icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

mayka
15. feb 2010

sakura co je to za kocik?
😕

tilly
autor
15. feb 2010

mayka, to bol dobry preklep, ze trty 😀 namiesto torty 😀 neviem preco, ale stale sa na tom smejem 😀 😀 😀 😀

gabika11
15. feb 2010

ahojte, kocandy, no mam za sebou 15 minut na orbitracu, hadam nie posledny krat 😉
A dnes sme dlai 1x Davidkovi cumel, lebo si uz tak zuzlal rucicky.
Dost som sa toho obavala, ale uz som bola nutena, ved by si ich ozuzulal az na kosticky. Tie, co koijte, tak maju vase babatka cumliky? Neodzrkadlilo sa to na prikladani k prsniku????

tilly
autor
15. feb 2010

gabika a ako si ho donutila mat ten dudel? lebo moj nedudluje ani za boha, rucicky ma ozuzlane 😀

zuzu1980
15. feb 2010

kocky, mne cumel dlho vypluval a pomohlo ked som kupila vacsi. tak ho drzi v puse a ani za nic von, aj celu nos prespi s dudlom ale to uz ja zvyknem vybrat lebo sa mu z toho zaparuje koza okolo pusinky ked to ma take oslintane a zacumlovane 😀

zuzu1980
15. feb 2010

joooj, po 4 dnoch mame naval v plienke, smradu je teda riadne, ani sa mi to nechce ist vymenit, este chvilku pockam, mozno prida 😀

ajkaag
15. feb 2010

gabika my sa kojime, prikladanie to neovplyvnilo, ale asi to bude aj tym, ze je ochotny si dat cumlik jedine ked ho obliekam na prechadzku, to vie ze ide do kocika, tak aj cumel chmatne, inak ani za nic, a tak vramci setrenia jeho obzuzlanych ruciciek zuzle ockovu alebo mamkinu roku, podla toho, ktoru sa nam podari podstrcit 😅
sakura kraaaaaaaaaaaasne torty, sa nezdas 😉 marcipan si farbis sama, ci rovno objednas farebny?
a baburky tiez by som rada chudla, ale no mozem ked ma moj drahy uzasny furt cerstvou vianockou a rafaelom a lindtom zasobuje?!?!?! 😠 😅 tak aby som to zaklincovala upiekla som v sobotu babofku - Ukulele vdaka za recept - skvelaaaaaaaa bola a hlavne ma na nej bavila ta jedna miska a jedno miesatko co som zababrala 😉
gabika ja sa na take podobne cudo cely den pozera, myslis ze mi to pomoze? 😀 😀 😀

gabika11
15. feb 2010

kocky, tak cumel mal akurat ked mu ho svokra do ust dala, tak zaspal v kociku asi na hodku, a potom som sa mu ho pokusala dat, ale nula bodov, ako keby nevedel, co s nim vpuse robit, tak to vypluval, a sa rehnil 😀
tak asi u nas tie ozuzlane ruciciky hrozia, alebo si dam ozuzlavat ja nim, svoje, to je lespie riesenie potom.

adka_praha
15. feb 2010

baby my sme dnes objavili, ze mame nozicky... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som sa isla dostat smiechom... 😀 😀 😀 😀 som ju mala tak poloposadenu na bruchu opretu o nohy a ono ze ahaaa co to jeee?... 😀 😀 😀 😀 no ine kreacie hadzala aby sa k nim dopracovala... 😀 😀 😀 😀

deina
15. feb 2010

Zeby to bol Jane Rider, Sakura? Velmi pekny, najma v tej farbe. 🙂

Maly mi dnes nejako vystrajal vecer, no nechapala som... dufam, ze sa uz nebude budit.

kkiki
15. feb 2010

sakura ze jaka torta 😎 ten kocik co si hodila link vyzera uplne ako concord neo len spodnu cast podvozku ma inu ... ale ta sedacka uplne. akurat vcera som si ju okukavala doma ze odkedy ju mozem pouzivat tak pisu ze od m... no tak si este 3 pockame ... inak ja ten kocik milujem ... ked sme u mamy v pn tak tu mam po stellke teutoniu a to je strasna haraburda proti concordu ...
no ja mam teraz 73kg pri vyske 175 ... ked som otehotnela mala som 60kg a to som sa chystala schudnut bo moja vaha kedy mi je najlepsie je 58kg ... ked som sla rodit mala som 80kg a vratila som sa len o 4kg lahsia ... no a uz 3 dni nezerem rozky a podobne mucne kraviny a ide to ... jem hlavne polievky a delim stravu .... uvidime co to spravi ... rada by som bola cim skor aspon na 63kg ... ej bistu seru ma tie kila 😀 😀 😀

janka1874
15. feb 2010

gabika ja nemám orbitrac do kelu tak by som niečo také prijala no nedá sa mať všetko no nie? 😒

ľudkovia moje dieťa dnes za celé poobede čo vstala o 12.30 spala až raz o 16-tej na 10min. je toto normálne? ja som z toho totálne mimo mi to príde šialené našťastie tu bola moja mama ja by som to asi nervovo nezvládla ja som desne prísna na režim detí až by som povedala že choro

deina
15. feb 2010

Celkovo teraz tieto nove Jane vyzeraju ako Concordy, Unlimit, to je preeesne ako Fusion, ale ma otocnu sedacku a Rider je ako Neo, ale v tomto pripade sa mi Rider o trosku viacej paci.

Janka, ja som tiez rezimova a podla mna to detom vyhovuje (ak sa teda ten rezim vytvori nenasilne, sam od seba, podla potrieb dietata), dava im to pocit bezpecia, celkovo je tak zivot lahsi a vlastne si to bez rezimu pri dvoch malych detoch neviem predstavit. Ale bohuzial su take deti, ktore toho spanku potrebuju menej, s tym asi nic nenarobime. Ked tu citam, ze niekomu babo spi tri hodiny v jednom kuse... no neuveritelne! 😅

zuzu1980
15. feb 2010

ja uz sa stravujem ako kojenec 😀 vyzieram babatkovske kasicky a varim si vyzivky, lebo mam stale chut na sladke a doma niiiiic neni, lebo kazdy vikend poslem draheho na nakup s tym ze nech sa neopovazi nieco sladke doniest a potom si tu cely tyzden trieskam hlavu o stenu. No, samozrejme tie kasicky a vyzivky len medzi hlavnymi jedlami, samozrejme, stravu to nenahradi 😠

Ha, uz som zvladla ryzovu kasu pre deti od 4m, zajtra si pojdem kupit nieco pre pokrocilych 😀 😀 😀 😀 😀

ajkaag
15. feb 2010

zuzu sikovnaaa, hadam nam to vsetkym pojde tak dobre pojde s prikrmami 😀

kwatka
15. feb 2010

ahojte, my mame dnes 3 mesiace. 🙂

Ráno sme vstali o siedmej, napapali, porozprávali, pohrali sa a Tomik potom zaspinkal o deviatej a spinkal do 10:10 no nechapačka, tak dlho spinkať u ňho nie je zvykom, ale som si myslela, že keďže mame 3 mesiace, tak nastal nejaký zlom a všetko sa len k lepšiemu bude uberať. Ale figu, ďalšie spanie 20 minút, potom hodinka a pol mrnčania a ďalšie spanie 30 min, a potom ďalšia hodinka a pol mrnčania, ktoré smerovalo až k revu, tak či sme chceli alebo nie, tak s manželom sme malého naložili do kočiara a hajde do toho snehu na prechádzku. Beťár jeden, hneď ako sme vyštartovali, tak zaspinkal. On len vonku chce spinkať, ale aspoň tam mi spinká, mame prechádzku na čerstvom vzduchu aj drobček a aj my s manželom.

Deina-podľa mňa je tiež neuveriteľné, že babo spí aj 3 hodinky v jednom kuse doma, môjmu Tomikovi sa to ani raz nestalo odkedy sme doma z pôrodnice. Ale vonku vie vyspať aj 4hoďky-tak som rada.

zuzu1980
15. feb 2010

ja si tiez myslim ze dietatu treba trosku pomoct s tym rezimom. ciastocne podla jeho potrieb a ciastocne podla nasich predstav 😀
ja uz som tie desatminutovky zatrhla davno, tiez som si myslela ze mu stacilo ked sa zobudi vysmiaty, ale som si vsimla ze nestacilo lebo bol potom len zbytocne nervozny. Takze ked sa zobudi skor ako treba, tak uspavam dalej. Kedysi mi to trvalo aj 2 hodiny ale teraz uz len par minut a spinka dalej.
Jasne ale ze na povel nezaspi, musi byt unaveny, lebo ked nie je tak sa mozem aj na hlavu postavit ale spat sa nebude.

kkiki
15. feb 2010

zuzu stella este doteraz jedava tie ich kasicky ... takze teraz to budem mat jednym vrzom ... oboch ...

janka1874
15. feb 2010

zuzu tak ja sa tu snažím nemyslieť na sladké a ty tu takto dobehneš

deina ja jej na silu režim nerobím ale ten dnešný deň bol nad moje sily doteraz sme už aký taký režim mali ale dnes spala od 10-tej +- do 12.30 a od vtedy len okolo 16-tej 10min. tak toto tu ešte nebolo

kwatka
15. feb 2010

gabika11 môj Tomáško tiež cumlikuje ale to len pred spaním, keď vezme cumlík hneď na prvykrát do pusy, tak viem, že chce spinkať, a prisatie na prsník to nijako neovplyvnilo. Mam pocit, že odkedy sme ho naučili na cumlík, tak aj pokojnejšie zaspáva.

janka1874
15. feb 2010

jaj zabudla som u nás sa cumlík len pred spaním používa a aj to dlho v puse nie je ale na zaspanie celkom funguje (zatiaľ)

zuzu1980
15. feb 2010

kwatka, aj u nas cumlik len pred spanim. tiez viem ked ho cumle ze bude spinkat.

strapco13
15. feb 2010

ahojte
sakura..kikuskovi vsetko naj

adka..konecne niekto v mojej vahovej kategorii..aj ked kebyzue to kilo nedas dolu, tak by sme boli uplne rovnako

my sme boli na poradni..takze mame 3 mesiace a 6dni a miery: 7030g /doma mava viac,,ale my hovazime po najedeni..tu uz bol hladny a navyse vycikany..zas sme ocikali ambulanciu 😀 /, 67cm...
no a dostali sme ockovanie...zatial sa mame dobre teplota len okolo 37,2, zatial je uplne kludnucky, tak som nic nedavala, zaspinkal bez problemov..uvidim, v noci po kojeni mu zas zmeriam teplotu
inaktakmer som mu nevedela zmerat teplotu...vzdy ked som mu dla teplomer do ritky, tak sa vykakal...takze asi az na 4.pokus sa zadarilo

gabika11
15. feb 2010

strapco, nas caka poradna zajtra, A vsimla som si ze pmiesto po ockovani na tbc ma zapalene a v strede je hnis, takze podla pocutia asi pojdeme na plucne, nech mu to tam vycistia.
Nie je to tak, ze pri tom hnise sa nemoze ockovat? ale az ked sa tozahoji?

kwatka
15. feb 2010

gabika11 ja viem tak, že to hnisať musí, vraj sa vtedy v tele tvoria protilátky, ale zajtra ti určite pediatrička povie že ako ďalej

strapco13
15. feb 2010

gabika..ja kojiim a maly ma dudlik, hlavne na spanie, ked je hore, tak ho ma minimalne..vobec nam to neovplyvnilo kojenie..maly sa uplne krasne prisaje a papa a papa

gabika11
15. feb 2010

kwatka, gratulujem k trom mesiacikom.
No, ukazem jej to, a uvidime...

adka_praha
15. feb 2010

strapco to poznaaam... 😀 😀 😀 a je to na slaktrafenie... 😀
a super, budeme bojovat spolu... 😀 aj ked ja teda bohvie ako nebojujem a to nekojim... 😕 😅 nejak sa k tomu neviem rozhybat...ale tiez pecivo nejem...akosi mi nechyba...tak sama od seba som ho prestala jest a teraz ked to riesite, tak rozmyslam, kedy som naposledy daco take mala v ustach a nepamataaaam... 😅

gashtanka
15. feb 2010

Moja spi uz od piatej popoludnia!!! Je TOTO normalne???? aaaaaaaaaaaaaaaaaa ten biedny rezim co sme mali je asi v haji...

strapco13
15. feb 2010

gabika..ked ti to hnisa..teda nie tebe ale malemu..tak ockovanie sa odklada...o tom, ze by sa chodilo kvoli tomu na plucne, neviem