Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
pudo nemam...mala som ist zajtra ku terezkinej krstnej ale dnes rano im zomrel dedo ☹ tak je jasne ze tam nebudeme otravovat...budu mat vela roboty s pohrebom a vobec...
no idem kuknut co by som spachala na jedlo... 😅
pudo a to my chces povedat ze pri hentakej vyske je 64kg moc????? 😅 si vezmi mna 174 cca a 77kg...to je des...kde tyyyyyyyy... 😅
jaj baby, o dietach ani nehovorte, my sme zase zapocali s mm cvicenie kazdovecerne, 20 minut bicykel, 20 minut kalanetika(to len ja) a nakoniec 5 tibetanov..a na vahu sa nestaviam, staci ze sa vidim v zrkadle, viem co by mi ukazala... 😝
ale uz som vyynechala pecivo, na ranajky si davam muesli, a zacalo mi to chutit...
deina, dnes som robila tie cestoviny co si hodila recept na fcb.uzasne boli akurat ze ja som dala miesto bazalky pesto, kedze bazalku nemam, mnam dobre to bolo, prvykrat v zivote som jedla cukinu 😅 😅
a tiez mame soplik, ale nejde jej ani odsat, mam pocit ze jej to steka dole hrdielkom ☹ vela kycha, aspon ze v noci dobre spi..
mne to decko vobec nechce spat....
adka, ja take "pnutia" riesim sexom, pokial ide len o take mensie hadky a dotahovacky, ktore su z nervozity a prepracovania, je to najlepsi sposob, clovek sa uvolni, pociti blizkost toho druheho a na druhy den su zrazu vzdy na vsetko riesenia 😀
nie je to riesenie na vsetky problemy, ale na take tie "unavove" je to super
😀 bohatstvo tak to mm asi zoderiem z koze... 😀
baby ste mile ze sa snazite pomoct a hlavne ze aspon vy pocuvate... 😅 dakujem... 🙂
juj žienky pustila som sa do žehlenia a trvalo mi to 3 hodiny som hotová idem dočítať čo mi ušlo
pudo rodina nie sme bol to len môj spolužiak zo strednej 🙂
no adka kdže deti spia tak sa môžem aj ja vyjadriť dúfam, že stihnem kkiki to síce napísala dosť jasne ale vzsť treba stále budovať a to je chyba veľa chlapov oni totiž berú život tak že však som si ťa vzal máme rodinu tak čo viac mám roobiť už len zarábať a v tom je ten najväčší problém a tak nastupuje žena ktorá ho musí trošku posunúť ďalej a presvedčiť že musíte spolu viac komunikovať a musíš mu hlavne dokázať že terezka pre vás nie je žiadna prekážka či už niekam ísť alebo sa solu zahrať alebo ísť spolu na prechádzku veľa chlapo sa totiž na veci pozerá tak že čo už on pri takom malom dieťati pomôže a tam zas nastupuje len žena musíš ho nejako milo presvedčiť že sa o ňu vie aj on postarať a hlavne za všetko čo urobí chváááááááliť do nebies (to si aspoň natrénuješ ako potom budeš terazku za všetko chváliť 😀 😀 😀 😀 ) ale najhlavnejšie je presvedčiť ho komunikovať nemému ani vlastná matka nerozumie pokiaľ sa nenaučí posunkovú reč a ak aj ty budeš hrať nemú tak si už píš papiere na rozvod lebo časom už si ani nebudete mať čo povedať a už ani nebudete chcieť a tak ako písala kkiki čím viac si na neho budeš nadávať tým viac ubližuješ j sebe lebo ho časom budeš neznášať a to nechceš
to ozaj nechcem...takze si zacnem na nom trenovat ako budem do vsetkeho povzbudzovat terezku a za vsetko ju chvalit... 😀 😀 😀 boze to je neskutocne "uchylne"... 😀
a inak zuzu ty nachadzas po byte ponozky a ja sparatka... 😅 5 som ich pozbierala kym som upratala... 😅
hehe sa tesim jak male decko na tatka... 😀 ked sa vidime raz za uhorsky rok... 😅
tak a moje babule sú hore tak som si pri Vás nejako dnes neposedela 😒
adka nie je to úchylné ale chlap tak isto ako ty potrebuje cítiť že niečo robí dobre a tebe tým robí radosť oni tiež nemajú radi pocit že len nosí peniaze a na nič iné nie je dobrý to je to isté ako my že len upratujem a varím a na nič iné už nie sme dobré
no baby,ti nasi chlapi by sa dali rozoberat do nemoty 😀 😀
pudo,no momentalne ani ja nie som ziadne tintitko,mam 171 a 63 kg-co je pre mna strasny sok na vahe kedze cely zivot(teda od nejakych16-tich-tak teda pol zivota 😀 ) mam 55-56 😠
ale tak nejak by mi to ani nevadilo,len keby to nebolo take "roztrasene",sakra,to ma vie stvat teda 😠
taky puding roztraseny,bleeee
catalin,kalanetiku som aj ja zacala,na nic ine sa "nezmozem",akoze hlavne ze dole v pivnici je zapadnuty prachom orbitrek ,no asi by som ho mala vytiahnut
sakura vy ste aspon dacim zacali... 😅 ja sa zmozem obcas iba na ten vrniaci pas, ze si ho vecer pri telke hodim na brucho, alebo poobede... 😅 ale aj to sa rata do toho, ze uz som zacala, ze?... 😀
maso v trube, tak idem vytiahnut knizku a zasadnut na chvilu ku kave kym sa drobec nezobudi... 🙂
a co,zabera? 😉
co myslis ci zabera?
ten vrndziaci pas 🙂
no daco asi aj trochu hej...uz nemam az take blato na bruchu, ale neni to ani nic slavne... 😅 asi si to zacnem pricapkavat aj na zadok... 😀
len to vrni dost nahlas, tak to zapinam az ked mala riadne tvrdo spi... 😅
a co je vlastne ta kalanetika?
to je take cvicenie kde robis uplne minimalne pohyby v divokych polohach ale velakrat 😀 tak v skratke povedane 😅 niekde som aj videla videa,ono to vyzera ze je to strasne lahke ale kym sa k tomu dopracujes tak to da fakt zabrat teda
hehe no neskor skusim najst na nete daco...a snaaad by som to skusila, ale ako to opisujes, tak sa dufam nedolamem... 😅 😀
a zabera to dobre? 😅
ja somto uz istu dobu cvicila,zaberalo to dobre...no ale uvidime teraz,vtedy som este nebola taka zdevastovana 😀
ja mam knihu,da sa to aj podla nej,ale su aj videa urcite
hah..adka,nie že zoderieš ho z kože,ale zoder mu kožku...haha... 😀 😀 zase som perverzná...sorry...
Aj ja cítim ako tilly,že sexom sa dá uvolniť atmoška a potom sa problemy lahšie riešia,takže aj ja to využívam...a zvykla som si na super sexík na ukludnenie... 😵
A užívam si to,lebo ked som bola vydatá,tak sex bol oničom,vobec nič som z toho nemala,som myslela,že som frigidná a teraz som stretla tohto poloboha,tak preto si to užívam... 😵 😵 😵
no sexíkom sa dá uvolniť atmoška ale u nich je už značne dusno tak to nebude také jednoduché
didi no tak som rada ze mas doma poloboha... 😀 tak som to myslela, presne tak s tym zodieranim... 😀 😀 😀
uvidime...aztnem zuby a skusim zo seba urobit absolutne zavislu osobu s neskutocnou chutou na sex... 😕 😅 a potom sa uvidi co dalej...
jani,aj u nás býva dusno...ved on mal ťažké detstvo,tak ho niekedy aj chápem.Ale ked ho ja pohladkám a pritulim sa,tak vie byť vdačný...
Niekedy je ťažké urobiť prvý krok,ale zatial sa mi to vyplatilo...nie vždy však robím prvý krok,niekedy ho nechám podusiť a sám príde na to,že urobil chybu.
adka,myslím,že ani netreba robiť"závislu osobu"...len mu daj najavo,že niektoré veci potrebuješ a bez neho to nejde...myslí,že bude len rád.
no to je pre mna byt zavisla... 😅 no nejak to s vasimi radami a navigaciami hadam uplacam do rezimu happy manzelstvo... 😅

a vcera sa tu zas dietovalo?
ja som hrozneeee rada, ze tu nie ste ziadne tin-titka, lebo ja teda nie som... takze nevymyslajte. mam 179 cm (ked sa nas....m tak 180!) a teraz 64kg, ked som isla rodit tak 75.
gashtanka - to fotenie poznam. Naj fotky ma ocino. Lebo fotim ja. Ked chcem fotku ja, tak mam Tami na jednej ruke, v druhej fotak a snazim sa trafit aspon tak, aby sme boli na fotke obe so vsetkymi castami tvare
😀
slovakia - supeeeeeer... takze ste sa rozkakali... parada
nechapem... moje dieta uz spi vo vnutri 2,5 hod... ale kebyze nie je nacucnuta hodinu a pol, tak uz je hore aspon 5krat