icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

carmen86
12. feb 2010

davali sme jej rumanček pravý to ja asi to iste jak harmanček 🙂 🙂 🙂

gashtanka
12. feb 2010

No tak to mate krasne rezimy 🙂

Ja mam vzdy problem trafit nejako rozumne kocikovanie. Rano sa zobudi prvykrat okolo tej siestej-siedmej, napapkame sa, potom este zalomime do tej desiatej, pol 11. Potom zasa papkame, pocvicime, pohrame sa...Tu mam prvu sancu ist s nou von, ale treba aj doma cosi porobit a predsa je to pre mna este dost skoro sa zrazu z pelechu hnat do tej zimy vonku...ibaze potom mi zaspinka zasa na tie tri hodky, takze o tej 14:30 mame dalsie krmenie a kym sa vytrepem vonku, tak je pol stvrtej-styri poobede no a to uz je riadna kosa a domov sa vraciam uz za tmy. No, asi sa budem musiet prinutit vygulat nas obe von este pred obedom a navarit den vopred 🙂

Ja kupkam kazdy druhy den...az od toho polroka zacnem kupkat kazdy den 🙂 Ale to uz pojdem nemilosrdne casovo o siedmej, pol osmej najneskor 🙂 Teda dufam 🙂

carmen86
12. feb 2010

idem do hajan,bru noc

ukulelembo
12. feb 2010

gashtanka-my sa kupeme o 21 priblizne do 22 sa napapame a potom zabuvame a spime v kuse az do 6tej do do pol 6tej ci do 6:20 jak sa mu podari A mi mame nedelu 3 mesiace a zacali ame v stredu past koniky 😉 a nevazime este ani 5 kg 25.1. sme vazili 4320g taky maly chrustik 😅 idem ja chrnet drobec zo sna mlaska a vzdycha bohvie co sa mu sniva a mm chrni do taktu 😵 tak brúúúú nocku prajem 😔

adka_praha
12. feb 2010

my mame zaveceny taky rezim ze kupkame kazdy vecer potom sa uz len napapame a rovno do hajan a hned sama pekne zaspinka...kupem vo vode, ze jej tam trocha davam tej detskej peny do kupela a len ritku umyjem mydlom a tak dva razy do tyzdna ju umyjem celu gelikom...ona si uz tak zvykla na to kupanie, ze ked to vynechame, tak sa to odrazi aj na noci a je castejsie hore...
a s tym vonkom- tak si porob co treba a ju oblec aj ked spinka, sak ti v kociku hned zalomi znova, nie?... 😅

adka_praha
12. feb 2010

aj ja idem...bruuu... 😉

zuzu1980
12. feb 2010

gashtanka, krasny dnicek si mala 😉

zuzu1980
12. feb 2010

aha, ja som si nevsimla ze odvtedy uz je tu zase 100 novych prispevkov... no neskor docitam, drobec sa zobudil

gashtanka
12. feb 2010

Adka_praha> obliect ju ked spinka bez zobudenia je nemozne, to sa zobudi hned 🙂 Ona by teda sice urcite v kociku zalomila, ale sa bojim ze by sa mi zobudila v tom kociku skor kvoli hladu ..nemam to sice odskusane, ale nebudem riskovat, ze mi niekde v centre spusti kriky 🙂ja sa snazim nemotat sa len pri nasom bloku a robit si dlllhheeee prechadzky.

A vlastne cela ta procedura, kym sa ocitneme s kocikom vonku pred branou je zdlhava. Prebalit , napapat - OK. Obliect - horory. Potom ju musim strcit do vanicky a poprikryvat - dalsie horory. No a potom tu vanicku znasam dole schodmi, pretoze byvam v starych blokoch bez vytahu, sice len na druhom poschodi, ale aj tak. Potom odomykam kocikaren, pivnicu, vytiahnem podvozok. Zamykam pivnicu, kocikaren a instalujem vanicku na podvozok. A az tak sme vonku. Pri prichode domov zasa to iste, len obratene :D

Jemine Adi, pozerala som si tvoj album, aby som videla, s kym si pisem - kolko vazila a merala tvoja malinka, ked sa narodila? Vidim ju tam vo vanicke, no uplne drobulinka sa mi tam vidi oproti tomu lehatku. No a ten cumlik Wustenrot - jaka skryta reklama :D :D :D

Ukulelembo - no aj moja takto zvykne zaspavat, ked ma tie lepsie dni, ale potom uz spinka tak do rana asi ako tebe 🙂 Dakujem za solidaritu s tym pasenim konikov, mame asi tak rovnake tempo 🙂 Moja bola tiez drobna, ked sa narodila, 2720 gramov a 48 cm, ale aspon v priberani je fajnova, kazdy mesiac plus vyse kila 🙂 Dalsiu poradnu mame 22. , tak som zvedava, kolko to bude teraz, aj ked moj chrbat krici, ze urcite pribrala aspon tonu :D

Tak dobru noc, dobre sa mi klabosilo :D

gashtanka
13. feb 2010

Carmen> Vdaka za ten harmancek, urcite skusim. Ja som jej skusala davat fenikel, ale viac ako 30 ml som do nej nedostala, lebo z flase pit nechce a z lyzicky mi to po tej tridsiatke zacala vypluvat . Harmancek mozem davat normalne priamo jej? Naozaj? A kolko asi?

Zuzu1980: ze? Paradny 🙂 Hlavne sa tesim z toho pasenia konikov a z tej dobrej kupy. Ten rukavnik je super, mozno sa to vidi ako zbytonost, ale ked si predstavim, ze to vlastne budem vyuzivat kazdy bozi den tejto zimy a na buduci rok tiez, pretoze podvozok ostava, tak je to fasa. Teraz sa s malou mozem prechadzat aj tri hodiny bez toho, aby mi bola zima :D

A uz fakt dobruuuuuuuuuuuuuu :D

zajaciq
13. feb 2010

ghasta tak som ta nasla vidim, ze tiez nespis :-P (_lolka)

zuzu1980
13. feb 2010

gashtanka, ta tvoja prechadzkova procedura mi nieco pripomina... mam to podobne... obliect do overalu nie je problem, ale v byte mame tak priserne horuco, ze najprv sa naobliekam ja, potom obleciem drobca (to uz zo mna leje) potom rychlo dole schodmi 3 poschodia do garaze, maleho supnem do auta na zadne sedadlo, vtedy spusti reeeev, takze rychlo vybrat kocik z kufra, dat tam deku, drobca, poprikryvat, zavriet auto, kym vyjdem z garaze von tak som spotena do poslednej nitky a vonku si koledujem o zapal pluc... a potom samozrejme to iste pri navrate domov.

Ale kedze u nas je celu zimu -20, tak prechadzky vobec neriesim, trcime doma alebo chodievame na nakupy a navstevy. Len jeden tyzden bolo okolo -5, tak sme chodievali von, tiez som vyskusala vsetky mozne varianty ako to zaradit do rezimu, a ked som nasla tu najlepsiu tak zase zacali mrazy... Ale uz sa tesim na jar 😉

zuzu1980
13. feb 2010

***STRAPCOOOOOO*** kedze uz je po polnoci, vsetko naj naj naj k narodeninam, vela zdravicka a nech ta tvoji chlapi posluchaju 😉

pudo
13. feb 2010

bre ranko...
Strapco - aj ja zelam vsetko NAJ, hlavne vela radosti a zdravia v rodinke, a co najmenej podobnych placov ako vcera.
Ty brdo, neni to divne, ze 30? Ja, kym tam mam to prve cislo 2. , tak som stale v tom, ze mam okolo 20ky .
😀
Mne sa celkovo zda, ze som zamrzla niekde na 17 alebo 18 - to bolo skvele obdobie.

Inak aj my sme mali vecer ultra plac... naposledy bol taky na Vianoce...a to vsetko preto, lebo som ako sisi posuvala jej vecerny spanok o hodinu... z 19 na 20...jasne,ze uz bola taka unavena, ze ani nevladala zaspat, ani mlieckom sa nedala utisit, len hojdanim v kresielku.

Babule - vy uz riesite prikrmy? Mna to este ani nenapadlo...pokial sa bude dat, tak chcem kojit a od ukoncneho 6teho mesiaca asi skusime nejaku mrkvu.

My mikrovlnku nemusime (aj ked mame), ja som taka ANTI - vsetko, co vyzaruje... TV, PC, mobil - vsetko co najdalej od Tami. Tak ak mate niekto nejaky dobry tip na parny hrniec - poradte.

pudo
13. feb 2010

objednavam fotky cez zoznam.sk - je tam teraz akcia... no a jasne, ze sa mi nedaju poslat.... ma svihne hned zrana

pudo
13. feb 2010

a este som zabudla
Tilly - tie pampersky z rakuska su skveleeeee....kazdy pokus prekakania (hlavne po celej noci) NEUSPESNYYYY!!!! a hned sa mi pacili, lebo su na rozdiel od polskych neparfemovane

cipuska_
13. feb 2010

Dobré ránko,
naša malinká zázrakokm este buvá tak mám veget, včerasom mala celý den Teploty 38,5 som myslela že ma klepne lebo dnes máme isť na svadbu, dala som tri paralenny a prešlo teraz už nemám, som sa bála aby som malú nenakazila tak sa o nu staral mm ja som len kojila.

Strapco všetko naj k narodkám...

janka1874
13. feb 2010

ahojte
teda ste riadne popísali čo ste mali nočnú žúrku to som sa asi mohla pridať ale teraz kukám že to som sa o tom čase ešt pokúšala spať
no a aby bol včerajší deň komplet úžasný tak Viky sa prvý krát zobudila o 23.30(čo už dávno nie) a potom o 2.30 a od tretej sa jej proste spať nechcelo a už som mala smolu takže som tak neskutočne vypsatá že ak by ma niekto videl tak sa ma určite zľakne divím sa že sa ma deti nezľakli a to som dnes na ne sama aj variť mi treba a mamka je chorá tak ani oni mi moc nepomôžu super deň pred nami ide mi puknúť hlava a cítim sa horšie ako keby ma nieko zbil

normálne si nie som istá ž to dočítam ledva žijem
strapco všetko naj naj

adka_praha
13. feb 2010

ahojte... 🙂

strapco vseeeeeeeeeeeeeeetko len to najlepsie... 😀

gashtanka tak malu otestuj...skus ju prosto vytiahnut vonku a nechod daleko, aby si sa mohla rychlo vratit keby co... 😅 a malinka mala 2,65kg a 48 cm ked sa narodila... 🙂 (o 3tt skor) taky maly chrustik nas, ale uz dobehla rovestnikov... 😀 len teraz dufam, ze ich nepredbehne... 😅

baby my sme zaaas same doma...sa asi zacnem s vysavacom rozpravat... 😖 este aj to moje dieta ma zaujem iba o samostatnu cinnost ako kukat na kolotoc, ozuvat rucicky a popritom si cmukat...som jej rucicku vytiahla z ust a strcila do ruky jej "kluce", ze nech to tam pcha a ona na mna taky skaredy pohlad hodila...ach jaj...

a kedze sa nikto okrem mna francuzakov ani nedotkol,tak dnes nevarim...a dnes nerobim nic okrem vytepovania kupelnovych kobercov... 😅

adka_praha
13. feb 2010

je a gashtanka- k tomu cumliku- ja som mala na neho desneho nerva ale dietko iny nechcelo...ale uz som ju preorientovala na taky pekny ruzovy s kytickou... 😀 ale ten wustenrot cumel vyvarim a strim jej ho do pusy, pre porovnanie aka je teraz velka oproti nemu... 🙂

ajkaag
13. feb 2010

ahoj baburky, my sme chceli ist s mm na nakup a maly chrniiiii posledny tyzden tolko za doobedie nenaspal ako dnes 😅 a tak tu sedkame pri nom 😔
adka schvalne som si tu fotku s cumlom pozrela, zlata 😉
janka mrzi ma ako sa citis, ja tomu stavu hovorim ze ma presiel kombajn ☹
pudo, aj ja som mala dojem ze som zamrzla na 17tich a to budem mat 32 😀
strapco vitaj v klube a vsetko najsamlepsie a hlavne vela zdravicka a lasky 😉

janka1874
13. feb 2010

no tak Sendy nakoniec predsa išla ku babke a dedkovi na deň a večer pre ňu pôjdeme
idem trošku spratať hračky a potom Vás možno stihnem aj dočítať lebo škoda že na povel sa spať nedá no nič možno poobede mi Viky dovolí aspoň trošku si s ňou pospať

tinika
13. feb 2010

ahojte maminy, nestiham vobec kona, mam kopec roboty z danovymi, este trocha vydrzat a bude pokoj
ako sa mate? drobci pocuvaju?

adka_praha
13. feb 2010

moj drobec reze drevo... 😀

baby ten "novy" fcb je dobre uleteny...neviem sa dopracovat k tomu aby som mohla hodit dakoho do skupiny... 🙄

didiana333
13. feb 2010

Čaute baby...no u nás žiadne reakcia na očkovanie NEBOLA!!!! Huráááá,aj celkom dobre spinkal,iba sem-tam zamrnčal,ale pohoda.To asi preto,že som mu dala preventívne paralen sirup,lebo sa mi zdal nervoooozny...takže to celé prespal... 😀
Včera sme s ním boli aj na takej predvadzacej akcii tu vedla u susedov,taký bol zlatý,stále tomu pánovi skákal do reči... 😅 Erik si myslel,že ujo len s ním rozpráva...inak,boli to také fajné hrnce,len brutal drahé,ale ked raz budem velká,tak si také kúpim... 😵

janka1874
13. feb 2010

tak som vás dočítala jupíííí pomedz to som vyvesila prádlo a opäť uspala malú lebo s takým plačom sa sthla že to by nebolo dobré aby takto vstala

adka_praha
13. feb 2010

didi tak super... 😀 blahozelame... 😀

didiana333
13. feb 2010

jani,si šikula... 😉 Mna ked bolí hlava,tak by som najradšej zrušila celý svet... 😠
Ozaj baby,a kolko rokov má strapco? Všeeeetko nááááj.... 😵 😵 😵

adka_praha
13. feb 2010

okruhliny... 🙂

janka1874
13. feb 2010

didi sama žasnem ale ja tomu hovorím meliem z posledného 😉