Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
prave pozeram nove byvanie... kokso, ze novy byt v egypte pri mori 60tis eur... tak neviem, ci nerozsirime svoje nehnutelnosti 😀 keby sme sa dohodli aspon 4 v rodine...
ja to tiez kuikam...a skoro som zo stolicky zletela...som cakala ze zapoti aspon tri krat vyssiu cenu a ono hento...a to tam ma uz aj nabytok, spotrebice...no juj, idem sa ku nej nastahovat.... 😀
vsak sa poskladajme..a aspom mame kde travit dovolenky.. 😀 😀
ale nie ..ja uz mam jeden uver na krku 😠
ale brala by som
ja by som brala vilu v chorvatsku alebo taliansku 😀
Diky baby za komplimenty, musela som sa tou mojou pochvalit 🙂
Adka_Praha: no to mam doma to iste s priatelom. ja odpadnem do postele, este zapocujem to jeho "dojdem normalne spat do izby" a potom uz len rano o stvrtej-piatej pri kojeni vypinam telku a svetlo a prikryvam dekou 🙂
Slovakia13> probiotika sebe, ci ratolesti? 🙂 Uplne chapem ten tvoj homesick...ja som len 400 km od rodneho mesta a je to na milu jarmilu, ked sa s tym vsetkym musis borit sama.
Moja mi zaspala o pol osmej, uvidime, ci sa zopakuje vcerajsi desat a pol hodinovy spankovy maraton...ale asi nie, take stastie mat nebudem 🙂
joooj, my sme sa na valentina pekne pochytili s mm, ale o 5 minut neskor uz sme sa pomerili a je dobre. ale nastval maaaaa... bola som 3 hodinky prec z domu, rano som maleho nestihla obriadit lebo sa zobudil az o 10.00 a ja uz som bola vo dverach. Tak som mm nakazala nech ho prezlecie a nakrmi, a tak okolo 11.30 nech ho da buvat na hodinku, papat uz potom netreba, staci mu o 14.00. No a o jednej dojdem domov, ze maly sa prave zobudil a napapal, mm mu dal papat hned ako som odisla, potom ho supol do postielky a ked sa zobudil zase mu dal jest, ze bol hladny. Ale prd bol hladny, cucal si rucicky, ved jasne ked mu strci flasu do krku tak ju stiahne ale hladny nebooool! A teraz sme uplne mimo rezim, navyse riad neumyty (ze cakal na mna kym pridem domov, vsak ked som doma tak aj ja to mozem umyt), flase vsetky spinave, mlieko v chladnicke uz ziadne, budem musiet odsavat aj ked som az do vecera nemala v plane... slahne ma. Pritom drobec cely cas prespal ked som bola prec, takze vyhovorky neobstoja... no chlap, co vam poviem... tak idem ja umyt tie riady a nieco navarit lebo umieram od hladu...
No chlap sikovny. 😝
Gashtanka, krasne fotky mate, to tatino tak pekne foti? A mala je zlatucka.
Mna zase sjogren atakuje, potvora, ledva vas vidim citat, oci mam suche a cervene, bleee, snazim sa odsavat, ale akosi nic moc. 😝 Ze 100ml, ubohe. A nejako to nechce prejst, opat odsavam castejsie, kazde 2-3 hodiny a napriek tomu nic. Asi si nepomozem, musi to proste prejst, doteraz sa ten sjogren vzdy umudril, tak snad aj teraz...
Juj, to znie bolestivo, Strapco, ale ked on je vesely, asi ho to naozaj neboli. 🙂
Idem sa venovat k manzelovi, tak sa zda, ze mozno, moznoooo... nechcem to zakriknut, ale zeby konecne dostal rozum a chcel prestat fajcit? No idem ho nejako podporit. 🙂
zuzu to pekne...asi by ma uz ozaj vystrelo...
gashtanka, u nas to funguje tak, ze mm odkvicne okolo osmej na gauci a mozem mat v plane hoci ho aj znasilnit, neda sa lebo ma polnoc...ked idem spat, tak ho vzdy nejakym zazrakom zobudim, ze idem spat do postele a ty si rob ako chces, povie ze co mi je, ze sak on nespaaaaal, povie, ze podme uz spat a ja radsej idem bez slov do postele bo by som ho dacim trafila...ja sa vzdy jak koza tesim na vecer, ked terezka zaspinka, ze si konecne spravime normalny vecer ako normalny este relativne mladomanzelia a nieeeee...on zaspi ako 60 rocny dedo pri telke na gauci...
ale dnes je vynimka, bo spal do 12-tej...ale tiez nula bodov, lebo keby nejedol tak sa ani k pc nedostanem... 🙄 no tak to mam fakt prast jak uhod a valentin "100bodov"...
ahojte, zienky, pekneho valentina prajem.Tak ako ty strapco, i ja mma manzela nesmierneho romantika, tak mi z nakupu s kajkou priniesol bielu studentsku pecat. Taka smutna som z toho ostala, mna velmi potesi kvietok, ked dostanem, och, zda sa mi to take romanticke, ale aj coka dobre padne.
Tiez mam nejake depky, som unavena, nevyspata, nemam cas ani napratanie, ani na cvicenie, potrebovala by som sineiekedy len tak lahnut a meditovat a oddychovat.
deina, hadam sa ten sjogren umudri a nenecha ta trapit. ale uz odsavas takmer 5 mesiacov, to je supeeer.
Strapco, neboj maleho to neboli. Ked sme davali Adamkovi spravit obriezku po porode, tak to vyzeralo strasne tie prve 2-3 dni, ja som teda skoro grcala pri kazdom prebalovani, ale maleho to vobec nebolelo, tiez ma veselo ocural a vobec neplakal, aj ked mu davali obvaz z toho dole tak nic, ani nepipol (povedali mi ze ten obvez mam dat dole ja o 24 hodin, ale som si na to zavolala sestricku a ta nevedela co s tym tak zavolala lekara, hehe)
ono to vyzera horsie ako to v skutocnosti je.
deina, ze prestat fajcit... nooo, snaha bola, ale nevydalo, najprv ze ked sa maly narodi, potom ze na novy rok, a este furt nic, ja uz to neriesim (samozrejme, fajci mm, nie ja 😉 ) Tak ale drzim palce nech aspon vam to vyjde...
No moj sa práve holí...valentín jeden 😀 😀 😀 tak ma asi niečo príjemné čaka... 😀
to zase bude fešák z neho...tak sa idem aj ja odchlpiť,nech to nemá medzi zubami... 😀 😀 😀
...brú nocku... 😵
adka, ten tvoj manzel je vesela kopa, ze zaspi uz o 8. Ten moj chodi spat az o 2 rano ale potom rano vyspava do obeda... ale tak to vzdy bolo, ja uz som zvyknuta. Esteze pracuje az poobede, aj mu to tak vyhovuje.
didi 😀 😀 😀
didi 😀 😀 😀 doobreeeeeeeeeeee
no baby keby mam taketo kramy ako teraz tieto prve beriem vsetkymi desiatimi ... vo stvrtok zacali.. dva dni lialo a dnes uz skoro vobec nic 😀 😀 , deti spia uz obe, my sme si otvorilli sampus a leharo ...
zuzu , ja som fajcila, dufam ze uz nikdy nebudem, ale niekedy normalne tak by som si jednu dala, len tak do vetra ...
zuzu mi sme sa s matom vzdy na valentina pohadali 😀 😀 😀 no ale tento rok tusim ne ... 😝 aspon sme olina zarobili potom ked sme sa udobrovali 😀 😀 😀 ...
kkiki, len sa netes, aj ja som mala take kramy ze 2 dni lialo, potom skoro vobec tak som sa tesila ze to konci a este tyzden to bolo tak akoze uz to konci a nie a nie prestat. ale zase lepsie ako keby sa tyzden lialo, ze?
Ahojte zienky Tak pekneho Valentina vam prajem aj ked az fcul Dnes som nekuchtila bolt sme u svokry na obed- mala dnes narodky Ja som dostavala ruze aj sladke Ale mne je vzdy luto ked tie zimne ruze vzdy dlho nevydrzia A decka nam sli rano kuppit dezert a ja aj mm sme im kazdy potajomky zvlast kazali nech kupia nejake srdce dezert pre toho druheho No a decka dosli domov, my sme sedeli v obyvke a oni vsetky dezerty polozili na stol a ze pekneho Valentina, no a mm skoro natiahlo lebo ma chcel srdcom milka prekvapit a ja jeho tiez Tak najprv kukal po deckach vrazednym pohladom a potom sme sa zacali na tom smiat Takze na buduce si to radsej sami zariadime No zlate su tie deti nase 😅 A šimonko ma dnes 3 mesiace
No, tak som sa tesila predcasne, vecerna kolika dosla zas, takze sme zasa trubickovali a samozrejme, ze som to schytala az do vystrihu 🙂 Ale inac ma to trubickovanie serie, nechcem to robiiiiiiitttt ale co s tym, ked mala reve, brusko ma tvrde a samo to von nejde..kurnik. A to som jej dala aj poobede preventivne Espumisan.
No ale uz je v pohode, co z nej von vyslo som musela doplnit, tak som nakojila poleziacky, uz mi zaspinala a o chvilku ju pojdem prelozit do postielky :D
Deina> nie, tatino nefoti 🙂 Akekolvek audiovizualne zaznamy su v mojej rezii. Tatino vzdy vdacne zapozuje, pretoze je to jeden narcis narcisovity, ked chcem fotky ja, tak ho musim poprosit a tie, co mam v albume, fotila kamoska. Pozerala som tvoje, no jedna nadhera. Strasne sa mi paci ta s komentarom "Chutilo" :P
Moj drahy mi dnes namazal dvere do izby, nech nevrzgaju, aby sa mala nebudila s komentarom "To mas na Valentina" 🙂🙂) Dzubala som kvoli tomu do neho tri dni, dnes uz som rezignovala a ani o tom necekla no a prave dnes to urobil. Tak to sa uz asi rata, ze to urobil sam od seba, nie? :D :D :D :D Tak to uz sme dopadli, ale ved tesit sa treba aj z malickosti uz v takomto stadiu :D
zuzu..tie obriezky poznam..kedze nas spojili s urologiou..tak ked to boli nejaky znam /zdravotnik/i..tak sme robili operaciu 2v1...ja som odstranila nosnu mandlu a urolog spravil obriezku..nastastie ani jedno po operacii dietako neboli
ja som sa hlavne zlakla..lebo som nic take necakal...som zistila, ze u mna najprv zacne histeria prvomamicky a az potom sa prebudi mozog lekarky 😀
ukulembo..gratulujem
gabika..moj manzel nie je romantik..prave preto ma to sokovalo
inak ja kvety nemusim..mozno kvoli mojej sennej nadche..mna museli ucit drzat kyticu pred svadbou 😅
gastanka- espumizan zacne ucinkovat az za par dni...a trubickovania sa neboj..nie je to navykove..kamoska musela dlhodobo..a mala ma uz 6 rokov a nema ziadne problemy a ani ziadny navyk..takze radsej trubickuj ako nechat malu trapit
no u nas sme s kozickou na tom tak, ze je velmi uzka, stale zmolim, ale nepovoluje a bude stym ako to vyzera tazko v buducnosti stiahnutelne ... tak sa obavam obriezky, ale na druhej strane je to omnoho hygienickejsie aj krajsie ... jak mat golierik 😀 😀 😀 moj mato si dal sam od seba aj ked nemusel a priznam sa neviem si predstavit ze to tam ma 😝 😀 😀
kiki--neboj..to povoli--bud po dobrom..alebo doktorom 😉
Strapco, ja uz jej to par dni davam, ale len raz denne, mam pritvrdit? Pravidelne davkovanie parkrat denne? A dava sa to "preventivne", alebo az ked nastanu tazkosti? Nechcela by som to zasa prepisknut, ak nemusim...
Ale tiez sa na to nemozem divat a pocuvat ten srdcervuci plac...
Dobre ranko. 🙂
Gasthanka, nejake probiotika si jej neskusala dat? Mozno by pomohli lepsie, nie je epumisan skor proti naduvaniu? Vdaka za fotky. 🙂
Tak obaja mali mi este spia, ale ja som uz musela vstat, inak by som praskla. Odsavam, kym sa mi nezobudia. Chuda Matko chrci v postielke a kasle ako mu tie sopliky zatekaju, poodsavam mu to, ked sa zobudi.
Dobre ranko tak ja som normalne vyspinkana moje dieťa to potiahlo rekordne od siedmej do štvrtej rána 😉 a potom do pol osmej no proste nádhera.v sobotu tiež tak čiže sme s mm normálka nechápali čo sa to deje.No mne ustúpili bolesti v piatok večer pri upratovaní bola som taká nervozna a nešťastná z tej bolesti že som šla upratovať a niečo mi ruplo v krížoch a bolesť bola fuč no namiesto tejto trampoty som nachladená a soplím,kýcham proste katastrofa ja snáď toho roku zdravá nebudem ☹
gasthanka
malej 🙂 BioGaia ,ako som zacala davat koliky prestali.teraz cakam hovino po 8.dnoch.....mala uz tlaci od rana jak o zivot ....rurku tiez moc nechcem davat ,az ked bude kriza.
espumisan je myslim iba na prdiky.
baby nenormalne ma boli hlava 😒
Dobre rano Tak mi sme mali taku divnu noc Maly sa vecer okupal, napapal a o 21 uz buval a to zaspava o 22 az 22:30 o polnoci sa mrvil tak som ho zobrala k nam do postele a furt funel ,chrochkal x-krat som mu dudel davala do pusy lebo si ho vyplul a potom ho hladal No a o 3:45 som sa zobudila lebo by mi explodovali didiky a malemu skvrkalo dost v bruchu ale on sa zobudil az o 5tej, prebalila som ho a o 5:30 uz sme spali zasa No ale o 6:30 ma Alexej budil ze ci si mozu do skoly caj naliat do termosky ,som myslela ze ho zahlusim, ze naco ma budi ked si sam nakazal vcera ten caj navarit do skoly 😠 no a ledva som zas zalomila a o 8 zas drahy zacal suchotat co isiel do roboty, tak sa pytal tie iste otazky co sa ma vzdy pyta ked odchadza a x-krat som mu vravela nech sa ma vecer pyta a aj si vecer vsetko nachysta do tasky a nie mi rano suchoce a suplikmi vrzga A spat sme sli o polnoci Takze som sa vobec dobre nevyspala 😖 Nehnevajte sa ze sa tu vylievam 😒 Ale nasrali ma zlobrici moji 🤐 🙄 😠
Tatuska no skore uzdravenie Chudatko na teba sa lepia tusim vsetky hnusoby Tak nech si skoro fit Akurat pijem Caro Kto si da so mnou?
ukulelembo aj ja mam tu kavu ale este som ju ani neotvorila ako chuti asi si ju pojdem zaliat vyskusam 😉

no to verim, ze si sa zlakla...je to pochopitelne...
my dnes akosi cudne papame...chvilku terezka pije a za chvilu sa zacne hnevat...zas pocucka a zas sa zacne hnevat... 😒 ostatok je ok, hra sa pekne, vysmiata je akurat to papanie mame akesi cudne...