icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

adka_praha
12. feb 2010

ukulele a kde si mi zmizla??? 😅

ukulelembo
12. feb 2010

narazzzzz 😀

adka_praha
12. feb 2010

nie neodkvecol...dnes pre istotu ani doma neni...vraaaaaj isiel hrat nejaku disku... 😕
ja tu mam tiez tu helen zapnutu ale pred tym som kukala mumiu tak absolutne neviem, o co ta ide...len som pochopila, ze deckam zomreli rodicia a ze tie dve segry sa o ne handrkovali...tot vsio? 😅

ukulelembo
12. feb 2010

my sme take nocne sovy húúúú 😀 boze si musim zajtra vlasy zmyt sak to mam jako prevrateny mop 😀

adka_praha
12. feb 2010

😀 😀 😀 no ja som mala dnes v plane ale po tej potope co bola v kupelke som uz moc nemala chut sa tam zdrziavat.... 😅 a to este musim domysliet kam s kobercami co som mokre do vane nahdzala...teda najprv ich vytepujem ked uz su mokre 😅 , ale to az zaaaajtra...myslim ze to preziju... 😀

carmen86
12. feb 2010

ja som maala dnes take aj som tak posla vonku dala do copa troch aprelakovala a bolo....ale uz som umyla...sa m nechce spat, ale asi pojdem uz moji spia manzelik aj mala...

ukulelembo
12. feb 2010

no tak si siel akoze trsnut ...a co tam siel hrat- reproduktor ci dj pult 😀 aby zas neklamal- no no no ten film som ja uz 3* videla A teraz ide ze dokonale manzelstvo to zas nejake psycho bude

adka_praha
12. feb 2010

😀 no veru...aj ja by som mala, ale za prve akosi hresim (davam si druhu veeecu 😅 ) a este sa mi nechce nejak spat...zas sa budem ako dilino v posteli prevracat... 😝

adka_praha
12. feb 2010

dokonale manzelstvo... 😀 dobra ironia...
a sak prave preto som tam vsunula to slovicko ze vraaaaaaaaaaaaaaaaj lebo po vcerajsku by som sa ani nedivila, keby isiel bacovat...ale ja si pockam na gauci na neho nech viem ci mam balit alebo co... 😠 😅

ukulelembo
12. feb 2010

Adka si si to mala v tej vode pozmyvat haro Carmen ja mam take ostre vlasy ze asi popas by som ich musela mat aby som si cop mohla urobit a netrcali mi z bokov antenky 😅 Co varite zajtra?

carmen86
12. feb 2010

joj jak blbne ten fb ma porazi.... akurat som vypla telku lebo ide zbytocne..

adka_praha
12. feb 2010

noooo ak nejakym zazrakom preziju do zajtra francuzske zemiaky co som dnes robila tak hadam nic...maximalne upeciem piskotak s ovocima basta...a ak nepreziju, tak neeeeeviem...asi co dom dal...kedze drahy nedoniesol mlete maso a ja nemam mlyncek na maso, tak neviem...chcela som cez vikend lasagne alebo kolozvarsku spravit ale z toho nic...a ty? 😀

carmen86
12. feb 2010

ze co chladnicka da, ale asi to budu cestoviny zo syrovou omackou a kuracim maskom,manzelik super robi a pridame aj nivu asi ju mozem ci radsej nie ked kojim...??????

ukulelembo
12. feb 2010

Adka koho balit sak hadam jeho niééééé 😅 mne moj drahy doniesol z restiky polievku, ze kapustovu tak ma teraz pekne duje, 😠 zerem Espumisan jak mentolky 😒 vzdy mi zavola co chcem jest a tentoraz vybral za mna, som jak balon 😖

adka_praha
12. feb 2010

ukulele ako si predstav ked ti pracka total cela vytecie na zem a to je este ze neviem kolkokrat vypustana... 🙄 ako fakt koberce plavali...a ja si idem pekne s kafickoma ze jejo som si nikdy nevsimla ake makke tie koberce su... 😅 😀 a potom ma skoro trafilo, ked mi doplo, ze to nie je kobrcami ale vodou... 😀

adka_praha
12. feb 2010

nieeeee...pobalim mna a terezku a frcime machrovat do velkomesta... 😀 no tak sa aspon "obtazoval"...ja musim vymysliet daku recesiu na valentina... 😀 cierne srdce? 😀

gashtanka
12. feb 2010

Baby, ja sa musim pochvalit dnes, mam celkom uspesny den >>>

>vcera dosla z Kosic do TT moja mama, takze mam vydatnu pomoc a navarene na tri dni;
>malinka sa od rana usmievala jak slniecko na hnoji;
>kupila som si dnes rukavnik na drzadlo od kocika, ktory je podsity kozusinkou, takze konecne mozem s malou po tejto Trnave studenej ako fras chodit s malou hore dole aj tri hodinky bez toho, aby mi odmrzali ruky;
>mala sa mi dnes KONECNE vykakala bez trubicky po dlhej dlhej dobe (tooolko radosti :D )
>vecerna kolika trvala iba do pol 10 🙂 Sice sme uz pocas nej museli zasa trubickovat, lebo sa sama nevedela vyprdkat no a bol to strasny plac, ale kazdopadne som sa uz zacinala bat, ze to bez trubicky uz nedokaze
> a tadaaaaaa!!!! mala mi dnes KONECNE zacala past koniky :D Uz sice mala nejake naznaky pred mesiacom, ale zrazu sa jej nejako odnechcelo a mesiac nist. No a dnes, jupiiiiiiiii, vsetko je v poriadku, uz len posilnovat a spevnovat :D

NAZMIRA> No vidis, aj moja je taka oneskorena, ze az dnes zacala, a to bude mat 16.teho tri mesiace. Ja som sa potom utesovala, ze mozno aj preto je to tak, lebo sa narodila o tri tyzdne skor. No a kukni, ona jednoducho bola iba leniva 🙂 Alebo potrebovala, aby do domacnosti prisiel novy clovek (moja mama), aby mala dovod sa pred niekym predvadzat :D Urcite davaj na brusko, nie po napapani ani pri unavenoze, rob lietadielko, davaj ju laktikmi na kojenecky vankus, ja som s mojou Johankou toto robievala posledne dni no a hla, vysledok sa dostavil. Mna tu tiez skrelo, ked som citala posledne prispevky, ze inde sa uz pretacaju naspat na chrbatik, ale potom si hovorim no a co, vsak pride jej cas a da si aj nohy okolo krku 🙂

Baby, vy co kojite, kakate pekne? Mne moja vcera kakala minule az po 5 dnoch, co by bolo v poho, lebo viem, ze ked je dietatko na materskom mliecku, tak nemusi ani dva tyzdne. Ibaze ked vidim, ze malinka ma zjavne problem a placka a placka a vsetky ostatne problemy (nie je ani hladna, ani unavena...) su vyriesene, tak sa na to nemozem divat a hovorit si, ze to prejde, lebo raz sa to aj tak musi dostat von...to uz potom rezignovane beriem trubicku...minule bola tak zapecena a take smradiky z nej vychadzali, akoby v nej hovienko hnilo uz mesiac no a to, co z nej potom vyliezlo...

Dnes z nej vyliezla iba sama voda zasa... A to si davam pozor na to, co zjem :(

Mohli by ste mi, ak mate cas, napisat, ako ste na tom s dennym rezimom? Aby som vedela priblizne porovnat 🙂 Napriklad moja nehrozi, ze ide spat pred osmou a neviem, ci s tym uz mam skusit nejako hybat, alebo je to este stale o tom, ze ona si povie, kedy a co...

carmen86
12. feb 2010

adka tvoja mala je aka baculka oproti mojej alebo sa mi to zda, kolko vazi???moju som dnes vazila a ma 5,2kg

ukulelembo
12. feb 2010

Adka mam slinu na kuracie pecienky v trojobale a ryza+kompot a nejaku polievku zbuchnem hadam A upeciem Eskimo rezy to je raz dva hotove Carmen ked ta niva prejde varom tak kludne mozes taku omacku J atiez len kojim a uz som mala aj omacku aj s pizou nivu

adka_praha
12. feb 2010

my mame 5,75 kg... 🙂 ale na fotkach a videach vyzera strasna buchta ale pritom taka ozaj neni nazivo...asi daco bude na tom ze fotaky a kamery pridavaju kila... 😀

carmen86
12. feb 2010

tak sa tesim na obedik, no moja mala kaka rano a vecer a niekedy aj cez den a len kojim ju...

adka_praha
12. feb 2010

ja sa polievkami neobtazujem, bo mi to tu aj tak nikto jest nebude a ked tak tak si obcas do takeho maleho hrnca uvarim pre seba ked mam na nejaku chut... 😕

adka_praha
12. feb 2010

gashtanka u nas to vyzera asi tak, ze rano sa okolo siestej siedmej zobudime na papanie, bud este odkvicneme alebo sa hrame...ak odkvicneme tak este do takej pol deviatej deviatej a potom ideme spinkat okolo desiatej na taku 3/4 hodku- hodku a okolo dvanastej pol jednej na 3 hodky zalomime...okolo piatej zas zdriemneme tu 3/4 hodku- hodku a potom na noc okolo pol osmej...no a zobudime sa okolo tretej-stvrtej (vacsinou...niekedy skor, niekedy neskor), napapame sa a spinkame dalej do rana do tej siedmej a zaaaas ten isty kolotoc... 😀

ukulelembo
12. feb 2010

Adka tak ked sa mi koberec bude zdat tvrdy tak nan popustam par davok vody z pracky ale to asi ta avivaz vo vode zjemnila koberce 😀 No normalne do civilizacie Adka aby si nebola potom jak ten Life-policajt 😀 Adka cierne srdce s lebkami 😀 to teraz fičí Videla som take trencle na valentina lebky so srdieckami 😅

carmen86
12. feb 2010

nas rezim zacnem vecerom, kupkame medzi 19-20 hod. potom papkame odkvecne okolo 21.hod, po dvoch hodkach sa zobudi na papanie potom zaspi, budi sa az okolo druhej tretej nakojime spi do tej 6-7, potom kojime a spime do cca pol 10, potom vstavam aj ja prebalime napapa sa, hra sa v postielke cestovnej okolo 11 zaspi taha asi hodku, hodku aj pol opat nakojim troska sa pohra ideme vonku o tej jednej pol druhej po hodine pridem domov a spi v kociari az do tej 18-19. a potom zas ten kolotoc kupanie a atd....

gashtanka
12. feb 2010

Carmen>no tak to ti zavidim...a nahodou netusis, v com by mohol byt problem? Obmedzujes sa nejako prisne v tom, co spapas? Alebo naopak mas nejake zarucene vychytacky, ktore si das a po ktorych ti kaka dobre? Ja uz fakt neviem, nechcem ju na tu trubicku naucit, ale ani sa trapit ju nemozem nechat...

adka_praha
12. feb 2010

😀 😀 😀 😀 hehe no veru daco take asi spacham... 😀 a civilizaciu by mi bolo treba...ako niezeby som bola od pondelka zavreta doma ale som... 🙄 mala spava pri otvorenom okne...niezeby sme tu nemali odhrnute ani hovno ale nemame takze pokial to nie je nutne tak sa ani nesnazim razit si cesticku...no hruuuuza... 😅

ukulelembo
12. feb 2010

sak ja tu polievku len hadam som napisala ak sa mi bude chciet 😝 akoze zacalo mi v bruchu skrkat 😠 asi si pojdem radsej lahnut nech nezacnem snorit po zradle 🙄

adka_praha
12. feb 2010

😀 ja som si vybrala tu druhu variantu... 😀 co uz... 😅 ale pojdem aj ja veru gabat, bo uz je ozaj priserne vela hodin a zajtra nechceme predsa vyzerat ako vygrcany rezanec... 😅

carmen86
12. feb 2010

ona predtym kakala do kazdej plienky ale ono sa to samo upravilo takto ze kaka rano a vecer,jem skoro vsetko vyhybam sa strukovinam, ale nemam ziadne vychytacky, mozno skus jej dat harmancekovy caj, alebo ty ho pi, to zrieduje stolicu,nasu ked bolelo brusko som davala a bolo po caji dobre....