Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
adka,aj ja mám spravenú...fajnovu...horucu,bez cukru...mnaaaaam.... 😵
no kávička to si dám práve si idem urobiť a mne už vstali slečny malá už má plné bruško a kecká si na hracej deke zlatá a staršia mu ti varí obed (vrchnáky,lego kocky k tomu nejaká plastová zelenina) 😀 😀 😀 😀 obed ako šľak 😀 😀 😀 😀 😀
juj a zabudla som práve mi servíruje mafíny (opäť plastové)
My lehatko nemame použivame vajíčko, vačšinou sa jej tam podari vykakat, asi tam ma nejako inak stlačene bruško ako ked ležka a hned sa vykaka. Kolotoč mame ale ten ju moc nebere, akurat ked jej ho natočim a začne hrat tak sa rehoce, ale to je asi všetko, možno časom ju to začne viacej zaujímat. Cestovnu postielku sme kupilil len nedavno mame ju u našich aj ja neskor využijem ako ohradku. Deini a maly ti aj kycha ked ma studene ručky, aj ja by som ju radšej otužovala, len sa bojím aby neprechladla, pozerala som albumy maly je už riadny tučko, asi maš dobre mliečko ked sa už pri tom odsavaní tolko nadrieš, aj ja odsavam zatial len tri tyždne a je to makačka 😠
Ahojte,
ja obcas kremujem tvaricku, ked sa mi zda, že ma taku suchsiu pokožku.(aj ja mam ten nivea do chladneho pocasia)
Nechtíky striham pri kojení, aj na nožickach som tak raz strihala. 😉
Bleeka- kolotoc nasho zacal zaujimat len nedavno, tak nan kukučkuje... mali sme ho tam skoro od narodenia, no vtedy ho vooobec nezaujimal, no už ano...
A naj vymysel je podla mna vibracne kresielko...ked potrebujem niečo urobit, dam ho tam a viem, že bude tiško... no a dnes mi tam mrnčal..pozriem a baterky sa vybili..nevibrovalo, tak sa mu tam vooobec nepacilo..hehe 😀
didi ja som ju uz aj zblajzla... 😀 tiez bez cukru... 😀 mnam...
jani aby sa neprejedla z takeho vyzivneho obedu... 😀
bleelka vidis staci prist na konika za nami a hned aj najdes riesenie... 😅
my sme sa akosi pozastavili s blabotanim...poslednych par dni vykecava menej...ked ju nieco zaujme, tak je ticho a kuka a kuka...a pod hrazdickou ma vzdy tolko roboty s tym buchanima chytanim ze uz asi popri tom kecat nestiha... 😅 popripade ma daco narvate v ustach a ako slusna mlada dama s plnymi ustami nerozprava... 😅
ahoj dida... 😀 ze sa aj ukazes... 😀
a nemas problem potom s malym ked ho tak natriasa, ze by sa chcel viac nosit alebo daco take? ja som to nechcela koli tomu, bo som sa bala ze by si mala moc zvykla na natriasanie a uz by som sa nepohla... 😕
ahojte,
bleelka mozno by si stihala viac keby si mala babyvak 🙂 ja som si ho kupila a potom mi kamoska povedala ze taky isty predava, lebo jej babo tam nechcelo byt .. nechcete niekto, je uplne novy a krasny modry kockovany, nieco taketo
my mate tiez to lehatko, ale vibrovanie nepustame vobec, ked si predstavim, ze v takej rychlosti mu to vybruje s celym telickom aj hlavickou, tak radsej nie, a pravdu povediac ani sa mu to moc nepaci, skor ho v tom hojdame. Nemame problem ten, ze by sa potom nosil. Praveze opak, nevyzaduje si to.
bleelka aha aky kolotoc som nasal. Za par euro http://www.babetkovo.sk/index.php?page=shop.pro...
😉
majkaa , to ma nenapadlo s tou mikrovlnkou. 😀 Ale ta ohrievakca tusim tu flasu zohreje tak ako ma a nemusis merat teplotu alebo sa bat ze to dieta obari. Minimlane ohrievac flias kupim urcite. len ma ten pekelny stroj ako didi pise zaujal a neda mi spat. 😀
No a preto ma to zaujalo lebo to aj uvari v pare zeleninku a hned aj rozmixuje. Mozno dobre aj na dovolenky ked niekam pojdeme. Nemusim so sebou tahat niekolko pristrojov naraz. Ale zaujalo ma aj toto. Ohrivacku flias chcem urcite a tato je aj do auta.
http://www.babetkovo.sk/index.php?page=shop.pro...
strasne sa mi pacia tie veci vsetky od babymoov. Uz mame aj monitor zvuku a je super.
aj toto je super na cesty http://www.babetkovo.sk/index.php?page=shop.pro...
adka, ze ako mi to prislo auto odislo. 😀 😀 😀 Snad sa auto vzchopi a doooojde zas.
Baby kedy chodia asi spinkat vaše deturence, my to mame tak že sa napapa o tej siednej pol osmej a potom papa ešte asi o pol desiatej a potom uspavam do jedenastej a niekedy aj do pol noci lebo ona zaspava na rukach tak sme ju naučili ☹ , a je pri tom strašne nervozna vrti sa to je asi nervozita z celeho dna, bola by som rada keby išla spinkat skor, ale to sa ešte asi časom bude menit. Vy tiež mate už aky taky režim dna, alebo je to ešte skoro pre take male babatka
Sikovna vecicka, ale zatial neviem ci by sa vyuzila. Lebo my robime uz UM a robime to tak, ze si prevarime viac vody naraz a dame do termosky a potom ked malinky ide papat dame tolko kolko potrebuje vychradime a dame UM. A keby pilo uz aj cajik a isli by sme niekam na dlhsie, tak zoberem len o jednu termocku viac a hotovo. Termoska sa aj tak zide.
Mna skor zaujal ten pristroj na varenie, mixovanie...
ahojte! mam este chvilku kludu tak vas docitam,ale ste toho zas popisali.... 😉
cipuska,mne vcera tak mala zacala jacat,boli sme u segry,najprv super,obzerala si vsetko,bolo to nove pre nu,potom vypinac a zacala rucat jak o zivot,nijako sa nedala utisit,museli sme cvalat do kocika a domov...ona jak keby nema rada nove prostredie alebo co,tento isty typ revu nahodila ked som ju dala do novej postielky...sakra nech uz je teplejsie,lebo takto len doma trcime a potom je vykolajena ked niekam pride...
didi,aj my nosime pancusky,od narodenia,take pidi malinke tie prve,uz su jej aj male.. 🙂 a ked je hore tak este ma teplaciky na nich a hrubsie ponozky,body a niekedy aj svetrik...a na spanie je v overaliku,vaku a prikryta dekou
mayka aj ja len obcas a na chvilu davam na brusku,lebo bud je najedena alebo spi,tak mi to nejak nevychadza,zas taku nasrotovanu je nechcem davat na brusko,lebo by bolo vsetko vonku,a lenivec maly nechce sa pretocit z chrbatika na brusko,ale ked ju tak dam,naspat sa hodi na chrbatik v pohode
tatus,volako sa na teba vsetko lepi,chuda...
bleelka -tak my lehatko pouzivame od narodenia-nalezato samozrejme,kolotoc ju straaasne bavi-cim farebnejsi tym lepsie-a najlepsie s ovladacom,lebo budes behat stale ,ked sa jej zastavi
a cestovnu postielku nemam,mam tu sietovanu ohradku,este zdedenu po synovcoch,mal ju aj kiko-u nas super vec,ale to az ked bol vacsi uz..a aj hrazdicka s visiacimi hrackami je fajn..
a ked idem k nasim,tak ju nechavam aj v autosedacke,len na tu uchytku ci co to je jej navasam nejake hracky- a ma to jak hrazdicku,kuka na to
mayka,"pekelny" stroj vypada fajn,ale co ja viem...ja som tiez dost mikrovlnkova,a mam tam aj varenie v pare,takze v pohode...mna tieto stroje nebavia hlavne kvoli tomu ze robis na nich 5 minut a umyvania na hodinu 😀jako mixer,odstavovac,sekac a podobne...
idem si spravit aj ja caro. Malinka odfukuje na terase. 😀 Ale dlho uz nebude. Taha od pol jednej. Vonku je usper.
bleelka to kde si ked tam je zima?
Inka mi mame tiez nejaku vibracnu podlozku v tej cestovnej postielke ale este sa nam nepodarilo kupit baterky do nej. 😀 a aj nam hra nejake pesnicky a ma zabudovane svetlo. To mam od kamosky po detom.
janka ake boli plastove mafiny? Dala by som si. 😀
Adka- nie, v pohode. A nechavam ho tam najviac 15 minut... a potom ho v tom hojdame...
A inak ja vas čitam, len nie vzdy pisem... neboj som v obraze.
Majkaa- vy mate asi nejake "vysokorýchlostne" 😀 😀 bo Jakubkovi sa teda vobec hlavicka ani telicko nenatriasa.. 😉 take jemne vibrovanie je to... možno to je od výrobcu, neviem.
caterine. My mame tak, ze malinkeho cely den vobec nenosime na rukach, je bud v postielke, ale najcastejsie lezka v lehatku, tam spinka a my mozme robit si svoju robotu v kuchyni kde je snami. Vecer ked sme pred telkou tak ho mam na rukach a potom ked sa napapa okolo tej 22, 22.30 tak sa supne do postielky a tam musi spinkat. Na zaciatku vzdy protestoval, ale nechali sme ho vyplakat a potom si na to uz zvykol.
mayka, aj nas odfuuje na terase od pol 1 🙂 😉 ale ona potiahne aj 3-4 hodky
monkey, mame klokanku Chicco, ale s tym nic neurobim, zametala som s tym a stale som sa bala aby som malej neoplieskala hlavu tou tycou... nechapem ako niekto moze napr. zehlit ked ma babo zavesene pred sebou... mne tam to babo poriadne zavadzia teda... a chudak chrbat a plecia...
mayka pekny si nasla 🙂 chcela som hladat aj ja, no mala je uz hore...iba von sa vyspi a dnes sme nesli kvoli pocku... tak nespime 😖
bleelka
dali mi nisastin....mala mala zabku ktorej sme sa nevedeli zbavit a doki povedal ,ze to koli mykoze v tehu.bakteria ktora ta sposobuje je este stale v mojom tele a ked malu kojim ,tak automat. sa to ku nej dostalo.inak ja nemam ziadne priznaky.....a asi mal pravdu ,lebo zabky sme sa zbavili 🙂
idem vas precitat 😉
u nas nosenie tiez nic moc veru,ju bavi len ked ju drzim ako "lietadielko"-no ale pomoc moje ruky ze ano,ale je vystreta jak pravitko a pozera a pozera,oci vyguluje 😀
no fuuj hanba mi. take plany som masla ze si upracem kym mala spi a trcim tu cez 2 hodiny. dokelu. 😠
caterine ja nasu od zaciatku ukladam na noc najneskor do polosmej uz napaanu a okupkanu. A pochopila ze po kupkani a ked je v spacom vaku sa idse spat a nerobi ziadne protesty. Vela krat ani nezaplace ze dudlik vypadol. Zalahne a drichme. Ale asi mame aj stastie. kazde dieta je ine. Zato sa nam noci kazia. Uz sme mali dho take ze bola 2 x hore a teraz aj 4x posledny tyzden. Ale skor nez po pol jednej sa nezobudi prvykrat. To je super.
sakura ani nasa sa este neprevaracia z chrbatika na brusko. Iba naopak. 😀 Nesce sa jej. Ona podla mna rovno vyskoci z postielky a bude po nas skakat v posteli. To ostante preskoci. hehe
Baby tie natahovacie kolotoce ako dlho v kuse hraju? lebo mi co mame tak hra 20 minut co bohate staci a na vyber je 5 melodii. ma aj osvetlenie a premietanie hviezdiciek na plafone. ALe keby som ho mala natahovat tak ma asi teiz vystre. 😀 Ale zasa su lacnejsie. Ja by som uz nabuduce kupila lacnejsi. Tento bol drahy a tie hviezdicky by som asi ozelelela hehe. Ovladac som este nevyuzila tak uvidsim neskor. Zatial nasa draha zaspi po par minutach. Ale zdal sa mi na obrazku krajsi a to je od fisherprice. 😠 Ale uz je doma. A vyuzijem ho aj ked bude snad druhe babo.
mayka, sme v BA, v sobotu rano zas do BB... kocovnici 😠
slovakia, ja som mykozu v tehu nemala, ale pred tehu som mavala... opytam sa detskej na to, dik za info
sakura a aka mikrovlnka vari v pare? Nam totiz nasa mikrovlnka odchadza do vecnych lovist a uz sa obzerame po novej. 😀
no Nisastin som na nobelplus nenasla 😒
baby aj vas vecer tak deesne bolieva chrbat? Uz sa chystam na masaz pekne dlho. Ale fakt idem niekedy zomret. Dokonca aj v noci ked sa k nej budim ho citim.
no idem baby lebo som fakt nemozna.
Vecer sa zastavim. majte sa.
mayka,tak to by som aj ja rada vedela 😀 😀
mam ju asi rok a este som neskusala,je tam taky nejaky plastovy "hrniec" na to ,kde sa to v tom robi,ale fakt som este nerobila...
no a nas kolotoc hra strasne kratko...to len natiahnes klucikom a chvilku to vydrzi,ale fakt ze chvilku,mame tento:
http://www.medabeda.cz/Prodavane-znacky-46154/c...
je peknucky,taky pestry a malej sa strasne pacia tie chrobaky ci co to tam je,len koniec ked sa prestanu tocit,tak im hned vynada... 😀
baby u nas tiez nosic aj satka 0 bodov 😝 musia byt iba moje ruky hlavicka musi byt na mojom pleci.potom ked myslim ,ze spinka si ju prehodim nalezato 😉ale musi spinkat ,lebo potom mam vreskot 😒
bleelka
mala tiez vyzaduje aby som stale bola pri nej ...segrin maly dokaze zaspinkat aj sam ,to u nas su hodiny uspavania,ale ked zaspinka potiahne aj 3-4 hod 😵
pancusky davam aj ja ,my uz nosime oblecko 3-6mesiac 0-3nam je male 🙂

adka, hrazdicku mame, ale hracky su vysoko, nedociahne na ne, len kuka ☹ sice ju mozem dat do autosedacky a nad to tu hrazdicku... teraz ma napadlo... 😨
malu som ukocikovala v izbe, dnes von nejdeme, je tam peklo, fuka vietor a do toho sneh...
no ja mam maku uz teraz rozmaznanu, sama malokedy zaspi, musim pri nej lezat alebo v naruci uspat, alebo v kociku... stale si vyzaduje pozornost, nic pri nej nespravim, ked ju necham samu, mrnci alebo place, hned ako pridem usmev ako mesiacik na hnoji....obdivujem vas co stihate domacnost, internet a podobne... 😔