Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
No tu stiham viacero tem... 😀 😀 Ale dnes mam taky pohodovy den, polievku mame uvarenu zo vcera a robila som len rychle cestoviny so sunkou a vajickom, nic extra, preto stiham. Inak tu mavame o dost veselsie... 😅 Monkey, tie sane som videla u vas v TT, u Kesslerovcov (Bambini), hned mi padli do oka.
co si tu robila ? 🙂
no tak som vás konečne dočítala medzitým mi poštárka zobudila deto a teraz tu zas niekto zvonil ma urve ako keby iný zvonček na bráne ani nebol
a zoznámenie tak u nás to bola iná sranda ja som bola akurát v rozvodovom konaní s bývalým mm (a to sme už rok žili oddelene) a vôbec som nemala náladu na nejaké vážne vzťahy tak som si len tak cez net písala a potom ma jeden netový kamoš aj vytiahol na stretko a tam sme sa stretli no ja som akurát nemala náladu na vzťahy lebo rozvod s drahým bol dosť brutálny tak som si len tak chcela užívať a myslieť na niečo iné a bolo práve leto no nehľadala som žiadny vzťah tak to boli len také žúrky kávičky a podobne a pomaličky to naberalo iné grády ale rýchlo som to chcela zastaviť keď som zistila že drahý je o 5 rokov mladší tak o to viac lebo som si začala uvedomovať že ja mám 29 a tie žúrky ma dlho baviť už nebudú a budem chcieť rodinku a hľa už ju aj mám 😀 😀
a že FB bude spoplatnený no veľmi sa im to rozbehlo tak prečo na tom nezačať zarábať
no nič žienky musím ísť variť obed 😀 😀
aj my este spinkame 😉 ale som si myslela, ze to bude tazky boj, lebo vdaka pocasiu uz druhy den nejdeme na doobednajsiu prechadzku, tak na mna uz zacinal skaredo pozerat a mrvil sa na mne ako zizala, som myslela, ze ho ani neudrzim, ale nakoniec si cuckol a odpadol huraaaaaa...
pridam aj ja love story, dobre?
svojho druheho manzela (na byvaleho zdielam nazor tunajsej vacsiny na prvych manzelov…) 😀 takze s mojim najdrahsim som sa zoznamila na vianocnom vecierku ich firmy. Keďže môj bývalý budúci švagor nemal práve žiadne garde, ukecala som ho, že tou najlepšou spoločnosťou (a šoférom) pre ten večer budem preňho práve ja... Cestou na večierok sme sa stavili ešte pre jeho kolegu. Keď som ho prvýkrát uvidela v spätnom zrkadle, napadlo ma: "...aké uško" xixi. Na večierku ma bývalý budúci švagor posadil medzi seba a spomínaného zlatučkého kolegu, no a už som si neodsadla ;o) Hneď na druhý deň som si ho našla na ICQ, aby na mňa čírou náhodou nezabudol ;o) Prvú pusu som dostala na Silvestrovskej párty o 10 dní neskôr a to už som bola jasná úúúplne... ;o).
ja sa na to mozem,pisem tu polhodinovy prispevok a apotom mi to cele padne,ja neviem,ta stranka bambini mi tu vzdy urobi neplechu,nemaju ju zavirenu nejaku?mne to skoro vzdy blbne 😠
hegi,teda ,uz mas "riadny kusok" domka 🙂
u nas obidve cisla momentalne spia-aj ked nie nad spanie v kociku vonku,takto sa kazdu chvilu mrvi,ale vonku je kosaaaa,kiko asi 5 krat vyliezol kym zaspal,cikat,kakat,napit...a tak podobne,ale uz je tam ticho,tak snad uz zaspal,nech mam veget na chvilku 🙂
tie sanky som uz aj ja pozerala,na rok kupujem 🙂 kika uz chceme zacat ucit lyzovat-tak chlapi sa budu lyzovat amy baby sankovat a vyriesene 🙂
baby,ja som doteraz nikoho nepoznala komu to vyslo po nete a tu vas je zrazu cela kopa 😅
no a fB to snad nie-ze socialna siet??? 😕
Nuž,medzi chrapuńmi určite vedie moj byvaly...dnes mi prislo odvolanie zo sudu,ze nesuhlasi so zníženym vyživnym,ale chce plaťiť ešte menej... 😨 teraz mu znížili na 130eur a on ešte chce znížiť na 80!!!!!! Podotýkam,že na dve dospievajuce deti dohromady!!!!! Má tu ešte niekto večšieho ex-chrapuňa?????
Ozaj...a zoznámenie s terajším drahým? To bola stretávka zo základnej školy po 20 rokoch.... 😀
babyyy to su magoriiiii,jaaj,dufam ze z nasich synacikov nieco take nevyrastie... 😠
didi,ja neviem preco to oni beru tak ze to dava "tebe" -sak to dava detom preboha..no naco to potom robia dokelu... 😖
hiii az na 2.strane sme boli 😨 rychlo hore 😀
no ja som sa cez net zoznamila s prvym , vtedy som bola vo france v lyone na jednej stazi a posledny den mi dali volno a tak som si len tak pisala na azete ... radsej mi mali navalit roboty 😀 😀 😀 😀 😀 😀 takze tu to sice vyslo, ale potom nevyslo .... ale baby toto co ma teraz, dopadne tak isto, slecne uz cochvila konci materska ta pol rocna a som strasne zvedava co nastane potom ked jej pride 200 eur .... a panacik bude fachcit a nam bude meskat platba ... naviac som sa bavila natom ako stale otlkal po okoli ze mam bohatych rodicov a podobne kraviny ze bez nich si neviem ani prdnut ... haha hlavne ze teraz jej nie su bohaty .... hahaaaaaaaaaaa dneska nam to tu ide teda 🙂)))) on by si pre korunu do kolena hadam dal vrtat , ale robit nieco co je pod jeho uroven tak to nie ... sedi na riti a caka na nejaku robotu .... len zabudol ze su tu davno mladsi a pytaju menej ... no a takto to snim dopadne asi ... so vsetkym ...
didi ja tiez cakam kedy poziada o znizenie .... ved treba uzivit novu rodinu neeee ...
inak ze na slovensku 49% sobase a 51% rozvodov 😎
ahojcek mile suputnicky, moj maly psinka v kociku asi druhu hodku, ja som sa najedla cely obed, kuraciu polievku a kurca z polievky so zemiakmi aj jogurt potom a teraz som keks natlacila do seba. Kajka je u starkych, tam sa hraje so sesternickou z Prahy, a ja som stihla tka zhruba zmyt podlahu dole, aj zachod umyt a prikladma drevo do krbu, aby nevyhasol.
Buduci tyzden ma caka ina zabava, mamka ide s bratom do Prahy asi na tyzden, trosku im pomoct, lebosvagrinka musi lezat kvoli tehotenstvu a manzel ide zas na tyzdennu sluzobku, tak som zvedava ako to zvladnem.
Ale moja mama prisla na to, ako uspat tu moju nespinkajku pooobede, vytiahla cumel, od ktoreho sme ju oducili a ked s nimn v puse zachrnela, tak ho vytiahla. Len dufam, ze vdaka tomu nebude cumlikovanie znova spat 😠 😠
A moje zoznamenie s manzelom? Tak v 17tich na silvestra na zabave. Som ho videla na fotke zo skoly, ktoru som videla u mojej kamosky, a ktorej brat s nim chodil do triedy. A odvtedy to tahame, predtym asi 8rocne chodenie a manzelia sme od roku 2003.
A s tym chudnutim, chystam sa zacat navstevovat raz tyzdenne zumbu, snad sa to podari zorganizovat, a hadam by som menej jest mala zacat, lebo mam apetit za dvoch. Ono by sa zislo byt na zelenine a ovoci, ale ked ja mam taku chut na sladke a vyjednam cerealne gulicky a kadeco.
baby, to kde ste nabrali takych "jebov" ? 😀
ja som si toto zazila na vastnej kozi uz v detstve, som dieta rozvodu, takze viem o com pisete 😒 Vyzivne minimalne, ale hlavne ze ako darcek (2 mesiace po vianociach) nieco brutalne drahe a nepotrebne, aby sa ocinko predviedol... ale to bolo ine, ja som to tak nebrala, len teraz s odstupom casu maminu chapem...
a zoznamenie? skusim to skratit: mala som frajera z kanady, tak som sa tam snazila zohnat pracu, nepodarilo sa, isla som do USA aby som bola blizsie, a on ma nechal (vraj on tam za mnou nemoze chodit, ale ja som cez pol zemegule mohla...). No a mm mal frajerku z kanady, prisiel do USA aby bol blizsie, tiez ho nechala tak sme sa tam stretli dve ubolene duse tesne po rozchode, snivajuce o kanade a sme tu 😀 😀 😀
Inac ja som tam bola na stazi v jednej medzinarodnej firme, mm tam uz bol pol roka tak mal na starosti novych studentov (vratane mna), ubytovali nas u neho v byte pre zaciatok (ja uz som tam potom ostala na stalo 😀 ) a chalanom pred tym ako som dosla povedal ze ja som ta prava ze mna si vezme za zenu. A to nevidel ani foto, len z mailov co sme si pisali som sa mu zapacila. A ja som si cely cas myslela ze si pisem s dievcatom, az ked som ho zbadala tak mi doslo ze je to chlap 😀 😀 😀
zuzu, tak to je krasne ako ste sa zoznamili, ako z romanu. Nakoniec vas dal osud dokopy.
kikka, tak teda pekneho si mala chruna prveho manzelika a to zoznamenie sa s terajsim druhom je ako z filmu, normalne mas namet na film alebo by si mohla, ked si fotografka aj nafotit taky pribeh zozonamenia, hm? 😉
kkiki, tak ma napadlo, ze vlastne jebo ti z novej materskej plati alimenty. Vsak on vlastne nemal na vyber, musel si urobit decko aby ti mal z coho platit 😀 😀 😀 uz vopred lutujem tu jeho novu onu...
jeziiis, baby, a na to najdolezitejsie som zabudla,
svagrinke v Dubaji sa narodil chlapcek, dneska, cisarskym. Zatial neviem podrobnosti, ale sa tesim ze uz to ma za sebou, tak sa bala! Takze mame prveho oficialneho bratranceka, 3 mesiace bol Adamko jedine vnuca v rodine, na oboch stranach 🙂
baby my uz zase spime, no dnes asi ziadna prechadzka nebude 😨
inak vyzivne je aj u nas desny problem, "to naco tolko potrebujes?" lebo taky pubertiak zije z lasky...
aj my mame novu sesternicku - Barborku, narodila sa vcera svagrinke v kosiciach 😉
gabi sa ja ho mam nafoteneho live a realne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ... len bezo mna jasom fotila ...
inak teraz sa mi nechce moc hrnut do manzelstva .... ja to tak zahovaram ... uz sa bojim, clovek si myslel ze ma istotu a prd ....
zuzu a velky pan producent, ja som bola chudera ... hmmmmm no cakam kto dalsi bude zodpovedny za jeho neuspech a to som ho maximalne podporovala, firmu si zalozil 3mesiace po narodeni stellky a to odisiel vtedy z naj bratislavskej reklamky, kde mal dobru robotu aj plat ... no k byvalemu zamestavatelovi sa zachoval asi ako ku mne ze poza chrbat a sucho oznamil ze odchadza ... nooooo a to asi nemal robit ... az taky sikovny asi neni ... 🙂 🙂 🙂 joj dufam ze vam nevadi ze pisem, ale je nas tu takych viacej a ja som vlastne nikdy toto ani moc nikomu nevravela, vsetci ma mali za chuderu , len po pol roku zrazu zistili ako sa veci maju ... ale drzali ma tu moji kamarati najlepsi, takze som ani sa nevratila do piestan ....
dnes spime aj my uzasne 🙂
baby, kde sa flakate?
ahojte
krasne pribehy 😵 😵
pridam ten svoj...my sme byvali na jednej chodbe v intraku...on mal vztah a aj ja...napriek tomu, vzdy ked som ho videla stou jeho, tak som jej chcela oci vyskriabat, a vzdy som si nadavala, ze ci mi sibe, ved ho ani nepoznam...no a po case sa oba vztahy rozpadli...nahodou sme sa stretli na jednej diskoteke..ja mala v sebe 6 piv /teraz sa hambim, ale som rada/...no a mna napadlo zbalit ho pre spolubyvajucu, lebo sa je pacil..no tak som ho zbalila 😀 😀 😀 a sme spolu 8 rokov a pomaly 2 roky manzelia 😵 😵
ona sa na mna nehneva...dohodili sme jej jeho spolubyvajuceho..uz maju krasne 2 deticky
k vahe...ja som schudla na svoju povodnu vahu, lenze aj to je viac ako ste niektore vazili v tehotenstve..takze som na peknych krasnych 78kg..a dole to nejde ani keby som co robila, takze som zmierena, je to sice vela pri mojej vyske 172 cm, ale uz na to kaslem
matej ma dnes zvlastny den..po jednom papani je ako certik, po druhom mam spat usmievave babo...a takto si to strieda....nie je vyslovene zly, len placlivejsi a chce byt na rukach...tam veselo kukuckuje a keca...dam ho dole a hned rev..teraz sa dobre napapal..pekne sa hrajka sam
ozaj zuzu, chrumi...ked ste mali problemy, ze deturence malo papali..v ktorom tyzdni to bolo...tento tyzden mam pocit, ze maly papa menej..za 5 min sa napapa a tvari sa ze dost, ale ja mam pocit, ze v prsniku je este minimalne tretina davky..inak v pondelok mal 11 tyzdnov
strapco, mohlo to byt okolo 11-12 tyzdna, vlastne tesne pred 3 mesiacom.
tak to je asi take obdobie..som sa upokojila..lebo ho normalne znasilnujem, aby papal...ale vydrzi 3 hodky v poho nepapat, tak asi mu to staci
meliska...IP 🙂
caqute babule. potrebujem info o espumisane. Mohe sa uzivat od narodeinia alebo od urciteho veku babetka? Sesternica ma problem s babom a ma len 3 tydne. nevie ci jej ho moze dat. Dakujem
Monkey, v TT? Boli sme kupit autosedacku. A mam Trnavu celkom rada, studovala som tam, 4 roky som byvala na druzbe.
No ako dobre, ze nemam ziadneho ex manzela! 😨 😝
Spominali ste Piestany, obcas tam chodievam (lebo tam je narodny ustav reumatickych chorob) a vzdy si hovorim, ze sa pojdeme kuknut na kolonadu a dodnes som tam nebola. Ale su mi sympaticke. Mne je este sympaticky Pezinok (neviem preco, este som tam nebola 😀 ) a Bojnice.
Ked uz hadzem linky, aj toto je super, to by som brala: http://www.taga.nl/default.asp Jasne, ze je to holandske. 😅
ja som z piestan ... kolonada je nic , ale musis ist z winterky cez most do kupelov ... most sa vola kolonadny to si asi myslela 🙂)) krasny je aj park ... teraz sa tam v centre dokoncuje aupark ... to mesto uz bude mat uplne vsetko ... teraz ked mame uz 2 deti tak by sme aj sli tam, ale este tu mame nejake povinnosti 😒
mayka,kludne sa može Espumisan od narodenia...aj my sme tak boli...pred každým papaním 2-3kvapky.Teraz mu dávam pred každým druhým papaním 10kvapiek.
mayka, Espumisan je od narodenia. My sme ho pouzivali od cca. 1,5 tyzdna na odporucanie lekarky 15 kvapiek denne 😉
dakujem vam 😉

deina
nie,ale v zivote by som nesla a povedat jej...ja som bola fakt max.naivka a verila ,ze kazdy ma svoj vlastny zivot 🙄 a teraz hra idealneho manzela a ona je stastna 😔
sice nechapem ako fungovali pred ked cely cas sme boli spolu,mozno mali naozaj problemy