icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

caterine
19. feb 2010

strapco dobre som ta pochopila ze normalne mozem vyberat ale ked je nadcha tak nie? ozaj niekedy si tu tycinku namocim do mm a tak vytriem, najprv som davala aj libenar ale teraz uz len takto, si ma ukludnila lebo som si pisala s jednou babou z temy nadcha a ta ma zvozila že určite odsavaj s odsavačkou na vysavač, ale mala normalne može dychat noštek nema zapchaty, tak si myslím že je to zbytočne, zbytočne jej zničim sliznicu a maš pravdu je to hlavne rano a niekedy ked pase koniky a jeduje sa vtedy jej to čistim

deina
19. feb 2010

Inac citam si tu temu "porod mimo nemocnice" a celkom sa obcas zabavam... Strapco. 😅

caterine
19. feb 2010

adka nevadi ze to nedavam s mlieckom, ja davam vecer a potom hned papame, deini taka poriadna nadcha je riadny zabijak

deina
19. feb 2010

Catrine, ked jej to len kvapnes do pusy, nemas zaruku, ze sa vsetko dostalo tam, kam sa to dostat malo. Treba na lyzicke, kedze je to rozpustne v tukoch (preto na lyzicke s mliekom).

caterine
19. feb 2010

no tak to mi dokyna vobec nespominala divne nie, zacnem davat na lyzicke asi na umelej nie

adka_praha
19. feb 2010

caterine to mas jedno...ja mam kovove lyzicky a nie su nejak hlboke tak to papame z nej...este je tak trocha do spicu tak to pekne len trocha dam do ustociek a ono sa to tam pekne zleje, mala zblajzne a ani kvapka na zmar... 😀

strapco13
19. feb 2010

deina..ide ma roztrhnut zo zuzi 😠 😠 vsak hod tam svoj nazor zeny, ktora uz 2x rodila
catherine..jednoznacne na lyzicke..mozes aj kovovej

s tym hliienikmi..pokial nie je nadcha tak sa da vatovou tycinkou..ja namacam do obyc vody, ale predtym dam malemu do nosa solny roztok-..len treba jemne len hlieniky..aby sa nedrazdila sliznica

mayka
19. feb 2010

ahojte babule, idem si po radu.

snazim sa malje odstranit tie supinky z hlavy ale nejde mi to. Drzia tam ako das. A to som na to kupila specialny kem na to urceny od biodermy a 11 eur. 🙄 Ono jej to zmekci ked jej to nanesiem a potom jej to mam z hlavky& umyt smaponom a vycesat. Ale vycesat nam to teda nejde vobec. 😠

strapco13
19. feb 2010

myka ked na nieco pides..tak daj vediet..my sa tiez trapime

adka_praha
19. feb 2010

a obycajny olejik detsky nepomohol? ja som malej davala drobatko viac olejika do vlaskov a v pohodke to zliezlo...(vyzerala sice ze mala pol dna hlavu nalozenu v oleji ale ucel svati prostriedky 😅 )

didiana333
19. feb 2010

No,už som doma...tipnite si,ako som dopadla v banke??? Bankomat ma o.rbal 26jan,reklamovala som to hned na druhy den,ale muselo sa cakat,či mi to tá banka vráti pri vyučtovaní...kedže nevrátila,tak 3febr sa podala oficialna reklamacia do tej banky,z ktoreho bankomatu som tahala...a teraz všéééétci čakaju,že ako sa banka vyjadrí a kedy peniaze vráti....no pekne,že????? 😠 😠 😠

adka_praha
19. feb 2010

didi no to fakt "super"... 🙄 minule sa mm stalo daco podobne...mu zmizlo 80 eciek a ta tetka v banke mu s usmevom povedala ked sa bol pytat kedy konecne tie peniaze budu naspat na ucte (asi za 2 tyzdne) ze este si bude musiet pockat minimalne do druheho dna do poobedia...ale keby sa to stalo jej tak asi taka vyskerena neni...kofa...

janka1874
19. feb 2010

hurááááááá opäť fungujemeeeee na porazenie existovať bez netu a telky celý deň

smileko
19. feb 2010

mayka, my sme mali tiez tie supinky a doktorka nam dala na taku zarabanu masticku (recept a v lekarni zarobili). Ta masticka voni po skysnutom mlieku. Takto sme mazali hlavicku a po 2 hodinach zmyli a potom vycesat. Krasne nam to zislo.

mayka
19. feb 2010

baby dakujem,
smileko nevola sa to nahodou kselina mliecna? lebo to nam dala dokyna na tu suchu pokozku ale prd pomohla. Kupila som v lekarni balneum hermal co tu kocky radili a tusim sa to zlepsuje. Ta kyselina mliecna je taka vazelinovej konzistencie a je taka no mliecnej farby priesvitnej. Ale mala to neznasala natierat. J ju este po okupani tym balneum hermalom natieram mlieckom klorane a to jej nevadi tiez. ma to lepsie aj ked na lickach je draplava aj zapasti a stehienkach. Taky maly hroch je z nej.
No budem jej davat kazdy den ten krem od biodermy na gebulku a uvidim ci sa to do tyzdna zlepsi ak nie tak tiez nieco vypytam od dokyny.

didi, tak to je fasa v tej banke. To su taki zmrdi ze az to boli. Ale ty nezaplatis nacas uver a uz ta pokutuju. Zidia su to . Ja som bola taka nasrata cv utorok lebo nam prisiel vypis z uveru co nam chodi 1x rocne. Brali sme pred 2 a pol rokom hypoteku 1500 000 Sk a vies aky mame zostatok k 31.12.2009 ze 1 437 000. Tak vlastne dva roky sme splacali len uroky. Toto ma strasne serie na tomto state. Asi je to vsade ale do kelu vsak hen ako tu zijeme na SK. Platy o nicom a vsetko ide furt hore. 😠

Ale skoda sa rozculovat.

Dnes vecer idem mimochodom do kina s kamoskami. Strasne sa tesim. malinku ulozim a do polnoci sa aj tak nezobudi. teda dufam ze nespravi vynimku. Ja si totiz neiem odsat mliecko. Nejde mi to. Bud je blba odsavacka alebo moje prsa. 😀

janka tusim si bola odtrhnuta od sveta. 😀 Zavislacka jedna. 😀

tinka82
19. feb 2010

Ahojte baby, ja teraz zvazujem ci dat drobceka na plavanie, mate s tym niektora skusenosti?

smileko
19. feb 2010

mayka, mozno to aj bude ta kys. mliecna. Zabudla som pozriet na recepte a na masticke to uz nie je napisane.

mayka
19. feb 2010

tinka aj my sa chystame ale az tak v aprili. Sa tesim. Teraz sa mi este nechce a vraj to odporucaju az po 4 mesiaci.

smileko, tiez som bola vytocena na tie lekarnicky lebo v ten den som brala na recept 3 rozne zarabane masticky tak mi chvilu trvalu kym som zistila kotra je ktora. 😀 😠

tinka82
19. feb 2010

mayka a kam sa chystate chodit plavat?

smileko
19. feb 2010

mayka, to ti verim 🙂. Hlavne, ze je tam lekaren napisana, ale nie je tam ani do kedy to moze byt otvorene 😒

zuzu1980
19. feb 2010

baby drzte palce, ideme na ockovanie... v noci nakydalo pol metra snehu tak dufam ze sa tam nejako dostaneme s kocikom, aj ked je to na nasej ulici, asi 5 minut peso...

inac, nas drobec uz uplne v noci odmieta papat pred spanim, tak som ho zacala krmit 2 hodinky pred spanim a spinkal ako babatko, este dlhsie ako zvycajne... divne, ze?

didiana333
19. feb 2010

zuzu...asi by ma piclo,keby tu tolko napadalo...už ledva čakám,kedy sa tento biely humus roztopíííí... 😒

caterine
19. feb 2010

šupinky mame aj my, davame olivovy olejček ale stale ich tam mame, pomohlo to len trošku. 😝

caterine
19. feb 2010

didiana u nas sa už sneh topi ale taky hnusny vietor tu fuka taky studeny, bola som s malou vonku a tak ma prefukalo, a ten vigantol adka davas aj trochu mliečka a tam kvapneš a na lyžičku, od dnes budem aj ja tak davat

adka_praha
19. feb 2010

no neblbnite s tym bielym svinstvom... 😝 asi by som v tu ranu dostala mrtvicu...
zuzu drzime palce nech to NAS 😀 adamko zvladne 😀 ...
zuzu inak aj ja som si vsimla, ze ked spapa pred spanim viac, just sa zobudi skor...co je teda cudne lebo logicky by mala spat dalej ale kukam ze deti sa logike akosi vymykaju... 😅

adka_praha
19. feb 2010

caterine preeeesne tak... 😉

tatuska1
19. feb 2010

adka hej aj ja som si myslela ze ked mala zjedla vecer ovela viac ako zvycajne ze potiahne do rana nooooooooooo urcite este skor vstala ako obvykle 😀 😀 😀
baby ja som robila velke upratovanie v Ninkinej komode všetko čo jej je malé som dala prečččččččč ľudia toľko vecičiek som vytriedila až mi je toho ľúto ale povyťahovala som nádherné ďalšie kúsky oblečenia júj to sa bude zase parádiť moja krásna.

slovakia13
19. feb 2010

tak nam tu iba prsi ja by som sneh brala 😀
supinky mame aj my,dnes som jej to namocila olivovym olejom ,ked sa zobudi vycesem a okupem.ide to dole ako v lete na saniach 😠 ,ale lepsi sa to.
byby vcera som citala clanok o ockovani v 12mesiacoch.bolo to o tom ,ze sa u niektorych deticiek potom prejavuju znamky autismu 😕 .normalne ma to naplasilo a uz teraz zvazujem ci ockovat 😅 tu musim dat ja povolenie na ockovanie...
mame stale zvysenu teplotu po vcerajsom ockovani 😢

slovakia13
19. feb 2010

tatuska
ja som uz vyradila 2vrecia 😀 niektore nemala vooooobec oblecene 😝 teraz musim roztriedit co dam pre charitu a co usetrim ak by nahodou mal niekto v rodine baby

tilly
autor
19. feb 2010

my sa chystame plavat v maji, to uz bude teplucko...

slovakia a neda sa to predat?