icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

gashtanka
20. feb 2010

A ako spoznas u maleho babatka, ze horsie pocuje?

Inac, odvcera podavam malej Biogaiu. Sice este stale nekakala, ale ani kolika nebola. Paradicka 😀

gashtanka
20. feb 2010

A este jedna otazka pre Deinu> Prosim ta, kde si splasila tie More Milk Plus za 20 E?

Pretoze cudujsasvete, vcera som to v lekarni objednala a dnes za to zaplatila 37 euroooooooo 🙄

strapco13
20. feb 2010

prestane reagovat aj na tie zvuky, na ktore doteraz reagoval...nas sa prestal otacat za mojim hlasom, nestrhol sa ked pes zastekal..je to ale tazke hodnotit, pretoze male deturence, ked sa niekam zapozeraju, tak zvysok sveta im je ukradnuty
ha..a ja som sa divila, ze bez problemov zaspaval...ked nic nepocul 😀

kkiki
20. feb 2010
slovakia13
21. feb 2010

kkiki
tak clovek si mysli ,ze super kocik .chces len to najlepsie pre drobca a nakoniec je to uuuplne inak

ivkamt
21. feb 2010

Dobé ránko..ako víkendujete? My za po navštevách...včera sme boli u mojej maminy a dnes ešte zbehneme k mužovej..celkom sa teším, aspon mi trošku povarujú krpcov 🙂 ...

Citala som že ste sa bavili o prikladaní v perinkách...u nás v porodke nám ich dávali v perinkách a nič nám nevraveli o tom, že si ich máme prikladať bez nich..možno aj preto ma to tak bolelo pri Miškovi..Pri Sonke tiež, ale už trošku menej...

bleelka
21. feb 2010

ahojte kocky, tak aj my uz chytame hracky, presne ked mala 17 tyzdnov zacala 😉
a slini o 106

no a to chudnutie co som tu pislala, ze uz mam -20kg odkedy som rodila je pravdepodobne kvoli stitnej zlaze, takze nie je co zavidiet ako som sa obavala ☹ 9.3 idem na endokrinologiu a snad budem vediet viac 😢

zusska80
21. feb 2010

ahojte
no veru s tymi kocikmi, to je sila...

a s tym kojenim, to sme tu na slovensku veru pekne pozadu stale... ale stale sme na tom lepsie ako nase maminy, ved tie mali zvlast oddelenie pre rodicky a zvlast pre deti a sestricky im nosili deti po troch hodinach na kojenie. a potom sa moja mama cudovala, ze ma nemohla kojit, ze nemala mliecko. ved ako sa jej malo rozbehnut, ked ma napchavali sestricky umelym a po tych troch hodinach ked ma dali k mamine, tak som nechcela papat, lebo som uz bola plna...

ozaj, strapco, ty si odbornicka. ja maleho kupem vo vani tak, ze mu ponaram aj uska a robim to narocky, lebo sa chystame plavat a tak ho zvykam, aby mu to potom v bazene nebolo neprijemne. pri sare som to nerobila a ked sme isli na kurz, tak jej to zo zaciatku vadilo, ta voda v uskach...hadam nerobim nic zle?
a pocula som aj, ze by sa detickam vlastne celkovo, ze by sme si nemali cistit usi...

tinika
21. feb 2010

kkikki take značky ja ai npoznam čo tam pisu 🙂

gashtanka
21. feb 2010

Babyyyyyyyyyyyy...mala spinka, priatel na cestach v Taliansku, a ja sa kupem vo vani s bublinkami a pri sebe notebook a tanier spenatovych cestovin...uz len sampano a kaviar :D

No ale rano bolo hnusne, zobudim sa, ze idem malej po kvapky do chladnicky a na dlazke ma cakalo 5 tucnych kopok od priatelovho psa. A ten pes je ridgeback, viete si asi predstavit, co za kula to kadi 😀 😀 😀 Teraz sa uz smejem, ale bola som riadne nasrata rano; a ten smrad byt neopustal ani o hodinu.

tilly
autor
21. feb 2010

kikki, tie kociky uz davno testovali...

ja som maleho vzdy rozbaolila z perinky v porodke a ked bola u nas rehabilitacna sestra, tak hovorila, ze si mame deti hned rozbalit, ze sestricky si tak ulahcuju robotu, ale nie je to dobre pre deti...

miska2220
21. feb 2010

gastanka neprijemny zaciatok dna 😀 😒 aj mne sa to stalo..priatelov pes ziarlil lebo som sa mu malo venovala uz,tak mi pripravil kazde rano taky vonavy pozdrav 😝 ale teraz mam viac casu na neho tak sa uz polepsil...neziarli aj tvoj nahodou?

didiana333
21. feb 2010

Ahojte baby,peknu nedelu želám všetkým...No my sme hned rámo prebalovali Erikov ranný výtvor...vám poviem,no bol to zážitok...
Ten Nutrilon vo výslednej podobe je brutálne smradlavy... 😀 😀 😀
Kuk do albumu,som to stihla nafotiť..... 😉

gashtanka
21. feb 2010

Miska2220> skor je to tym, ze priatel teraz lieta cely den a venci ho tak dvakrat za den na 5 minut, no a ja malu samu doma nenecham, aby som ho vyvencila, to je jasne. Ale pravda je, ze ako som toho psa milovala, tak mi teraz doma vadi, keby ho mohol odpratat aspon na par mesiacov prec..furt len dolieza, knuci, smutno na mna kuka; a mne je ho luto, no ale co, musim byt nemilosrdna, nebudem sa s nim predsa blaznit, ked po sebe stale nosim malinku. A aky je ten pes krasny, tay je hluuuuuuuuuuuuuuuupy, ach jaj boze. No a o tom, ako lubi papat pokakane plienky, ked ich neustriehneme, ani nehovorim. A potom grca, kadi a nevysvetlis mu, ze z nich moze zomret. O par dni je to tu zasa.
A ziarli urcite, kazda navsteva, ktora teraz pride, ide hned za malou a na neho kasle.
Psi zivot... ale uz som si pvoedala, ze k nemu musim zacat byt zasa milsia, chudakovi...ved by sa z toho mohol utrapit...

Didiana333> no pozrela som sa, fiiiiiiiiha... :D Tusim zacnem byt rada, ze nasa kaka raz za styri dni a aj to len take nic :D Joj ale tvoj malinky je chutny :D

ukulelembo
21. feb 2010

Ahojte mamulky Tak polievka zeleninova so spenatovymi haluskami, bananova babovka a ste kuracinka na smotane s haluskami a obed mame kompletny Babovku som robila prvy krat a je super, taka vlhka 😅 Aj by som hodila link ale ja za boha neviem prist na to jak sa to robi Aj mi minule baby davali instrukcie ale vobec mi to aj tak nejde 😠 😖 Didiana maly je teda zababrany 😀 asi si pomylil bahenny zabal s kakackovym 😀

gashtanka
21. feb 2010

Didiana> inac aj ja mam vo svojom albume jednu fotku podobne tematicky zameranu, to bolo teda prskancov :D

ukulelembo
21. feb 2010

Gashtanka 😀 😀 to bol ale spric 😀

miska2220
21. feb 2010

gastanka-ze papa plienky,zvlasne chute 😀no niektore tie psy su naozaj hlupe.npr.pes mojej mamy znasilnuje rad macky 😅

miska2220
21. feb 2010

no teda didina,gastanka,raz vam budu vase deti vdacne za taketo fotky 😀

didiana333
21. feb 2010

miska,to hej... 😀 minule sme maleho aj kamerovali,ked sa takto dolátal...ale ved zatial na to aj zabudneme,bude zase niečo nove vedieť...

slovakia13
21. feb 2010

baby tie hovina vam zavidim ,myslim babetkovske 😉 my cakame hovino dnes ,alebo zajtra...no uz dnes je strasne nervna a tlacime od rana ,tak hadam do vecera bude 🙂
gasthanka
na com lieta ? ja som daaaaavno lietala na padaku-paragliding 😀 ,no ale to som bola este pekna a mlada 😀 😀 😀

gashtanka
21. feb 2010

Slovakia> ze zavidis...toto moja mala robila, ked nemala ani mesiac...v momente, ako sme sa zbavili postoliek, zbavili sme sa aj ineho...a teraz sme na tom s hovinom asi tak, ako vy. Ale uz som pisala vyssie...ze treti den malej davam tie probiotika a sice hovino nikde, ale kolika zatial tiez nie, chvalabohu 😀

cipuska_
21. feb 2010

A*hojte mám probléma potrebujem poradiť, malej som začala dávať flašku a už neche odmna tahať, myslíte že sa este roztaha ked jej budem dávať už iba z prsníku?
llebo som jej dávala tu kašičku proti refluxu do flašky ale ona už od mna nechce tahať....
naša nekakala už od štrvtku ale netvári sa že by ju niečo bolelo, prtká o dušu.
dnes so m na nete hladala bábätkovskú váhu nech viem kolko vypije lebo už som z toho neštastná

ivkamt
21. feb 2010

😀 aká fajn téma na nedelu tu je 😀 ...u nás s kakačkami tiež slabota.Aj ja som začala dávať boigayu, tak uvidíme či sa to zlepší..Dnes je Sonka úúúúplne na nervy..do tretej spinkala len pol hodinku a to už bolo s nou na nevydržanie...a ja neviem čo to moje chudiatko trápi..asi bruško no 😔 ...

Cipuska to bude asi tým, že si jej dala tú flašku..Laktačné poradkyne sú zasedne proti tomu, lebo dieťatko môže začať prsník odmietať..Ale vraj sa to dá zas upraviť, ak maminka moc chce..Proste stále skúšaať prsník..Mne sa Miško tiež naučil na flašku a potom som si len odstiriekavala a bola to celkom makačka.. 😒 Skús sa poradiť s nejakou laktačnou...

miska2220
21. feb 2010

cipuska ja davam malemu flasku uz od porodnice a zaroven kojim a obcas odsavam...odsajem si maximalne 110 ale vecsinou len60 zobidvoch 😖 mali sme uz aj krizu ze som si myslela ze kojenie necham nadobro...ale podvoch dnoch mu bolo smutno za mojou mliekarnou a znova pekne papal

miska2220
21. feb 2010

inak teraz si odsavam uz castejsie a kojim len tak 2-3 x denne a predsa nemam viac mlieka 😒 tak neviem co je na tom pravdy ze sa tym zvysuje tvorba mlieka 😖 😕

deina
21. feb 2010

No dobru temu mate. 😀

Gashtanka, u nas v lekarni kupujem Milk More Plus za nejakych 20 eur, vzdy to mali v takej cene. 😕 Zeby ine balenie? Naozaj neviem. Aj tu: http://www.mojalekaren.sk/motherlove-more-milk-...

Ja uz druhy den lezim (ked sa da), lebo to je des, co za nadchu som od Matka schytala. Ved az taketo to nemal, boooze, ma to chyti viac ako babetko, divne...

sakura77
21. feb 2010

ahojte!
dufam ze ste mali pekny vikend,kikovi zajtra zacinaju prazdniny,tak asi budem mat o zabavu postarane 😅
slovakia,my zas mame dneska opacny problem,se*e jak lefeto,ale zas ma nejake prehanky,dokelu,uvidim co zajtra,ak neprejde,zas budeme musite behnut k doktorke,uz fakt neviem z coho to moze byt,uz bola ok,ako som jej dala naspat bebu HA a teraz zas 😒 a vtedy mala v stolici aj nejaky bacil,co byva z nesterilizovanych cumlikov alebo flasiek,a to pritom som vzdy vecer vyvarala,teraz sterilizujem aj 4 krat za den,tak snad nic take to nebude...ci fakt nakoniec nebude mat intoleranciu laktozy alebo nieco take... ☹

janka1874
21. feb 2010

čaute žienky v poslednej dobe Vás nejako zanedbávam ale od kedy sme nemali net a TV som si aj celkom zvykla 😉 idem kuk čo mi ušlo

adka_praha
21. feb 2010

caute baby... 🙂
vikend za nami, teri spinka, mm tiez- nemohol si nechat ujst hokej o pol druhej v noci a potom este zensky dakedy rano o siestej...akoby mu nestacili vysledky... 😀 mne este perie pracka a tiez pojdem do hajan...
inak aj my spapame ovela menej ako je ta tabulka na mlieku... 😅
sakura konecne mi mm doniesol aj krabicku od tej beby ar ale ci je to aj to antialergenne ci jak sa to vola, tak to tam neni jednoznacne napisane...ale uz si si to asi aj sama zistila, co?... 😅 (ked on tu krabicku vzdy odrazu vyhodi, lebo tie vrecuska su bez nej spratnejsie 😅 )
idem kuknut ten test kocikov... 😕