Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
strapco, ja uz bezne chodim spat s mokrymi, uz ma to netankuje, aj tak vyzeraju otrasne... fen uz ani nepouzivam, lebo tu nedavaju elektricke zastrcky do kupelne, co ma strasne vytaca...kde si mam akoze tie vlasy fenovat? v obyvacke? Tak nefenujem...
Vcera som si zafarbila. Chcela som surovo ze cervenu, a su tmavo bordove...take uz som mala vela krat..chcela som zmenu... no a plznem uz totalne... som upchala odtok v sprche 😀 vcera od tej farby vana (+ stena a vsetko) vyzerala ako keby tam niekoho rozstvrtili motorovou pilou 😀 😀 😀
zuzu musis najskor zosvetlit .... inac nebudu cervene 😀 😀 😀
kkiki, na slovensku si necham asi zosvetlit...uz davno snivam o krasnej svetlo hnedej, ale na tie moje farbene uz by to nezabralo.
Ale ani moje korienky co su svetle povodne, tak nechytili na cerveno...som sa bala ze mi bude svietit pasik na hlave, ale cele je to zase tmave, kua
a maly este stale spinka.... 😀 sa vytesujem... uz 2 tyzdne nemal taky dlhy spanok cez den, od ockovania...
zuzu mne teraz zosvtluje kad. tiez chcem bledsiu, ale este 2krat to musime zopakovat aby to zabralo ... tak si vies predstavit ako vyzeram 🙂
kkiki, ale ty mas tmave vlasy, ze? Ja mam svoje svetlo hnede, a mne sa kazda farba - aj cierna- po 2 mesiacoch zmeni naspat na hnedu, takmer ako mam ja povodne svoje...proste nic mi na hlave nedrzi. No a vlete este ked budu vytahane od slnka, to hadam nebude az tak zlozite potom, ci hej?
tak..umyta, oholena, vlasy umyte, vysusene len ciastocne..a porezala som sa ziletkou na nohe 😠
ja si nerada fenujem..ale minule som sla spat s mokrymi a rano som soplila..tu na dome je chladnejsie ako v byte..tam som si nikdy nesusila
ja som mala obcas cerveny melir..ale velmi rychlo sa mi vymyl..take, ze cela hlava nafarbena som este neskusala..ale asi skusim nieco sama..len som to nikdy nerobila 😅 ..a mozem vobec ked kojim?
strapco, nestras...ja uz som si 2x farbila a kojim... a pocas tehu tiez...
zuzu..nestrasim..len sa pytam 😉
aha, tak dobre 😀 tak potom jasne, mozes si farbit kolko chces, aby som potom sama nemala vycitky 😀
a drobec este stale spinka... uz 2 hodiny odkedy som ho uspala "nechala sameho v postielke nech sa uspi" 😀
to mas dobre,,moj drobec odmieta spat dlhsie ako hodku...ano vonku..proste 2 hodky je hore..ci doma, ci vonku, hodkupospi a potom hlad
inak som zvedava na dnesnu noc..kedze sme trochu mimo rezim...teda trochu dost 😠
blba otazka..ked si kupim farbu..potom co s nou dalej? 😅 ja o takych veciach nemam sajnu
ale idem spinkat..bru noc
moj zase vonku v kociku nechce spat. Obcas si na chvilku zdriemne, ale nie viac ako pol hodku. Takze som to vymyslela tak, ze doobeda bude buvat doma, okolo obeda chodime vonku a o 14.00 ho ulozim spinkat, a potom ked bude vonku dlhsie svetlo, tak aj vecer este mozme vybehnut vonku. Rada by som ho naucila aspon na tie 3 spanky denne, lebo teraz spi aj 5-6x, tak ze hodku hore, potom pol hodinu-hodinu spanok, zase hodinu hore...a tak stale dokola. Uz sa mi to zda dost vela.
strapco, kup si farbu a precitaj si navod 😀 😀 😀
ale vazne, vacsinou to tam byva dost podrobne napisane ze ako postupovat... a pre menej gramtnych su tam aj obrazky 😀 😀 😀
zuzu take gastanove len som si davala tmavu farbu dlho a vcul to musim takto ....
strapco ja z teba odpadnem 🙂))) kupis nasadis rukavice a nacapes na hlavu ....
kkiki 😀
idem zobudit drobca, uz spi prilis dlho... pred hodinou som vybrala mlieko z chladnicky ale dlhsie ako hodinu to vonku nevydrzi...hadam to nevylejem, nie? 😀
Dobré ránko...ten moj kikirík bol zase od šiestej hore...ale celu noc pekne hajal,až o tretej papkal,tak čo by som chcela,že? Teraz už drahý uspáva a som zvedava,že ako sa zadarí... 😀 😀 😀
čaute kočeny 😉 😉 😉 😉
ďakujeeeeeeeeeeeeeeeem všetkým za pochvalu fakt je kočiar skvelý už by to chcelo len otočnú rúčku ale nič to aj tak sa dá a je paradne ľahký Ninka sa v ňom včera vozila po dome veľmi sa jej v ňom páčilo až výskala 😀 😀 😀
didi a my sme hore od pol šiestej teraz si na chvíľu zdriemla 🙂
baby pošlite mi dakoho na umytie podláh mňa to už tak nebaví samý humus do kelu a to ich umývam každý druhý deň ☹
dobre ranko, my pre zmenu od pol siedmej, ale furt lepsie ako od piatej, no nie? 😎
a tiez sme papali az o tretej takze supis
ozaj Didi, vy mate s malinkym taky isty kociar ako my, teda aspon vanu, vozis ho aj so zdvihnutym chrbatikom? lebo malemu sa to strasne lubi ze ma vyhlad 😉
tatus prid mi spravit tu inventuru v skriniach a ja Ti pobeham podlahy 😀
ajkaag,jasne že ho tak vozím,len potom nechce spať v kočíku,lebo vykrikuje na každeho a ohlasuje aj psov,čo stretneme... 😀 😀 😀 a v kuchyni pri varení to využívam,lebo vo vajku sa mu už velmi nepáči... 😉
ajaag a ty si mysliš že som to včera aj urobila????? 😀 😀 😀 jasan vysr......som sa na to veď som montovala kočár 😀 potom došla kmotruška s deťmi a aj kámoška tak sme pili káveju 😀 no a potom dať spať malú čo to porobkať a potom sme šli vonku od jednej do tretej 😀 😀 dokopy niččččččččččččččččč som neurobila.dnes periem a keď uložím drobunku tak uvidím čo sa mi bude chcieť.chcela som uvariť fazuľovú polievku ale otec sa ponúkol že on urobí,že čo si budem špiniť kuchyňu hmmmmmmmm jaká ochota no tak som mu dala suroviny a nech sa džabe 😉
ale nie vážne periem a potom umyjem tie podlahy 😉
tatuš,ber to pozitívne...čo si neurobila včera,počká ťa dnes a aspon ti kmotruša s deťmi nenatrusili... 😀 😀
a dnes budeš mať čisto.... 😀 😀 😀
didiana ako aj by sa mi chcelo ale keď na druhý deň vidím aký prach znova nasadal na podlahy ide ma roztrhnúť a človek má pocit ako keby ani neupratoval a ešte keď teraz zasvieti slniečko no zbohom ale čo už nič s tým neurobím iba ak by som v kuse chodila s mopom a umývala to a na to sa môžem z vysoka vy..........radšej si posedím na koňovi alebosa budem venovať bambulke.
Presne tak!!!! 😀 😀 😀 Vidím,že rozmyšlaš ako ja...aj ja niekedy viac pestujem maleho,ako upratujem alebo varím...tiež sa na to možem vyprdnuť,ak je maly nervozny...ja chcem kludne dieťa a nie dokonalu domacnosť.... 😀 😀 😀 ved tu nebyvam sama,no nie? 😉
Ahojte baby, co sa tyka farbenia, ja som to riskla, ale kupila som si farbu bez amoniaku 😉
didiana, tatuska..hovorite mi z duse...upratovat mozme potom, ked nase deturence budu samostatne, teraz sa im treba venovat..a urcite nam opatuju viac lasky ako umyta podlaha 😉
Dobre ranko. 🙂 Vidim, ze aj u vas plati, bordel v byte = stastne dieta. 😀
Moje deti su vonku, clovece, odvazila som sa dat maleho svokre, teraz tu sedim ako na ihlach, no uvidime... on je vonku nenarocny, spi, tak snad im je dobre, ja zatial varim, lebo vcera sa mi straaasne nechcelo (ryzovy nakyp). Idem este rychlo vyniest smeti a vyhodit nakupne tasky, velmi mi lezu na nervy, su po celom byte rozvlacene, pretoze Misulo ich miluje, tak idem tie jeho lasky vysupnut do kontajnera. 😀 Uz ho vidim, ako pride domov a bude hladat tasky... "Kankand, de je?" (Kaufland, kde je?).

zuzu..tu som..maly spi..a ja rozmyslam, ci si mam ist umyt vlasy...mne schnu vyse polhodky aj s fenom...a este k tomu kym ich umyjem ..zas pojdem spat o pol noci..lenze uz musim umyt, lebo zajtra som chcela ist do mesta a vyzeram jak matoha 😠