Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
baby fakt jak cez kopirak 😀
mia minuly tyzden cely odmietala moje ciciky....aj teraz niekedy.tiez ju musim ponost,alebo pockat kedy bude max.hladna .potom papa tak pahltno,ze sa bojim ,aby sa nezadusila 😕
ahojte,
matejkom vsetko naj naj naj 🙂
slovakia, to ma mrzi s tvojou maminou ☹
miska... nebude to mykoza? skus sa veru poradit s annag, a kukni do jej albumov, ma tam obrazky... ak je to mykoza tak dobre zabera canesten, volne dostupny z lekarne (ten maju tusim vsade vo svete).
caterine, ja som mlieko nahradila sojovym, maslo margarinom z olivoveho oleja (ten jedavam aj normalne...), jogurty pojdem dnes kuknut ci nemaju nejake sojove... syry mi chybajuuuuu... jedavam hlavne maso, ryzu, zemiaky, salaty, chlieb, ovocie... inac s tou sojou tiez opatrne, lebo som rozmyslala z coho maly tolko prdka a to vlastne zo soje, to je strukovina 😀 len ma to hned nenapadlo...
a oplati sa brat kalcium v tabletkach aby si neprisla o zuby a kosti...
strapco, deina všetučko naj vašim drobcom hlavne veľa zdravíčka 😉
deini no mates je pekná gulička krásny chlapček 😵 😵 😵 😵
kočeny moja malá spí od pol jednej 😕 😕 😕 😕 ináč sme taký čas stále vonku od jednej do tretej dnes spí v postielke normálne nechápačka 😀 😕 😀 ale nech spinká moja láska
stihla som si prezliecť postelné aj vyprať a akurát vetram lebo otec dole varil držky na paprike normálne ma tu nadvyhuje od smradu 😠 😠 😠 😠 samý cesnak ani vonné lampy nepomáhaju ani čerstvý vzduch ale zato malej sa v tom smrade spí bohovsky 😉
ahojte babulky 🙂
didiana aj my sme dneska boli na kontrolnom sone na nozicky,jadierka vyvinute,vsetko ok-no ale troska som sa aj bala,kedze som ju vobec nebalila nasiroko-ale nastastie je to dobre 🙂 a luster je aj u nas strasne vdacny objekt na "pokec" .
a dneska mi prvykrat vycumovala z kocika-inac vzdy zaspala len co sme sa pohli
Matejkom fesakom vsetko naj zelame k dnesnym meninam 🙂
ajkag,tak to Dominik je teda chlap jak sa patri uz od mladi 😀
caterine,ten hypo nutrilon je horkejsi,preto nechuti ,ale ked ti zvalda v pohode aj klasicky to mas fajn,my len s rozlozenou bielkovinou,normalnu absolutne nestravi,ale vraj casom by sa to malo zlepsit,tak dufam...
a mayka,nove fotos mas v pase,ze? ci uz davnejsie,len som si nevsimla?
;-
ahoj maminky..tak sme sa akurát vratili z prechádzky..malú som ešte nechala na chodbe kým spinká.Vonku je už super.tak saa teším na leto, už aby to bolo..inak som kupila ten gastrotuss, tak uvidím čo nám to niečo pomôže..Daavali ste ho niektorá?
Aj ja sa pripajam ku gratulaciam Matejkom
ahojte, tak matejom vsetko najlepsie k meninam.
my sme boli asi na dvojhodinovej prechadzke, pekne bolo, teplo, len slnko nesvietilo, amala sa pokakala s takou bolestou, lebo este na prechadzku jej davam plienku a ked niekam ideme, inak doma uz neplienkujem ale behame na vecko. Ja jem vsetko, uz aj brownies, kecup, teraz calamadu, i ked kapustu som doteraz nejedla.
Uz som aj zabudla, co som chcela napisat, elbo sme behali na vecko medzitym. Mam neskory obed, ryzu s hraskom a dusene kuracie s mrkvou a kukuricou a cakamadu, mnam.
Rano uz jem len musli s jogurtom a lyzickou medu a snazim sa vydrzat do obeda.
strapco prečo som si myslela že ty máš Martina tak sorry aj tvojmu všetúčko naj naj naj
Ahojte babulky...už som doma z pohrebu...bolo to smutné,ale všetci tam raz pojdeme... ☹
malý teraz chrní chvilku,lebo ked si nepospí,tak večer vrieska hrozne.Ked je velmi unavený,tak nevládze zaspat...
Ja žeriem všetko čo vidím...neviete prečo??? Furt som hladná...no neviem,či by som ja nejaku dietu vydržala...už sa spolieham len na korčule,že schudnem...
zuzu a ten margarin to je aky, takze ani maslo nap. ramu nemozem? ivkamt ja ten gastrotus davam treti den efekt zatial ziadny, ale to skoro všetko skonči na podbradníku lebo mala mi to nechce tak asi preto nezabera. sakura a ako by sa to prejavilo keby jej nepasoval ten nutrilon obyčajny, asi by ho vyvrackala nie? baby ako vas čitam tak mi vykypeli zemiaky, som šikovna....... mala sa už budi tak utekam, lebo popri vas varim aj večeru by som toho chcela stihat 😀
caterine, neviem ake margariny u vas predavaju, ja nezijem na slovensku... vcera som skontrolovala co obsahuje henten margarin co mam doma, a bol tam tusim len olivovy a slnecnicovy olej, ziadne mlieko...
ahojte baby, moje dieta sa dnes prvykrat nahlas zasmialo 🙂 🙂 🙂 😅 😅 😅 moja lastovicka tak mi stebotala, sa tu smejem a tecu mi slzy, ja koza 😅 ale to prezivam 🙂
catalin,juuj,to zavidiiiiim 🙂 nasa sa stale vyskiera jak slniecko na hnoji a usmieva od ucha po ucho,ale miesto smiechu akurat tak jak keby zakasle 😀 tak ale to uz viem ze to akoze ma byt smiech,ale nevie este,ale uz sa na to tesiiiim
caterine,ja som po dvoch mesiacoch dala miesto HA klasicke a zacala mi strasne hnackovat,co zjedla to z nej islo von hned,nestravene,hlieny v stolici a aj brusko ju bolelo pri papani-ale to sa prejavilo az po par dnoch ako ju jedla,nie hned...no a potom kym sa nam to naspat ako tak upravilo,tak to trvalo 8 dni....
myslim ze ani nase margariny okolo mlieka nepachli 😀 tie klasicke"tvrde" masla ano,ale tie ramy a perly a to podobne su rastlinne-tak ale radsej treba precitat
naša sa smeje nahlas len keď sa s ňou šálime ale ináč zatiaľ nie
Catrine, ked som pri malom vynechala vsetko mliecne, tak som jedla ryzove mlieko z DM (obsahuje plus kalcium), rastlinne masla, ziadne syry a jogurty, az neskor som postupne ich davala naspat. On sice reflux nema, ale pomohlo to na koliky.
Dakujem za Matka. 😵 😵
Nas sa smeje nahlas, ked ho posteklim, to je take srandovne. 😅 Sam od seba sa len usmieva. A strasne sa zacina podobat na tatina.
A náš stále vykrikuje...aj sa už smeje nahlas... 😀 😀 😀 A ked sa vadí s lustrom,to velmi prežíva...nič neregistruje vtedy len luster a kecá a kecá... 😀 😀 😀
Nas Davidko zase vydava zvuk podobny pistaniu a tiez sa reh ni aj nahlas, ked naneho robime smiesky alebo nieco s nim robime, je to veolmi milucke. Ani si nepamatam, zeby som nieco take s Kajkou robila, nejaka osm bola nervoznejsia, ked bola babatko.
matejkom vsetko naj naj naj...
ja som sa dnes bola tulat... zajtra si najdem viac casu... zacali sme stavat altanok, taky velikansky, tak sa tesim...
a domco mal karneval v skolke, taky bol zlaty, stale len s jednym dievcatkom tancoval
babulky, super ze sa deturence smeju. je to nadherneeee
ja som si vobec neuvedomila kedy sa drobec prvy krat nahlas zasmial... on ako sa zobudil zo zltacky v 6 tyzdni tak odvtedy sa mu huba nezavrie, asi odvtedy sa aj rehni nahlas... ale teraz niekedy stichne, ako keby mu vypli zvuk, ze usmev-a ticho... take je to zvlastne 😒 my sme nejaki opacni 😠
catalin
ja tiez vsetko oplacem....my sme sa prvykrat smiali nahlas 2.2 😀
gratulujem matejom 😵
a idem koooonecne do sprchy,teda ak mala dovoli.dnes nie a nie uspat potvorku 🙂
u nas sneziiiii... mna uz to nebavi 😠 😠 😠
Matej a a aj my dakujeme za gratulacie
mayka..len mne je divne, ze to robi vzdy len rano okolo 9..dnes ma sice stval, lebo aj rano okolo 7 to robil--ostatne kojenie nevymysla
len ku koncu kojenia robi take zlate veci ako..este ma bradavku v pusine a rehli sa na mna, alebo sa pusti rehlio sa na mna a ked sa na neho usmejem, tak sa skrije za bradavku a odtial s usmevom vykukuje 😵 😵
matej sa mi nahlas smeje len vtedy ked ho pri obliekani natriasam do nohavic, alebo ten pohyb napodobnujem..pamatate si tie komunistucke puncochace..aj mna ako malu do toho nasi natriasaki, tiez sa mi to pacilo
inak ndes som bola v DM..minula majôland za plienky..kupila som si take tonikum proti vypadavaniu vlasov..tak to idem zajtra vyskusat, kym mam este nejake vlasy na hlave
inak dnes som sa taaak nastrala na auto 😠 😠 ..sla som do mesta na nakupy a aj s kocikom, ze sa v meste pokocikujeme...a auto mi neotvorilo kufor 😠 😠 ..no tak sme sa sli prechadzat do kauflandu, kde sme sposobili senzaciu, lebo maly bol v ring-slingu...tu take nepoznaju..mozno ma mali za chuderu, co nema na kocik 😅 ..no a vratim sa a na aute mi svietili svetla 😠 😠 s takou dusickou som sla nastratovat, ci sa pohne..no nastasie...len som celu cestu rozmyslala, ze cobudem robit, ked mi ostane kocik v kufri a nedostanem sa k nemu..no pridem domov a auto mi kufor otvorilo..tak v meste medzi ludmi sa kocikovat nemozem..a sama po dedine ano 😠
sa ospravedlnujem..tam malo byt skryje 😅
no ja som sa dnes rozhodla ze idem kupit nove svetla a budem trosku fotit 😀 olinko je tak strasne dobre dietatko ... absolutne nema problem s ludmi, neboji sa aj sa necha popestovat ... uz bol na dvoch foteniach , cely den v salone a dnes mu spieval chodur ... ja ho moc nemusim , ale inak je mily ... ked niekde uvidite fotku peti polnisky s takou deckou ruckou tak to je olinkova 🙂)))
jeeej, kkiki, Olino uz je supermodel 😀 pockaj este jed vyrastie... uz teraz je fesacisko riaaadny !!!
no veru kkiki, my doma nemozme z olinkovych vlaskov, takze hviezdu mas doma vravis? hmmmm 😉
tak hor sa do fotenia, nech mlady muz vie co ho caka 😉
kkiki..my zavidime hlavne vlasky 😉
jeje..ajkaag..si ma predbehla v basneni o vlaskok olinkovych 😉
ja uz som ostrihala vlasky, ma taky akurat uces teraz, lebo mu take dlhe sem tam trcali... dost divne to vyzeralo 😀
strapco, neboj, ak je po tebe, este bude mat vlasov viac ako dost 😀 😀 😀
no momentalne aby drobcovi nebolo smutno, ze mu vypadali, tak som sa pridala k nemu ja 😠 😀

no nic baby kava dopita idem ja nieco robit. Som si pokecala aspon sama zo sebou. 😀 vsetky ste asi vonku.