icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

cipuska_
18. feb 2010

ahojte, som dnes tro3ku nahnevan8 sama na seeba a aj neštasná, som dnes dala prvý krát UM malej som odsala 50ml potom som jej dala z obidvoch prs a este nemala dosť taksom jej zarobila UM a vypila ešte 90...
no čo už.

ukulelembo
18. feb 2010

Dobre ranko Caterine vitaj 😵 Tak ja prave ranajkujem vstavali sme o 9 tej šimonko zaspal o 21:30 a tahal az do 5 tej aj to by dlhsie vydrzal len vecer som ledva 130ml MM vyzmykala zo seba tak uz bol hladny a teraz zase chrapka 🙂 Dnes ideme na poradnu a aj ockovanie nas caka ale neviem, neviem lebo to po tbc ma este cervene A ked si predstavim ze nasa dokyna vtedy tvrdila ze ani Kanavit nam netreba ked ostatni ho mali , tak mam strach ☹ Aj maly slince jak bernardin, vsetko ozuzlane, minule uz aj hviezdicku zo zvonkohry do pusy supol a ja ze co je tak ticho 😅 Ideme si vlsy umyt sak to mam jak mokry mop 😀

ukulelembo
18. feb 2010

oprava,,vlasy,, ze vlsy 😅

adka_praha
18. feb 2010

ahojte... 🙂

kkiki na nas ta tabulka vobec nesedi... a uz vooobec nie tie medzery v noci... 😅

zuzu a kde mam zaruku ze nenajdes pre adamka niekoho ineho? my sa delit nechceme... 😀

pudo nas na poradni setricka holatych zvazi, a zmeria obvod hlavicky...hrudnicek nam teda este nemerali...obcas malu zmeria po dlzke ked nema co na robote a popytam ju... 😅

caterin vitek... 🙂 s tym otacanima pasenim si nic nerob...my sme na tom veeelmi podobne..
aj ked minule sa ked bola na chrbatiku, otocila uz na bok... 🙂 vykyvy v papani mavame tiez...aj tu nervozitu obcas...

hehe v tescu maju vypredaj tej flaskovej stravy pre mimi, tak sme pokupili ze vzorky, po flasticke zo vselicoho...teda to slane...presnedavky si aj doma spravime a tie vraj svokra z roboty donesie kolko nam bude hrdlo racit...a maju dlllhu zaruku, tak neni problem... 🙂 (niezeby som nevarila doma, ale ked pojdeme niekam prec-ved bude leto a nebudeme doma sediet na zadkoch, bude to s tymi flatickami praktickejsie...ale najprv to budeme musiet doma testnut, ci a co bude papat, bo nie aby sme jej niekde vonku davali nieco nove a ono jej to chutit nebude a ostane hladna...)

ukulelembo
18. feb 2010

Adka a ta detska strava je akej znacky? Joj mam na hlave turban z uteraka tak som drobcovi smiesna lebo sa na mna vyciera a oci si ide vyocit 😀

adka_praha
18. feb 2010

je tam vselico...hipp hamanek,ovko, hami, sunarek...vselico...od 4. mesiacov tam je na vyber az po 10 sa mi zda... 🙂

adka_praha
18. feb 2010

my sa snazime zjest vsetko co nam pride do rany a to za vydatneho mlaskanie na celu chalupu... 😅

ukulelembo
18. feb 2010

o kolko vyjdu lacnejsie nez inokedy? to su tie napr: mrkva+zemiak, maso+zemiak+mrkva atd. lebo ja som z toho hotentot Pri Alexejovi to bolo vtedy brutal drahe, tak sme ho krmili domacimi mnamkami pred 7 rokmi stal jeden pohar maly aj 70sk 😖

pudo
18. feb 2010

ukulele - ten turban poznam... tiez sa bejby zabavalo, ked ma videlo
inak ja neviem... ale moje dieta sa rozhodlo, ze zasadne nebude robit pokroky predo mnou. Dala som ju do hrazdicky, isla do kupelne, pridem naspat, ze co si to tam mrmle a ona pretocna z chrbta na brusko - 1. krat. A zuzlala vsetko pod sebou. Sila.
Som rozmyslala, ze dam video na fB ako sa sprava, ked sa jej tlaci zub. Len neviem ako to dat, aby ste to videli len vy... ☹

pudo
18. feb 2010

aha...uz som na to prisla..

tatuska1
18. feb 2010

ahojte babule!!!!!!!no vidím že očkovanie tu prebieha v jednom kuse och veď za chvílu nás čaka ďalšia dávka brrrrrrrrrr 😒
sakura no vy mate aku krasnu vahu 😕 😕 😕
adka no ja sa už tak tteším na to prikrmovanie ja vyskušam všetko od sunarky mam kamošku čo mi dohodí papu za super cenu 😉 😉 😉
babule ja sa tak vytešujem objednala som malej kočiarik bumbleride indie vo farbe vita veľmi sa mi ten kočiar pači 😅

https://www.youtube.com/watch?v=cdUT0Wq_36s

dufam že nebudem ľutovať ale aj chruminka ma pre svoje dvojcence tu znacku a si pochvaľuje.

didiana333
18. feb 2010

Ahojte baby...no ja mam dnes hrozný den...už v noci,ked maly jedol,tak ma brutal hlava bolela,a ráno ešte horšie...cítim sa jak keby ma vlak prešiel... 🙄 🙄 🙄
Včera som bola celýýýýý den v škole...skušala nás učka až do 17.15...niečo užasné...ale aspon to už mám za sebou...No a zaspala som potom rovno pri telke,ani panelák som nedokukala...som ako vyžmýkaný citroooonnnnn... 😒

adka_praha
18. feb 2010

ukulele okolo 28 sk to stalo a tie vacsie 38,- ja to chcem vyskusat koli tomu aby som vedela co malej bude chutit, lebo doma jej papanie spravim ja ale ked pojdeme niekam ze na cely den von, na vylet alebo na cestu (do prahy), tak v teple by sa asi to domace v miske ryhclejsie pokazilo, nie?

didi aj ja sa citim ako keby ma kamion zrazil...sme s malou trocha nachcipane a ja mam uz druhy den zvysenu teplotu... 😖

ukulelembo
18. feb 2010

sak aj ja tak Adka lebo jak ostane teplo tak furt len brkam a aj na navstevu ci vylety je to super jasne ze domace tolko nevydrzi a hlavne ked bude hic Lebo tieto prikrmy su steriliyovane a nechutia bohvie ako chutne lebo neobsahuju ziadne koreniny ani tuky To by sme mali mi jedavat ked chceme chudnut 😀

sakura77
18. feb 2010

tatus,kocik je naaadherny,aj ja som nad nim uz slintala...teda niezeby som potrebovala,lebo mam dva sportove,jeden po kikovi,bol v nom asi rok a jeden tento novy co mam kombinaciu...no ale ked su teraz take krasne vselijake.. 😅 len tento by som do mojho kufra asi nenarvala,ale je nadherny a aj ta farba 😉
ozaj,mne prislo z tesca-ak mate niekto tu clubcard-tak mam tam kupony na bebu 1 + 1 zdarma,taktiez tie pampers premium care tiez 1+1 zdarma,potom takisto Hipp napoje a este 8 eur zlavu na vecicky ak nakupim za 20 tak to mi odrataju,takze urcite vseeetko vyuzijem 🙂
a na prikrmy veru aj ja pojdem na nakup,ale az v pondelok najskor,dufam ze to este bude ta akcoska,ale mam dolepeny ksicht az do nedele,takze nehrozi 😀

ukulelembo
18. feb 2010

Sakura to ti prislo normalne postou pre teba alebo to bolo v letaku?

ukulelembo
18. feb 2010

Sakura a co hovori tvoj drahy na to ze si polepena jak po holeni tupou ziletkou? 😀

tatuska1
18. feb 2010

sakura my mame veľké auto preto ta voľba mame W TOURAN čiže narvem aj nezložený 😀 no a tento kočík je moja srdcovka od kedy som ho zbadala na nete je to síce pálka ale hlboký nebol drahý tak nech ma krásny športiak moja bambula ináč babule čo máte tiež Q12 ste si všimli že jak sa premnožili?? 😀 😀 😀
saku tvoj hlboký sa da perfektne urobiť na šporťak môj eeeeeeeeeeee nepáči sa mi ako športový ,k tomu bumbleride som si objednala aj tašku nech som čajaaaaaaaaaaa 😀 teším sa jak malé deculo 😵 😵 😵 😵 😵
a ináč som zostala zhrozená musím nakupiť malej nove bodynka a košielky neskutočne ako nám vyrástla

gashtanka
18. feb 2010

Baby, mam problem, prosim, poradte...uz tak dva-tri dni mala vyrazne preferuje iba lave prso. Ked ju dam na prave, je ochotna z neho papkat iba ked este dobre tecie na zaciatku, ale potom sa zacne odtahovat a kricat a nepomaha ani stlacanie prsnika...samozrejme, ze ju hodim na lave...ale tym padom, ked menej papka z praveho, tak sa tam aj menej tvori no a teraz, ked vstanem po celej noci a po malej asi 7-8 hodinovom spanku, tak inokedy som mala obe prsa na prasknutie a teraz je to prave asi tak o tretinu prazdnejsie od laveho...

Neviem, ci to nie je reakcia prave na to, ze uz v noci v kuse prespime tych 8 hodin...ale mam vstavat v noci kazde tri hodiny a odsavat? Navyse aj ked mam elektricku aventku, je zo mna schopna dostat mliecko iba v tom pripade, ked mam prsa plne...dnes rano som skusala odsavat a vyslo mi z laveho iba 60 ml (po tom, co z neho pila mala) a z praveho nist. A to som uz som supla horuci uterak na prsa, pomasirovala, vypila pritom pol litra tepleho caju...nechcem o mliecko prist...

Idem to supnut aj Anneg...

caterine
18. feb 2010

sakura ja by som to dala aj naraz pichnut len sa bojím aku reakciu bude mat po jednej a nie ešte dvoch, uvidím čo spravim......ukulele tak ako čitam tak aj ty mas doma riadneho spachtoša, aj naša zatial cez den celkom dobre spinka, ked čitam ako maminky pišu že cez den nič detičky nespia tak im nezavidim, dúfam že sa to nezmení a bude aj dalej spinkavat aj cez den ....... adka to s tym otačaním aj mala sa niekedy da nabok už si myslim že sa aj pretoči ale nič, lenoška je a aj za ručičky ju taham ani to ju moc nebere hadam sa nejako rozhybu, cez vikend som aj ja bola taka všelijaka už som si myslela že budem chora ale klop klop dala som si oscilocoksinum či ako sa to piše a je to lepšie. Už aj ja pokukujem po športaku len neviem sa rozhodnut že aky kupit, my mame trojkombinaciu ale je strašne tažky a byvame na druhom, vytah nemame tak chcem niečo lahšie, neviete poradit nejaky fajn kočik, chcela by som s preklapacou ručkou, už som pozerala zn. bertoni ale neviem sa rozhodnut
😝

adka_praha
18. feb 2010

asi mi to uniklo ale saku preco mas poleneny xicht?

adka_praha
18. feb 2010

ukulele to ked mas to tesco clubcard tak ti pride domov v obalke taka stranka, ze si uz iba rozstrihas kupony a mas... 😀 za body na tej karte...ale nam nic este neprislo...ako to casto vlastne chodi?

adka_praha
18. feb 2010

uz som si precitala... 😅 po "zakroku"... 😅 vas som docitala, tak idem citat knihu...a kaaaaavu si idem spravit... 🙂

mayka
18. feb 2010

ahojte babooozy,

co je noveho?

tatus pekny je ten kocik. ja uz tiez pomaly obzeram buggy. Na dovolenke ked pojdeme v lete nech nemusime teperiot ten nas gesslein tazky. Je to super kocik som aspokojna ale predsa len nie je taky skladny.
napr. nasla som takyto
http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...

ale najviac sa mi aj tak paci inglesina zippy . http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...

Tu by som teda brala ale je raz tolko draha a nechce sa mi davat zasa tolke prachy za kocik. Vsak aj gesslein nebol najlacnejsi. 😅 Ale mozno do leta sa niekto bude chciet zbavit na mimibazare tohoto kocika. tak budem musiet sledovat.

ale mam v zalohe od inglesiny aj trip http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...

len nejde uplne do lahu.

juuuj aj tento je krasny. Len nemaju ani jeden madlo. http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...

predavaju aj nejake univerzalne neviete?

Planujem vybehut do babymarketu okuknut buggynky lebo na zivo mozu urcite vyzerat inak ako na obrazku.

sakura77
18. feb 2010

caterine,minule som jeden bertoni okukavala v tescu,jedna ho tam mala odstaveny a teda ti poviem akoze neviem,ale vyzeral straasny smejd 😒 ta latka taky onicom sustacik,,konstrukcia vyzerala labilne,no neviem....mozno zalezi ktory tip,toto bol taky zeleny sportak
a ano,ako pisala adka,prislo mi to domov na adresu,uz aj pred vianocami som to dostala,kedze ja minam strasny majland za zradlo v tescu,tak som tych kuponov mala na mraky teda-a toto "babatkovske vydanie" sa mi teda fakt hodi
tatus,tak to ano,to tam zmestis hocico do kufra...ja teda som strasne obmedzena tym mojim pidikufrom,predtym som mala sportove auto ale kufor velky,narvala som tam aj tu polsku kravu co som mala pri kikovi 🙂 a teraz ani H....no co uz...

sakura77
18. feb 2010

jeziis.ze ktory "tip" paneboze 😝 "typ" som mala na mysli

zusska80
18. feb 2010

babule, aj ja som dostala tie kupony z tesca. fakt parada... hlavne sa tesim z toho na tie veci...

saku, a kde je tu skraslovacie studio??? niekde tu u nas? aj ja by som sa tam vybrala na nejaku rekonstrukciu 😀 😀 😀 inak som si ani nevsimla na tebe nejake tukove ci co to na tvari...

ozaj, baby, tie co iba kojite, uz skusate deturencom aj nejake cajiky alebo prevarenu vodu aspon... ja len tak, ze minule mal maly taku stikutku az ho nadhadzovalo a som skusila z flasky trosku prevarenej vodicky a iba olizoval dudel a nie a nie sa akoze normalne napit... bolo to fakt zabavne 😅

sakura77
18. feb 2010

zuzi toto
www.dermatop.sk
ale ani nepozeraj,lebo teda ja by som chcela vsetkooooo 😀
a na tvari som to mala tak pri kutikum,ale vyzeralo to jak "pubertalna,vyrazka taka vacsia

mayka
18. feb 2010

sakura aj mne sa tie bertoni zdali byt take nijake. Oni vyzerali na oko pekne ale ta konstrukcia sa mi teda nepacila. Nejak plastova bola povacsine. No neviem.

zusska80
18. feb 2010

inak saku, az teraz som si vsimla... vy nas teda chcete asi fakt dobehnut 😀 😀 a uzaj dieta pre sofinku. to by bolo, aby baba bola tucnejsia... 😵 😵