Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
no, idem nieco robit, lebo ma poraziiii
Janka, hej, tak som to myslela, ze kedy a ako kupete deti. 😉 Musim nejako poposuvat Mateja, nejako nam zacal velmi skoro zaspavat - no bodaj by potom nebol skoro hore.
ja som opačne posúvala malú ona chodila veeeľmi neskoro spávať keď sa trápila kolikami teda okolo 23-tej čo je pre tamé malé dieťa statočne neskoro
Tak ahojte kočeny... 😀 aj mne sa to páči... 😀 😀 😀
Už sme doma z nožičiek,všetko ja v poriadku,len kontrola o dva mesiace...ani nemusíme baliť naširoko...to som aj tak nerobila 😀
Ahojte babule tak aj my sme dneska uspešne absolvovali nožičky, tolko ludi tam bolo, na nervy.... všetko v poradku tak som happy ani balit na široko nemusime a ani na kontrolu a ten doktor mi povedal taku srandu že učte ju potom chodit po štyroch, ale ved to sa musi naučit predsa sama nie, take srandovne mi to bolo. Deini a to mlieko to sa nejak zaraba alebo to je už hotove, kde to mam v tej dm-ke hladat. Ked už je reč o tom zaspavani my chodime spinkat tak okolo pol noci, včera dokonca o pol jednej stale plačka v noci a robi tie mostiky alebo ako to nazvat asi ju trapi ta kyselina a mam pocit že sa to v poslednych dnoch ešte zhoršilo lebo včera nechcela ani moc papat vypila 70 a viac som už do nej ani nedostala, pri večernom papaní som jej len flašku dala do pusy a už spustila taky rev že som ju 10 minut musela tišit a až potom nejako aspom 100 ml spapala, chudatko tak mi je jej luto, keby jej aspom ten gastrotus pomahal ale žiadna slava to neni, už aby bol buduci tyžden ideme konečne na to gastro. A aj mala vykecava s lustrom, ale v obyvke a v detskej ma dve take miesta na strope čo sa jej asi strašne pačia a to sa rehoce, niekedy až tak vyska, a ten pohlad ked ju nahodu pri tom vyrušime by ste mali vidiet taka je vtedy zlata. No a mam novinku včera večer sa skoro prevratila z boku na bruško len ta ručička jej tam ešte zavadzia a nevie čo ma s nou robit a to su potom nervy 😠
u nas sa vycasilo, asi teda pojdem s drobcom von ked sa zobudi..rano bola taka hmla, ze by sa krajat dala, to som nechcela s drobcom riskovat do takeho pocasia
ja kupem rano a tiez sme zacali chodit skoro spavat uz o 5....
nozicky mame tiez ok 🙂
ja sa chcem spytat ako cistite dievcatkam cikulku? ked bola mala to bolo jednoduche ,no teraz zapre nozicky a sa tam nedostanem....vzdy som to presla vatou s olivovym olejom
no babeny, ockovanie za nami...plakali sme obe ☹ ☹ ☹ srdce mam na kusky..teraz spinka, mam jej dat sirup, aj ked nema teplotu? aspon od bolesti...uz jej bolo dost..
catalin
ja som tiez revala 😀 HV si mysli ,ze mam poporodnu depku,lebo vzdy revem jak sisi....
ja som dala preventivne calpol mozno to tam mate 😉
u vas sa ockuje proti TBC,lebo tu nie 😕 ani zltacka
Ahojte!
Deini vsetko naj,uzi si to 🙂 😉
u nas je vecerny rezim taky ze ja kupem a ukladam sofinku a kika uklada a kupe tatino 🙂 takze sa tak snazime ze ja mam okolo 19.45-20.00 uz hotovo,kiko chvilku potom,ale do tej 20.30 sa snazime aby bol uz zalezeny
o zehleni ani nehovorte,ja som bola "vyhrabat"uz vacsie vecicky,kedze uz vyrastla slecna,plus do toho dalsie dve pracky"vselicoho" takze dneska vecer pri panelaku a ordinacii zehlim do nemoty 😀
u nas je nadherne,13 stupnov,totalna jar,tak cakam kym kiko vylezie z postele a pojdeme na prechadzku,mala je uz "vychystana" -spi vonku v kociku
slovakia,s pipinou ani ja neviem co mam robit,tiez to po kupani len tak pretriem s navlcenym vatovym tamponom,tak ale neviem ci to staci,alebo sa mam tam "pohrabat"viac-u chalanov je to jednoduchsie,nadvihnes,utries a hotovo ale toto?????no ja neviem.... 😕
doslo mi na mail:
treba si pripomenut "perly" nasich komentatorov:
Ivan Niňaj - Puk zastavila až kovová konštrukcia z umelej hmoty
Ivan Niňaj - A teraz nastupuje Kriškov útok s Kriškom na čele
Robert Zaruba (ČT2) - Ručínský to má rád u pravého mantinelu.
Robert Zaruba (ČT2)- Vypadá to tak, že tento zapas skončí skôr neskôr než skôr...
Robert Zaruba (ČT2) - Zetterberg trafil presne, ale nevíme, kde skončil puk
Robert Zaruba (ČT2) - Marek Uram vypadá jak slovenský zbojník
Matej Hajko (ked v zápase narazili na mantinel Šatana) - Zabili nám Jánošíka !!!
Matej Hajko - Bartoš teraz predviedol peknú kľučku a ide dopredu. Ale puk zabudol za sebou.
Matej Hajko - To bola nepríjemná strela pre Lašáka. Bieloruský hráč nesignalizoval, že bude strieľať.
Matej Hajko - Dosť bolo srandy, treba dať gól.
Matej Hajko - Ruskí hokejisti prefrčali cez modrú čiaru. Teda cez červenú, ktorá je pri modrej"
Jozef Jarkovský - Naši chlapci hrajú oslabenie dobre. Puk držíme ďaleko od našej brány a dostávame gól.
Marek Mryglot - "Tesne vedľa, ale netrafil."
Miroslav Štefánik - "Tak tento zakrok smrdel faulom, ale rozhodca tento smrad necítil".
Eduard Hartmann - Košice hrajú zo zabezpečenej obrany a trpezlivo čakajú na vlastnú chybu
Jozef Golonka - Žigo, to je milimetrový človek.
Peter Šťastný - Nejde o to, o čo ide
Ján Lašák (komentár po zápase) - Mal som puk už skoro pod kontrolou a vtedy sa mi postavil
Ivan Niňaj - MS 1996 - Žigmund popíšte nám váš gól.
Palffy: Chalani sa tam naťahovali v rohu o puk a potom som dostal prihrávku tak som to tam jebol.
Redaktor: 5 sekúnd ticho Žigmund ďakujem za rozhovor
😀 😀
slovakia, mame calpol tak jej ho dam, nech ju to neboli..TBC ockuju este v nemocnici, to ani muknut nestihla a bolo po...zltacka az neskor..
deina, vsetko naj 😉
slovakia, ani u nas neockuju na TBC, na zltacku tusim ano ale az okolo 1 roka.
strapco 😀
aj nas drobec dnes nejako skoro vstal... nebude spln alebo co?
catalin, vraj sa vopred nemaju davat lieky, aby si neznizila reakciu na vakcinu... jedine ak by bola vysoka teplota... radsej jej daj studeny obklad od bolesti, neboj, zajtra uz bude dobre 😉
inac vcera som sa smiala, drobec vecer spinkal a zrazu pocujem ako sa vykecava, tak som isla pozriet a on zavrete ocka spinkal a kecal zo sna 😀 teda, fakt vtipne dieta 😀 😀 😀
nam zas hned detska povedala ze poobede jej mam dat 0,6 ml nurofen....
zbytocne davat nieco dietatu pokial sa ma dobre..len tak preventivne..na teplotu treba dat ak je vyssi´a ako 38st.C. samozrejme ak ma bolesti tak sa moze podat, nam povedala, ze studeny obklad na pravu nozicku..no ja by som dala preistotu na obe...keby sa sekla s injekciou 😅
som volala dokymu, vravel ze mozem dat..nech netrpi... a este sa mna pytal ci ja som ok a ci nechcem nieco na ukludnenie 😀 😀 zlati boli aj so svojim pomocnikom, hned vreckovky vytahovali a ukludnovali nas 😅
baby uz je tu tema november 2010 🙂 🙂 🙂
booze,ved teraz niekedy nase bambule "vznikli" 😀 my mame v stredu "narodeniny" 😀
vau ze 2010 😵
catalin
mne stale nukaju antidepresiva 😵 ,len oni ma vzdy vystihli v nejakej clivej chvili a vtedy staci malo 😅
strapco
😀 😀 😀
deina
este raz vsetko naj 😀
zuzu
snivalo sa o hokeji,to ty nevies 😀
slovakia, aj mne ich nukali, tu ich rozdavaju ako lentilky, kazda druha na niecom fici...ale neviem co im je divne na tom ze placem, ked moje dieta place ako o zivot po tom co jej vrazili dve ihly do stehien ☹ ☹ ☹ a ten pohlad, ze:mama co sa deje??? dalsie ockovanie absolvuje tatko 😕
deina, a happy b-day!!! 🙂
veru sakura, taky cas pre rokom uz sme miesili na nase krasotinky 😉
strapco, tie perly nemaju chybu 😀 😀
inak aj mne zacali padat vlasy, cele guce, uz nech sa vrati kadernicka z dovolenky, da ma do laty, rozmyslam ci znova farbit vlasy...uz 1,5 roka sim ich nefarbila, inak od 15tich farbim, rozne odtiene cervenej a medenej atd..a teraz mam svoju farbu, ale pride mi to fadne, asi radsej pockam kym prestanu padat, v opacnom pripade sa pridam do klubu plesatych 😀
slovakia 😀 ze o hokeji 😀 😀 😀 som zvedava ako bude v piatok komentovat, nas maly kanadanko zapas medzi svk a can... 😀 😀 😀
nellye, vitaj, ze sa ukazes medzi nami 😉
zuzu, komu budes fandit??? 😀 😀 😀
catalin, blba otazka 😀 komu asi ? 😀 😀 😀 dufam ze tych kanadanov nakopeme niekam... lebo si strasne veria!

tilly..hej..tiez ma to napadlo, ze dobry tah od DM
mne sa asi vracia mykoza na bradavkach 😠 ..este ma nic neboli ale maly sa zas vyhadzakl na tvaricke..tak sa zas natieram Canestenom..mozno keby som dodrzala, ze natierat sa este 2 tyzdne po vymiznuti vsetkych priznakov, tak som mohla mat pokoj..ale poznate lekara, ktory dodrziava liecbu? 😅