icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

janka1874
24. feb 2010

ajkaag tak sa zastavte na kafe bývam pod furčou 😀 😀 😀
žienky ďakujem za podporu uvidíme ako to dopadne

adka_praha
24. feb 2010

adi a to kde bolo co bolo to s tymi dinosaurami?... 😀 na vystavisti ci dakde v muzeu??? coskoro zacne matejska pout... 😅 isla by som... 😅 ale este zo dva roky pockame aby sa aj mala mohla povozit, nie len ja... 😀

ajkaag
24. feb 2010

😉 janka ked pojdeme okolo budem kricat z okna 😀

ajkaag
24. feb 2010

adka v O2 arene to bolo taketo daco: http://www.youjotube.com/watch/55vZwxry3c4

adka_praha
24. feb 2010

heh haluz... 😅

adka_praha
24. feb 2010

no idem si spravit druhu kofeinovu davku, kedze teri spinka uz obedneho hadam 3-hodinoveho... 😀

ajkaag
24. feb 2010

kvoli starsiemu sme boli on je taky dinosauromaniak 😉

ajkaag
24. feb 2010
adka_praha
24. feb 2010

adi mne to tak ci tak tie videa sekaju bo mame debilny pc a sekaaaaaaa jak hotentot...ale tak pointu som chytila... 😀

adka_praha
24. feb 2010

a zaaaas sa motkam a este som kafo nespravila a budem tak ako vcera ze kym sa mala nezobudi asi... 😅 idem aspon kanvicu zapnut... 😀

janka1874
24. feb 2010

ajaag krič možno ťa budem počuť 😀 😀 😀 😀

deina matejkovi všetúčko naj k meninám

strapco13
24. feb 2010

ahojte
vsetko naj matejom
ten moj dnes vymysla..cucne 3 min a potom sa tvari ze OK a ze dost, ho nahanam s prsnikom, no docielila som iba rev..ale vydrzi v poho 3 hodky..len citim v prsniku ze zjedol tak pol mlieka..dufam, ze sa vrati spat k normalnemu papaniu, lebo sa bojim, ze pridem takto o mliecko

adka_praha
24. feb 2010

veru vsetko naj matkom... 😀 nejak nemam prehlad kedze u nas nefunguje kalendar... 😅 a ked aj funguje tak ho zabudam pretacat, takze este v maji mame februar a podobne... 😅

janka1874
24. feb 2010

strapco presne toto mi robí malá od včera nechápem tiež čo to má znamenať no dnes sa aspoň z jedného riadne najedla a potom keď som jej dala druhý kukala na mňa ako na zjavenie

ale dnes je riadne nesvoja od 10-tej isšla spať (čo je u nás normál) ale už 2 krát bola z revom hore podala som jej dudel a opäť zaspinkala nechápem čo to má byť

ajkaag
24. feb 2010

jeeej ja som dnes este kalendar nestretla 😅 strapco Matejovi vsetko najlepsie a hlavne vela zdravicka 😉

janka1874
24. feb 2010

nám drahý nsatavil kalendár na pc čiže stále v rohu mám dátum a meniny ale ja mám aj kalendár na stole a zabúdam jedina tak že si poviem neskôr napíšem a potom už zabudnem

janka1874
24. feb 2010

ani som si nestihlôa kávu zaliať a je hore Viki 😀 😀 😀 no čo už

carmen86
24. feb 2010

ahojteee babenky vstali sme dnes o 11.20 fajne som sa vybuvala aj s malinkou,obedik uz mam za sebou a uvidime co budeme dnes robit, vonku zamracene a je plus 6st. tak sa pojdeme asi prejst....Aj moja mala grcka stale aj dve hodiny po jedeni...a idem su kavicku urobit.... 🙂

deina
24. feb 2010

Ahojte babenky. 🙂 Dakujem za Matka. 😵 Strapco, aj tvojmu zelam vsetko najlepsie.

My sme boli rano na imunologii s Miskom, vsetko vporiadku, co mu robili testy, vysli negativne - len ja akosi nerozumiem, ako napr moze lekarka z krvi povedat, ze nie je alergicky na kiwi, ked kiwi nikdy nejedol? 😅 Mala som sa jej opytat, ale doslo mi to az doma a teraz nad tym premyslam, ze to sa hadam ani neda...

Potom sme boli s Matkom u neurologicky, tiez vsetko vporiadku. Nemusime ani na rehabilitacie chodit, ze staci to, co s nim cvicim doma. 😅 To potesi. 😵 Vraj pekne zodpoveda svojmu korigovanemu veku (teda minus tych 7 tyzdnov, o ktore sa skor narodil), pekne sa vyvija... vsetko v norme. To len mne sa zda nejaky lenivy. 😀 Lebo mam s kym uz porovnavat, Misulo je narodeny o tyzden skor, hypotoniu mal silnejsiu ako Matko (unho to vraj nic nie je, velmi lahka) a predsa bol ovela sikovnejsi pohybovo ako Mates. Mozno bude Mates viac myslitel ako sportovec. 😅

Miska, ako dlho uz odsavas? Ako casto? Kolko odsajes na 1x? Aku mas odsavacku?

ajkaag
24. feb 2010

Deina na Tvojho Matka som nie ze zabudla ale... no dobre priznavam zabudla ale o to srdecnejsie mu zelam vsetko najlepsie a hlavne vela zdravicka ;o)
ako si inak uzivas posledny den pred tridsiatkou? ;o)
a lenivy sme aj my, nic si z toho nerob, a to sme narodeni nacas, asi to bude tou nasou vahou 😀

deina
24. feb 2010

Ajkaag, dakujeme. 😅 Mala by som si ist uzivat? No taaak... idem. 😀 (mam nejaku dobru naladu dnes inac) Od zajtra je zo mna seriozny dospelak, juuj...

Akou vahou? U nas je vaha tiez poriadna, 7070g a 64cm. 😝 Ale on sa vytiahne, Misulo bol na tom este "horsie", ten mal 7900g a 64 cm ako 5-mesacny.

monkey3
24. feb 2010

ahojte.

deina IP

ajkaag
24. feb 2010

xixi Deina veru, tak sup nejaku zurku este dnes 😉

vahou - vcera sme sa boli ockovat a ze 7650 v 3 mesiacoch, ale ked odratam Vasich 7 tyzdnov, sme na tom vlastne podobne, tak uz neviem na co sa budeme vyhovarat xixi

deina
24. feb 2010

Kukla som. 😉 A neviem, ci ho Tilly nepozna lepsie, este sa aj jej opytaj, tak ma teraz napadlo.

No Misko je uz hore, tak beziiim. Pa pa 🙂

A drzim palce Janke. 😉

mayka
24. feb 2010

boze baby, ja vas obdivujem ako stihate venovat sa detom domacnosti a este aj tu vykecavate. 🙂 ja mam doma binec, dieta mi spinka a mne sa taaak nechce. Ale veru pojdem si upratat lebo fakt som nemozna. Ais jarna unava na mna dolahla. Dopijem s vami caro a padam.
Tak by som si dala kofein. Mam pocit ze som total vystavena. A vecer ma tak strasne bolieva chrbat ze rozmyslam ze pojdem ortopedovi zasa.

A tiez mam dnes dobru naladicku. krasne pocasie mame, na obed som bola na cine na Zlatych pieskoch s kamoskou a Terezkou , na prechadzke som prepadla maminku s dvojickami tak som aapon nebola sama a teda dobre mi to padlo nechodit ako truba sama po rozkopanych uliciach Zalesia. 😀
tesim sa ze je jar predo dvermi toto som potrebovala. 😉

mayka
24. feb 2010

este mat o 10 kg menej a vyskocim z koze. Juj a vcera nam potvrdili rezervaciu na dovolenku letnu tak som cela tesiva ze to vyslo. jupiii

strapco a janka, my sme na tom s krmenim rovnako. Normlane sa jeduje ked jej pcham pros do ust. Nechce a kruti sa a vresti. Potom ju chvilu nosim kym sa ukludni a skusam zonvu a tak dokola. Som myslela ze nemam dost mlieka ale rano jej az zabehlo ako tieklo tak mam dost.
Asi maju take obdobie. Zasa su jak cez kopirak. 😀

mayka
24. feb 2010

ajka a deina vy mate teda peknych valibukov doma.
ja mam pocit zeč nam nejako nepribera ale mozno rastei do vysky. neviem ale uz nema take bandero ako mala pred mesiacom. Som zvedava buduci tyzden na poradni.

kkiki
24. feb 2010

no baby hlasim dalsie kilo dole ... nezrat rozky a dlhe trasy ... ja som dnes dala dulovo nam - prezidentsky palac 25min ... pudo chodievam cez dunajsku jak vichor 🙂))

mayka
24. feb 2010

kkiki, tak super. Tie rozky som uz obmedzila aj ja. Ale uplne to nedokazem. Ale aspon sa tym nenapchavam cele dni. A snazim sa uz vecer tolko nezrat lebo moja kriticka hodina bola o osmej vecer. Ale ked skor som sa k jedlu nedostala. Budem to musiet zmenit a po siestej nejest. Ale hladovkovat nemozem kedze kojim. A uz fakt budem zaradovat vsetko jedlo. Si myslim ze uz by to drobcovi nemalo tak vadit. ved uz bude mat 4 mesiace.

mayka
24. feb 2010

kkiki, bacha aby si nenabrala s kocikom nahodnych chodcov v tej rychlosti. Alebo aby ti policajti nedali pokutu za rychlost. 😀