icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

mayka
12. feb 2010

kessy , jaky je zlatunky drobcek maly. Nadherny ozaj. Strasne sa vie pekne xichtit. 😀

adka hod, potom kuknem. 😉

adka_praha
12. feb 2010

nacitava sa...a hlasi mi to ze to bude trvat 53 minut... 🙄 "super" rychlost... 😖

nazmira
12. feb 2010

Ahojte dievčata,chcem sa vas len opýtať,že kedy vam vase babätká prvý krát dvihli hlavičku,ked boli na brušku?

adka_praha
12. feb 2010

nazmira no malinka sa snazila uz ked som ju dala prvy raz na brusko, ked mala zahojeny pupcek... 🙂 ale past konicky zacala take 2-3 tyzdne dozadu... 😉

nazmira
12. feb 2010

adka_praha,kolko presne týždnov mala tvoja malinká,ked začala past konicky?

adka_praha
12. feb 2010

dva a pol mesiaca mala...neviem kolko to bolo presne tyzdnov...som to prestala na tyzdne pocitat po sestonedeli.... 😅

adka_praha
12. feb 2010

babyyyyyyyyyyyy kde steeeeeeeeeeeeee? sa asi venujete manzelom, co? 😅

nazmira
12. feb 2010

moja mala ma 12 týždnov a zatial hlavku nedvihne.problem je v tom,že moja pediatrička mi vravela,aby som malu nedavala na brusko.Ty si ju zacala kedy davat na brusko?Chcem si len vypocitat ten posun,ktory mojej malej teraz chýba.A kolko ma tvoja mala teraz?

adka_praha
12. feb 2010

ked pojdes sipkou na moju fotku, vyhodi ti to kolko ma malinka...preco ti zakazala davat malu na brusko??? my davame na brusko odkedy pupcek odpadol a aj posledna chrasticka z neho...ale najprv som davala len po kupkani ked sme sa kremikovali a teraz par krat za den, ked nie je po jedle, nech mi to vsetko nenecha na posteli... 😅 a kolko ma tvoja mala?

nazmira
12. feb 2010

Moja ma 12 týždnov,tvoja je o 2 týždne staršia,narodila sa asi zaciatkom novembra,moja v polovici novembra.

adka_praha
12. feb 2010

boze blba som, sak si to pisala pred tym... 😅 sry... 😅 a preco ti dokina zakazala davat ju na brusko???

nazmira
12. feb 2010

Teraz mame chodit na rehabilitacie,aby sa jej posilnilo chrbtove svalstvo.Citala som,že je normalne,ked babatko prvý krat dvihne hlavicku v 3 mesiacoch,takze si myslim,že by s mojou malou nemal byt problem.Adka ty este kojis svoju malu?

nazmira
12. feb 2010

Neviem preco my zakazala davat ju na brusko,vraj ja ju nemam davat,len ked pridem na poradnu ona može,ja nie.

adka_praha
12. feb 2010

to je co za ulet??? 😨 nekojim...nam sa viac ako mesiac nepodarilo...ale co uz...hladom nemrieme... 🙂

janka1874
12. feb 2010

adka ja som sa sem až teraz dostala
a čo sa stalo tým bábätkám júnovky to potretila pred tým vie niekto ja si neviem predstaviť ako by som sa s niečím takým vyrovnala páni držím im palce a veľa síl posielame

adka_praha
12. feb 2010

to neviem co sa im stalo...ale je to hnusne... ☹
bohatstvo sa neviem dopracovat ku vinu... 😠 blby korok neide ani dnu ani von...je nejaky trik na to ako ho dostat odtial?... 😅

kkiki
12. feb 2010

nazmira tak to musi mat potom tvoja mala nejaky problem ... ja si neviem predstavit ze nedavam olina na brucho .... on na nom uz davno aj spava ... ked spi so mnou v posteli ... miluje to ... aj ked si nemoze grgnut, alebo mam pocit ze by predsa len este cosi grgol tak ho dam spat na brucho a odgrgne a je spokojny ... mne dokina vravela ze na brusko teda nedava sa preto, ze ked si babo grcne aby sa mu nezapchal nostek a nezadusilo sa ... lebo sa este nevie otocit , ale inu variantu ze preco nie tak to nepovedala nic ...

nazmira
12. feb 2010

adka,kedy presne sa tvoja mala narodila,aký si mala porod?

adka_praha
12. feb 2010

4.11. cisarsky...ale nie v plnej narkoze, takze na sale kopec srandy... 😀

kkiki
12. feb 2010

adka ... jemne pohypovat korkom zlava doprava a pomaly vytahovat ... kup si hubert de luxe ... tak to si este nezazila 😀 😀 😀

janka1874
12. feb 2010

nazmira naša malá sa už skoro aj sama pretočí na bruško spávať tam síce nechce ale páči sa jej pokukať a hlavne ak má pri tom výhľad na TV 😀

adka_praha
12. feb 2010

😀 😀 😀 segra mi minule doniesla vino ked bola kuknut a teraz si chcem spravit jeden blby strik a nemozem sa k hlavnej ingrediencii dopracovat... 😀 😀 😀

nazmira
12. feb 2010

kkiki,moja mala nema problem,len ju davam na brusko od 10 týždnov,takze som zvedava,kedy mi prvý krat dvihne hlavicku,vraj deti treba davat na brusko skor,no moja pediatricka ma iný nazor.

zuzu1980
12. feb 2010

ja som na brusko nedavala prvych 6 tyzdnov, lebo drobec mal stale zltacku a vkuse spal 😀 no a potom uz sa mu nepacilo, zacal past koniky az ked mal asi 2,5 mesiaca alebo tak nejak... ale hlavu dvihal uz od porodnice ked som ho mala na brusku.

nazimira, ked ju mas na svojom brusku tak hlavnku zdvihne?

adka_praha
12. feb 2010

nazmira podla mna v niektorych veciach netreba pocuvat doktora ale riadit sa svojim instinktom... 😉
a kkiki ani hentak to neide... 😅 am niekto nalial sekundak, ci co? 🙄 😅

adka_praha
12. feb 2010

hihi a maaam to... 😀 dost netradicny sposob otvarania vina noznickami... 😅 ale ucel svati prostriedky... 😀

kkiki
12. feb 2010

nazmira, si pisala ze budes chodit na rehabky tak nejako som to asi zle pochopila ... mne tiez maly dvihal uz od prveho tyzdna a si myslim ve to je vlastne jedno ci ju das na brusko ci dvihne, ked ju das na stojaka drzi si hlavicku pekne sama ? ak ano tak ju treba len davat na brusko a pomoz jej s ruckami a cvicte ... teta divna lekarka teda ... 😉

nazmira
12. feb 2010

zuzu,ano dvihne.

nazmira
12. feb 2010

kkiki,ona hlavicku dviha na stojaka pekne sama,len ked je na brusku nechce dvihnut,pretoze ju davam na brusko od 10 týždnov.

zuzu1980
12. feb 2010

nazmira, tak sa netrap. Len skusajte dalej past koniky, najlepsie naholo, s hrackami pred tvarickou, alebo ju natoc na TV alebo na nieco ine zaujimave, neboj, ona hlavku raz zdvihne.

Kamoska tiez maleho nedavala na brusko, a potom sa cudovala ze nechce lozit. Teraz ma 9 mesiacov, vobec nikdy nelozil ale stoji od 6m a uz takmer aj chodi. Vsak sa svet nezruti, no nie?