icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

carmen86
23. feb 2010

jani ze co su to tie ,,nafukovacie veci,, dobre si to nazvala,
nakupovat budeme chodit asi neviem kam...no hruza... 😝

zuzu1980
23. feb 2010

baby, necitajte take veci lebo umriete od hladu 😀 😀 😀

carmen86
23. feb 2010

zuzu aspon schudneme 😀 😀 😀

mamacat
23. feb 2010

ja sa pridavam k tym co im babatka grckaju non-stop 😔 a dost vela! esteze mame psa, ten nam tu cisti koberce a parkety 😀 moje oblecenie smrdi z toho furt. jeho prezliekam viac krat za den. podbradniky som musela dokupit. na plavani mame tiez hanbu ked leo sa z nicoho nic vygrcka do vody 😅 😕

zuzu1980
23. feb 2010

no ahoj mamacat, kde sa taras? 😀
neviem ci uz som ti pisala, ale som na teba myslela, adamko zacal vystrajat ked autom zastaneme na cervenu, tak spusti plac... haha, presne ako leo...robi to este?

tak aj ty mas doma maleho ozrana? 😀 😀 😀 asi uz trenuju tie nase deti do dospelosti 😀

mamacat
24. feb 2010

zacitala som sa do temy o hromadnych vizitach. ja som nastastie nic take nezazila. o nas to robili velmi diskretne, vlastne aj vysetrenia v ordinacii su vzdy dost humanne;)

v aute na cervenej este stale place... 😲 trosku to je lepsie teraz tym ze som mu vybrala tu podlozku okolo hlavy tak sa moze pozerat viac do stran. a tiez si uz vie chytit hracku co ma zavesenu. jasminka sa tiez snazi ako moze ho zabavit..🙂

leo je fakt prekrmovany. on asi vypije viac ako by potreboval potom to z neho ide von.

zuzu1980
24. feb 2010

ze, strasne cosi v tych nasich nemocniciach,myslim na svk...
teda ani tu u nas to zdravotnictvo nie je bohvieco, ale predsa ten pristup celkovo je iny...

deina
24. feb 2010

Dobre ranko. 🙂 Zase sme skoro hore, dnes nas caka narocny den - ideme na imunologiu s Miskom a neurologiu s Matkom. Teraz cakam, kedy sa mi Misko zobudi, lebo vcera poobede bol nejaky divny, miernu teplotu mal... (svokra skoro umrela, ze teplota, ta si musi mysliet, ze ja tie nase deti nemam rada, ked tieto chorobky beriem s nadhladom)...

didiana333
24. feb 2010

Dobré ráno...no aj my sme dnes mali skorý budíček...už o šiestej vykrikoval z postielky na mna... 😅
Včera som ho nahrávala na diktafon,vadil sa s lustrom v obyvačke... 😀 tolko srandy sme pri tom zažili...všetci sme ho sledovali,ako oduševnele mu rozpráva...milučký bol... 🙂

didiana333
24. feb 2010

Ozaj,zajtra ideme na nožičky,tak som zvedava,ja mu totiž poštolky vobec nedávam...nikdy v živote ich nemal na sebe..... 😅

miska2220
24. feb 2010

dobre ranko-obraciam sa sprosbou na baby odsavacky 😅 vposlednom case cniekolko krat denne odsavam a velmi ma bolia teraz ztoho bradavky auuuuuu ☹ ☹ ☹ uz neviem co mam robit aj kojenie ma boli ,aj odsavanie a navyse citim ze mam vela mliecka teraz tak ma bolia cele prsia...poradte prosiiiim

janka1874
24. feb 2010

Dobré ránko
carmen: nafukovacie veci sú ako kapusta, fazuľa, šošovica, hrášok, kukurica teda hlavne tieto ostatné už pridávam všetko

miska ja moc neporadím ale nemáš zápal?

adka_praha
24. feb 2010

dobre ranko... 😉 teri dava sloficka tak idem kafo varit... 😉 kto si da so mnou? 😀 uz som stihla povysavat a dnes mam slubenu pizzu od mm tak nevarim... 😀

miska mna az rezali prsia a bradavky ked som mala malo mlieka...ked som sa snazila odsavat alebo malinka sa snazila vytiahnut daco...ale ty vravis, ze mlieko mas...asi ostava jedine annag (tak sa vola ta laktacna poradkina na MK, ze? 😕 )

janka1874
24. feb 2010

adka ja som si už kávu dala 🙂
a právne si uhádla tak sa volá tá laktačná na MK

adka_praha
24. feb 2010

nebola som si ista... 😅
jeee zas slniecko vychadza... 😀 dalsi pekny den pred nami... 😀 jani hadam aj vy budete mat dnes uz konecne jarne pocasie... 😅

tatuska1
24. feb 2010

dobré ráno žeeeeeeee kočeny 😀 😀 😀 😀
adka aj ja pijem kafeeeeeeeeee sice už studené ale pijem 😉 mala si na chvíľku zdriemla a ja mám dnes veget akurát prezlečiem postelné a vyperem to ogrcané 😀 😀 😀
navarené máme akurát dnes urobím mm zmenu namiesto ryže a hranoliek mu šupnem k mäsu špagety 😀 😀 no nie? 😉

janka1874
24. feb 2010

adka u nás zas ani náznak slnka všetko na mňa dolieha ja potrebujem aspoň na pár dní slnkooooooooooo novú energiu dnes je aj Viki od rána umrnčaná ano super a to poobede príde vážna návšteva stanova teta sa po skoro 4 mesiacoch rozhodla prísť pozrieť aj naše dieťa no aj z toho som taká nesvoja plus ma bolí už niekoľko dní zub a k tomu už niekoľko dní ma bolí z toho šialeného počasia hlava

adka_praha
24. feb 2010

no to pocasie je ozaj klucove... 😒 ja odkedy je pkne pocasie vidim hned vsetko v lepsom svetle a aj nalada je lepsia a len tak ma uz nic konecne nerozhadze... 😕 no tak to drzim palce nech mate uspech, aby ju urvalo ze nema co ohovarat... 😕 😅

tatus ja som stihla za tepla... 😀

mala sa blazni pod hrazdickou... 😅 ine vresky tresky cut... 😀

tatuska1
24. feb 2010

janka tak sa držkaj neboj všetko prebehne ok 😉
aj k nám asi večer zavíta mamina sestra s deťmi tak bude zase veselo
adka ja teplu kavu nikdy nestíham jedine na návšteve keď je mala vonku v kočiku 😀

didiana333
24. feb 2010

u nás tiež slniečko vychádza...pekne svieti,ale dnes asi dlho vonku nebudeme...musím ísť na pohreb 😢
kamoška,suseda mala len 46...bože baby,užívajme si,kym sme tu,lebo čochvila tu nemusíme byť...v novembri šla do nemocnice po vlastných a teraz ju odtial vyniesli...hrozné ☹

adka_praha
24. feb 2010

fuuha didi tak to mi je luto... ☹ ak sa smiem spytat, co jej bolo?

tatus ja dam malu spat, hned sa vrhnem ku kanvici a spacham kavu a uz ma neni... 😕 😅

didiana333
24. feb 2010

myslím,že rakovina,ale rodina o tom velmi nechce hovoriť...prachov maju brutal vela a ani tie im nepomohli...je mi jej luto,bola fajn...
Ked som bez prachov,tak sa ukludnujem,že aspon sme zdraví,bubáky k zdraviu nepomožu... 😖

adka_praha
24. feb 2010

😔 je to smutne...

janka1874
24. feb 2010

baby ďakujem za povzbudenie ja už mám z každej návštevy jeho rodiny nervy len normálne tŕpnem čo zas poviem čo sa nehodí alebo čo urobím aby zas mohli mňa obviniť to je už nad moje sily stále sa takto ovládať a kontrolovať lebo sa zas urazia

slovakia13
24. feb 2010

dida
mne minuly rok mama odisla do nemocky,ze natiahnuty sval to bolo 13.marca a 6.aprila zomrela este teraz sa s nasimi o tom nedokazeme rozpravat 😅 aj sme zazalovali zilinsku nemocku.viem ,ze mame to uz nepomoze ale aspon druhym ....

adka_praha
24. feb 2010

byt tebou tak sa tym nestresuj...ked sa chcu urazit tak si dovod najdu aj keby si bola cela v zlatom oblecena a prestierala na neviem com a deti boli vychovane ako podla prirucky... 😖 😉 ved ono to nejak dopadne... 😉

slovakia13
24. feb 2010

janka
pevne nervy 😉 ukaz ,ze ste stastna rodinka 🙂

caterine
24. feb 2010

caute tetky 😀 , u nas konečne slnko vykuklo tak pojdeme von, kukam na teplomer že 10 stupnov no parada, dúfam že odhadnem a dobrem oblečem malu lebo minule sa spotila jak prasiatko... zuzu a čo jedavaš ked všetko mliečne vylučit to si neviem ani predstavit a ani maslo nemožeš alebo ja som zavislak na sladkostiach a mlieko je skoro všade napis mi prosim ta čo možem a čo nemožem papat a skusim to aspom dva tyždne či to malej nepomože, ja davam nutrilon obyčajny nie z tou rozloženou bielkovinou, ten mi nechcela vypluvala to

ajkaag
24. feb 2010

ahoj baburky, ja uz mam druhe caro za sebou, normalne som potrebovala, ako som sa vcera utesovala, ze po ockovani nic, tak je dnes malinky nesvoj. teplotu ma len 37,5, to je pohodka, ale lezat ee, jedine na rukach, no poviem Vam od siestej nosit 7 a pol kila a spievat mu a rozpravat, no mam dost. V noci spinkal uplne ukazkovo, ale odkedy sa zobudil, taky tutulko je 😅

caterine, ja som maleho vcera doniesla takeho pripeceneho domov, lebo fukalo tak uplne nalahko som ho nekcela brat a spinkal v kociku, tak reku dobre mu je a ked som ho potom vytiahla taaaaaaaky bol teplucky (to este pred ockovanim) 😖

slovakia to ma mrzi, to clovek fakt tak lahko nerozdycha

didiana, je to fakt, ze zdravie za peniaze nekupis, aj ja sa tak utesujem 😉

adka cez vikend sme boli v prahe, tak som na Teba myslela 😉 malinky inak velky cestovatel, chrnel celu cestu len na kojenie sa zobudil, tak sa mu to lubilo 😉 boli sme na takej vypravnej show ze Putovanie s dinosaurami no paraaaaaaaaada

ajkaag
24. feb 2010

jaaaj a este janke som chcela, straaaasne drzim palceky, uvidis dobre to dopadne, ale tak ako adka pise, ak chcu psa bit palicu si najdu, takze asi sa skusit zatat a nepripustat si to, aj ked viem, ze to je asi to najzlozitejsie ☹
inak o dva tyzdne frcime do Tvojich koncin, svokrovcov mam na furci 😉