icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

tatuska1
20. feb 2010

no idem ja princezná sa nám zobudila 😉

didiana333
20. feb 2010

Aj náš malý vypije menej,ako je na mlieku napísané...ale priberá jak sloník... 😀

janka1874
20. feb 2010

my máme navarené zapekané cestoviny s kuracím mäskom a polievku brokolicovo-zeleninovú takže dnes nevarím

tatuska presne poznám také milé návštevy

tilly
autor
20. feb 2010

ahijte, u nas v krcme bola dnes zabijacka, cely den je tam dnes zurka, tak sa najeme tam 😀

tilly
autor
20. feb 2010

ozaj, dnes ma moj stary narodky, samozrejme, nic pre neho nemam... on nic nechce... tak som aspon tortu objednala, ale prinesie ju moja mamina, takze to tiez nebude darcek odomna... hmmm, tak budem mat asi tazky vecer 😀

dida81
20. feb 2010

jééj, Tilly moj ma zase zajra 30 rokov. Mame oslavu - obed v reštike a mame aj krst dopoludnia , tak to vybavíme naraz. 🙂 😉
Večer idem aj ja pre torty. Jednu penovu /tu zbožnujeeem- takže zase sa dieta nekoná .. xixi 😀 / , jednu taku na krst - modre srdiečko s kosielkou , cumlikom a babatkom... a jedny prsia pre mangela, teraz ich taaak "málo" vidi... a v bradavkach bude mat alko... Jakubko ma mliečko, tak nech mu neni luto. 😀 😀 😀

Momentálne je manžel na prechádzke s malým... som zvedava kolko vydržia..dost fuka. 😒

wydata
Odpoveď bola odstránená
sakura77
20. feb 2010

dida odfot torty potom 😉 🙂

tilly
autor
20. feb 2010

akurat uvazujeme, ze by sme na velku noc zbehneme do egypta, myslite, ze je to este skoro? adulo bude mat len 5 mesiacov... 😖

dida81
20. feb 2010

Sakura- oki, potom cez týžden ich sem hodim. Sama som zvedavááá 😀
Tilly- mne osobne by sa to zdalo skoro... no chodia aj s mensimi a ked vy s tým nemate problem, prečo nie...
Ako to vy citite. 😉

Ozaj, bavili ste sa o menzese.. ved ked kojim ja ani nečakáám... zatial nic, uvidime neskor.

mayka
20. feb 2010

Ahojte,
co mame nove?

ja som bola dnes zdr... na od mojej uzasnej svokry. Sa ma pytala kedy dame pokrstit Terezku a ja som jej povedala ze asi nedame. A ona na mna tak skaredo zazrela ze ako to mozeme a ze bude z nej male pohanca. Tak ma nasrala ze az. Alkoholicka jedna premudrela. 😠 Som jej povedala ze hlavne aby z nej vyratol slusny a dobry clovek.

tilly
autor
20. feb 2010

je to este skoro, hlavne som este tucna a za dva mesisce to nedam dole...

dida81
20. feb 2010

Jasne Mayka, rodičia o tom rozhoduju . A inak tema svokra ... tá moja vidi malinkeho raz za mesiac a byva 30km... ako keby bývala v druhom state...ale neriešim. Len mi je divne, či jej nechýba a nie je na neho zvedava... Bo moja mamča je na Kubkovi závislá... ale nie,,no ale chápete.

Tilly- 🙂 🙂

sakura77
20. feb 2010

mayka,dobre si jej povedala 😅 my sa chystame az v lete,nechce sa mi teraz mrznut v kostole,a mala zababusena az po usi...a v nexte maju take krasne satocky na krst 😅 a taka grilparty potom v zahrade.... 😀

akurat mi vcear dosla pozvanka na stretavku zo strednej...po 15 rokoch 😒 tak sa musim zacat davat dokopy,aby som do maja bola ok,sak nech tam nepridem jak nejaka usadena tetka z dzedziny 😀 lebo teda niektore spoluziacky uz po 10 ked sme mali sa teda riadne spustli.... 😒

strapco13
20. feb 2010

ukulembo...skusala som tie muffiny od teba..su super..len nemam ten plech na muffiny a mala som kosiky, ktore neudrzali tvar..takze som upiekla take muffinkove placky 😀 😀 ..ale chutovo su super

no nas drobec sa teda vrti..uz sa pretaca jedna radost..dala som ho na taku deku a kedze slinta, na to este latkovu plienku..radsej nech sa oslinta a ponici ta plienka..a kuknem na drobca, ten mimo deky, zarolovany v plienke a stastne si zuzlal koniec plienky 😀 😀

mne je luto, ze drobec ma len babku a dedka z mm strany...i to na druhom konci slovenska ☹ ☹ 😔

dida81
20. feb 2010

No nas tiež žužle vsetko ... kludne i zips na mikinke... /fuj/ vcera ... no samozr. som mu ho vybrala a potom veelky narek...
Strapco- verim ti, že ti je to luto..

gashtanka
20. feb 2010

Bavili ste sa o svokrach...tak aby ste vedeli, mojho priatela mama s otcom moju maliu od narodenia este ani nevideli. A to byvaju v Bratislave, a my sme v Trnave. 50 km. Uz to neriesim, len sa nad tym obcas pozastavim, pokrutim hlavou a idem dalej. Vraj nech dojdeme my... Ale ako matku sa ma to dotkne a taketo veci su pre mna nieco, co sa nezabudne. 😒

dida81
20. feb 2010

hm..gashtanka- svokra je len svokra! čest výnimkam... Inak ja so svojou oki, nemala som s nou nikdy žiadny problem... no teraz i mna sa to dotýka. 😠 a to je doma! Co už...

caterine
20. feb 2010

Ahojte tak vas pomaly čitam, gashtanka no čo mala ti už papa lepšie? Ja si mlieko odsavam asi mesiac lebo mala nechcela po dvoch mesiacoch kojenia tahat z prsníka dva tyždne sme sa trapili, bol to boj tak som začala odsavat. Tiež mam jeden prsník menej produktivny skoro nič z neho nejde si myslim že tam mam tiež niečo zablokovane, skusim odsavat dlhšie aj ked nič nepojde hadam sa to spusti.... Možno blba otazka ale ako sa prejavuje ta mykoza ešte som to nemala tak neviem, dost ma boli bradavka ked odsavam z toho menej produktivneho prsníka a tak tažšie mi to ide, musim asi dlhšie odsavat. Strapco tak ty sa maš že ti ešte takto mlliečko strieka, ja už davno nepoznam čo to je teraz ledva po troch hodinach odsajem 80ml ale aspom niečo .... k tym svokram, moja byva kusok od nas a malu niekedy aj mesiac nepride pozriet tak asi tak, ale čo už nutit ju nebudem,možno sa to zmeni lebo tu bola minuly tyžden dva krat neviem čo sa jej stalo a teraz mi hovori že malej začala niečo štrikovat lebo je na pn, ona ma take nalady ale dlho jej to trvat určite nebude, ach tie svokry večny problem 😒

dida81
20. feb 2010

Inak baby- co sa týka kojenia... ja som v porodke mala probléém,,malý nie a nie chytit bradavku....straasne ma to bolelo a bolo mi to až nepríjemne, no kojit som chcela... tak o týžden ma Kubko 3 mesiace, plne kojim a to len a len vdaka klobúcikom na bradavky... /velkost S/ No je to super, malý tým padom ma rad vsetky typy dudlikov, zrezany, silikonový, kaučukový atd.. a dnes? Ked mu strcim prsko bez klobucika..no nepaci sa mu to..už to nechce. Ale aj tak som rada, že aspon takto. A neni to žiadny problem, len priložim a idemeeee...

No,, to kojenie je celkom velká veda ako citam 😉

mayka
20. feb 2010

dida, ja mam svokrusku vo dvore a chodi ju pozerat na 5 min raz za tyzden. Ale aj tak dobre. Nemozem sa na nu spolahnut ani s postrazenim lebo jej nedoverujem. 😠 Ona sa opije aj v nedelu doobeda. A mne ide pindat do krstu. Keby chodila do kostola nepoviem ani makke ň. Je to jediny zijuci Terezkin stary rodic a aj to je na prd. nema o nu zaujem. Ale do krstu pindat to ano. Aj ked sme sa s muzom brali tak jedione co ju zaujimalo z toho celeho ci dame kolace aj jej susedom, ktorych som v zivote predtym nevidela a moj muz ich nemusel. 😀

sakura to je dobre s tym krostm u vas a s gril party. Ja tiez nevylucujem ze budeme krstit ale este sa mi to nechcelo riesit. Okrem toho sme sa nezosobasili v kostole tak asi s tym budu mat farari problem tak aj to je dovod.

tilly aj ja by som si dala povedat ist v aprili k moru aj ked mne sa moc v Egypte nepacilo. Ja radsej Tunis. ALe more maju pekne, nooooo. 🙂

mayka
20. feb 2010

sakura aj ja by som sla na stretavku. Len asi by som sa tiez teda riadne za seba hanbila. Pribrala som od skoly 15 kg. Hanba mi. Veru tak.

no vidim ze nie som sama s "idealnou rodinou"

didiana333
20. feb 2010

to teda niesi mayka...moja svokra tiež rada nasáva...fuj,také ženy nemusím...a maleho by som jej nenechala nikdy v živote... 😠 😠 😠

mayka
20. feb 2010

didi, presne tak. Ona by bola schopna ju zobrat do krcmy sa " pochvalit". 😠 Chuda Terezka si nebude pametat ani starych rodicov. Ani tuto jedinu. Jedine ako opitu a smradlavu babu. fuuuuj 😝 Predvcerom bola u nas a este hodnu po odchode som ju citila.
Ja tiez nemusim take zeny. To je fakt hanba ked uz aj zena slope jak netvor.

gashtanka
20. feb 2010

Caterine> ano, trochu sa to zlepsilo a dufam, ze to bude mat uz iba rastuci progres 🙂 Rozhodla som sa, ze budem odsavat rano aj vecer, aj ked zo mna nic nevyjde. Aj ten nepomer medzi jednym a druhym prsom sa uz pomalicky zmensuje. Pokial ide o mykozu, ja som ju nemala, ale asi sme si z porodnice doniesli zabku- soor. Teda, nikto mi to nepotvrdil, ale malinka mala na jazycku taky biely povlak, ktory nesiel dole. Asi to mala od nemocnicnych flias, ja som bola po cisarskom a nemohla som hned kojit a este mi ju dali na izbu aj neskor ako ostatnym matkam, aby som sa o nu starala, pretoze po spinalke som dostala postpunkcny syndrom, takze som bola uplne K.O. Tak mi ju zatial dokrmovali Nutrilonom no a vraj sa to v porodniciach casto chyti. Samozrejme, ze to mala preniesla na mna, strasne ma bolelo prave prso, az som si pri kojeni hryzla do pery so slzami v ociach. To som este ako neskusena mamicka nevedela, ze to moze byt z toho a pripisovala som to nezvyknutemu rozkusanemu prsu. Tak som kvoli tomu volala doktorke a ta mi poradila zarobit sodu bikarbonu + praskovy cukor + malinko vody na taku kasicku, s ktorou som jej mala na gaze vytierat pusu a ja som si mala tiez bradavky liecit sodou bikarbonou. No a cudujsasvete, aj ked to znie divne, taky ludovy recept, ale za nejaky cas to zabralo 🙂

No, tak som sa rozpisala, aj ked vobec nie k tvojej mykozovej otazke, prepac 😀

Dida81> ja som v porodke mala to iste, mala sa nevedela prisat; male, este poriadne ani nenaliate prsia, ploche bradavky, a k tomu tie NEMOZNE perinky (moja mala sa mi v tych volanoch stracala, vzdy ked som ju chcela prilozit). K tomu som sa po cisaraku nevedela ani poriadne hybat 😕 Uz na to teraz spominam ako na celkom vtipnu zalezitost, ako okolo mna stali dve sestricky a snazili sa vopchat malej bradavu do pusy 😀 ale vtedy mi do smiechu vlemi nebolo. Jedna sestricka mi doniesla tiez klobuciky, neviem, odkial ich zohnala, ale boli to velkost L, cize na najvacsie bradavky. Dodnes nechapem, ako je to mozne, ale akosi to zafungovalo; ale rovnako dodnes nechapem, ako je mozne, ze v klobuciku bola ku koncu kojenia krv; sestricka na mna druhy den pozerala ako na debila, ze co jej to rozpravam, ved s klobucikmi to predsa do krvi nie je mozne. Ale bolo, asi prave kvoli tomu, ze bol velky klobucik a tak cucala akoby iba z konceka bradavky. Teda, to je moj dohad. Hned na druhy den som si dala priniest najmensie S-ka, este sme sa sice potrapili, ale slo to. No a doma sme asi po tyzdni klobuciky zrusili, lebo to zrazu zacalo ist aj bez nich 😀 Doteraz mi lezia v sufliku s tym, ze "keby nahodou", ale myslim, ze ich uz potrebovat nebudem.

Ale zaujimave, ze hoci moja mala zacinala s klobucikmi, teraz jej flasu ani cumel do pusy nevopcham 🙂

zuzu1980
20. feb 2010

gashtanka, neblaaaazni, vam deti v porodnici kazali prikladat v perinke?
u nas sa kojilo "telo na telo", maly len v plienke a ja tiez do pol pasa naha, keby ma videli kojit co len v obleceni tak ma pozenu niekam... aj doma som tak kojila este asi 2 tyzdne, bolo to nadherne, len potom sa mi drobca nechcelo pred kazdym papanim vyzliekat tak som dlhsie takto nevydrzala 😒

to co popisujes mohla byt mykoza, u babatka je to vlastne soor v pusinke a potom je to ako pingpong medzi matkou a babatkom ak sa obaja neliecia... akurat sa divim ze ti na to dali cukor, lebo ten podporuje mykozu, huby maju radi sladke. Ta soda viem ze pomaha... no, hlavne ze to zabralo 😉

dida81
20. feb 2010

zuzu-aj u nás v perinke ...
oki,, idem po tie torty 😀

zuzu1980
20. feb 2010

dida, to fakt? ja to az teraz prvy krat pocujem, normalne som v soku, som to brala ako samozrejmost ze zozaciatku sa koji naholo, aby citil teplo a vonu maminky... si to neviem predstavit s takym drobcekom v perinke ☹

tilly
autor
20. feb 2010

strapco, presne toto robi aj adko, dam ho na hraciu deku, na to plienku a on zrazu uplne inde, uplne inak natoceny a ozuzlava plienku 😀

mayka, ja mam od skoly 20 kg na sebe...

domca sme odovzdali nasim, tak dufam, ze adusko bude vecer pekne hajat, aby sme oslavili tatove posledne tridsiatkove narodky, o rok to uz budu styridsiatkove 😀 boze, tatino uz bude mat o rok 40, hrúúúza, dedek 😀

zuzu1980
20. feb 2010

tilly, strapco, nas sa tiez toci ako hodinky, tam kde mal hlavu tam ma nohy... dnes som ho dala trosku dalej od hraciek, tak aby dociahol ale aby ich nenatiahol az do pusinky, tak sa jedoval, ale nie aby sa pohol. Na to bol az moc lenivy, radsej bude mrncat ze to nejde 😀 ale nepomohla som mu, vsak sa vie hybat aj sam tak nech sa snazi 😀 😀 😀