icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

ukulelembo
13. feb 2010

uz asi vsetky buvate? 😔

strapco13
13. feb 2010

pozeram biatlon...asi budeme mat zlatu medailu

ukulelembo
13. feb 2010

no aspon za nieco ju budu mat 😒 tozvie ako zas sfusuju hokej

carmen86
13. feb 2010

strapco aj ja pozeram a tesim sa

ukulelembo
13. feb 2010

tak ked uz ´tu nikto nie je tak dobru noc 😔

carmen86
13. feb 2010

mame zlatoooo

dida81
13. feb 2010

ahojte,, veru aj ja pozerám, že máme zlato... supeeer 😀

Strapco- vseetko naj, mna to caká na rok 😅 okrúhliny...

Ja chrúmem mrkvu 😝

Dobru nocku vsetkýýým 😵

gashtanka
13. feb 2010

Tak az teraz vecer som sa dostala na Kona 🙂

Zuzu1980> to mas tu kocikovu proceduru este brutalnejsiu . Prepana, kdeze to zijes, ked tam mate minus 20?

Carmen> teraz som zistila, ze ty si Kosicanka, ja som Kosicanka, aka skoda, ze som skysla v tejto Trnave 🙂 Tu je to s tym "veterom" uplna katastrooofa...Bola som dnes s malinkou vonku a ta fukalo, az jej podfukovalo nanoznik na korbicke, tak som sa musela vratit po prsiplast, ktory som na nu upevnila a drzala to cele pokope :D

Strapco13> sice sme si este nepisali, ale vtierknem sa a tiez ti zelam vsetko naj. Tricina je urcite super vek, o zivote uz toho nieco vies a este mas kooopec casu to rozumne zuzitkovat :D

"chudatka" chlapi a choroby...ten moj sa nenormalne stazoval, ze ma 39 horucky, ked som ja bola po cisarskom a nevedela som sa ani dosmodrchat na zachod :D :D :D

Adka_Praha> aj moja sa narodila o tri tyzdne skor! 🙂 Moja cumle zasadne vypluva, takze som jej vcera kupila poslednu moznost, ktoru este nevyskusala, a to je kaucukovy najmensi okruhly pre babatka od minus dvoch mesiacov. Furt mam pocit, ze jej to v puse vadi, obcas ju z toho aj riadne natiahne. Ja ju vlastne na cumel ani ucit velmi nechcem, ale obcas je to vhodna alternativa k palcu :D

Zajaciq> a ty co robis v novembrovkach? :D mam ta ist ja skontrolovat do buducnosti? :D Fotky krasne, vybavicku mas na 120 percent, ja som tolko nemala a ani nemam teraz, aj kocik som mala az mesiac po porode :D Len sa tym tak nechval, vsak ti vsetci budu zavidiet :D

Janka 1874> jeminenky, vzdy ked citam tvoje prispevky, tak mi prides, ze mas doma hotove harakiri kamikadze 🙂 Vsak si skus vzdy povedat, ze aj tak su tie tvoje deticky najvacsia tvoja laska a nic ostatne nie je podstatne..aj ked sa mi asi lahko radi, ked ja mam zatial iba jedno babenko...dufam, ze som ta neurazila (snazim sa len nadviazat kontakt, ja som tu taky odkundes novopriselecky, nie vzdy mi to ide 🙂) Inac, ja som momentalne v Trnave, len uz ti asi moje informacie o cestach su nanic o takomto case...

Ja som dnes mala paradny den inac. Mala uz druhy den pasie kone na betone :D Strasna sranda, ako sa jej pri tom hlavicka kymaca, ale krk ako korytnacka a vydrzala dnes asi 5krat dlhsie ako vcera, to uz asi bude rast iba geometrickym radom dufam. Asi tu uz popridavam nejake fotocky konecne 🙂 Dokonca sa aj sama vykakala zasa, bez trubicky,jupiii!!! dnes som skusila vypit slivkovu stavu, zeby to zabralo? Tym padom sa nekonala vecerna kolika a po kupkani mi zaspala asi prvykrat v zivote uz o siedmej vecer. Vyuzili sme babku, ktora zajtra odchadza naspat do Kosic aby pobabysittovala trosicku a my s priatelom sme si vysli do kina na Kawasakiho ruze. Videl to uz niekto? Odporucam, paradny film!

ESTE STALE SI HLADAM KAMOSKU NA KOCIKOVANIE V TRNAVEEEEEEE (najlepsie Prednadrazie, ale kludne si kvoli debatam o papani, kakani a kojeni urobim vylety aj inde :D )

kkiki
13. feb 2010

baby ako tu obcas pisete co sa vsetko stava detickam tak som rada ze sme tu zdrave aj nase stupliky ...

zuzu1980
14. feb 2010

booze, ti debilni komentatori OH uz 3x povrdali slovakom ze su slovinci, korejskeho rychlokorculiara cely cas volali japonec... co im uz nacisto sibe? biatlon pre istotu vobec nedavali, lebo isiel zensky hokej a rychlokorculovanie (lebo koho take zaujima?)... okrem toho vyhlasili sutaz o najlepsie oblecenie sportovcov na otvaraciom ceremoniale, na 2 mieste skoncili slovenski tucniaci (teda podla nich to boli slovinci) huraaa predbehli sme cechoooov... samozrejme to cele bolom yslene totalne ironicky a patricne to aj okomentovali.

tak, tolko dnesne novinky z centra OH diania, howgh, dohovoril som 😀 😀 😀

slovakia13
14. feb 2010

zuzu
tu uz som si zvykla ,ze ma priraduju do juhoslavie 😀 minule sa ma dokonca pytal jeden anglan na zazitky z vojny a mne zaplo az po nejakych 10.min,ze akej vojny 😀 😀 😀

baby tak ten biatlon ani nehrozi pozret zo zaznamu 😠 debilni anglani zas budu davat iba to co im vyhovuje 😠 ale sa tesim ,ze mame zlato 😵

slovakia13
14. feb 2010

baby aj vam si drobci prilahnu usko? mia to robi stale a uz aj davam pozor a stale to prave ma zalomene ked sa zobudi....bojim sa aby nebola chlopnacik .mne to nevadi ,ale mii moze v buducnosti 😝 inak je uz pekne tvrdohlava 😀 dnes rano ,ze dam pravy prsnik ,no mala si zmyslela ,ze chce lavy ....to ste mali vidiet ten vitazoslavny uskrn co hodila ,ked som jej dala lavy 😀 😀 😀 musela som sa zasmiat 😉

adka_praha
14. feb 2010

😀 😀 😀 slovakia no je cielavedoma... 😀

gashtanka nemyslim si ze by si jej mala davat taky minicumlik...daj jej teda kaucukovy ale primerany jej veku...a skusala si taky plosky cumel? nema to na konci ceresnicku ale cumel je taky podlhovasty plosky...

baby pekneho valentina prajem...ako idete slavit? ja si idem spravit daco na obed ale veru netusim co...mm este spi a teri uz zase spi...a v telke dokopy nic neni...

idem si spravit kafo...

slovakia13
14. feb 2010

gashtanka
vidim ,ze aj vy mate problem s kaki .my sa tiez vytesujeme pri kazdom hovine 😀
adka
ja si pustim popelku a budem spominat a ronit slzy 😀 😵 mia je moj minulorocny darcek na valentina 🙂

janka1874
14. feb 2010

Ahojte
krásneho Valentína prajeme

gashtanka neurazila si ma ale ja sa len občas potrebujem vyzúriť ale ja svoje deti milujem len staršia Sendy mám momntálne obdobie vzdoru spojené zo žiarlivosťou a to je brutál kombinácia a ešte je aj značne tvrdohlavá no kozorožec čo Vám budem vyprávať tak toho je niekedy na mňa dosť
a ku kočíkovaniu skús nakuknúť do nejakoj témy v regiónoch do trnavčaniek tam možno niekoho nájdeš

janka1874
14. feb 2010

adka my si na Valentína plánujeme len fajny obedík a potom asi vybehneme niekam na kávičku

adka_praha
14. feb 2010

no jani vzdy lepsi program ako my...u nas sa stale spi...manzel este stale a teri uz zase (od toho prveho razu co som pisala, este stale)...ja som si zatial poupratovala, urobila v chladnicke poriadok, vypila kavu, pozvesala pradlo, dala prat dalsie, naskrabala zemiaky a valentin-nevalentin, kaslem na neviem aky obed-proste len opeciem salamu ku zemiakom...aj tak drahy-vyberavec mi malo co zje tak hento bude jest isto a mne sa nechce dnes vymyslat, ze co by mu mohlo aaasi tak chutit...cely tyzden som spekulovala a myslite ze to dal do ust? 🙄 okolo jednej bekina krstna vysiela po nas jej chlapa autom, ze aby sme dosli na kafo a beka sa s malou aspon pohra...takze tot moj program na dnes... 😅

jeee a vcera som sa normalne po x-mesiacoch z nudy nalozila do vane... 😀 normalne mi to az tak dobre spravilo... 😀 a stiahla som si aby som mala co vo vani citat ze eroticke poviedky... 😀 ako ale sorry to neboli eroticke poviedky ale jedna velka komedia... 😀 😀 😀 tie opisy-som myslela ze sa od smiechu v tej vani utopim... 😀 😀 😀 😀

adka_praha
14. feb 2010

slovakia no aj my sme malu upackali dakedy okolo valentina... 😀 a myslim, ze vacsina z nas... 😀

kkiki
14. feb 2010

no konecne dnes mame hovienko co ma byt ... a uz sme pekne kakali len vecer a teraz rano ... jaj to bolo strachu ...

adka_praha
14. feb 2010

kkiki tak blahozelam 😀
no keby niekto nezainteresovany cital tak si povie, ze ci nam sibe blahozelat si k "hovnam"... 😅
tak princezna je uz hore... 😀 dostala musky na rucicky a nozicky a teraz sa vrti jak keby ju niekto napichol na 220... 😀

deina
14. feb 2010

Ahojte. 🙂 Pekneho Valentina aj ja prajem.

No my sme krpca upackali tiez nejako o tomto case, den pred dovolenkou, sli sme na chatu do Terchovej, ze uzit si sneh, u nas nebol ziadny a aby sme sa mohli normalne zbalit, dali sme krpca k babke a... sme to teda dobre pobalili. 😀 Nechcelo sa mi skocit do vedlajsej izby po pharmatex, takze tak... ze ved raz sa nic nestane. 😅

Slovakia, to mi je luto toho babetka. 😔 A ty mas uz 30? Teeeda, ale na tej fotke v pase by som ti hadala ovela, ovela menej.

Inac ja mam dnes taku smutnu naladu nejaku... 😒

adka_praha
14. feb 2010

deina ja tiez... 😖 ale to bude tym, ze je nedela, blby valentin, drahy si drichme, vsetko je samo, ze zas iba na mne a do toho pada ten biely bordel... 🙄 aspon ze poobede pojdeme na navstevu...

slovakia13
14. feb 2010

deina
uz 33 😀 ale nikto mi tolko nepovie 😉
ja som tiez nejaka depresivna.....uz 2.den 😝

tilly
autor
14. feb 2010

pekneho valentina 😉 pre mna je najkrajsi valentin moj malinky adusinko 😀 dominikovi v poslednej dobe hrabe... uz ho volam zigo (akoze zigo palffy), lebo sport mu ide, ale v hlave ma tusim totalne prazdno, alebo sa len tak nudi, ja neviem... ale take otazky dava v poslednej dobe... neviem, ci sa pri tom kazdodennom hokeji tak poudieral do hlavy, ale fakt mu clovek nieco vysvetluje a on potom hlodne taku otazku... no koniec, tak ho volam zigo a jemu sa to paci 😀 😀
napr. vcera pozeral skoky na lyziach a pyta sa "tam je teraz leto???"

didiana333
14. feb 2010

Ahojte babky...aj ja želám pekneho Valentína...darčeky sme už dostali...(naše decúchy 😀 ) no čo by sme ešte chceli??? Romantického chlapa? takeho som ešte nestretla... 😀 😀 😀
My sme uplácali malého až po valentínovi...tiež som mu povedala,že raz sa nič nestane... 😉 no a stalo sa...

pudo
14. feb 2010

ahojte... tak my valentina vobec neriesime 😅 ...
som vcera kukla zaznam otvaracieho aj s Tami, som ju potom odfotila ako pozera, ze ide nasa vyprava 😀
no ten ohoz - fakt ziadna slava, ale ani USA nic moc. Mne sa najviac pacili Svajciari - bunda a rifle - tazka pohoda.
Tami sa zas najviac pacila Kanada - ked isla ta ich cervena vlna ludi, kukala na telku ako prikovana.
A trapas, ze sa ten 4. stoziar nezdvihol pri zapalovani.
A teraz pozerame Kuzminovu, supiiiiiiis.
Tilly - my sme kupili aj aj pampersky, zatial sme len na zelenych potom skusim fialove
- nestras s tym mlieckom... neni to len ta kriza 3. mesiaca?

pudo
14. feb 2010

dnes je v BA +2 stupneeeee.... juhuuuuu...poobede vyrazame do ulic, vcera nas skoro odfuklo
ozik: chcem sa spytat, ktore hracky u vas najviac ficia? lebo nas bavi hrazdicka a hrkalka len chvilu... teraz je naj ovladac na TV, a stale napis Sport 58 na mojej bunde

janka1874
14. feb 2010

no my to tiež na valentína nepreháňame nemusíme také sviatky obedík bude taká nedeľná klasika aj som si vlasy nafabila (že ohnivá škorica - to je teda názov farby 😀 😀 😀 😀 ) a teraz vegetíme Viky spinká tak pohodička chcela som síce žehliť ale nejako sa neviem dokopať

slovakia aspoň niekto v mojom veku ja tiež budem mať tohto roku 33 bože už som riadne stará teda 😀 😀 😀

adka_praha
14. feb 2010

ohniva skoricova? to co je?... 😅

carmen86
14. feb 2010

ahojte baby no hrozna noc za nami, hlava mi ide puknut.....Moje dieta zaspalo vecer o 21.30 zobudila sa o pol 1, do 3 rana cirkus, nedaj boze jej zaspat len mrncala, potom zaspala a zobudila sa o 6.45 a potom nespala az do 11.00 potom zaspala na 40 minut a teraz sa zobudila a tiez len 30.min.spala, jaj som myslela ze nervy zrusim...
Inac vam prajem pekneho valentina, my nerobime nic extra, teraz kavickujeme a pozeram sankovanie na OH...A nase hokejistky prehrali s Kanadou v nocnom zapase 0:18 ☹ 🙂 🙂 🙂 🙂