten sok ked mi teraz z 12 ostalo 5 😠
ja mam teda plus ale obleciem vsetko 😀 co z toho vyplyva ? ze to mam v prsiach 😀 😀 😀 keby !!!!!
adka zatial som teba nasla na fb. inak ja som katarina husličkova tak ak chcete aj mna si mozete najst 😀
inak ja mama este 2-3 kg s tehotenstva ale zhodit chcem aspon 5 🙂
katka odklepnute... 😀
inak - nezaockovali nas. mala ma sopliky a ze keby sa to skomplikovalo a potrebovala by antb, nebolo by to vhodne. tak ideme v pondelok znova, dovtedy mam odsavat sople a vytierat nostek nasivinom. ideme na to, len dama sedem kilova sa musi najprv zobudit. uz viem preco tak pribera. lebo skoro stale spi 🙂 🙂 🙂
no to ja aspon 20kg... 😠 des sa kukat do zrkadla... 😝
baby, moja dcera chce byt na facebooku - nie taminka, Saska 🙂 mozu tam byt aj deti ? 😀 😀 😀 uvedte ma do problematiky...videla ako chatujem a vyhnala ma zo stolicky a chatovala zrazu ona
inak dnesne deti sa tusim narodia a vedia robit s PC. ona si kopiruje, foti, robi kolaze, ma osem rokov 🙂
Ahojte, kolko spapa vase malicke na jednu davku?
u mna nemeratelne - kojim 🙂
baby rupli mi nervy ... isli sme hore na tu navstevu a stella je v poslednom case strasne neznesitelna ja robim co mozem, ale to je des ... tak tam strasne robila zle, ze som musela odist dole a potom som jej normalne od jedu rozkopala hracky ... dala som jej aj facku ☹ ja uz proste nevladzem z nej ... strasne na seba upozornuje a vobec ju nezanedbavam tak ako olinovi sa venujem aj jej ... bit ju nechcem, neviem fakt co mam snou robit ☹ ☹ ☹ ☹ ona absolutne neposlucha, vsetko zneuziva ... uz som jej aj zakazala rozpravky pocitac vsetko .... este horsie ... ja som strasny kludas, ale ked vypenim tak konec sveta .... musela som sa vyrozpravat ...
monkey fb je od 18 aj moj vacsi maly vymyslal 😒
plne chapem..
caute baby, ja som sa dnes postavila na vahu a hoorko som zaplakala, ze +9, ja mam pocit ze odkedy som doma z nemocky este sa co to na mna nalepilo... ☹ no nic, zacinam chudnut, tak sa pridavam k tym dietujucim...stale nosim tehu rifle, ostatne nohavice ani neskusam, teraz budem teplakova kralovna...klasicky bicykel mam rovno v kuchyni, kupili sme take valce na trenovanie, na to sa ten bike polozi a ja mozem krutit pedalmi na mieste 😀 😀 tak dnes som si dala 30 minut, kedze mi to moja dcera dovolila a zajtra pokracujeme...
monkey, ze 7 kilo, ty mas potom smotanku a nie mlieko 😀 😀
a ukulele, ja som si myslela ze my sme najlahsi, ale my uz mame 4780gr., ale to je meranie z minuleho tyzdna, to musi byt rozkosny malu pampuch ten tvoj drobec..
ja tu citam ako tie vase pasu koniky, ja ked ju dam na brusko tak sa len zlosti a ked je velmi unavena tak zaspi...ale take ze past koniky???neexistuje..nohami kope o 106 a rukami rozhadzuje, tiez je sliepkova
majkaa moja je na UM a spapa 100-120ml, kazde 3 hodiny

a ze o tom pisem-tak mame po spani,uz pocujem zo spalne "porodne vzdychy a tlaky" 😀 takze mozem ist prebalovat zas...