icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

slovakia13
16. feb 2010

tak sme sa vratili z foto a myslim ,ze mala ma bude neznasat za tie fotky 😀 😀 😀 😀
ja uz mam 2kg menej ako pred tehu 175cm a 60kg aj brusko mam opat fajne ,ale to je asi genetika 😵 sice som travila 5dni v tyzdni vo fitku pred tehu,ale to som tam iba zabijala cas a necvicila a svaly sa lepili 😀 a cuduj sa svete aj zostali 😅

strapco13
16. feb 2010

adka...moj mm pochadza z rodiny, kde sa na verejnosti velmi najavo city nedavali..maju sa radi, citit to, ale ziadne objatia, slovne prejavy..ak neratam to , ze moj mm z lasky capne mamu po zadku a spyta sa je.."co , rusnaku?" /svokra je polovicna rusinka- na vysvetlenie/a ona sa po nom s usmevom zazenie..
ja zas prejavy lasky na verejnosti trosku vyzadujem...nemusi to byt prehnane, nemusi ma drzat kolo krku /uz len to aby sa na mna zavesilo 105 kg/ ale drzanie za ruk musi byt /teda pokial nekocikuje on a ja nevencim psa, alebo nesoferuje/..tak som ho to musela naucit...zo zaciatku som vzdy bola ja ta, ktora ho chytila vonku za ruku, pritulila som sa a hovorila mu ake je to dobre, ze to potrebujem..no chvilu to trvalo ale naucil sa aj on chytit ma vonku za ruku...a za chvilu zistil, ze nielen mne ale aj jemu to robi dobre..a zrazu si ma pred svojmi kamosmi aj objimal a pusinkoval...chlap je proste male decko, ktore musis vsetko naucit...ale sposobom takym, ze si mysli, ze na to prisiel sam...len mu k tomu proste dopomoct...
a v rodine to ma fungovat takto..chlap je hlava rodiny...ale zena je krkom, ktory hlavou otaca 😀 😀
nemusis zo seba urobit naozaj zavislu osobu, len akoze v niektorych veciach...napr. ked zacnes umyvat riad a v polke ho tukne, ze by mal pomoct, tak mu s usmevom , podakovanim a bozkom povedz, ze si strasne rada, ze ti pomaha, lebno si trosku unavena a nevladzes a hlavne ho to nechaj dorobit 😀 a za odmenu mu napriklad zatial sprav kavu, caj alebo horucu cokoladu /cokolvek , co ma rad/ a aj sebe a spolu si to potom vychutnajte, pritul te sa k sebe
moj chlap takto dostava ladovu kavu..proste kavu s cukrom a mliekom z chladnicky vyslaham do penista a na vrch dam slahacku, posypem grankom a servirujem s usmevom

strapco13
16. feb 2010

slovakia..provokujes? 😀 😀 😀 ..ale doprajem
ja netusim, co je mat tehlicky na bruchu..teda ak si tam nepolozim nejaku naozajstnu tehlu..aj na zakladke a strednej ked som sa aktivne venovala atletike, cvicila som, behala dlhe trate,neskor volejbal, tak mi brusko vyselo...no a na vyske zostal uz len volejbal a brusko sa mi este nejak zvacsilo no a dorazila som to ,kerd som pori studiu robila v cukrarni..majitela povedala, ze co sa uz nesmie predat zakaznikovi /obschnuty zakusok/, tak mam bud vyhodit alebo zjest..no bude student vyhadzovat jedlo? no a tam som pribrala nad 80 a manzel nad 100, takze v podstate som rada, ze pti vyskje 172 mam "len" 78 kg.

slovakia ..nahod fotky 🙂

kkiki
16. feb 2010

strapco 🙂 🙂 🙂 tak tak .... adka precitaj si to aj dva krat 🙂

deina
16. feb 2010

Jeej, to je mile s tou kavou, moj dostava cierny caj s cukrom a citronom, urobim tiez pre obidvoch a spolu potom popijame pri telke, taka pohodicka. 😅 😅

Inak na toto, ze chlap je hlava rodiny a zena krkom... sestra tvrdi, ze som strasne manipulativna, ze nejako nenapadne vzdy dosiahnem svoje, no co ja viem... ale manzel zase tvrdi, ze to je az priam hrozne, ako sekirujem sestru a ze este horsie, ze ma poslucha (ona je mladsia). 😀

Tak som si pri vas zase "posedela", zas je ten maly hore... no nevadi, vecer si k vam sadnem, lebo moj mm je dalekooo... ☹ siel do Nemecka a pride az vo stvrtok v noci, uz teraz mi chyba.

slovakia13
16. feb 2010

strapco
😀 😵 mne tu strasne chybaju take nase kolace 😅 ach jooo
baby ked ste boli na scan na nozicky hned vam povedali ci su ok? my ideme zajtra

strapco13
16. feb 2010

adka...dufam, ze nase rady Ti pomozu a ked budes mat 30, tak ty budes radit ako to ma v dobrom manzelstve fungovat 😀 😀

kkiki..dik--za mna hovoria skusenosti..jednak mm nebol moj prvy chlap /manzel ano a dufam, ze 2. nebudem potrebovat/ ajednak som s nim uz 8 r, sice ako manzelia len budeme spolu 2. rok v juni 😵 😵 ale od 3 mesiacov vztahu spolu byvame..takze ako sa vyvijalo nase spolubyvanie, tak sa vyvijal aj vztah...neviem si to vynachvalit

strapco13
16. feb 2010

deina..ved o to ide..nenapane manipulovat s chlapom 😀

slovakia13
16. feb 2010

to su take obyc.na pas 🙂 musela by so iba nejak prefotit.mala je tam uuuuuplne bezkrke dieta 😀 😀 😀
baby vy mozete otvorit manzelsku poradnu 😀

strapco13
16. feb 2010

my to odoslalo skor ako som dopisala 😠 😠
a ze sestra sa necha manipulovat a úposlucha..to nie tvoja chyba...mala sa narodit starsia 😀 😀

slovakia..my sme poli v 4tt. vsetko bolo OK, len este nemal vyvinute jadierka, preventivne balit nasiroko..no a ideme ked bude mat drobec 4m na kontrolu..tak som zvedava..dufam, ze uz nebudem musiet balit nasiroko...ja to neznasam..balim ho len na noc 😅

strapco13
16. feb 2010

slovakia..ja som tak fotiôla ultazvuky z tehu..do mobilu, odial som si to potom stiahla
inak aj my sme stale taka hlavohrud...ze mame aj krk, to vidno len pri paseni

kkiki
16. feb 2010

baby pozrite na toto www.radioflyer.cz ... 😀 😀 😀

zuzu1980
16. feb 2010

kkiki to je supeeer, aj ja kceeem 😀

slovakia, neda sa tvoj rodny list vybavit cez ambasadu postou? u nas sa tusim da, aj malemu vybavujem rodny list postou... alebo niketo z rodiny na svk moze poziadat, obcas sa tetusky uradnicky zlutuju a pomozu, mne tak vybavila mamina. (ked nahodov pojdes na svk, je dobre dat niekomu splnomocnenie na vsetky tvoje uradne veci, aby mohli za teba vybavovat... len na poste nam to nechcu uznat svine, tak moje doporucene zasielky nikto neprebera...)

pas malej vybavujes aky, anglicky?

deina, aj moj drobec ma take noci ze pekne zaspinka a o pol hodinu sa zobudi a ani za nic zaspat. Ale nebude to kavou, lebo kavu pijem stale a Adamko chrni cely den a noc... Ale to su skor vynimky, inac spinka pekne.

zuzu1980
16. feb 2010

aha, zabudla som sa pochvalit, Adamko uz ma prvy pas, tunisky. to cele aj s rodnym listom trvalo asi tyzden a stacilo vyplnit formular a dost. jednoduche ako facka.
tento tyzden ideme vybavovat slovensky RL a kanadsky pas... 😝 😝 😝

kkiki
16. feb 2010

zuzu vidis a ja som si myslela ze u vas je toho omnoho viacej 🙂))) v usa ked chodime do hershey na tu veteransku burzu tak predavaju original 70 rokov stare tieto detske zrenovovane a to je ina palka 🙂)) minule som tam slintala nad takou mini salkou plechovou z 30 rokov a len salka stala 280 usd a tanierik tak isto :((((

kkiki
16. feb 2010

mickey mouse salka ... ja som strasny fanatik do mickeyho 😀 😀 😀 😀 😀

cipuska_
16. feb 2010

Ahojte my sme akurát prišli z poradne. este som vás nestihla ani dočítať

dnees sme mali očkovať ale malá pribrala iba 200 g za mesiac čiže ani nás nezaočkovali, za týžden ideme na preváženie a kojiť mám každé dve hodky.

ale je to asi z toho že malá stalé grcká tak ideme aj na sono že v akom štádiu má reflux. a na silu musíme dávať aj nutriton malá mi to všetko vyplúva tak sa budeme trápiť.

slovakia13
16. feb 2010

zuzu
britsky 😉 ale potrebujem milion referencii a potvrdeni,ze naozaj je mia polobritka 😅 ked to budem mat tak pas bude do 2tyzdnov.
este nasi hladaju a dufam ,ze sa podari najst inak budem musiet volat na ambasadu a skusit to nejak tak .lem tety na ombasade su straaaaaasne mile a ochotne 🙄 🙄 🙄
gratulujem adamkovi k prvemu pasu 😉

gabika11
16. feb 2010

ahojte, tak hlasim nove info z poradne, maly ma 5790 g a meria 65 cm. Neociovali nas prave kvoli tej reakcii na ockovanie proti tbc, uz mu to aj zcernalo do dnesneho rana, tak sme skusmo sli aj s papierom od pediatricky tma, ale od druhej mavaju len objednanych pacientov, takze tma nikto nebol. A budemem chodit na rehabko, je tam naznak troticolis, uprednsotnuje pravu stranu davidko, a ma to asi aj z toho ze spim s nim na jednej posteli a sme na vankusi, sice je zlezany, ale asi preto, a mozno aj z kocika, lebo tam ma vankusik aby bol trosku vyssie ☹

pudo
16. feb 2010

zeny- dr.Uzel a dr. Plzak sa mozu triast o fleky... 😉

slovakia- my sme boli na sono, ked mala mesiac, dovtedy som balila nasiroko, hlavicku kosti uz mala v jamke, takze sme uz balit nemuseli. tento tyzden sme boli zas, jadierka sa vraj ukazu tak do 6. mesiaca, my sme ich este nemali, ale inak ziadna zmena. Jedine co musime, je masirovat chodidla, lebo ich ma este z bruska do tvaru C.

kkiki-amici su strasne hin do starych veci...moja amer. rodina isla zo SR napakovana ako by sme tu mali starozitnosti a historiu zadara...

som dnes nahrala Tami na video vo fotaku a teraz jej to pustam jednou rukou, druhou rukou konikujem... no zabava pre obe...ale strasne sa jej to paci...asi nieco bude na tom, ze deti vedia rozoznat svoj hlas a plac

gabika11
16. feb 2010

tie, co kojite, prosim vas ako spite? spia vam drobci v svojich postielkach a ked nie, tak s vami v posteli? Su polohovany na vankusi, ci ich mate len na matraci na rovnom? Lebo v noci ostavame spat automaticky uz vedla seba, nevladzem uz vstavat a ukladat ho do postielky, skratka drichmem... 😅

pudo
16. feb 2010

gabi- my spime spolu, vypolohovane na mojom vankusi...ale striedam ju na obe strany

kkiki
16. feb 2010

pudo no a my sme zas taka rodinka, ze nas strasne beru stare americke auta a uz ich mame tolko ze bol tatko nuteny postavit si muzeum 😀 😀 😀 no a uz aj mata sme do toho zatiahli, ale nebranil sa velmi 😀 😀 😀 dokonca prveho veterana som mu vybrala ja a je nesmierne spokojny .... to este nesoferoval mojho, lebo sa prave rekonstruuje 😀 😀 😀 no a buduci rok uz mam zalusk na jedno autisko , dufam ze sa tie ceny moc na muscle cars moc nezdvihnu ..

sisinka76
16. feb 2010

ahojte babenky 🙂

straaaaaaaaaaasne davno som tu nebola, a docitat to vsetko, jooooj, to by som musela drobcov poslat na dovolenku 😉

inak, u nas od narodenia Riska choroba v jednom kuse, Samko to nosil zo skolky, najskor laryngitida, potom ta salmonela, cez Vianoce laryngitida, potom Samka operovali a najnovsie ma Samko anginu a Risko od neho chytil sople a vcera sa dusil a skoncili sme rano na Kramaroch ☹ otraaaaaaas. a stale doma zavreta krutim sa okolo marodov, ja uz chcem jar a koniec depkam.

citala som olen poslednu stranu, takze GABIKA11, aj my mame torticolis, Risko sa vytava dolava a aj telo ohyba do tvaru C, rehabilitujeme a myslim, ze som k tomu prispela aj ja, ked som kojila, ostaval pri mne a myslim, ze to "vykrutenie" ma z toho ☹ takze teraz vzdy ked kojim, zobudim sa uplne 😀 nakojim a sup potom do postielky.

babenky, budem sa snazit precitat par stranok, kym mladeznici spia a dopisem. len dufam,ze vy ste zdrave a aj vase pokladiky 😉

strapco13
16. feb 2010

gabika..treba drobcov este polohovat a do pol roka by nemali mat vankus..
nas spinka vo svojej postielke..pri zaspavani medzi 8-9/ho ukladam na lavy bok, chrbatik mu oprem o okraj postele..aby mna nevidel a zaspiunkava tak, ze ho len drzim za rucicku,do 15 min sladko buvinka..zobudi sa okolo 2, nakojim ho..on to viacmenej prespinka, ulozim ho na pravy bok, aby mu tiekla strava zo zaludka do creva...tak spinka do 6, nakojim a znovu na pravy bok..ale uz do velkej postele..lebo sa tvari, ze uz je vyspinkany, vykecava mi, ale potom zacne zivat, len chce byt hore a vypadava mu cumlik, tak preto je uz v posteli, aby som ja nemusela vstavat no a zaspavame tak, ze sa drzime za rucicky 😵 😵
cez den spinka v kociku..na chrbte..hlavicku si polohuje sam

strapco13
16. feb 2010

baby..dnes maaam straasny problem ☹ 😀 😀 😀 ..kupila som malemu v DM kremik na ritku alverde s bio sedmokraskami...tak to vonia za citronmi, ze vzdy ked maleho rozbalim, tak mam chut na kolac s citronovou polevou 😅 😅 ..no tak dnes len robim nalety na sladkosti 😠 😠 😅

zuzu1980
16. feb 2010

sisinka, to ma mrzi ze ste chorucki, dufam ze to vsetko rychlo prejde a uz ziadne nove choroby !

strapco 😀 ze citrony 😀 ja musim stale striedat vlhcene obrusky ale prave z opacneho dovodu, ked si zvyknem na ich vonu tak mi uz ta samotna vona pripomina hovienka, takze musim po kazdom baleni zmenit znacku.

tilly
autor
16. feb 2010

pudo 64 kg??????? to je moj seeen 😀 a vysku mam tu istu...

adka_praha
16. feb 2010

no strapco teda krasne si to napisala... 😅 az som si u toho posmoklila... 😅 baby velmi pekne dakujem za trpezlivost a budem sa snazit riadit ako vravite...ved sa do toho hadam casom dostanem... 😅 zatial to ide celkom dobre... 🙂 obed dopadol tiez dobre, oca som neotravila a teraz sa (neviem co sa deje) k jedlo pobral aj mm...tak uvidim, co to spravi s nim... 😀 no idem skusat praktikovat vseeetko co som sa od vas podozvedala, takze sa uvidime zajtra... 😉 papa 🙂

tilly
autor
16. feb 2010

strapco 😀 aj ja som to alverde chcela kupit, tak nekupim, lebo sa tej zavislosti na sladkom nezbavim ani pri prevalovani 😀

sissinka aj som uvazovala, ze co je s vami... vyliecte sa, drzte sa 😉

gabika, my spime tak, ze adko je v strede, za nim je vankus na kojenie, to ho drzi na boku a v noci si ho prehadzujem zo strany na stranu, vzdy ked ho prehadzujem, tak si grgne a zaroven sa nezobudi, cize je vzdy na inej strane... ma krasnu hlavicku a to tom torticolise som ani nepocula, ale snad by si to doktorka vsimla...

inak maly sa mi stale pretaca, dam ho na chrbatik na hraciu deku a on sup a je na brusku 😀 , ked ho zas otocim, tak sa hned zas otoci na brusko a kuka 😀