Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
ajakaag 🙂 dik lehatko sa vola ze disney baby einstein a je do 18kg ... potom sa mu tam daju dat nozicky a je to kresielko pre decko uz velke ... a da sa nato napojit ipod, alebo mp3 tak si moze pocuvat rozpravky a tak dal ... v tej konstrukcii su zabudovane repraky a veru aj dobre hraju .... http://www.babyeinstein.com/home/ tu som ho nenasla ....to je ich hlavna stranka ... http://images.google.sk/imgres?imgurl=http://s2... ... tu je ja som ho nahodou kupila v draciku a dokonca bol lacnejsi ako fisher ...
slovakia... bud rada ze si vobec mozes vyberat skolku...my uz sme sa zapisali na cakacku hned ako som zistila ze som tehotna a budem rada ak nam nejaku priradiav 2 rokoch... je to svinstvo, sice sa oficialne zapisuje cez internet do vsetkych statnych skolok, ale potom to aj tak ide po znamosti, takze my asi nic nezozenieme. Potom su este sukromne, tam sa mozno podari zohnat nieco volne, ale to je za 30 $ na den, 600 na mesiac, takze parada... ked si predstavm ze by sme mali 2 deti, tak to uz fakt skrachujeme. A vyberat si nemozeme, proste ked niekde bude volne miesto, musime to brat, lebo uz ine nebude...jasne ze keby sa mi tam velmi nieco nepozdavalo, tak v takej skolke moje dieta nenecham...ale potom neviem co budeme robit...uz teraz mam nervy...
inac tiez hladam uz od augusta, do jula budeme cestovat a v septembri by som chcela naspat do prace, najneskor musim ist do prace 15.oktobra, ale isla by som aj skorej...
deina, moja mamina testuje potraviny celkovo, nie len nejaku znacku...testuju aj vodu, a tak...
zuzu
tu tiez 120libier tyzden tie najlacnejsie ,ale mne ako slobodnej mamicke socialka preplaca 75% a este som aj uprednostnena.mne sa do roboty ani moc nechce ....no dnes som nic nevibavila 😝
mala zacala revat nikdy nestihnem reagovat na vsetko
pisem ako tatar
vybavit sorry 😉
slovakia, my tiez mozme ziadat od statu nejake peiaze naspat za skolku, ale samozrejme je to podla platu, a my mame 2 slusne platy, takze neratam ze nam toho vela vratia...
hej, aj u nas su socialne pripady uprednostnene. Akurat sa nad tym rozculujem...lebo ano, slobodne mamicky ktore musia do prace, to chapem. Ale take "socialne pripady" ze jeden rodic pracuje a druhy si vala sunky doma a este aj strcia dieta do skolky, tak dakujem pekne... A rodina kde obaja rodicia pracuju, neni mozne aby boli socialny pripad, pri tych platoch co su tu, aj keby mali 2 minimalne platy...toto nie je slovensko, tu sa da z 1 priemerneho platu uzivit 5 clenna rodina.
a potom ludia co musia ist do prace, nezozenu skolku...kurnik...
inac neviem ci som dobre videla, ale zdalo sa mi ze na slovensku su uprednostneni ludia ktori idu do prace... tu u nas je to presne naopak...nechapem tu logiku 😠 😠 😠
no veru,my to mame podobne so skolkami, my budeme platit 170 eciek tyzdenne, este spekulujem ze dam len part time, a nejako to zmanazujeme s nejakou opatrovatelkou..kedze ja by som mala ist naspat do prace uz v aprili ale beriem este dalsich 16 tyzdnov neplatenej dovolenky..ale ta praca ktoru mi slubili nevysla takze musim naspat do povodnej, a tam robim dve smeny denne, 4 hodky doobeda a 4 poobede a od 12 do 5 mam volno, takze by som mohla malu vybrat zo skolky a potom kym sa mm nevrati z prace, cca o 6tej by s nou bola opatrovatelka..hrozne to je ja si dieta potom poriadne neuvidim, kedze budem chodit domov o pol 9 ☹
hladam aj inu robotu ak by nahodou motyka vystrelila ale v dnesnej dobe...nic moc 😖
baby ked vas tak citam som rada ze zijem tu ...
kkiki, no, nieco je lepsie u vas, nieco u nas... zase keby som napisala kolko dostavam matersku, tak by urcite vsetci menili s nami 😀 😀 😀 sa nestazujem... len zohnat niekde miesto v skolke, hoci aj platene...
catalin, drzim palce s pracou...tu u nas sa part time skolka vlasne ani neda, lebo kedze je velky dopyt, tak vsade uprednostnia tych co chcu full time. Ja napriklad nerobim v pondelok, takze by mi stacila skolka na 4 dni v tyzdni, ale to nemozem nahlas povedat, lebo mi nikto miesto neda...takze zozeniem na 5 dni a potom po mesiaci alebo tak, zacnem zjednavat ten 1 den volna... hadam sa podari.
slovakia, teba velmi obdivujem ako to tam sama zvladas...my sme dvaja a mam dost...
ked ja si neviem predstavit ist tak skoro prec od baba ... to najkrajsie obdobie ... no ale inak ja to fakt tazko posudim, ja robim vselijako takze robim aj ked som na materskej ... noooo dufam ze ziadna nieste zo socialky 🙂)))
kkiki, nabonzujeme ta 😀 😀 😀
tak som pobalila vsetky tie male bodynka a tielocka a zanesiem ich do piestanskej porodnice .... take tam maju hruza des ... najviac som sa smiala ked mi olina doniesli v cipkovanom limceku 🙂)))))
kkiki, videli vlasky tak si mysleli ze je dievcatko 😀
mala trieska do hrazdicky 😀
vybavovacky mi idu pekne na nervy 😠 ,ale teraz mi je uz fajn.skoda ,ze ta materska nie je dlhsie 😝 ja by som sa aj mohla uvolnit z prace a zostat s malou ,ale prisla by som o odstupne z roboty .nasu factory stahuju do madarska niekedy koncom roka a su to naoozaj pekne peniaze,tak na tych par mesiacov do roboty a potom uz budem iba smalou...
kkiki
ja som uz tiez vyradila nejake veci pre charitu 😉
ahojte kocky, ja som sa dlhsie neukazala lebo nase zlaticko ma zamestnava 😵
nestiham ani vsetko docitat ale postrehla som ze uz ste niektore zacali davat kasicky ... ja sa tiez na to chystam ale chcem sa poradit ... davate ich cez obed alebo vecer? aku davku asi? a potom este dokrmite mlieckom???
dufam ze niekto poradi 🙂
sky ahoj, davno si tu nebola 😉
ja davam kasicku len na zahustenie, nedavam mu to ako hlavne jedlo, ale len par lyziciek pred mlieckom a potom plnu davku mliecka. Davam len rano a na obed, vecer nie. Maly spinka pekne aj ked nema na noc plny zaludok.
Davam ryzovu od nestle.
zuzu dakujem ... ja mam tiez ryzovu od kamosky co jej zostalo 😉 je to nejaka anglicka od 4 mesiacov, tak zajtra asi skusime .... barborka tiez dobre v noci spinka ... a davas aj nieco na pitie, ja skusim zacat s vodou lebo doteraz sme boli len na nutrilone 😉
inak vam sa deticky uz otacaju a nasa barbor je oooobrovsky lenivec, ale uz sa otaca na bok a snazi sa prevalit na brusko 😉
zuzu vies jak vyzeral v tej cipke ??? no hruza ...
slovakia , kamosky maju aj tak si kupia a ta nemocnica to je hruza ... tak som dnes pisala ze ci to mozem doniest, strasne sa potesili ...
kkiki, to je pekne od teba...
ja zatial vsetko nechavam pre druhe babo, potom velke veci (postielka a tak...) predam a oblecko darujem k tomu ako bonus. 🙂
inac, tu u nas kazdy chodi na dovolenku na Kubu a vzdy im nosia za kufor oblecenia, hlavne pre upratovacky v hoteli... Tam su strasne vdacni za akekolvek zahranicne oblecenie. Asi ako u nas kedysi byvalo za komunizmu...ked som dostala vynosene oblecko od znamych z USA alebo Nemecka, taka som bola happy 😀
To bezne takto si nemocnice vezmu oblecenie, kebyze im prinesiem? Asi by som mohla zavolat na nedonosenecke, ci by to nechceli, mame kopec krasnych malilinkych veci, to sa ani darovat neda, bezne donosene babo to neoblecie.
deina skus ... podla mna ta neposlu prec stym ...
Ufff...drobec spí,riad je umytý...už len ja sa musím umyť... 😀 😀 😀 ale vobec sa mi nechce...som jak zbitý pes...
ja som dala pár vecí sem na bazár,ale nikto sa o to netrhá...asi to tiež len niekomu darujem... 😉
Idem do hajan,lebo zaspím na klavesnici... 😀 😀 😀 😔
Dobruuuuu....
kkiki..mne maleho doniesli v ruzovom body 😅
ja za chvilu zobudim drobca, nakojim a pojde spat....on nechce ani v kociku spat vonku dlhsie ako hodku..proste sa zobudi a rehli
som nastra.a--mm prisiel neskor z roboty a este mu 3x volal sef, ze treba este nieco spravit...no takze mam z jeho pomoci a venovania sa mi velke h...o 😠
azas mi to odoslalo skor ako som dopisala 😠
este vravim mm , ze uspim maleho a pojdem si umyt vlasy...uspim maleho a mm obsadil sprachu..no zas si mam umyt vlasy az po dalsom uspati maleho..cize bud pojdem spat s mokrymi alebo budem musiet fenovat ..a to ja nerada...a navyse som chcela ist skor spat...no mozem sa nato vyj...t..hlavna vec, ze on je osprchovany
no idem drobceka zobudit..vyventilovala som sa...a mozem byt mila mama
dnes ma sere vsetko 😠 ...mam pocit akoby ma chytala poporodna nastratost 😅 ..existuje nieco take okolo 4m veku drobcov? 😅
strapco, ved pozeram ze ty taky kludas a toto 😀 ale ved vpohode, hlavne ze sa ti ulavilo, od toho sme tu 😉
ja cakam mrchu, uz pobolieva brusko, doma tiez uz tyzden vrcim... ach jaj
od dnes zase vytvaram drobcovi rezim. Aspon poobede nech ma jeden dlhsi spanok, lebo po ockovani sa mu to rozhadzalo, tak mal vsetky spanky hodinove, potom 45 minutove a teraz uz len pol hodinove... Tak aspon poobede nech sa riadne vyspi, lebo potom je unaveny a mi tu mrnci kazdu chvilu.
Aj teraz po pol hodinke sa vyskieral aky je uz vyspinkany, tak ale ziadne take, nechala som ho v postielke s cumlom a zda sa ze este potiahne...som zvedava ako dlho...
baby, kde ste? moje uspavanie zabralo, drobec este buva...

bleelka kraaasne fotose
tatus kocik je skvelyyyy
kkiki prave som obdivovala Tvoje slniecka na facebooku, co to mas pre makinkeho za lehatko? superne je
mayka tak vidis ako ste to zvladli 😉