icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

cipuska_
17. feb 2010

ahojte, tak naša malá už spí, dnes som vypila asi 4 litre tekutín lebo mi akosi mliečko hapruje a akurá mala to až za teraz ale po dlhom čase bola malá spokojná.
natlačila som do nej tu hnusnú kašičku zahustovaciu mala to až za ušami a aj ja všade, tak som to vymyslela tak že si odsajem 50 dam tam dve odmerky a potom ju dokojím ale musím jej dávať z obidvoch lebo z jedného sa nenaje.

utorok ideme na sono v akom štádiu má reflux a potom na preváženie dúfam že bude mať aspon 5 kg lebo teraz utorok mala iba 4820g 😢

deina
17. feb 2010

Kkikki, mna kociky bavia, kupovat ich nekupujem, uz dva roky som verna Concordu, je uzasny, ale strasne rada po kocikoch pokukujem... a chcem vymenit golface, co mame, za nieco ine... Neo urcite dlho vydrzi. 😉

Cipuska, malo ti pribera kvoli refluxu? Chuda mala (ale meno ma nadherne, mne sa Katka strasne paci, uz sa tak casto nepouziva, co je skoda, je uzasne, krasne zdrobneniny ma, Katka, Katuska, Kacenka... jeej, aj ja chcem dievcatko - by ma manzel zabil 😀 ), asi ti vela grcka, ze? Dufam, ze jej ten nutriton zaberie.

zuzu1980
17. feb 2010

didi, ja mam PP uno, cierny (vlastne mokka, ale on je cierny s kavovym okrajom

deina, aj ja som myslela ze mi budu vadit velke kolesa v predu ked prehodim rucku, ale vobec nie, da sa to super ovladat.

milujem ten kocik, nie je na nom absolutne nic zatial co by mi vadilo..maly, lahky, dobre ovlatadelny, da sa poskladat uplne mini....uvidime v lete...mozno v tej ciernej bude teplo... neviem ci sme radsej nemali vziat cerveny...

zuzu1980
17. feb 2010

ozaj, tu prehadzovaciu rucku som perfektne vyuzila v malickych obchodoch, kde sa kocik neda otocit, proste vojdem jednou stranou a vyjdem druhou.

cipuska_
17. feb 2010

no deini ja som tiež katarína ale mallej sme dali do rodného listu zapísať katka aby sme sa aspo trošku odlíšili.

no strašne málo pribrala teraz za mesiac iba 200 g ma skoro porazili ked sme boli včera na poradni.za dva mesiacee pribrala dokopy iba 700 g.

do tretice sa možno dievčatko podarí 😀

kkiki
17. feb 2010

deina 🙂 neboj vzdy pozeram tvoje linky 😉 ja tiez pokukavam , ale verim tomu ze to co mam doma je pre nas najlepsie a som rada 😎 tak hladaj dalej vselicooo a hadz sem .... hehe nemozes mi najst zrkadielko do auta na zadne sedadlo aby som videla na vajicko, lebo nikde to nemaju a este su to aj mrga mantaci ... a este dom pri mori v chorvatsku max 20m od plaze 😀 😀 😀 😀 😀 😀

deina
17. feb 2010

Tak dom pri mori v Chorvatsku by som tiez brala. 😀 😀 Napr niekde na Hvare, jooooj, tam bolo tak nadherne... take tie stare kamenne domy...

Tato taska sa mi paci: http://www.bambini.sk/sk/product/1991/inglesina... a este tieto: http://www.bambini.sk/sk/product/1096/jj-cole-c..., to uz su nieze tasky na kocik, to uz vyzera ako pekna kabelka. 🙂 (dost som svoju znicila)

Kkikki, zeby nieco taketo?

http://www.babetkovo.sk/index.php?page=shop.pro...

http://www.babetkovo.sk/index.php?page=shop.pro...

deina
17. feb 2010

Cipus, nestras. Do tretice nebude. 🙂 Dievcatko do rodiny som nakazala sestre priniest. Ale povedala, ze este nechce... a este ju budem musiet nahovorit, nech sa vola Katka, hehe... Mne sa pacia take starsie mena, kebyze mame babu, tak mame Elenu alebo Hanku alebo Katku.

cipuska_
17. feb 2010

No mz ak budemem ma5 diev4atko este tak bude Hanka mne sa to meno strašne páči, tie ž som skor za tie staršie mena a pre chlapca bud matej alebo kubko

zuzu1980
17. feb 2010

jezisi to kolko u vas stoja tie zrkadielka? u nas su tak za 4 $ (3eura...) poslem vam? 😉

deina
17. feb 2010

U nas k nim asi davaju aj nejaky ten darcek, ked su take drahe... 😀

zuzu1980
17. feb 2010

deina asi hej... ja mam take obycajne ako ten tvoj druhy link, ale minule som videla kdesi take krasne velke obrazkove... uz viem co budem nosit odtialto ako darceky kamoskam co maju deti... 😉

deina
17. feb 2010
zuzu1980
17. feb 2010

no, hej zabka je mila 😀 ale pardon, zase ta cena... u nas sa daju kupit take dost velke a okolo su farebne obrazky (nenasla som to na nete), ale neviem ci to potom nebrani vo vyhlade soferovi...

deina
17. feb 2010

Vy tam mate vsetko akosi lacnejsie...

Neviem, ci si nepojdem lahnut, uz tu funim statocne, hnusna nadcha, no radost. A zajtra by sa patrilo do skoly zbehnut, potrebujem jeden papier a taaak sa mi nechce (hlavne, ze to mam ani nie 5 min od bytu).

zuzu1980
17. feb 2010

deina, taketo nieco, ale toto je aj s ovladacom a hudbou a vsetkym moznym, tak hej, toto je drahsie

http://www.lasoo.com.au/offer/general-automotiv...

deina
17. feb 2010

Peknucke. 🙂

kkiki
17. feb 2010

deina 😀 😀 😀 ano hvartam hladam na dva tyzdne .... zrkadielka dikes 😀 😀

sakura77
17. feb 2010

no,baby,prave mi zhorela pracka 😀 takze vyberam novu a hlavne aby bola rychlo rychlo dodana,sak ja periem kazdy den sakraaa 😠
no,my po ockovani-mala zaspala jak drevo,o 17-tej som ju budila-a bola super vyskerena az do kupania,ziadna zla nalada ani nic podobne,akurat trolinku zvysenu teplotu 37,2 tak snad viac nevyskoci
no a som po "zakroku" isla som na konzultaciu do takeho kozmeticko dermatologickeho centra ,lebo som mala na tvari take tri mini tukove nadorceky alebo jak to nazvat-a hned mi to aj zlikvidoval laserom,tak som teraz pozalepovana na pol ksichtu-takze 3 dni nevyleziem z domu 😀 no a lahsia o 150 eur ze ano...ale uz som to mala na plane davno,tak kooonecne....
juuj a baby,robia tam vselicoooo-tam by som vedela oplachnut majland 😀

strapco13
17. feb 2010

no ..my sme si dnes total rozhadzali rezim..ale dovolila som mu to...vsak je po ockovani..sice sa ma dobre..len teploty od 37 do 37,5 stupna....no nejaky je spavy..po 17,30 po papani..mal az o 18 papat,,mi zaspal na prsniku, dala som ho do kocika, ze asi si dospi tu polhodku no spal 3 hodky..az do dalsieho papania o 20,30..ale toto papanie vacsinou uz nemame, lebo to uz spinka ako uz nocny rezim..no dufam, ze o 5 rano sa bude tvarit, ze sa vyspal, podme sa hrat 😅
inak na prsniku mi zaspal asi 4x od narodenia...ak neratam nocne kojenie, ale to proste presinka, len sa nakojime a ide spinkat, aj si pekne odgrgne, len vsetko v takom polospanku..ale toto mi totoal zadrichmal..len sa obcas usmial pricucnuty na bradavke, a obcas si cucol 😵

gashtanka
17. feb 2010

Kwatka> ani mne nechce pit z flase, cecok je najlepsi, co ma celkom tesi 🙂 Ale pocas takych vecerov, ked sa nevie dojest a vytiahnem moje zasoby z mrazaku by sa ochota cucat aj z flase zisla. Je to sranda, tusim som na nej flasu skusala uz pocas jej druheho tyzdna no a vtedy to do nej slo pekne...a teraz reeeeev.

Minule, ked som tu mala mamu, som jej jedno rano dopriala to potesenie nakrmit vnucku. Rozmrazila som mliecko, pripravila vsetko, no a nejako zahadne to do nej mama natisla, aj ked len 50 ml , ale cucala. Prykrat som vtedy vyskusala ten AVENT VIA system, mliecko som mala zmrazene v tom umelohmotnom pohariku, na to nasadila ten adapter s cumlom, co bol v baleni. Zaujimave je, ze ked som to skusala ja sama o dva dni neskor, lebo som vecer uz nemala v sebe mliecko, tak ani za boha 🙂

Nase mamy asi maju ten specialny gentle touch matiek, co odchovali svoje deti na Sunare 🙂

Ale moja nechce ani obycajny cumlik...a to ma stve viac, ako to, ze nepije z flase, pretoze coskoro si ohloda palceky... 😖

gashtanka
17. feb 2010

Ja to tu vzdy vecer zatvaram :D :D :D Tak dobru noc!

zuzu1980
17. feb 2010

gashti, nezatvaras, ja to tu zatvaram 😀 len som dnes necakala ze tu este niekto bude, dnes tu bolo mrtvo...

pudo
18. feb 2010

tak sme to zas raz domotkali... 😒 ☹ 1:3

pudo
18. feb 2010

ja to kaslem s tym oblecenim. dala som Tami overal na spinkanie 74 a normalne jej je dobry.
Strapco - ty mas dlheho chlapa 😉 , ake velkosti mu davas?

Ako vam meraju deturence? Nas len vazia, obvod hlavicky a hrudnika... dlzku nikdy...tak ju chcem zmerat sama

sakura77
18. feb 2010

dobre ranko!
tak my noc po ockovani uplne super,ziadne place ani teploty,tak som rada..
pudo nas tiez len vazia plus hlavicku meraju,dlzku nie tiez,to vzdy doma sa snazim
vcera na poradni ked ju skusala potiahnut do toho sedu,ze ako drzi hlavicku,tak mlada sa rovno na nohy postavila 😅
no a idem upratovat ten bengal tu 🙂

zusska80
18. feb 2010

ahojte
aj my noc uplne super. bol po tom ockovani trosku mrzuty, ale v noci pekne spinkal a ani ziadna teplota neprisla... a teeraz je to uz nas stary maly radimko 🙂

nas doktorka vzdy aj zmeria, ale vcera zabudla. normalne sa mi sestricka ospravedlnovala, ze mi ho zabudla odmerat, ale ked uz bol obleceny, tak sme ho nechceli znovu vyzliekat...

sakura77
18. feb 2010

zuzi,my vas uz dobiehame mala ma uz 6090 g 😅

caterine
18. feb 2010

Ahojte baby možem sa pridat ako vas čitam tak vaše detičky sa už pretačaju to len naša je taka leniva, ani na brušku nevydrži dlho už po 5 - 10 minutach mrnči a nepači sa jej to. Včera zasa začala vymyšlat pri papani, mavate aj vy take obdobia že menej papaju, už sme rozmyšlali aj nad zubkami, ale je to asi skoro, všetko žužle, je taka nervoznejšia. Ani nas ešte neočkovali nemali sme zahojene pliecko, strapco možem sa spytat ako to ma vyzerat ked je to zahojene taky červeny fliačik alebo ako, predtym tam mala ešte hnis a taku chrastičku, teraz akoby sa jej ten hnis vystrebal lebo som si nevšimla že by jej to prasklo, ja sa tak bojím toho očkovania, ked som pozerala aj ten reflex... moj muž hned nato no už len toto si ty mala vidiet, lebo ja hned stresujem 😅 . Ako sa teraz očkouje do jednej nožičky hexa a do druhej prevenar alebo ako, naša dokyna to dava tak že do jednej nožky hexa a o tyžden prevenar ale keby som chcela da aj naraz, tak neviem čo mam spravit

sakura77
18. feb 2010

caterine,vitaj 🙂
nasa ockuje naraz,osobne si myslim ze mas uz potom pokoj,neviem..
a inak ,v novembrovkach uz jeden zubcek mame 😅 mala tamarka je taka sikovna 🙂 takze vobec nebud prekvapena keby aj vam vylezie 😉 ale zuzleme aj my vsetko,slinta strasne,vsetko pcha do ust-ale ked si precitas dozadu,tak to robia skoro vsetky,je to take obdobie,proste skusaju 🙂