Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
😅 sooorry...ja som len chcela vediet ze co vlastne s tym... 😕 😅
😀 baby ved vpohodeee, kazda chceme pre nase babo len to najlepsie, a hamburger by mu ziadna z nas nerozmixovala ze? (ako tu niekto spominal)
ja som si tiez vselico myslela ze budem robit inac... ako si budem davat pozor na stravu popri kojeni (to som zrusila uz v porodnici), ako budem jest len bio maso a bio zeleninu... ako budem vylucne doma varit a dieta do roka neochutna kupovanu stravu (heheheeeeeeeeee)... no a podobne...
😀 no veru jeden myslel a... 😀 no ten hamburger je ako sila...raz co som kukala XXXL o tom chlapikovi 450kilovom aj som to tu komentovala tak jeho dcera normalne pred kamerami davala 4 mesacnemu mimi hambac a naaaaaco zmixovany... 😅 🙄
sa mi exeeeem spravil na ruke... 😝 a svrbi to jak slak... 😠
tak..drobec spi.zase sa nam po 3 min spanku zobudil s placom..este som bola pri nom, tak som sa strcila az k nemu do postielky /gymnasticky vykon 😅 /pritulila som si ho a spievala..zabralo, takze som ho nemusela vybrat z postielky a uz pekne spinka...chuda male, posledne 3-4 dni nam toto robi vecer, niekedy aj zrana...mozno fakt idu zubky
inak k tym prikrmom...ja som bola raz na jednych prednaskach a davali nam ochutnat rozne...ono trosku sa chutovo lisia, nie velmi, ale pre drobcov su to vraj vyraznejsie rozdiely..nam sa zdaju bez chuti lebo ani sol, ani korenie, ani cukor..ale drobci take nieco nepoznaju, takze citlivejsie vnimaju tie rozdiely v chutiach..a naozaj to nemoze byt viac zdraviu skodlive..ved to je tak prisne kontrolovane
inak...ked si napriklad precitate zlozenie konzervy s masom pre ludi a pre psov, tak na ludskej same E-cka a na psej nic /tym nechcem povedat, ze psiu konzervu dam malemu/
ahojte
ste riadne popísali 😀 😀 😀
moja Sendy milovala hippky do jedného roka apotom uťlo a už to nedá ani do úst 😀 😀 ale aj Viki bude mať také papaníčko ja neznášam varenia
adka parada s kasickou, nech vam to papanie ide tak pekne aj dalej 😉
strapco, my sme teda ritku vyhadzanu nemali, ale mozno sme vynimka 😉 ale zato priznaky presne ako zuzu, hlavne to caste nocne budenie sa a castejsie kojenie, takze neviem ci sa k nam obe nejdete pridat 😉
baby my sme dnes mali desnyyyyy vecer, malinky blval akoby bol zato plateny 😠 mame teraz asi tyzden prestavku od biogaje no a teraz sa to asi prejavilo, alebo mozno kombinacia, uz treti den tlacim tvarohovy kolac, co som piekla, no neviem, ale zacalo to poobede, ani za svet sa nijako ulozit a teraz vecer, ledva sme ho spolocnymi silami s mm ulozili aj to po 4 grckaniach a hodinovom noseni, ale medzitym sa stihal este povadit s panelakom 😀
ajkaag ja tvaroh nemôžem ani z ďaleka najprv z toho mala desné koliky a teraz z toho grcia že hrúza des
ajka, ako dlho pred zubkami ste mali taketo priznaky (myslim hlavne to nocne budenie...)? a potom to preslo? My to takto mame kazdu druhu noc, zacalo sa to po ockovani, do toho sa na par dni zhorsil reflux (to uz je ok), teraz uz len to budenie... ale dasienka nema vobec plne, ani cervene... stale rovnake, tak neviem...
sisinka,odhlasovane.. 😉
didi,to fakt? ja som platila okolo 60 eur,a o dalsej mi nic nehovorila,musim tam cinknut zajtra...a teraz citam ze rotateq,my sme davali rotarix,zeby to bolo tym?
😕
adka,tak chutilo? 🙂 ja si pamatam ze pri kikovi som zacinala zeleninou,kasicku som prave ze davala navecer aby dlhsie vydrzal v noci nepapat...akoze som si fandila ze sa nasrrotuje vecer a bude spat jak dudok do rana,no houby houby zlata rybka... 😀 jedol v noci do 1,5 roka....
inak ja este nezacnem zatial,mala vypije okolo tych 800 ml za 24 hodin,takze este jej staci len mliecko,tak pockam...
kkiki inak pravda,ta krasna velka farebna zelenina v zime v hypermarketoch asi nie je teda moc zdrava... 😝
ja som najprv vyvarala jak zerava,az po case som zistila ze "ake jednoduche" 😀 -myslim ked uz kupim hotove,kiko bol fajnovy ,len a len hippky,ine znacky nechcel veru...ze sunarka alebo hami,nenene
no a este jedna moznost by tu bola uplne najlepsia,kedze mam velku zahradu-nevyuzitu-hahaha-uz ma vidite jak kopkam okolo mrkvicky
😀 tak ale mozno casom ma to chyti...
no a ozaj,kiko dnesk v skolke prvykrat spal-ale ze ucitelka ho musela drzat za rucicku 😀 no,tak cvici uz aj ucitelky po svojom... 😅
jo jo,tak teraz som sa docitala ze druhu davku rotarixu treba podat do 24 mesiacov 😉 tak to je nieco ine troska...
janka tak si mi to potvrdila, ja som mala podozrenie uz pred mesiacom, ale potom som nic tvarohove nerobila, tak som na to zabaudla tapa ja ☹
zuzu asi tyzden a tiez sme nemali opuchnute ani zacervenane dasienka, tak sme ho ani nepodozrievali, len mi raz kusal prst (oblubena zabavka) a naraz daco ostre, tak som mu prebehla prstom po dasienku (pozriet sa mu neda, hned tam pichne jazyk) a zubok uz trcal tak sme vsetci tesivi 😉
zuzu..my tiez nemame cervene dasienka..ale to nocne budenie...taky nepokojny spanok ma chuda, a furt je hladny..ozaj konecne rano pri kojeni nevymyslal..teda chcel..po 4 min sa tvaril, ze je najedeny /normalne papa 15 min a aj som citila, ze malo zjedol/..ani za nic sa nechcel znovu pricucnut..no normalne som zacala mat nervy na to jeho vymyslanie..polozila som ho vedla seba na postel a povedala som mu..pocuvaj drobec, ak nebudes riadne papat, dostanes na ritku..potom som si ho prilozila a on papal pekne este 10 min...asi mi rozumel 😅
neviem preco to jedno ranne kojenie vymysla..uz som skusila vsetky miestnosti v dome a vsetky mozne polohy
sakura aj rotarix musis 3x..len je drahsi..lenze ked zacnes jednym, musis tym aj dokoncit
no žienky lúčim sa na dnes a ráno mi drže palce idem na odbery musím ísť na krv aby som mala výsledky do kontroly na gastre a ja tak neznášam odber že hrúza snáď neodpadnem idem sa na to radšej vyspať majte sa 🙂
janka..drzim palce 😉
dobru noc baburky idem aj ja mm prisiel zo sprchy v takych sexi pyzamovych gaturkach, tak sa idem pritulit a ... do dvoch sekund som tuha, ledva zijem 😀 pekne snicky
strapco, moj nechce v noci viac papat, staci mu 1x okolo 5-6 rano a potom az okolo 10 rano, aj ked sa zobudi skorej, tak nechce papat.
mne sa skor zda ze ho trapi brusko. Odkedy kaka len tak raz za 4-5 dni, tak ho trapia prdiky, take smrady hadze, a celu noc "tlaci" a prdka... fuj, sa raz vsetci 3 udusime v spalni 😀
a vcera sme spravili chybu ze sme ho pred kupanim nechali 2 hodiny spat (to nezvykne, alebo ho po hodinke zobudim). Ale kukali sme s mm film, tak sme ho nechali spat, potom okupat, napapat, dali sme mu hodinku casu a zase buvat...ale nejako bol z toho asi mimo...
Od zajtra zase zavadzam rezim, lebo ma tieto pol hodinove spanky uz zase nebavia... uz tyzden mame anarchiu 😀 😀 😀 spinka kedy sa mu zachce 😠
ozaj a vcera bol tusim spln...
ahojte babenky. Môžem sa k vám pridať? Ja tu moc často nie som, až teraz som objavila túto tému - to som celá ja 🙂.
vitaj Mia 1111 🙂 🙂 tak sup k nam 🙂
paráda. konečne budem v obraze. Nemám žiadnu kamarátku, ktorá by mala bábo v rovnakom veku ako ja, tak takto sa aspoň čo-to podozvedám. Ale tie strany - to asi pri malom nemám šancu prečítať 227 strán-to nie 🙂 .
Mia no pokial by si precitala tolko stran tak raz tolko by si mala zasa na citanie 😅
Ukulelembo: no, to určite nezvládnem, ale zajtra si prejdem aspoň pár posledných, nech nie som úplne blbá 😉. Aspoň sa ťa opýtam - Malý ti dobre v noci spinká?
Dobre ranko. 🙂
Adka, s tymi ovocnymi som to myslela tak, ze skoda, ze ubrali z ovocia, pretoze malemu ovela viacej chutili, kym to bolo ciste ovocie. Teraz mi ich casto ofrfle, potvora mala.
Inak on tiez len Hippky, ziadne Hami alebo Sunarek (zeleninove). Kedysi este zvykol Alnaturu, ale uz ani to nie. Ale mna bavilo varit, tak som mu aj vela varila, to bolo take rychle (a casu bolo kopec, jedno pokojne dieta, no parada 😀 ), len uvarit a rozmixovat a sups do pusy. Teraz ma to nebavi, ked musim varit uz "dospelacke" jedla, nemam rada varenie. 😝
Ahojte maminy...ten moj šarkan je už zase od šiestej hore... 🙄 🙄 🙄 som pri nom ako zombie...lebo v noci jedol o tretej a ja odvtedy som nemohla zaspať...no hruuuuza so mnou...
čaute kočenky!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀
didiana aj my strašíme od šiestej 😝 😝 😝 😝 no neviem o čo jej šlo lebo scucla ledva 80ml čaj odmietla no a teraz pred ôsmou neskutočný plač tak som jej dorobila mliečko no scucla 60ml a teraz už konečnč spíííííííí 🙄 alebo sa len tak tvari že chrní 😀
mám za sebou studenú kávu a rozmýšľam že si poupratujem bordel v skrini a poskúšam že do čoho vopchám šunes 😀
ahoj
mala sa za posledne dni zmenila na jedovlivu certicu ☹ ,rozmyslam ci to nebude tiez zubkami...uz minuly tyzden mala opuchnute a cervene spodne dasienka,tak len cakam kedy vyleze zubok 🙂 v noci spinka,tak neviem
s tymi hippkami ste potesili ,neznasam varit 😀
ja som uz upratala skrine ,len vsetko mam roztahane od brucha 🙄 ,potrebujem niekam odlozit malu a nakupovat 😀 😀 😀 co je nesplnitelny sen........

inak, mne sa tiez vsetci cudovali, ze preco mu nevarim... ja som chodila hippky kupovat do bipy, tam je raz za dva mes. akcia 20% na stravu, tak som tam nakupovala... a budem aj teraz... no fakt, jednu mrkvu, mrazit to nemienim, tak som varila jednu mrkvu...