Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
papa a dobru... 😉
janka, krasne fotecky 😀
zuzu ďakujeme
ake su nadherne bambulky... 😀
nikto nikde? uz sa tu asi spi vo velkom, co?... 😅
adka, tu som, napchavam sa babovkou... sak som schudla, treba nabrat naspat kilecka 😀
a ja jablkovou strudlou 😀 😵
tak dobru chut... 😀 ja este stale cakam na mm a asi sa skor dockam vianoc...
baby neprovokujte lebo si vytiahnem cokoladovy kolac a pridam sa... 😀 ale ja narozdiel od vas som neschudla... 😕 😅
slovakia, ale ty si chudunka, som videla fotky na FB... tebe neuskodi 😉
adka, len si daj 😀
uprimne ani nemam chut...viem ze by som mala zapierat svoje nervicky ale neda sa... 🙄 mm slubil, ze do siestej bude doma a potom co hodka, to sms ze pojde dalsim spojom a dalsim a dalsim az nakoniec ze pojde o 22,30 a to trva domov maximalne 20 minut...a kolko je hodin?????? 😠 ako spi na gauci...nenecham terezku aby dychala tie jeho alkoholove vypary... 😠
jaj... aj ten moj mi akurat napisal ze poje po praci von, ale ja na to ze dnes nie, dnes spolu kukame hokeeeej... tak odpisal ze pride domov... 😉 som si ho vycvicila, hehehe
a to este nevie ze mame babovku 😉 ja som uz totiz nepiekla asi rok... kedysi som zvykla kazdy tyzden, ale potom pocas tehu som nevydrzala v kuchyni... ale zase zacnem 😉
no tak to hej... 😀 moj tiez pride domov na "hokej"... 🙄 😀
tak to sa este nacakas 😠
no to asi hej... 😠 ale just si pockam...som zvedava aky navaleny bude... 🙄 a kazdopadne aj preto aby som ho pekne zabrzdila ked bude mat nasmerovane do spalne... 😒 toto sa fakt nehodi...
no za 5 minut ide posledny spoj z mesta...tak ak do dvanastej nepride, tak ho asi ozaj rozstvrtim az sa ukaze...
ine rachoty idu zo spalne... 😀 to akoby terezka kilo fazule zjedla... 😅
no nic...idem si ja citat knihu...tak pa...ak by nahodou tak sa tu este kuknem... 😕
tak pa...daj vediet ako dosiel... 😉
zeny takze nahodit sa do dresov, pomalovat tvar, vytiahnut vlajky, nabrusit rapkace a SLOVENSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!
ahojte kočeny
ako vidím tak tu sa ešte spí no bodaj by nie keď ste kukali hokej 😀 😀 😀
adka on kedy dorazil tata domov (našťastie môj také nerobí asi by ma piclo neznášam také že každú hodinu sms prídem neskôr to by ma asi šlehlo od nervov)
Viki práve sedí v lehátu od fisheru a kesá hračkám zlatá je 😀 😀 😀
Čaute baby...no večer ste tu spomínali pečenie a koláče...tak musím pochváliť toho mojho poloboha... 😀
No predstavte si,on vie aj piecť... 😅 😅 😅 Včera napiekol za dva plechy kysnutých koláčov...také ovocné s posýpkou...mnáááááámmmm...fajnove boli...a potom že mám chudnuť...ved to sa nedá,pomoooooc... 😨
didiana poznám ja tiež keď pomeniem chudnutie tak napečie asi mi to robí naschval 😀 😀 😀 😀
Aj ten moj...a potom si robí prču,že ved si chcela chudnuť,nie??? 😉 😉 😉
presne tak to je aj u nás didiana
ahojte...tak drahy prisiel tesne pred polnocou a kupodivu triezvy, takze sa nekonalo ani stvrtenie ani spanok na gauci... 🙂
ale daco ine chcem povedat... 😀 mala sa dnes prvy raz rehotala nahlas... 😀 😀 😀 😀 boooze ja koza som to normalne orevala... 😕 😅
adka,gratulujem...aj ja som si poplakala,ked to spravil maly... 😀 😀 😀

ja som práve popridávala fotky na FB a sťahujem sa do postele
čaute kočeny