Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
tie zrkadielka sa aj vyuziju? (vcera ste sem hadzali linky)... v muzovom aute je uz original este jedno zrkadielko pod spatnym, je to nastavene na zadne rady, aby bolo vidiet deti, jeho auto je celkovo tak robene pre rodiny s detmi, teda az na tie kozene sedadla, to je des...
ja vo svojom aute nemam, ani si neviem predstavit, ze by som to potrebovala, ale mozno sa zide, s dominikom som pomerne casto jazdila, od roka skoro denne a to mam do BA 20 km a nikdy som to nepotrebovala... bud spal, alebo potom uz rozpraval, tak sme sa rozpravali, u nas nehrozi take, ze jest v aute alebo tak, takze vlastne nemam co kontrolovat a pasy si nedaval dole, to ho nenapadlo...
adko uz nejako dlho spi, ale to asi preto, ze konecne spi vonku a nema v kociku fusak, dala som ho prec, uz sa na to jedoval, tak som mu dala len spanielsku deku na neho, tak je hruba a dobre drzi teplo, asi preto tak dobre spi 😀
v podstate spi od desiatej 😅 to sme sa vytrepali von, o jedenastej sme sa stretli s babami v restike, chodievame tu maminy tak raz do tyzdna, raz za dva tyzdne, podla toho ako to vyjde tu do pizzerky na obed, tam bol chvilku hore, potom sme sa este trosku presli a spi... tak teraz neviem, ci sa mam pustat do nejakej roboty alebo co... lebo akonahle zacnem nieco robit, urcite sa zobudi 😅 😅 😅 😅 😅
n ja mam malu v protismere takze by som aj tak nevidela ani ň tak zatial nee,ale mozno ked ju prehodim do vacsej autosedacky-mam aj tu 0-18 tak tam moze byt aj v smere uz,ale tak to je este cas..
tilly a co ma pod dekou,este nejaky overal?ja vobec neviem co jej mam dat do kocika teraz,ja sa stale bojim ze jej bude zima.....
on ma tielko(body), tricko, hrube ponozky, tenke teplaciky, overal, pod sebou ma dve malinke flisove deky (vo vanicke je aj taky matracik, cize myslim, ze zo spodu mu zima nemoze byt a na vrchu ma tu deku... a nevyzera, ze by mu bola zima..
no, idem nieco robit, lebo mi zas stary vynada, ze som cely den doma a nic nerobim ( a ma pravdu 😔 ) 😖
ozaj, chystate sa niekto niekam na dovcu? kam? kedy? my by sme chceli ist posledny junovy tt, bude to moc skoro?
aj my by sme niekam chceli,ja k moru a chlapi do tatralandie,tak nejako to budeme musiet dohodnut,alebo idelane aj aj 😀 len ked ta taralandia na tyzden vyjde jak aj v zahranici pri mori sakra..a ze dovolenkuj na slovensku..ale kiko sa tam strasne vyjasil,pri mori sa trocha nudil po par dnoch...tak uvidime
a mam kamosku na sardinii,tak mozno si "odskocim" na kavu 😀
hmmm, tak ku kamoske na sardiniu by som si odskocila aj ja 😀
ja chcem bud siciliu, sardiniu, kalabriu alebo chorv. ...
no,sak snad to vyjde...konecne uz
juuj baby jaka som len nasrata. 😠 Predvcerom som bola v lekarni v palace na Zatych a nechala som tam 44 eur. a teraz len tak zo zvedavosti som si tukla na docsimon a nahodila som si tam tie polozky co som kupila a ze rozdiel 11 eur. Chapete to???? Este aj po odratanmi za postovne by som bola v pluse minimalne 6 eur. Do rici. odteraz take prkotiny ako sudocrem a kozmetiku jedine cez net budem objednavat. Vsak to nie je normalne by mali az take rozdiely na vsetkom.
tilly mi ideme na dovlenku do Chovatska na 2 tyzdne na prlome jula a augusta. Ideme na privat kde sme boli minuly rok tak sa tesim. A ideme spolu 5 rodin s detmi . To budu zurky. Dnes som to zabookovala. juupiiiii
aj mne terezka dloh spinka. od 12 tej taha. Sem tam pocujem v babyphone ako sa zamrvi na terase a ziadny vreskot zatial. 😀
aaa uz sme hore. tusim. Mrvenie sa zintenzivnuje. 😀
my sme mali revy strasne cez obed,asi ju boleli nozicky po vcerajsku,ale desne,az mala slzicky,tak som ju ani do kocika nedavala,je v spalni,zatial spi...no mozno podvecer ju vyvencim este...a snad bude v lepsej nalade,noc bola ok,tak som sa vytesovala,ze jak to fajn zvladla a teraz toto ☹
tilly, aj my planujeme pri more. ale najskor asi to chorvatsko. tak dajte nejaky tip, kto ste boli v chorvatsku s detmi. aby tam bola piesocna plaz a teplucke more a nie daleko...
to mas super saku, ze mas kamosku na sardinii, ja mam vsetky kamosky v anglicku a tam ma to veru na kavu nelaka...
no tak to ani mna uprsane zamracene anglicko eee ja radsej do tropov 😀
Ahojte. 🙂 Uf, toto je nejaky uponahlany den. Rano som nechala Matka svokre, ze ved bude spinkat (nespal, kym som sa nevratila 😨 ) a s Miskom sme sli do skoly po nejake papiere manzelovi (dane). Malemu sa tam pacilo, potom mi tu stale spominal tety a riaditela... 😀 Inak ake komplimenty, zevraj po kazdom dietati som krajsia. 😅 😅 Potom sme si so svokrou vymenili deti a vzala som Matka k lekarke, pre istotu. Ale ze dycha cisto, priedusky vporiadku, tak mame nadalej odsavat, kvapkat, dala nam pamykon a ze ak sa mu pohorsi, mame este prist, v sobotu taha aj pohotovost.
Aj ja chcem kamosku na Sardinii!!! 😅 😅
Catrine, ja mam doma tiez lenivca. Koniky este ok, ale pretacanie nehrozi. Ale tak je to predcasniatko (33tt), tak ma narok, musi sa najprv nejako rozbehnut, potom to uz pojde. Neboj, vsetky deti sa rozbehnu, niektore skor, niektore neskor.
mala spi tak vas pomaly čitam.......... k tym kočikom, to fakt su tie bertoni šejdy lebo takto na pohlad vyzeraju celkom fajn, chcela som s preklapacou ručkou, tak teraz už fakt neviem aky. vidim že tu už riešite dovolenky, bože nech je už leto sa neviem dočkat. Deina aj moja mala je narodena o 3tt skor tak si myslím že ma ešte čas, len maminka ked mi vola každy den sa vypytuje, no čo ešte sa nepretočila? tak vždy jej poviem že nie, ona ved ma ešte čas, ale stale sa to vypytuje 😀
Do pol roka maju deti cas pretocit sa a ak su narodene predcasne (hoci tvoja je asi uz 37tt, ze? tam uz netreba odcitavat vek), tie chybajuce tyzdne im treba pocitat, takze nie do pol roka, ale do pol roka + tt, o ktore sa skor narodili. Ved ona sa pretoci, to len babky su niekedy hrooozne netrpezlive. A este nesedi? 😀 A este nic nepapa, len mlieko? Este stale ma plienky??? 😅 😅 Sa este napocuvame...
U nas dovolenka nehrozi, pojdeme len niekam na chatu a tak, nechce sa mi tahat velmi daleko, ked mam pravdu povedat. Az o rok asi, ked uz budu obe deti odrastenejsie.
caterine,myslim ze vo vybave je aj tema bertini,skus pozriet,snad tam budu nejake info "z prvej ruky" od bab ktore ich maju,ja len tak na pohlad co som videla ,sa mi zdali dost biedne,ale neviem no,popozeraj
ahojte tak uz sme doma z poradne tak ockovat nas neockovali, kvoli zacervenanemu po tbc Dostali sme framykoin a mame to potierat Ockovat nas budu az 18.3. ze nic nezmeskame Vazime 4970g este stale sme pod 5kg vsetci nas uz obehli 😀 a meriame 57cma hlavicku 38,5cm Inak ten Bertini som aj ja pozerala X6 ale stoji okolo 400e len sportak Caterine ja mam tiez vyhliadnuty kocik s preklapacou ruckou Pierre Cardin Step Lux a Nurse- tusim A dovca u nas tiez nehrozi Mozno nejaky vikend na chate Decka chcu tabor a to je tiez drahe 😒 ale buduci rok si nakazali Egypt 🤐 😖 😅 sak uvidime Muzicek chce zas Grecko a hlavne do 2 rokov ma dieta zdarma ubytko a let tak to buduce leto este stihame 😀 ved kazda usetrene euro dobre 😀 Drahy ma dojal ze on sa boji decka pustit do tabora ze sa im moze nieco stat Tak som mu to vysvetlila ze ja po letnych prazdninach stravenych s dvomi blaznami a jednym mrnusom nechce skoncit vo zvieracej kazajke 😀 som mu poozrejmila ze stat zle sa im moze aj ked smeti pojdu vysypat 😒 A jeho navrh ze sak mozme ist vsetci na dva tyzdne na jeho kamarata chatu vsetci aj s ostatnymi kamosmi ma dojal 😖 Ja budem dva tyzdne decka obskakovat, vyvarat a oni budu mat opijase a veget, no prd 😠 -nic nebude 😠 😀
jej, uz dovolenky riesite? my ideme uz v polke maja na 3 tyzdne k svokrovcom do tuniska, potom na mesiac na slovensko a potom na 2-3 tyzdne zase do tuniska. Uz sa tesim. Vobec sa mi to nezda skoro, uz by som sla aj teraz, ale radsej si pockame na jar/leto 🙂
no, musim si niekde zohnat plavky bikiny take co su vrchnu diel ako tielko a zakryju brucho 😀 jednodielne sa mi nepacia ale taketo tielkove su fajn.
ukulele, drahemu vysvetli ze detom sa nieco moze stat aj doma, nielen v tabore...
my dnes tiez riesime papierovacky... slovenska byrokracia sa nezaprie, prava ruka nevie co robi lava... jeden mi povie ze to cele bude stat 250 $ dalsi ze 160 $, medzitym si zavolali a dohodli sa na 160... ale ked im poslem papiere, urcite mi odpisu ze mam este nieco doplatit... uz to poznam...
a tiez ze hentaky papier este treba, a dalsi povie ze netreba... kokso, ved nech sa uz dohodnu nejako...
Zuzu sak som mu to patricne vysvetlila 😀 Baby kukate Bez servitky? no sranda 😀 Zuzu mi nieco rozpravaj o tej byrokracii ☹ ked som vybavovala danovy bonus na Dominiku aby ho vyplacali mojmu muzovi do mzdy Zakone bolo pisane ze ma ale jeho zamestnavatel mu to aj tak nechcel uznat ☹ Aj tu v meste na danovom nam povedala ze mame narok, ale aj tak mame napisat na Danove riaditelstvo 😠 tak ja sa z nicim neserem a do dvoch tyzdnov mal muzov zamestnavatel, ktory cumel jak puk na stole vyjadrenie a musi mu to doplatit v danovom vyuctovani, a normalne vyplacat vo mzde 😅 No Kocurkovo Na kereho Boha su tie zakony uzakonene ked ti aj tak nic neuznaju 😠 😠
ahoj
tak my sme uz po 2.ockovani ,malej som musela dat uz paracetanol 😢 prve zniesla v poho ,ale toto druhe akosi onicom 😒
mna SK vzdy stoji ako 2 dovolenky pri mori 😠 😠 😠 normalne nechapem ale vzdy necham na sk minimalne2000libier a netusim kde 😝 a to o odychu ani reci ,same vybavovacky....a s uprsanym anglickom mate pravdu ,uz 3den prsi v kuse
ja by som teraz brala taku braziliu 😀 😀 😀 ale to mozem az ked bude mia vacsia 😵
zuzu
o byrokracii mi nieco hovor 😠 volala som na ambasadu koli mojmu rodnemu listu ,vobec neboli schopne ma vypocut a ja s malou nemam odvahu sa trepat 5hod do londyna 😠
slovakia, ked sme odisli z konzulatu, tak mm len poznamenal ze sice tomu celemu nerozumel, ale mal pocit ze ten chlap vyzeral totalne neschopny... no presne tak ! Ale nevedia sa dohodnut medzi sebou ze co treba a co nie, magori.
Sovakia a ved vasim nedaju na matrike kopiu tvojho RL? lebo u nas na matrike tie kravy uradnicky povedali ze ktokolvek z rodiny pride bars aj bratranec s osmeho kolena tak mu ho daju 😠 ze oni nemaju cas skumat ze kto je to e ze ako ma ona vediet ze kto je rodic 😠 Krava sprosta 😠 a naco je akoze pisane v rodnom liste rodne cislo rodicov ktore mas na obcianskom a patri len tebe ze ona to nema ako skontrolovat Takze mas smolu ze nie si z Topolcian tu by dali tvoj RL aj masovemu vrahovi 😠 😀
ukulele, to je sila ze rodny list ktory potom sluzi na vybavenie vsetkych oficialnych papierov daju hocikomu. ale aj mojej mamine na matrike dali RL aj ine papiere uz mi vybavovala... niekedy sa najdu ochotne tetusky co pomozu.
Ale tie kozy na poste jej moje doporucene listy nedaju ani za sveeeet, ani so splnomocnenim, lebo to nie je vyslovene pre postu ale len take vseobecne, do frasa...
Zuzu mala si sa dat vyhlasit za nesposobilu tak vasim daju bicyklove semiacko postou dorucene 😀 a co za spnomocnenie potrebujes pre postu?
no hej 😀 ja si niekedy aj pripadam nesposobila, lebo vybavit nieco na slovenskych uradoch, na to je 10 vysokych skol malo. tetusky sa vyzivaju v tom ako nam dat najavo ze sme uplni debili, ze?
a na postu treba, si predstav, lebo inac moje doporucene zasielky nikomu nedaju, ani mojej mame ktora byva na tej istej adrese, ale bohuzial ma ine priezvisko ako ja...
baby to fakt daju bez splnomocnenia? to by bolo super ,teda koli rodnemu listu 😀
ja s postou problem nemam vzdy hodi podpis segra ,postarka suseda 😀
ahojte
tak..ako som predpokladala po vcerajsom vcernom spanku sa drobec rozhodol, ze o pol 6 rano je vyspaty a za nic som ho nepresvedcila, ze nie..taksom mu dala hrazdicku do velkej postele, on si trieskal do hraciek, vyskal od radosti a ja som driemala..no spat sa pri toom vreskote nedalo 😀 😀 ..no ale po hodke uz bol hladny, tak sa napapa, prebalila som ho, poobzerali sme byt a este na hodku a pol zaspal..a aj ja 😵 ..zvysok dna uz bol v norme
inak zuzu, slovakia..nezavidim tie behacky po uradoch...ale najdivnejsia je aj tak slovenska posta 😠 😠 ..ked som sa vidala..tak som sla zmenit priezvisko na SIPE...a ze oni taku kolonku nemaju..som asi prva zema ma slovensku, co sa vidala a zmenila si priezvisko 😅 😕
Caute pokladiky. 🙂 No tak taketo papierovacky nezavidim... veru, posta musi mat specialne splnomocnenie, nejake ich tlacivko, aj mama s tym mala kedysi problem. 😝
Ja teraz akurat studujem vseeetko o Tutanchamonovi, to je take zaujimave, clovece, pred par rokmi so bola uplne ze blazon do stareho Egypta a teraz sa tolko novych informacii objavilo, fakt skvele - aj ked mi je z toho trosku smutno, mame po teoriach a zahadach. 😀 Musim napisat sestre, ci to uz vsetko citala...

no uznaj!!! taka mala a uz taka vyžrata 😀