icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

slovakia13
28. jan 2010

kkiki
presne jak u teba ,ja nie som narocna teraz tu mam uuuplne tu min matersku stale cakam na benefity a on to vie ,ze zijem cely mesiac z toho co on minie za hodinu v nejakom podniku 😒 a tiez ma problem mi poslat 200libier 😝 a to keby riesime sudnou cestou musel by davat ovela viac

slovakia13
28. jan 2010

a este ma minule vytocil ,ked mi dava rady mailom 😅 ako mam Miu vychovavat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

monkey3
28. jan 2010

takze kkiki teraz jej daj recept ako najst takeho co robi takych nadhernych synov... iste mas recept na pokus c. dva

monkey3
28. jan 2010

no asi ju treba vychovat tak aby sa nespravala zbabelo ako jej tatinko, to by som mu odpisala ja

monkey3
28. jan 2010

caute, vidim ze sa venujete detom a domacnosti, idem si aj ja prisit gombik

slovakia13
28. jan 2010

kikki
ty si fotografka 😀 hned som si myslela 😉 mas super fotky
hod typ na nejaky dobry fotak co ma cenovo nezrujnuje 😀 stale kukam na nete a vobec sa v tom nevyznam milion znaciek funkcii a mne to vobec nic nehovori 😅
monkey
asi som mala 😀
sorry ,ze som sa tu tak rozpisala

slovakia13
28. jan 2010

chuda mala sa nervaci a ja na PC 😝 pekna som ja matka

mayka
28. jan 2010

ahojte kobylky moje,

na fc mam z vas total chaos. ale ja som si uviedla moj nick do kolonky "napiste nieco o sebe" Tak ak si to tam napisete aj vy aspon sa budeme vediet idenifikovat. 😀

slovakia gto sa az zle cita. Prepac ale to bol teda pekny typek. No aspon ti malinku miu zanechal. A on nech si trhne. Drbo z lesa. prepac. 😅

mayka
28. jan 2010

mne sa taaak nic nechce zeny moje zlate. 😀 Tiez cumim do monitora a tolko by som toho mala porobit. Doma jak po vybuchu a dieta mi buvinka a ja kukam jak blba na kona. 😀 Zavislacka som veru...

kkiki
28. jan 2010

no a tohoto mojho teraz som stretla takto 🙂)) jeho kolega co mali spolu galeriu tak po mne siel a zavolal ma ci mu nepridem odfotit jednu vystavu ja ze hej preco nie .... ale on sa mi teda vobec nepacil, ten kolega, ale vedela som, e ma este spolocnika tak som len tak kukla, ako vyzera a tak a som si pomyslela a to je nejaky panko 😀 toho urcite zaujmaju len pipenky typu aupark ... lebo nahodeny kosielky kabatik no panko ... tak som tam prisla o piatej a vykukol moj martin a kuka kuka ... a pyta sa kolegu ze to kto je ? a on ze nasa fotografka ... a potom sa fuuuuurt na ma pozeral az mi to uz bolo neprijemne ... a robil rozhovor pre jojku a namiesto do kamery pozeral mne do objektivu ... (dam potom na FB tu prvu fotku ako na mna kukal nejako to namaskujem aby ste videli ten pohlad 🙂)))) doteraz sa na nom smejem ... no mna to tam uz nebavilo a chcela som ist a napotvoru isiel okolo galerie kamarat fotograf a vosiel dnu a ukradol ma a to len matko ze daaaaaaj mi cislo na teba, tak som mu v behu dala cislo a isli sme do narodneho za radacavskym a potom do mesta a matko moj mi stale vypisoval ... to bol stvrtok... v piatok sme si cely den smskovali a v sobotu do kina ... ludia ja som myslela ze ma picne ... sedel po mojej pravici a furt na mna kukal a vzdychal ... ja som uz chcela normalne vstat ze co mu je ze ked sa mu nepaci so mnou v kine mozeme ist kazdy domov ... a z neho potom vyslo, ze vzdychal lebo mi chcel dat strasne pusu a nevedel ako ... no a v pondelok sme sli do ikei aj so stellkou a nas krasny drahy martinko prvy krat u nas prespal s dovolenim stelly a uz nikdy neodisliel ... sme spolu vyse dvoch rokov a nevideli sme sa z tych dvoch rokov asi 10 dni 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no tak len v skratke ....dnes mam asi slohovu naladu ked tak snezi ...

mayka
28. jan 2010

kkiki to je ako z filmu. kraaasne. 😵 Ze veeelice takza romantikos.

My mame trosku iny pribeh . Moj manzel chodil s mojou spoluzickou ked sme chodili na strednu Vtedy sme mali 17 rokov. 😅 Bola to moja dobra kamoska len kedze bola naintraku tak na neho nemala az taky dohlad cez vikendy a ja som mileho mojho muza vtedy jej frajera 😀 nacapala ako sa velice mojka a objima s nejakou cuszou kockou na diskoteke. Tak hned v pondelok som ho jej natrela a oni sa rozisli. 😅 Som ho mala vtedy za poriadneho kure...ka. 😀 Tak ale mal 17 takze puberta ako hrom. No a onejake 3 roky sme sa nahodou stretli na diskoteke a sme sa dali do reci a on tze ty si ta co ma natrela Silvii. Ale uz ame sa na tom skor bavili . 😀 A zacali sme sa stretavat akoze kamosi . No a odvtedy sme spolu. Teraz sa mi smeje ze zato ze som ho natrela kamoske ho budem trpiet cely zivot. hehe
😀

kkiki
28. jan 2010

🙂) sa mi paci ako sa uz nebojime o sebe rozpravat ... teraz sa mi celkom paci ta myslienka ze by sme sa mohli stretnut niekedy niekde vsetky, taky poriadny babsky zur 🙂)))

mayka
28. jan 2010

kkiki, ja som za. Vsak uz vieme o sebe dost vela. mam pocit ze vas poznam ako svoju rodinu pomaly. 😀 Este som s vami aj castejsie v kontakte. 😀

sakura77
28. jan 2010

ahojte!
zuzu,moja dlhorocna vaha je 56 kg-ale teraz som si povedala ze staci aj 58 😀 takze preto este 5 kg-inak by to bolo este 7 😅 ato si si pekne predstavoval jak dva tyzdne po porode budes zas jak modelka
😀 na 😀
m sa tiez moc past nechce,nebavi ju to,zato sa hmyri a toci dokola 😀
ajkaag,sak aj ja mam momentalne len dvoje-esteze teraz vela nikam nechodim,tak sa da... 😉 inak ostatnych-tych malych mam pol satnika 😀 co mi je ale naprd kedze ich nezapnem 😠

kkiki,o nervickach ani nehovor,nechci vediet coho je schopny moj maly-tak tzen ma ine styly na upozornovanie,uz som niekedy na infarkt,baby je to mozne aby som si nevedela poradit s 3 rocnym deckom???
😕 no je,fakt...kamoska co ma tiez deti s takym rodielom mi hovorila ze im trvalo pol roka kym sa "ukludnila" a zvykla si na babo-tak sa tesim "uz" len 3 a pol mesiaca 😀
my spapame 120- to ma na 3 hodky-a ked da 150 -tak na 4 vydrzi
juuj,kiki,teraz citam pokracovanie -tak to som este neskusala ze pobalit kufor-ale dobry tip 😀
jeej,baby,love story riesite? 😀
noo,niektori chlapi su ozaj jak z inej planety,najviac ma vedia nasrat ti co neplatia na svoje vlastne dieta ,magori ☹ ☹
no a nocka super,papala len raz o tretej a potom spinakala do 8-mej 🙂

meliska
28. jan 2010

baby, musim sa vam pochvalit, opat mam dve volne ruky... sice zatial iba na par minut(30) vcera nam totiz dosla konecne babysatka tak uz satkujeme a celkom sa nam to paci...teda mne asi viac 😀 😀 Hanka po chvili protestuje, lebo volne ruky zasa nema ona 😅 😀

mayka
28. jan 2010

bayb inak kamoska mi poradila vyborny sposob odsavania soplikov vysavacom. Moje dieta sa pri tom strasne metalo a nevewdeal som sa trafit do dierky (nosnej). Dokonca aj ten solny sprej som jej raz do oka nec htiac strekla co ma odsaca rukami a kruti sa po celej prebalovacej podlozke.

No kamoska mi poradila aby asom si malinku dala na podlozku na zem alebo na gauc a akokeby som si na nu sadla. Samozrejme len akoze. 😀 tym padom ma hlavu medzi mojimi kolenami cize nemoze sa moc hybat a ani krutit hlavou kedze ju moje kolena nepustia. 😅 a krasne jej rychlo odsajem sopliky. No vyzera to horzne ale je to fakt ucinne a hlavne rychle. predtym to bol aj parminutovy boj s nou. Cize mala z toho vacsi stres.

meliska ahoj. Takze mas volne ruky ? No super. Uz bolo nacase. 😀

meliska
28. jan 2010

jaj teraz som vas docitala... love story jak hrom kkiki a mayka 😉 😉
ja som mm spoznala na intraku na VS, bol moj sused na chodbe 😉 chodil si poziciavat par kvapiek JARi na spongiu alebo med do caju... a ja som si myslela, ze "beha" za mojou spolubyvajucou 😀 inak potom sa mi priznal, ze medu mali na izbe na kila a najviac som ho vytocila, ked som mu chcela velkodusne dat celu flasu JARi, nech tolko nebeha a doumyva ten riad 😀 😀 😀

meliska
28. jan 2010

mayka: no uz nie, slecna sa zacala vzpierat, tak som ju musela vybrat, ale hned mi zaspala na rukach 😀 ma deficit 😀 😀 ale jedna ruka mi ostala volna tak pisem... musim na Hanku pomaly s tou satkou, aby z nej nemala stres a paniku 😀
inak to s tym odsavanim vyskusam aj ja,teraz aj 2x denne musime odsavat...tiez sa strasne vrti... chuda bude mat nos jak Fiona 😀 😀

kkiki
28. jan 2010

😀 no trdla su to veru 🙂))

hegina
28. jan 2010

Ahojte kočendy,
takže sa hlásim po poradni, naše dvojmesačné miery sú: 6260 gr., 62 cm a obvod hlavičky je 39,5 cm. Dobré nie? Teším sa z drobca veľmi, inak som doma s 2 detmi lebo malá soplí takže mám žúžo a nič nestíham, ale sem-tam si vás prečítam.
Tak sa držkajte ja sa zas prihlásim. Prajem každému veľa zdravíčka

catalin
28. jan 2010

caute baby,

moja bambula este spiiiii 😀 😀 ja som sa kludne najedla a vypila kavu!!!aky kraaaasny den 😀 😀

ja som mojho m stretla online. jak z filmu, vonku prsalo ako z krhly, tak som vbehla do net kafe ze si skratim chvilu...znudene som browsovala az som sa preklikala na nejaky chat...a nejaky ivan mi zacal vypisovat...ostala som tam 5 hodin, povedali sme si o sebe vsetko, vymenili si cisla...on bol v UK ja v Irsku...domov som sla s mobilom prirastenym na uchu, o 2 mesiace sme sa stretli na zivo a uz sme sa nepustili..chvilu sme cestovali za sebou a potom sa mm prestahoval do IRL...

slovakia13
28. jan 2010

baby
normalne ma nostalgia chyta 😀 😵
tak ja Miinho otca na party ,vobec som netusila kto je co je az v robote si to ku mne namieril jeden zo sefov v obleku,ja cela v strese ,ze ma hadam idu prepustit 😀 a to bol Siôn 😀 v zivote nechodil na vyrobu ....tak asi bol aj on trosku zalaskovany ked sa znizil a prisiel pred celou factory za mnou 😵 ach boze

baby a FB bude spoplatneny 3 cosi eura na mesiac 😝

bodzlomu
28. jan 2010

catalin - tak nejak som toho mojho stretla aj ja...

ale aby som sa pridala, predtym som mala tiez jeba 😠 pri ktorom som to dopracovala na 3tyzdne do nemocnice - mala som anorexiu 😖 nastastie ma podrzala ako jedina osoba moja mamina a tak som sa z toho relativne rychlo dostala... ale kedze toto je choroba skoro ako alkoholizmus a recidiva ciha hocikde, bolo to tazke, uplne som sa z toho dostala az pri terajsom priatelovi - sme spolu 4 roky a myslim, ze vdaka mojmu synovi Matkovi mi ani recidiva nehrozi 😵
a ten jebo bol este aj nasilnicky a ja blba tiez, ze som na nom tak strasne citovo vysela ☹

slovakia - viem ake je tazke "zabudnut" na niekoho koho clovek tak silno lubil... a istotne k tebe nieco citil, ale vela chlapov je takych, ze za svoje ciny nevie niest zodpovednost... mozno jeho manzelka je taky typ, ze doma vsetko riadi a on ma v gatiach a "boji" sa jej 😒 😔
Mas to tazke, ale si silna a spolu s Miou to zvladnete!!!

deina
28. jan 2010

To snad nie! 😕 😕

Ja mam draheho tiez z netu, napisal tam o sebe nieco v tom zmysle, ze je najtolerantnejsim clovekom na svete, tak som mu musela napisat a pobuzerovat ho. 😅

Hegina, pekne miery. 🙂

Mne maly tento tyzden nepribera. Za cely tyzden pribral len 50g, no nic moc, ale nevadi, mozno sa kooonecne v tom priberani stopol, vsak tucko to je riadny (6460g a 60cm). Ale je spokojny, papat nepyta a momentalne spi, dnes je akysi ochrapany. Misko takisto, rano som ho musela zobut (ked ho o siedmej nezobudim, uz mi na obed nechce spat) a teraz uz opat spinka.

Meliska. 😀 To bolo dobre s tou JARou.

bodzlomu
28. jan 2010

kkiki - to by teda bol poriadny zur...
podla mna je fajn, ze mozeme pisat aj o tom co nas trapi - mimo nasich drobcekov 😵 sme si taka psychicka opora 🙂

monkey3
28. jan 2010

obedujem plnenu papriku bez papriky 🙂 a citam tie love story

tiez sa stavam zavislou. nejak nevyhladavam pravu clovecinu vo svojom okoli.. ked mam volne ruky alebo ked kysne cesto 🙂 otvaram notebook

deina
28. jan 2010

Slovakia a ona, manzelka, vazne nic netusi? 😨 Mne jej je az luto, hentakeho slabocha mat doma. Ale dcerku ti krasnu dal. 🙂

deina
28. jan 2010

Toto by sa mi teraz zislo:

http://www.bambini.sk/sk/product/1992/khw-snow-... 😵 😵

bodzlomu
28. jan 2010

deina - to bude zmena pocasia 🙂 mne tiez nejako viac chrni 🙂 a tucniacik je dobry!! chutnucky hihi

monkey3
28. jan 2010

deina dve deti, varis uctyhodne, k tomu modry kon x 2 (nasla som ta aj v marcovkach nahodne 🙂, fb a ine siete 😀 a vyhladavas nam taketo paradne produkty - tie sane nemaju chybu .. ako to stihas, pritom vyzeras byt skor flegmos pohodicka ako stresmenka .. ja niekedy nestiiiiiiiiiiiiiiiham z vela veci naraz mam stres