Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
no neviem si predstavit byt v noci co polhodku hore...sak by som ani cez den nezila... 😕
bracho sa ma dnes pytal, ze kedy upecieme dalsie mimi... 😀 srandista... 😀 😀 😀
no 5 hvizdiciek som dala 😉
baby od 13stej sme boli vonku doteraz ... cele piestany som presla ....
no ja tiez rozmyslam, ze od buduceho tyzdna skusim uz kasicku ... tu ryzovu co sa s um zaraba ... ale len malinko tak na jazycek ... inak prve budem davat hipp asi ... tam mam aspon aku taku istotu, teraz v zime ma nikto nepresvedci, ze zelenina z trhu alebo obchodaku je cersvejsia ... stellka milovala hippky ... starsne dobra bola taka jedna, ze zemiacik, kukuricka ...
kkiki, s tymi hippkami mas pravdu...moja mamina je sefka v st zdrav ustave na oddeleni kde testuju potraviny, tak ma poslala do prdele ked som sa pytala ako sa zavaraju vyziivky... 😀 ze vraj tie kupovane su zdravotne ovela lepsie, lebo jednak ta zelenina a ovocie co sa predava nie je vzdy to najlepsie a jednak varenim sa zlikviduju vitaminy tak vlastne to vobec nie je ono. Tie kupovane su vysoko kvalitne, z tych najlepsich surovin a su prisne testovane, bez cukru, bez soli...a pod... a pridavaju do nich vitaminy.
To neznamena ze doma nebudem varit, ale jednoducho netreba sa bat toho co je v obchodoch. Niektore mamicky tu na koniku by ta zozrali aj s topankami ze ci chces svoje dieta otravit vyzivkami z obchodu...noooo...vsak odbornicky 😉
zuzu toto dam precitat mm... 😀 on by si velmi rozumel s tymi "odbornickami"... 😅
caute baby,
uz vas ani nepoznam.. 😀
zajtra ideme na akoze lyzovacku.. tri deti.. amen gloria 😲
no monkey tiez hladim, ze kto to tu zavital... 😀 tak si to tu uzi... 😀
caute zienky...trosku nestihacky na konika... ale nasla som dnes toto... tak pamapersacky vyuzite
http://www.pampers.cz/cz_CZ/ecoupon?src=3&lang=sk
Ahojte koceny 😀 Som nemala moc cas vypisovat, ale citala som aspon 😉 Adka gartulujem k prvej kasicke 😵 My s deckami prazdninujeme, keby mam penez jak slupek, tak by som ich poslala do jarneho tabora lebo furt su v sebe 😖 Baby mam tu zlavove kupony DM na sunar a bebu co ste na um tak ak chcete poslem postou adresa IP
zuzu tak som rada ze si to napisala, lebo ja som ani nikde nemohla povedat, ze stellka mi vyrastala na hippkach 🙂 presne to si myslim, to je inak kontrolovane jedlo ... ked kupim na trhu zeleninu netusim ako rastla a co vsetko pouzili na postrek a o kuracom mase ani nehovorim ... ja sama to jem minimalne ... neni mozne aby kura vyrastla o polovicu rychlejsie ako priroda urcila ...
mne domco odrastol na hippkach... bud sme stale niekde labzovali, tak to bolo najjednoduchsie a ani mi normalne varene nechcel a ked som mala varit jednu mrkvu...
no idem hladat buzziky a dat do inzeratov vipa 😀
http://ekonomika.idnes.cz/kupovana-kojenecka-vy...
celkkom dobry clanok ... adka daj precitat mm
Ja tiez zvyknem este aj teraz pouzivat hippky, ked nestiham varit, maly ich zboznuje. Ale nechapem, co mu na nich chuti, vsetko to chuti rovnako, tak divne. Vela som mu aj varila, zeleninu zo zahrady nasich, malo to lepsiu chut podla mna. Podla neho ani nie, bolo mu to jedno. 😅 Aj teraz, ked vidi hippku, je cely vyteseny.
deina prosim ta ja som donedavna musila stelle kupit tu taku ryza maso brokolica ... a tazko sa mi vysvetlovalo ze stellinka to je pre babatka 🙂))) s chutou to zjedla ... na druhej strane ved to je len trocha dietnejsie jedlo pre take velke decko a to iste stella zbada v ochode v regaloch hippky a ine presnidavky a jazyk ma po zem a olizuje saaaaaa 😀 😀 😀 zahradku nemame a matovi rodicia maju, ale nemozem kazde dva dni chodit 50km po cerstve ovocie a zeleninu ...
no kikky zaujimave clanky...mm isiel so smetami ale ked sa vrati tak ho pred to posadim... 😀 bo som dostala skoro nadane, ked sme v tescu kupovali tie flaskove papu (som to tu aj spominala ze tobolo v akcii a ze to ma dlhu zaruku, tak aspon odskusame co nam bude chutit...), ze to je nezdrave atd... 😅 tak teraz nech si vytrie r*t... 😀
U nas to vidim podobne, bude z neho prvak a bude sa mi nad hippkami olizovat. 😀 Inac nastvali ma Sunarky ovocne, velmi rada som ich kupovala, lebo to bolo ciste ovocie (napr cisto len jablka alebo jablko + nieco, nie ako Hipp, kde je to zahustene skrobom alebo ryzou) a "pokazili" sa, uz to nie je ciste ovocie, uz aj oni tam davaju tu ryzovu muku a neviem, co vsetko. Dokonca mu uz ani tak nechutia, predtym ich zlupol na jeden sup. 😨
no neviem ale co sa tyka presnedavok ovocnych tak to asi budeme na domacich...jablk mame v zahrade az zle, hrusky nam dava sused a tolko sa uz zbuchaju aby to bolo ozaj len ovocie... 😕 ale hento s tymi "normalnymi" jedlami ste ma ozaj potesili... 🙂
no dnes je akosi cudne...mala mi az pred chvilou zaspala co obvykle o pol osmej uz je v risi snov... a pisem si s mm brachom (14r) a sa chvali ze skusobny monitor spravil na 56 percent...aby presiel, potrebuje 75...ja by som ho kopala do zadku a takeho zaracha by mal s tymi znamkami co nosi, ze by doma aj korene zapustil... 😠 a drze to je...keby som ja niekomu povedala, co dokaze zapotit on fotrovcom, tak je asi po mne... 🙄
tily, ze varit 1 mrkvu 😀 😀 😀 vsak hej, maly si da za 2 lyzicky tak nebudes kilo mrkvy varit, ze? 😀 😀 😀
ved ja som tiez bola velmi mudra ako budem doma varit z bio potravin, bla bla bla...no, mamina ma zrusila, a ona je ozajstna odbornicka, tak jej verim. 🙂 ale niektorym to nevysvetlis, vsak nakoniec vsetky chceme len to najlepsie pre nase deturence, no nie?
veru, strava pre babatka co sa predava v obchodoch, je tak prisne kontrolovana, jednak vyrobcom, jednak dodavatelom a kadejakymi uradmi... vsak take nieco si nikto nevezme na triko...
zuzu to sa vstahovalo len na tie "normalne" jedla alebo aj na presnedavky, ze je to pre dieta zdravsie? 😕 zacinam stracat nit... 😖
adka, ked uz bude babo dost velke na to aby zjedlo povedzme tie jablcka surove, tak potom radsej davaj surove, vo varenom ti "vyfuci" vitamin C...
Ale ja sa tesim ako budem zo zaciatku varit... a potom budeme vela cestovat, tak sa tym kupovanym nevyhnem 😉
takze pokial mam davat varene ovocie tak su lepsie a kvalitnejsie aj napriek tej ryzovej a neviem akej muke tie kupovane flastickove a ked uz budem vediet, ze zvladne surove, tak najlepsie to bio ovocie...a kedy bude dieta zvladat surove ovocie?
adka...vlastne som ti odpovedala este som ta ani nedocitala... tie presnidavky/vyzivky su zdravsie kupovane ako doma varene. Mamina mi vravela ze ked uz, tak doma davat surove ovocie...teda ked uz to bude mozne.
Ale ved ked chces varit tak var, len aspon to C-cko treba nejako doplnit potom
adka, nejak si piseme naraz a to iste 😀
takze pokial budeme musiet varene ovocie, tak lepsie a kvalitnejsie budu pre malu aj napriek tej mucke akejsi co tu deina spominala tie kupovane? a ked bude uz moct surove ovocie, tak potom pekne to boi ovocie... a kedy vlastne moze dieta papat ovocie surove???
no netusim kedy bude dieta zvladat surove ovocie... neviete niekto?
ta muka tam akoze vadi v tych vyzivkach? Vsak aj teraz ich krmime kasickami, co je vlastne muka... stracam logiku... 😕
hehe kukam... 😀 😀 😀 😀 😀 sorry ze pisem zas to iste, ale mala som tu akysi kix a neukazalo mi moju predchadzajucu postu ako odoslanu... 😅
no ja tomu tiez prestavam asi rozumiet... 😅 pisalo sa o ryzovej mucke ale sak my teraz papame ryzovu kasu...ale asi ide o to ze to neni len o cistom ovoci ale ze to fusuju hentak...?
ja uz na to kaslem...tie kupovane veci su prisne kontrolovane, takze rozoberat ze co tam je a co tam nie je a co by tam nemalo byt asi nema zmysel... minule sa v nejakej teme akasi mamicka rozculovala, ze tie kase napr od Nestle su nezdrave lebo obsahuju vanilkovu aromu... boooze, vsak to nie je cukor, len vanilka, je to prirodne a zjavne neskodne ked to tam je. Ja mam jednu ryzovu kasu bez vanilky a jednu s vanilkou a ta vanilkova drobcovi chuti viac, mne zase ta bez... kaslem uz na to...

zuzu ale ked som vravela, ze kolko zje, tolko...ja som povodne myslela ze aj ja si dam...sak je ta kasa fajna... 😀 uz som polovicu zozrala... 😅 a spapala... 😅