Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
hej strapco kukala som... 😀 vynaliezavy... 😀
nazmira tak ju pekne len stale davaj na brusko pomahaj jej, daj jej hracku aby ju nieco zaujalo a uvidis ako rychle jej to pojde ... 😉
pridane video cvachtacie na fcb... 😀 tak kukajte... 😀
adka nejako mi to neide otvoriť musím stiahnuť ten program či čo no dnes už som k.o. odchádzam do hajan majte saaaaaaa
papa 😉
adka, akurat to kukam popri konikovani 😀 aku krasnu zabku mas doma 😀 😀 😀
aj my mame taku podlozku ale nezmesti sa mi do vanicky tak som ju nevyuzila
achojte babule.
no akoze nemam sancu. som si dala zavazok, ze aspon jeden den precitam, ale nehrozi... ako jednomamicka by sa este dalo, lebo maly ani neviem ze ho mame, ale kedze mam doma este starsiu slecnu, tak to proste nejde 😒
baby, co chystate na valentina pre manzelikov? my si sice moc darceky nedavame, my tak radsej volakde sa napapkat a urobit si pekny vecer, no ale teraz s dvoma detmi do restiky, nehrozi a aupair mame len pre starsiu... tak asi pojde maly s nami 😀 fakt neviem, co vymysliet...
strapco, maly je zlaty. aj nas pasie riadne, ale on je na brusku skoro stale. tak je mu najlepsie, dokonca aj v noci nam spinka len na brusku. a uz sa nam aj snazi posuvat za hrackou, ked pasie. normalne nadvihuje zadocek a kolienkami sa odraza. dokonca ich mal az cervene, odrete 😀 ... no je to sranda... 😅
mne sa zmesti ltt a sak vidis ze obcas to napravam alebo prichytavam ked moc blbne lebo ta podlozka akosi chce rotovat... 😠
zusska no ja som aj zabudla ze uz ma byt daco take... 😅 a to ste sikovny ked uz ze presuny pachate... 😀
strapco, zlaty je tvoj Matko 😉
nazmira, este ma napadlo, skus ju dat na brusko do vanicky, vsak tam musi dvihnut hlavicku, inac bude vo vode 😀
dievčata dakujem za rady,mala mi place,je hladna,musim ist,kojim ju kazde 3 hod.papa
pa 😉
zuzu co si uz dnes spravila ked si kricala ze si akasi hyper?... 😀
utrela som podlahu a prach... a riady som umyla uz asi 10x dnes, neviem aky skratok mi ich spini... a polievku hrachovu som navarila (ha, bude drobec prdkat zase)... no, dokopy nic moc ale aspon nieco...
adka..mala je zlata 😵 😵
ja mam tiez podlozku ..zmesti sa ale nas sa tak myka, ze by z nej spadol..a navyse zo zaciatku sa potreboval drzat mojej ruky, asi sa bal, ze ho pustim..teda drzal sa..skor ma stipkal
vcera ste sa bavili o tom , ze davate detom oblizat uz ovocie..tak som skusila prstom natretym troskou bananu..jak ho to prekvapilo a nechcel pustit moj prst..necmulal..ale oblizoval ako zmrzlinu...taky bol zlaty
jee no to by som chcela vidiet... 😀
dakujeme... 😀
zuzu ked to takto napises tak to znie ze si sa nadrela... 😅
inac, ked sa budete nudit, kuknite si toto, ani nie 2 rocne dievcatko a pozna vsetky staty na mape (vy co neviete anglicky, kludne si to pozrite tiez, da sa to pochopit)
aj ja kcem take mudre baaaboooo !!!
aha, link som zabudla, ja blbaaa
😀 😀 😀 ved kukam ze ci si to mam pricarovat... 😀 😀 😀
zuzu..ja chcem byt taka mudra 😀 😀
hehe strapco plne suhlasim... 😀 😀 😀 ale zlatulinke je to dievcatko... 😅 😀
strapco, ved ja tiez len ziram, take krajiny ze zimbabwe, no ved niekde v afrike ale kde...? nechapem ako ju to naucili 😀
boze, olympiada este ani riadne nezacala ak uz vobec bol ten otvaraci ceremonial a uz jeden sportovec mrtvy... 😔
co? kto je mrtvy? kedy vlastne bude ten otvaraci ony? boze, vo vancouveri maju este aj oproti nam posunuty cas, oni su celkovo tak uplne mimo s casom, vsak to nebude nikto pozerat, a v europe uz vobec nie, jedine ze by ste v noci nespali 😀 😀 😀
gruzinsky sankar na treningu vyletel z drahy a hodilo ho o nejaky ocelovy nosnik ci co...netusim kedy ma byt ten ceremonial...a nebol este? ani srnky netusia...
aky sportovec..co sa stalo?
zuzu..este ze existuje zaznam..mozno ten kuknem
tusim ma byt dnes v noci o 02.55 na STV1 a ale zajtra cez den to budu opakovat o 18.00 a este jeden cas tam bol ale neviem...Budem mat na co cele dni pozerat mam rada sporty a najviac hokej...
😉
carmen si sa tu zjavila ako blesk z jasneho neba... 😀 ja to kukat nebudem...ja si nemozem pomoct ale mna to desne nebavi...jedine hokej som schopna kukat...a este aj to len vtedy, ked hrame zapas my alebo cesi... 😅
adka-praha ako sa volas aby som si ta nasla na fb, 😉 Ja som Jarmila Slebodníková-Kočíková 😉

nazmira..moj pasie koniky od 3tyzdnov...a doteraz..ale teraz ma iny sposob 😀 😀 kuknite foto
no uz spinkame..zaspal za 4 min po ulozeni do postielky po kupkani 😵 😵 nastastie uz ten dnesny plac neopakoval.
Vlastne az na ten plac bol cely den ako vzdy zlaticko