icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

cipuska_
15. feb 2010

ukululembo akurát som pozerala na caro že by som si dala (mne ju vzdy robí mm) ale nechcelo sa mi ale idem si ju tuším dať....

tatuska1
15. feb 2010

už ju mám zaliatu tak skúsim 😉

janka1874
15. feb 2010

idem Vás len na rýchlo pozraviť u nás sa naďalej soplíkuje už ma ide poraziť keď zas zapínam vysavač 😝 potom keď uložím aj staršiu tak si vás dočítam

ukulelembo
15. feb 2010

Tatuska a Cipuska ja si Caro zalievam len horucim mliekom tak mi chuti najviac 😉 s vodou mi to vobec nešmakovalo 😝 Jani tak nech to soplikovanie co najskor prejde 😉

sakura77
15. feb 2010

ahojte!
tak ako prebehol valentin?u nas "klasika" 😅

dneska som mala rano fofry,muz isiel skoro rano do Blavy takze som musela Kika zaviest do skolky ja,samozrejme ked sme uz boli vychystani,obleceni,tak sa mala dosrala,takze vsetko dole a odznova 😀 no fuuha,nic moc toto a caka ma to este dalsie dva dni 😒 aj teraz za chvilku pojdem pre neho,tak som malu dala spat rovno do kocika,a pojdeme pesi,inak to mame kusok,len to obliekanie teraz v zime to je hruza,ked jedneho obleciem,zacnem druheho,tak ten prvy sa uz poti,no des,to su fofry teda..

Kikova oslava prebehla super,bolo nas 15,takze veselo,mala zalomila aj v takom hurhaji,vobec je to nevadilo 😅
jajha,takto pred troma rokmi som uz veru rozdychavala kontry 😀 fuuj,ale to teda bolo,nie ako tento porod,to bola "prechadzka ruzovym sadom" oproti kikovmu 😅

ukulelembo
15. feb 2010

Ahoj Sakura No a vcera mali ti nasi drobci 3 mesiace- to to leti a Kikuskovi vsetko naj dodatocne A co drahy siel kvoli tej stitnej ž. ak si dobre pamatam - dufam ze to ma o.k.?

ukulelembo
15. feb 2010

A ja som myslela ze Kiko mal vcera narodky A on ma dnes No slepa som 😅

ukulelembo
15. feb 2010

Sakura aj tortu Sponge Bob si robila ty? Lebo ta mysky+syr je čačana A aj tato je krasna Ak si ich spachala tak klobuk dole 😵 Ja som vyucena cukrarka ale vobec nemam talent a ani ma to nebavi vytvarat take krasne torty 😖 Este ze mam byvalych spoluziakov na to 😀

adka_praha
15. feb 2010

ahooooojte... 😀

sakura kikovi vseeeeetucko najsamlepsie... 😀

tatuska skore uzdravenie prajem... 😉 hlavne ze ta presli tie bolesti, nie? 😕 😅

kkiki, zuzu a co tie moje mesacne kramy? 😀 tiez som si 100x myslela ze uz prastavaju... 😅

tilly
autor
15. feb 2010

ahojte

baby, myslite, ze sa da lymfodrenaz aj pri kojeni? ci sa tam uvolnuju nejake toxiny?...

ja uz tak chcem nieo s tym svojim telom urobit... otras, fuj, vobec sa na seba nemozem ani pozriet... idem cvicit na tom vacufit stroji, to by malo byt v pohode...

catalin
15. feb 2010

trochu oneskorene ale predsa krasny Valentin. my to s mm bojkotujeme, ale spravili sme si krasny vylet do takeho lesoparku so srnkami..tesim sa ked tam pojdeme ked Mia bude vacsia, to si uzije, teraz to cele prespala 😀

inak nasa dcera uz tretiu noc spi od 8 do 5, potom sa napapa a spi do 8. takze sme krasne vyspati ako uz davno nie.aj koniky uz pasieme o106, sa z nej smejem lebo tu hlavicku drzi ako keby jej za to platili a ten krk...ako taka zelvicka. vidno ze sa blizi 3.mesiac, dalsi milnik, lebo je celkovo pokojnejsia, aj menej place a v noci krasne spinka..
dnes sa zobudila a vela kycha tak snad niekde nenachladla...

sakura Kikovi vsetko najlepsie 😉

janulla35
15. feb 2010

catalin ty asi nekojiš ked ti tak dlho spi, moj stava často v noci

janka1874
15. feb 2010

no idem Vás dočítať
ale zatiaľ sakura všetko naj kikovi
catalin veru už sa to bude len zlepšovať a bude dobre uvidíš
tilly pokiaľ viem tak lymfo až po dokojení počas kojenia nie ale presne viem ako sa cítiš ja sa ani do zrkladla nemôžem pozrieť už som sa rozhodla že prejdem na delenú stravu len ešte musím poštudovať čo a ako kto sa pridá?

deina
15. feb 2010

Kikovi vsetko najlepsie k narodeninam. 😅

Jaaj, moja hlava, dnes je to tu nejake divoke, hrozne... Misulo od rana mrzuty, asi sa zle vyspal (dufam, ze teraz vstane uz v lepsej nalade) a Matko, ked nespi a nenosi sa, tak place. Najradsej by som veru utiekla niekam, kde nie su ziadne deti. 😀

To lymfo je co? 😕

gabika11
15. feb 2010

janka, aj ja sa nemozem na seba pozriet do zrkadla, takze tiez zahajujuem formu delenej stravy, vecer na ovoci a zelenine mozno jogurte a zaradim nejaky pohyb 😉

janka1874
15. feb 2010

tak som Vás konečne dočítala a môžem reagovať 🙂
aďka k farbe: tiež som tak reagovala ale je to niečo ako mahagónová alebo taká červeno hnedá len viac červená

ajkaag: ja si bežne farbím sama aj keď som mala dlhé vlasy (až pod lopadky) terazu mám len ledva po plecia tak to je pohodička to mám za chvíľu a zmenila som farbu tak zatiaľ neviem aká bude ale prišlo mi zbytočne veľká loreal tak som kúpila len tú novú pantene color gloss ale majú také šalené názvy tie farby 😀

strapco: chudáčik malý snáď to nebude nič vážne

zuzu: adamko je iný šikovniak Viki si len dudel vyberie ale dať ho naspäť to teda nie na to je predsa mama 😀

deina: lymfo som si skrátila lymfodrenáž tým sa vraj chudne 🙂 a hlava ide puknúť aj mne a nálada je aj u nás o ničom kedže deti soplíkujú a aj mne je už nejako divne tak som si rýchlo dala panadol to vraj môžem

catalin
15. feb 2010

janulla, nekojim ☹ ale nasa mala napriek tomu ze je na UM tak sa vedela budit aj kazde 2 hodiny na papanie..takze pre nas je to zazrak ze spi 9 hodin vkuse.

inak na lymfo by som isla aj ja, lebo tak ako mi zmizla celulitida pocas tehu, teraz vysla a je brutal viditelna, cjcela by som zacat cvicit, ale neviem ci uz mozem, tak aspon bicyklujem..doma v kuchyni 😀 😀 20 minut denne.

tilly
autor
15. feb 2010

tak len cvicit a nezrat... kurnik som si to chcela trosku zjednodusit... som videla take zabaly, v spojeni s lymfo to vie urobit az 4 cm... juuuj, potrebovala by som takych dobrych 15 cm z brucha 😝

deina
15. feb 2010

Ja by som tiez rada sla cvicit, ale zatial som neprisla na to, ako to zosuladit s dvoma detmi... to je take blbe, ze je zima. 😖

tilly
autor
15. feb 2010

no, na jar vytiahnem korcule, tu za domom mam dunajsku hradzu, takze zoberiem freestyle a ficiiim 😀 len si musim korcule kupit nove 😅 alebo pre zaciatok budem behat... a potom sa uvidi, ked si najdem cas na behanie, kupim korcule...

teraz chcem aspon na ten vacufit chodit, to sa cvici na takom stroji, to by nemalo vadit... je to 10 cviceni po 30 minut, jedno cvicko stoji 11 eur, cize dost, ale ak to ma mat vyznam, tak neva... len neviem ako to zvladnem casovo...

janka1874
15. feb 2010

gabika a aký pohyb
možme sa na to dať spolu do leta by som chcela schudnúť 10kg (srandistka som čo?) 😀 😀 😀
veru deina blbé je že je zima
catalin a prečo by si nemohla cvičiť

deina
15. feb 2010

Korcule a kocik, to ani neznie zle... 🙂 Len my tu mame hrozne cesty a nic take, ze hradza, o nicom... Ja by som ani nepotrebovala vahu zhadzovat, len posilnit, som nejaka makka a strasne sa mi to nepaci + to brucho je hrozne.

tilly
autor
15. feb 2010

janka, ja chcem dat dole 20 kg, sice nie do leta, do buduceho leta, ale aj tak som veeelka optimistka 😀

inak, aj prechazdky s kocikom su fajn, tusim zbehnem s kocikom do mesta, su to take dva kilaciky, ked to hodim rychlou chodzou, tak si aspon jednu tablicku cokoladky mozem dat 😀

no, idem, kym krpec spi, ked tu tak hovorime o chudnuti, vyhladla som 😀

sakura77
15. feb 2010

kiko dakuje 😉
a ukulele,ano ,tortu som "spachala" ja,aj by som ju dotiahla este do uplnej dokonalosti,ale to by sa mi nemohol jeden pliest popod nohy a druha mrncat v kociku kazdych 5 minut 😀 tak aale na to vsetko bola celkom vydarena-a vnutri doboska,navrchu marcipan,takze mnam-a pre "dospelych" som este stihla aj parizsku urobit 😉
ja uz makam na bruchu druhy tyzden,aj sa mi zda ze minimalne ale fakt minimalne trocha rozdiel uz je,ale ozaj ze troska len

catalin
15. feb 2010

janka, po cisarskom som, cvicit mozem ale ja by som hlavne brucho potrebovala...chcela by som znovu tehlicky na bruchu teraz tam mam jeden kvader 😝

adka_praha
15. feb 2010

no co sa tyka ruk, stehien a zadku, tie su uz v pohode, ako tak spevnene... 😅 ale bruchooooo, no ked niektora pridete na to ako spevnit podbrusko, kricte... 😅 hrooozne to je...

ale maaaam svalovicu... 😀 vsade len nie na podbrusku... 🙄 😕 😅

gabika11
15. feb 2010

janka, aspon 10 kil, dnes som sa postavila na vahu a mam 73 kg, co je teda dost, porode mi slo automaticky dole 12-13 kg ale teaz sa to nechce pohnut, ale to je tym mojim zranim a vyjedanim v noci, tak len budemem kupovat viac ovocia a zeleniny. Jem uz aj pomarance aj nmandarinky, hadam aj ked budu uz jahody, tak si dam, a ladove salatiky a tak, musim obmedzut hlavne chlieb a tvrdy syr a sunku, to papam celkom rada a viac bielych jogurtov jest.

catalin
15. feb 2010

sakura ta torta je genialna, klobuk dole

gabika11
15. feb 2010

ale kojenie je pohodlny sposob, ako nakrmit maleho, tak nechcem prist o mlieko, ale musim zo sebou uz nieco robit, ved sa nezmestim do nicoho okrem tehotenskych rifli, hroza... 😒

gabika11
15. feb 2010

sakura, tiez prajem vsetko najlepsie Kikovi k narodeninam a pozrela som tortu, vlemi pekna je....s tymi miyskami a dierami ako v ementale. To si sama tvarovala tie mysky? Si vlemi sikovna.