Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
Ivka, moze sa kremovat, kludne. To len mne sa zatial nezdalo, zeby to potreboval.
No a autosedacka, mame tiez 0-13kg, tusim, ale nemyslim, ze sa tam zmesti 10-kilove babo. Starsi sa mi do nej nezmestil uz ked mal 5-6 mesiacov, tak nejako... Matko sa zatial zmesti, nic mu odtial netrci. 🙂 On je trosku mensi a najma nie az taky tucnucky.
ivka ja mam pre malu krem od johnsons proti vetru a mrazu...teda pouzivam to aj ja... 😀 nemali by sa pouzivat kremy s obsahom vody...henten je dost husty takze take zle to hadam nebude...a uuuuuzasne vonia... 😅
bleelka mne terinka obcas tiez protestuje ale preto, ze nemoze jak zbesnena kopat nohami... 😅 inak ked si das tu rucku na sedacke tak, akoby si chcela malinku v nej niest, tak na to navesas hracky... 🙂
Deina a ako to je potom s vacsimi autosedackami? Dalsia kategoria je az od 13 kg alebo menej? Mozem dat aj trebars 10 kg babo do nej? Bude to bezpecne?
ukulele dnes sa snim ani kuchynska linka nebavi, bo on normalne ze ZASPAL!!!!! 😠 😠 😠 robim ryzovy nakyp s bananmi... 😀
jej kukam na malu a davala som jej hrkalku do rucicky a teraz ju ma v druhej...si ju nejakou haluzou prelozila... 😅 to je mileeee... 😅
ivka my mame tiez 0-13kg a tiez si neviem predstavit ze by sme ju do tolkych kil aj mali vyuzivat...sice zatial sa tam zmestime uplne v pohodke ale... 😒
je inak ja malej kremujem licka, bo ich ma desne citlive, okamzite ich ma suche ako smirgel... 😕
to sa asi robia sedacky aj pre americke deticky, ked tolko vazia.
majkaa 😀 😀 😀 ale ak by malo babo tolko vazit tak to by bola desna gulicka...neviem si predstavit ze by ho tam dakto narval....a uz vobec nie v zime naobliekane... 😅
ukulele nedostala som sa k tomu lebo niečo mi do nej chýbalo ale teraz neviem čo možno cez víkend niečo spácham 🙂
ja na cestovnú postieľku nedám dopustiť dodnes používame pri cestách a tiež som to veľa využila pri Sendy na hranie a tak to bude aj teraz ja mám s takým otvorom na boku a to ju desne bavilo liezť dnu a von
autosedačky nie akždá od 0-13kg je priestranná ja mám Cam a ešte aj Sendy tam sedí pohodlne a to už má 12,4kg a brat čo majú tak už 6,5kg dieťa tam ledva vojde
krémovanie ja krémujem obe deti obyčajnou modrou niveou iné krémy do chladu sa mi moc neosvedčili mám doma dva jedno babylove a druhý ani neviem aká značka (nechce sa mi to hľadať) ale boli nejaké moc riedke či čo a krémujem babule obe 🙂
my sme autosedačku od 0-13 teda vajíčko používali do 1 roka v pohode Sendy nebola nejaká tuča to mala nejakých 9kg alebo ak nejako musela by som pozrieť
a potom je kategória od 0-18gk alebo 9-18 alebo 9-36 alebo
no skusim zavesit na tu rucku autosedacky nejake hracky a uvidime....ten kolotoc som nekupovala, malo ju mam v postielke, som dufala, ze kolotocom ju tam udrzim dlhsie....
bleelka si myslim ze teraz uz je kolotoc ozaj zbytocne kupovat... 🙂 mas hrazdicku?
baby kolko vam deti vydrzia past? Nasa tiz nevydrzi dlhsie ako 10 minut. Ale podla mna to staci nie? Je to vlastne dobre kvoli drzaniu hlavicky a posilnovaniu chrbatika? Lebo my mame doma valibuka. Ona sa uz teraz nastavuje ze chce sediet. Ani ruky jej nepodavam a taha sa o 106. 🙂
caterine, no som zvedava ci sa nam to ockvoasnie zaoji do 3.3. Vtedy ju maju znova ockovat. To uz bude mat 4 mesiace skoro.
My mame doma oolo 22 - 23 stupnov. V spalni trosku chladnejsie okolo 21. A nasu pobleikam len do pyzamka a do spacieho vaku ju davam. Ak je v spalni chladnejsie tak ju prikrijem aj dekou. Ale vacsinou netreba.
A neviem ci jej tiez nezacnem davat rukavicky lebo v noci si casto doskriabe tvaricku nechtami. A teraz ma 3 skerabance. ja nechapem ako jej rychlo rastu nechty. To aby som kazdfy druhy den strihala lebo vzdy sa najde nejaky co zle zastrihnem a potom sa ksrabne. Neznasam strihat jej nechty. Mikoce sa jak neviem co. A to jej ich striham pritom pri kojen ked je vklude. Teda mala by byt . 😠
Mayka, ja striham nechtiky cez den ked spinka- na rucickach. A baby stihate aj na nohach? Tam som mu od narodenia ostrihala iba raz palceky- ostatne mu vobec netreba strihat.
bleelka, my mame aj kolotoc, aj lehatko a aj cestovnu postielkju a vyuzivam naraz vsetky 3. No teda nie naraz samoska. hihi
Lehatko vyuzivam najcastejsie tam je malinkej dobre a aj tam hadze slofika cezden takeho polhodinoveho. Cestovnu postielku vyuzivam tiez kvoli psom. Ma tam hraciu deku a hrazdicku tak sa tam hrajka a vyutzijeme aj na dovolenky hlavne. A kolotoc tiez vyuzivame casto aj cez den ked sa nudi a vsetko mame poskusane tak ju hodim do postielky past koniky alebo na chrbatik a pustim kolotoc a ona sa usmieva a snazi sa dociahnut tie hracky. Mam ho aj v albume. tn nas v noci svieti aj na strope a tocia sa nam po strope hviezdicky a mesiacik . Ale to este moc nevnima. To jej pustam len v noci samoska. A mam k tomu aj ovladac . Ale teda este som ho nevyuzila moc. Mozno neskor. Takze ja odporucam pre zaciatok urite kolotoc a kresielko. Cstovna postielka je inak dobra aj ako ohradka neskor.
A lehatko mam od fi . bertoni. maju velmi dobre ceny a je super.
Inak baby ja idem buduci tyzden kupit uz aj stolicku na papanie nech mame a uvazujem ze kupim aj ohrievac flias na neskor. Aj ked teraz ho nevyuzijem ale neskor pola mna urcite na cajik alebo kakafko ked bude vacsia.
mayka my mame taku hviezdicua prvy raz ked som jej to zapla tak mala ine ze wau... 😀 to hra 10min alebo 5min...podla toho ako si to nastavis a ako vtedy sme to museli furt dokola postat, bo ked to skoncilo tak take revy spustila ze hruza... 😅 teraz u toho pekne zaspava...pustim raz tu 10-minutovku a kym to dohra, terezka chrni... 🙂
baby,aj váše decká ked sa pokakaju,tak to maju až pri krku, No posledne sa Erikovi tak darí... 😀 😅
Po každom kakaní ho musím sprchovať...zajtra ideme na poradnu,som zvedavá,kolko pribral...a budu nas očkovať... 😲
baby moje dieta prvykrat zaspalo pocas hry na hracej deke!!!!!! 😀 😀 😀 ja sa snad picnem
pudo vam uz lezu zubky? neni to nejako skoro? 😕 😀 Budete mat doma selmu zubatu. 😀
bleelka ja autosedacku vyuzivame ako sedadlo vnutri. Ale neda sa polohovat co je na lehatku vyhoda. pekne si tam nasa slecna aj pospinka. Ale aj autosedacka je fjan lebo sa hojda.
ivka ja som nan ohach este nechty nestrihala lebo ked spi tak je oblecena. A ked ju mam vyzlecenu tak koúpe o zivot. Cize zasa sa nedaju strihat. Tak az v lete ich vudem tajne ustrihavat. Ale zatial ani netreba. Sledujem to. 😀
didiana, pri krku sme to sice estenemali ale veeelmi blizko. Mam to aj v palbume na FC. 😀
catalin to sa nam este nestalo. 😀
kokso ze palbum. 😀 Som myslela v albume. 😀
ahojte vase babatka sa uz vedia hrat aj s hrackami?????
baby co hovorite na gtaketo "super" pristroje? http://www.babetkovo.sk/index.php?page=shop.pro...
Paci sa mi to len ci by som to aj patricne vyuzila je otazne.
hm tu je to lacnejsie http://www.babetkovo.sk/index.php?page=shop.pro...
no ja ti neviem...osobne by som si to nekupila...
mayka,to bude nejaký pekelný stroj,ked to všetko dokáže,čo je tam napísané.... 😀 😀 😀 ale vyzerá dobre,skuuusila by som.... 😵
mayka a preco nemozes proste zohriat cajik v mikrovlnke??? To sa nesmie???
no ja bežne zohrievam v mikrovlke mne už to príde že potom len jednu izbu strojov by som pri deťoch potrebovala ale vyzerá to pekne
uz som pochopila to je aj na tie mixovane papanie pre male. Naozaj dobra vecicka ale dost draha. Neda sa to niekde kupit lacnejsie?
taky tak...jedine co som si kupila, ohrievacku flasi do auta...a hned ako mi to prislo, auto odislo... 🙄 😅 a tak...by cloveka trafilo... 😅
idem si dat kafiiicko kym mimi spinka... 😉

Ahojte zienky No Adka vidim ze sa ti dari My tiez nemame ani cestovnu, ani lehatko a ani kolotoc Alexej mal kolotoc ale podla mna to tie decka bavi len pokial lezia ci nevymyslaju a potom by ho len zdemolovat chceli šimonko ma taku zvonkohru to sa da aj na autosedacku zavesit a furt na nu pozera Ja mam maleho vacsinou v autosedacke tam sa mu buva ajjajaj 😵 Janka: aj si piekla tu babovku? ja som az vcera vecer dosla na to ze namiesto polohrubej som dala hladku do nej, ale to uz bola skoro zjedena 😅 Hodila som foto maleho ako uz od vcera pasieme koniky 😅 A hodila som do druheho albumu foto Alexeja ake mal brckave haro ked mal 9 mesiacov, sorry za kvalitu musime scener kupit Adka a co zas kuchtis? 😉 a co aj si draheho petrične zneužila a aj on teba 😀