icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

zuzu1980
22. feb 2010

hahaha ze velkost D 😀 adamko to ma take takmer priesvitne, ako taka takmer neviditelna modrina, ale plochou dost velke, skoro cele krize. Ja som si to najprv ani nevsimla, len mm sa stale pytal ze kedy to modre zmizne, sme mysleli ze to este od porodu co bol cely modry...
hm, nie ze si v skolke budu mysliet ze ho doma bijeme 😒

zuzu1980
22. feb 2010

inac v manzelovej rodine sa umiera velmi neskoro 😀 rodicia mm maju teraz obaja 67 rokov a este ich rodicia zili az do minuleho roka, vsetci 4 umreli len nedavno ☹ dozili sa takmer 100.

zuzu1980
22. feb 2010

tak hadam budu ti nasi drobci taki zdravi 😀
hej a pome na tie kone, sablu mas? ja nemam... 😠

deina
22. feb 2010

Kam sa vy dve chystate? 😀 My Madarov v rodine mame (napr moj otec je napoly), ale skvrny nemame. Akurat Misulo ma velke tmave znamienko na hlavicke, aj vlasy tam ma tmavsie a hustejsie, divne to vyzera. 😅

kkiki
22. feb 2010

deina na plane , mame doma mongolcata 🙂))) no moja baka ma teraz 80, od rana je hore, beha na bicykli jak strela, cele dni sa stara o vnucata, nebudem opisovat kolko ma sily 😀 😀 😀 ale inak ked tak na nu kukam tiez bude asi zit este 20 rokov ... my tomu doma vravime len lopatou a to plati aj pre deda aj pre mna 🙂))

slovakia13
22. feb 2010

my mame tiez madarov ,ale to su priselci 😀 😀 😀 prizeneni
baby priserne ma uz tyzden bolia klby 😅 som uz na nervy dnes sa uz skoro ani nehybem.hlavne kolena.myslite je to porodom tehu,alebo to uz staroba 😅 ? doki mi dal paracetanol (tu je to vseliek ,davaju to uuuuplne na vsetko 😠 ) ach jooooo

kkiki
22. feb 2010

slovakia asi ta obchadza nejaka choroba ... vtedy bolia kolena ... dobre ti dal, bud to odide ze organizmus zvitazi, alebo chytis nejaku pliagu spojenu s horuckou ...

janka1874
22. feb 2010

slovakia to je nedostatkom vápnika je to vraj skôr hormonálny problém toto ma trápilo pri prvej slečne

slovakia13
22. feb 2010

janka
fakt....nie je to starobou?si ma potesila,ze nie som do srotu 😅 zajtra kupim vapnik
kkiki
choro sa necitim ,teda az na momenty ked mi sibe 😀 😀 😀

janka1874
22. feb 2010

slovakia teda neviem koľko rokov presne máš ale u mňa ma to tiež napadlo ale potom mi gyndoška urobila krvný rozbor a tam sme zistili že je to oslabenie orgnizmu a málo vápnika napriek tomu že som jedla veľa mliečnych výrobkov (čo teraz nemôžem kôli malej refluxu) vtedy som brala aj jednu antikoncepciu a kôli tomu som ju aj musela prestať brať a poteším ťa stačilo nasadiť vápnik a bolo dobre 😀 😀 😀

strapco13
22. feb 2010

baby..ja som cez vikend spachala straaasne narocny kolac 😀 😀
kupila som medove platy a natrela ich kremom..salko vymiesane s maslom...a bola navsteva..este som aj pochvalu zinkasovala

inak co sa tyka drobca...toci sa jedna radost, len som mu tym padom zbytocne kupila hrazdicku v DM..ale nie..hrajka sa..ale najlepsie je aj tak tocit sa a tak okukavat byt

pudo
23. feb 2010

bre skore ranko...(zas moj posunuty spankovy rezim)
bilancia po vikende: 2. ZUB a KRST (Tami je zas v baliku, to je koniec kolko ta zaraba 😉 )
som vas stihla precitat, tak ide prispiet...

STRAPCO - sa mi s tebou snivalo 😀 ...ale totalna haluz... ze sme boli spolu cvicit, a ty si mala take afro huste vlasy, ze si ich musela mat ucesane vela gumickami, aby ti nezavadzali...a ze si super vladala cvicit (nieco ako aerobic alebo tak), a ja som tam vedla teba len lezala a flakala... 😎 😎 😎
- ten kolac som robila aj ja, a to som si myslela, ze ako som sa ultra hecla 😅 ...ja moc neviem piect ani varit

CATERINE - my mame tichy reflux ako sme prisli z porodnice...ale je pravda, ze sa casto objavi az v 3. mesiaci... nam dr. povedala to iste, ze pokial negrckame, tak to nemoze byt reflux... a figu... na sone nam ho potvrdili...
ja som jej davala Gastrotuss, podla mna jej nezaberal az tak, mozno trosku stiahol kyselinu, ale potom ju mala zas... u nas vsak bol problem, ze to je fakt reakcia na bielkovinu kravskeho mlieka, takze ja som vylucila vsetko mliecne a odvtedy je to super... teraz cez vikend som pojedla nejake syry a uz som pocula, ako jej to mliecko ide naspat do hrdla a znovu ho musi prehltat... Aku mate stolicu??? Pribera dobre???
Podla mna hlavne polohovat, stale 60stupnovy uhol, aj pri kojeni (najlepsie dat nasikmo nejaku podlozku/vankus a kojit futbalovou poziciou), skus dat gastrotuss - uvidis (to nema vedlajsi efekt, jedine ze fruktoza moze sposobit redsiu stolicu), a zatial nezahustuj, pokial negrcka, zbytocne zatazovat travenie... My sme sa s tym uz celkom naucili fungovat...

TILLY - mi hovor nieco o prechadzkach a spani... my mame asi dost podobne deti... my spime najlepsie vonku, takze zima/mraz/sneh/vietor - vsetko jedno, ja som s nou musela chodit von 2x denne a nachodila soooooom tolkooooo, ze keby sa to tak dalo preniest do elektriky, tak sme vybaveni na 2 mesiace urcite... O spanku doma ani nehovorim, ona zaspi jedine nacucnuta na mne, takze o paragrafovych poziciach v noci viemeeeee... ked to moja mama videla, tak sa zhrozila, ze to je koniec dieta...ze ako to takto mozem... ze preco som ju nenaucila na cumel???? ja kukam na nu - nech sa paci, nauc ju na cumel ty... jasne, ze vsetko vyplula... I ked vcera sme skusili dalsi model - slikonovy ortodenicky MAM a zazrakom ho podudlala asi 30 sekund - tak mozno nieco z toho bude. Inak vsetky cumle uspesne letia 30 cm od nej...
A o tucnote mi nehovor. Ja ani nie som tak tucna ako makka...Lenze akonahle zacnem brusaky, tak ma zacne boliet jazva (to sa mi stalo aj ked som chvilu bezala).... Ale OD PONDELKA idem na to
😉 😀 😀 😀 😀 😉
Ked som bola v Grecku na dovolenke, tak s nami letela rodinka s 3tyzdnovym babom... sila...hotel uplne v pecku, keby sa mu nieco stalo, tak neviem, co by tam robili... ked to videli delegatky, tak skoro skolabovali

GASHTANKA - supis, ze sa ti to tak podarilo zachranit a upravit. Ja by som nominovala ANNAG na zenu roka... mne tolkokrat pomohla... ja uz len ked citam jej blog, tak sa ukludnujem 😵
A velmi dobre poznam tie nervozne stavy... mne staci, ze Tami place, a uz citim ako nervozniem...mna jej plac vie hrozne rozhodit... neviem kto prisiel na ten mytus, ze "dieta treba nechat vyplakat"!!!! NIKDY! Ked sa rozplace v kociku, tak s nou normalne utekam domov - a to je teda podivana 😉

KKIKI-ZUZU: ze na kone a tatari a sable a mongoli??? 😀 😀 😀 kde vy na to chodite??? ale sranda s tou skvrnou, mna to vobec nenapadlo... my mame na chrbatiku cierne CHLPY... koniec...evidentne bude dieta po mame 😖

SLOVAKIA - aj mna bolia kolena aj bedrove klby...ale ja si myslim, ze to mam z nosenia Tami. Vzdy ked priberem, tak ma zacnu boliet, takze darmo - Tami je este vacsia vaha.

deina
23. feb 2010

Dobre ranko. Aj my sme skoro hore a ja by som si taaaak pospala. 😝 😝 Ocividne je malemu uz lepsie, lebo uz nespi tolko (ani cez den, len tie svoje polhodinky) a furt mrnci, cely den (to akoze bavte sa so mnou, noste ma a pod). Co na tom, ze mame je este stale blbo... Asponze svokra berie starsieho von. 🙂

A to blbe ucho vobec nechce odlahnut.

Inac zajtra nas caka super den 😝 , imunologia, neurologia, sa mi nechceee... 😝

Wow, s trojtyzdnovym babom na dovolenku, to je dobre. 😅

pudo
23. feb 2010

ech...deini....tak hlavne skore uzdravenie a obrnit sa trpezlivostou...teraz je fakt vela ludi chorych.
my musime tiez este absolvovat ockovanie, ta TBC rana nie a nie vyschnut.
to mrncanie je ako za trest... a clovek tym detom da vsetko priamo pod nos, aby sa hrali a nic... najlepsie je na rukach a len KUKAAAAAAT

JANKA - presne s tymi hrackami... naj hracka je teraz ovladac na TV (nechapem, ma len 5 farebnych gombikov), ruky a podbradnik

ADKA - ja tak v dobrom zavidim tie akrobaticke kusky Terezky, my sme totalni lemrosi

MAYKA - my uz asi 2 tyzdne chodime von tak, ze len body s dlhym rukavom, dupacky, ciapka, sem-tam rukavice, overal a sup do kocika s fusakom. (a to bolo okolo 0 stupnov) .. mame ten teply z vnutra kozusinovy fusak... predtym bola na chrbatiku a zatylku vzdy spotena....a teraz uz asi aj ten fusak nahradime dekou, lebo je super teplo.

SAKURA - super ciapka... a nech zije mimibazar.sk!... uz sa musim aj ja hecnut a nejaku ciapku Tami urobit... to ma celkom bavi... ja som jej uhackovala celu ZOO tesne pred porodom, ked som uz bola na materskej... teraz nehrozi

mamacat
23. feb 2010

pudo vy uz mate zubok?

deina
23. feb 2010

A uz to zacina, zase mrnci... ale nemozem ho mat na rukach, lebo odsavam, zachvilu sa zobudi aj Misko, budeme si robit ranajky, takze smola, mlady musi pockat. Mozno bude trpezlivy, ked vyrastie. 😅 Ale teraz prestal a obzera si hrazdicku, hura.

pudo
23. feb 2010

my zuzleme ruku a popri tom vykrikujeme... som ju dala najprv na brusko, teraz na chrbat... ona zuzle ruku aj ked je na brusku - sila... ale hlavu drzi biedne... no nic...ked bude z vas niekedy niekto potrebovat nieco pozuzlat, tak nam kludne zavolajte
mamacat - zuby su a asi aj zostanu jediny vyvinovy moment, ktory mame v predstihu...inak sme v ovladani tela dalekooooo za ostatnymi novembrovcatami

mamacat
23. feb 2010

ja som tu dlho nebola tak neviem kto co uz robi 😉 ja sa bojim ze leovi mozno idu zuby, je umrncany a nevie co so sebou. ale mozno je to niecim inym... jasminka mala prvy zub az v 13 mesiacoch.

pudo
23. feb 2010

co ja viem...u nej neboli ziadne priznaky... len slintala, krutila sa, pchala ruky do pusy - a to robia teraz vsetky deti.... skor pri tom druhom zube som si uz vsimla, ze mala dasienko take opuchnute a cervensie

mamacat
23. feb 2010

ale vcera sa mi snivalo ze uz stvornozkoval 😅 to bude ina zabava budeme musiet poschovavat vsetky jasminkine hracky s malymi kuskami aby ich nepojedol.

didiana333
23. feb 2010

Dobré ránko,maminy...no my už máme aj jeden ranny spanok za sebou... 😀 rýchle dieťa...
vstával o 6.20,napapkal sa a o siedmej zalomil...no a o 7.45 je už vyspatý... 😀 😀 😀

kkiki
23. feb 2010

pudo 🙂)) no ked sa mi narodila stella tak som sa strasne lakla ze co to ma na zadku a doktorka tak sucho, ze mongolska skvrna , silny koren 🙂))) no a v nemocke som ako sa hned dalo odbalila olina a hen mongolska skvrna ... inak aj stella bola chuda od babatka chlpata 😀 😀 😀 aj nohy chrbat a ked sa narodila tusim aj na tvari to mala 😀 😀 😀 no opica ... nohy ma chlpate stale tak ju utesujem, ze cochvila budeme chodit spolu depilovat 😀 😀 😀 a olino ani jeden chlp no povedz je to spravodlive ?

mne sa zda ze nasemu malemu panacikovi sa nejak moc nechce pretacat ... da sa len na bok a ze no stacilo ... ale konikuje dost dlho, cumi do takej knizky a slince do plienky 😀

caterine
23. feb 2010

dobre ranko tak ja pri vas akurat ranajkujem, potom upratat, odsavat a tak a podobne, musim to postihat zakial mala spi... pudo ten gastrotus som začala davat včera ale moc jej nechuti a zatial nevidim nijaky efekt skusim ešte tyžden, to važne to može byt z mlieka a nie je to potom ta alergia na bielkovinu kravskeho mlieka aj nato vam robili testy.... a čo potom vlastne ješ ved mlieko je skoro všade,?????

slovakia13
23. feb 2010

my tiez stale grckame,niekedy viac a inokedy menej...ja som zmierena ,ze mala musi z toho iba vyrast.tu to tiez odmietli riesit ,lebo priberame ukazkovbo.dnes ideme na prevazenie tak som zvedava kolko sme pribrali za posledne 2 tyzdne.mala je pekny bezkrky macko 😀 😀 😀

tilly
autor
23. feb 2010

ahojte, tak my ideme zas von, neviem kedy si vas precitam, paaa

janka1874
23. feb 2010

ahjote
idem Vás len pozdraviť dnes som na babule sama drahý išiel do roboty aj dobre aj nie dobre preto že peniažky treba a nie preto že som na ne sama už som si aj celkom zvykla že sme doma dvaja 😀

kkiki
23. feb 2010

grckanie sa vratilo teraz aj nam ... obcas sa kruti ked sa mu to vrati a ma v puse bordel, tak mu dam troska vodicky a dudlik ... inak avent, chcco a neviem ake vselijake znacky som mohla do kosa hodit ... viete aky ma rad olino dudel ? obycajny tusim babynova to robi ten slzickovy komunisticky ...
a schudla som 2kg ... nezerem rozky, kolace nic kde je muka snazim sa ju uplne obmedzit ... tak asi sa to konecne pohyna ...

janka1874
23. feb 2010

kkiki u nás tiež len také dudle fičia aj u jednej aj u druhej a o tom pečive aj ja vážne uvažujem len ja straaaašne milujem čerctvé pečivo to bude ťažký boj ale niečo so sebou musím robiť

kkiki
23. feb 2010

janka a len kaucukove aj na flase aj dudel a vsetko vsetko som vyskusala tento bol ze posledna varianta a pozri ... no a avent flase som vymyslela tak ze davam zase dudle chicco , sedi to jak rit na serbel a tak isto to funguje ... mi to bolo luto hodit do kosa, ved to stalo dost penazi ....

livit
23. feb 2010

Baby moj Simon neznasa lezat na brusku....ked tu citam, ze vydrzia past koniky 1/2 hod. tak len cumim. On vydrzi tak 5min. potom sa zacne jedovat a koneeec. Uz som mu kupila aj take vrtidlo, tak uvidim ci aspon tak sa mu bude pacit. No zase sa prehra v lehatku...samozrejme tak max 30 min. no a potom mu uz musim robit opicky. A z chrbatika na brusko sa pretocit ani naznak. Neviem po kom je taky lenivy 🙂 Ale ukecany je az az....ale to ma mat po kom 🙂
Kkiki ten Tvoj tuhy koren je fakt tuhy...po cisaraku sa postavit, ze hura hop 🙂