Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
no veru krasne su tie torty...ani veru neide o to spravit to ale nieco take vymysliet... 🙂 ozaj si robila domaci marcipan ci si kupila?
caute damy, ani vas nejdem docitavat, lebo potom nestihnem napisat. 😀 Co mate nove? Zasa sa tu niekto pokusa o dietu? 😀
Aj ja sa pridavam. Obmedzujem pecivo. Teda budem sa snazit. To je moj prvy krok. A vylucim sladke alebo obmedzim na minimum. Do kelu len ked ja sa vzdy pozabudnem a aj prave pred chvilou som jedla vanilkove keksyky asi 6 ks. Hanba mi velika. 😠
Inak vonku je tak nadherne dnes. Uz sme boli sa prejst a malinka dospava na terase. Ale rozmyslam ze to vyuzijem a pojdem aj poobede.
A dokelu este mi furt nenabehli prasule zaten prispevok po narodeni. To mam dokedy cakaaaaat. 😠
toto s lubi
http://www.baby-food.sk/
budem musiet preskumat o com to vsetko je a da sa ja cez internet objednat. Aj ked mame este cas 3 mesiace ak to takto pojde.
Saku všetko naj naj Kristiankovi veľa šťastíčka a zdravíčka!!!!!!!!!
torta nemá chybu!!!!!!!!! 😉
mayka pozeras prikrmy tak ja budem použivať sunarku tam maju všetko od kašičiek,výživky ovocne mäsove prikrmy,šťavičky no a k tomu aj uvaríme čerstvé.
moja malá zaspala no neviem či fakt nebude chorá odo mňa do kelu ☹ taký čas sme stále vonku no uvidíme kedy sa zobudí.
baby vy mate pekne? my tu mame kako... ☹
no idem tu vyzivu aj ja okukat... 😅 zazrela som tam dake bezlepkove susienky a cestoviny ci co tak sa idem mrknut na to... 😅
sunarka je super tatuska
gabika ja mám 71,5kg fuj tučná som 😝 gabika pokiaľ nebudeme robiť to že hladovka tak o mliečko by sme nemali prísť preto delená strava 90-dňovka nie je dobrá tam maminy o mliečko vraj prišli tak to neriskujem ale to by som asni nezvládla lebo ja pri dvoch nemám čas jesť presne na čas a určené t.z. variť na viac jedál
tak žienky ideme na to obmedzujeme chlebík a sladkosti
u nás sa práve tlačí do plienky moja zlatá jej to stále tak trvá na niekoľko krát to tam ide tak si ešte počkám a potom pebalíme 🙂
janka tak s vahou sme na tom veeelmi podobne. 😠 ja mam 70 kg . A to som po porode asi 2 tyzdne mala ze 67 kg. Ked to takto pojde dakĺej tak v lete budem mat 80 kg. Do rici.
Dobre odteeeeeeeeraz dietujeme. 😀 Ked budem mat krizu a chut na sladke dojdem sem aby ste ma dobre dodzubali. 😀 😀 😀
No idem nieco porobit.
skura kukla som do albumu . Tie trty nemaju chybu. ja som v ivote ziadnu v ivote neupiekla lebo na torty som lava. ja vsetk len take sup sup kolace robim. nepotrebuem ziadne komplikacie. Ale strasne to obdivujem ze to niekto vie. Mozno sa aj ja teraz naucim take veci ked mam dieta. len ci bude casu. heheN o letim majte sa babulky.
baby ja mam 77kg tak mi o tom nieco vravte... 😅 ale pred tyzdnom som mala 78kg... 😀 ale ako som spravila ze -1 kg, to neviem... 😕
o.k. mayka ideme na to
ženy do kelu malá sa mi pokakala a staršia ešte spí a kedže je chorá tak ju chcem nechať nech sa poriadne vyspí ale nemám tu už žiadnu čistú plienku do keluuuuu čo teraz aj z kabelky sa zásoby minuly ma picneeee
mayka,ved ani ja som nebola "vypekaci typ" nikdy,to len odkedy mam kika 😅
adka,marcipan som si robila sama na mojom prvom vytvore-pri 1 narodeninach,ale tazko tazko,rychlo schol a lamal sa,tak teraz objednavam z takej stranky ohladom cukrarskych pomocok,ten je super,taky "plasticky" a aj dobry 😉
ja od porodu som fakt nic dole nedala 😠 😠
a prave na mna kukaju oblozene chlebicky z chladnicky,este zo vcerajska co ostali...no co mam robit s nimi?.... 😅
a prezradis stranku?... 😀
jasne.. 🙂
http://www.peceniehrou.sk/
http://www.cukrarskepomocky.sk/produkty/
a aj odtialto
tak a situácia je na poriadku Sendy je už hore a malá v suchu zlatíčko 🙂
daaakujeeeem... 😀 idem pokukat co zaujimave tam maju...chcem zohnat taku tu striekacku na krem ale aby robila kremovy plast, ako ked su spice ze okolo krem a vnutri liker... 😕 neviem ci ma chapete ale co uz... 😅
chapeme 🙂 maju tam vselico ozaj teda...
no a druhu som robila tuto
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=23309
uplne jednoducha a fakt vyyyyborna
ja sa na to mozem,malu mam vonku a zacal hrat rozhlas 😠
vyzera genialne... 😀 som si ju opisala... 😀 a ze chuuudneme... 😅 ale mozem za to, ze sa rada motam v kuchyni??? 😕 😅
brokovnicu na rozhlas... 🙄 hulaka to jak to a aj tak prd tomu rozumiet... 😖
asi sa malinka budi idem kuknut a popripade podat dudku kedze nevie sam skocit do ust... 😅
sakura ako funguje ten cokotransfer??? nevies??? 😕
no,ked ona sa nezobudi na ten ramus jak hra,ale az ked nastane to ticho potom 😀
potesi...a normalne ziram co vsetko existuje (kukam tie stranky co si hodila)... 😲 😅 uz si brusim zuby na par veci... 😅
cokotransfer om este nestudovala 😀
baby,kto mate autosedacku maxi cosi cabriofix,nezda sa vam ze je hrozne hlboka?teda ja som vybrala uz tu novorodenecku vlozku,lebo uz to mala po hlavicku uplne ale ja neviem,sa mi to zda nejak moc hlboko ze je
sakura,my máme cam sedačku a tiež sa mi zdá bez tej vložky nejak hlboká...ani ho tam velmi nedávam,lebo sa mi zdá taký skrutený tam...
no,ja tiez neviem,ja som tm poskladala uteracik 😀 ja ju len na cestu davam,inak nie,doma ma lehatko
baby,to som nemala vidiet totoooooo
http://www.mimibazar.sk/foto_detail.php?id=6549620
sakura vsetko naj kikovi 🙂
ja mam maxi cosi, vlozku som vybrala uz po prvych 2 tyzdnoch lebo sa mi do nej nezmestil s obrovskym zimnym overalom, ale bez overalu v nej bol strateny. Inac, hej, dost je hlboka. Az teraz mam pocit ze v nej (bez overalu) zacina pohodlne sediet a to uz ma 7,5 kg. Ale zase lepsie takato ako taka do ktorej sa uz 6 kilove babo nezmesti, no nie? Hlavne teraz na zimu ked deti naobliekame tak je ta sedacka akurat, a doma ju pouzivam len minimalne, tak na par minut denne.
sakura veelmi pekne... 😅
baby my sa asi coskoro zacneme nahlas hehnit... 😀 uz ma take akesi nevydarene zvukove prejavy... 😀 obcas spravi ze "hehehe"... 😀 😀 😀 😀 ja buidem asi bulit... 😅

gabi,ano,sama,to je lahke,jak z plasteliny 😀 ta myskova bola na dva roky