icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

slovakia13
4. mar 2010

tak mia tiez o 1 v noci chytila recnicky prejav 😀 nechala som ju vykecat potom rychlo dala cicik a zaspali ...
baby ja som tak strasne hladnaaa a nakup z tesca pride az o 12 ach jo este hodinku budem hladovat 😅
ja tasky vyuzivam ako vrecia na smeti....strapco ty aky poriadkumilovny clovek 😀 nasi by mali z teba radost 😀 😀 😀

adka_praha
4. mar 2010

uz len cakam, kedy vase deti zavolaju terezke, ze pocuvaj pridaj sa a budeme v noci zurovat vsetci spolu... 😀

strapco13
4. mar 2010

catarine..mozes byt rada, ze aspon hodku..moj maximalne polhodku a dnes ani to zatial ☹

slovakia..zas taka poriadkumilovna nie som...len v igelitkach..sa mi paci ten system..ale take igelitky ala tesco /tie co davaju zadara/ tie pouzivam ako smetiak na plienky..ukladam len take kvalitnejsie igelitky ..ala Billa

catalin
4. mar 2010

caterine, nasa do vcera spala zasadne max. polhodinku 2 az 3 x denne, a medzi spankami, mama venuj sa mi uplne 😝 🙂 😀 takze pre mna to je uzas ze spi 2 hodiny, a ja neviem co so sebou 😀

strapco13
4. mar 2010

adka..ja vypnem v noci malemu telefon 😀

adka_praha
4. mar 2010

dakujem strapco... 😀

inak som si myslela ze ju dasienka hnevaju ked je taka besna ale to by v noci tiez vymyslala takze asi nevie ozaj co od dobroty... 😅

joj aka som dnes leniva..."az" riady som dnes umyla a popratala... 😝

janka1874
4. mar 2010

ahojte
tak som si konečne sadla aj ku Vám idem si Vás dočítať
dnes som konečne bola na krv a kedže sa mi zmenil lekár tý čo ma mali pred tým už išli do dôchodku (takto si ma posunuli 2 MUDr. 😀 ) ale táto sa na mňa dnes normálne pripravila som bola milo prekvapená a aj mi urobila preventívku a v pondelok snáď stihnem ísť pre výsledky lebo v pondelok ideme s Viki na to gastro na kontrolu tak uvidíme čo nám povedia

noc bola otrasná do tej 4 tej síce bola len hore o 2-hej ale potom o 4-tej a už každú hodinu nechápem a to už druhú noc takto ☹

idem na to čítanie 😉

didiana333
4. mar 2010

No u nás su noci dobré,malý papká len raz...asi okolo tretej,ale potom ja nemožem zaspať... 🙄
Už to trvá asi týžden,poraziť ma ide...potom som celý den jak máčala...hruuuza...kade chodím,tade zívam...no čo budem robiť,ked pojdem do roboty... 😔 😔 😔

bambolina
4. mar 2010

no ja som sa prave inspirovala deininym tipom na obed, ze parky a uz si aj pochutila...inac tusim vcera sa tu rozoberali pastety a tak, no parky asi o nic lepsie ale nevadi, dobre boli, plnene syrom...a cviklovy salat...

catalin
4. mar 2010

uz je hore...pokakana 🙂 🙂 taku divnu kaku mala, farba ako vzdy, nejaky odtien horcice 🙂 ale take hlieniky tam mala a biele hrudky 😕 😕 je to ok?

caterine
4. mar 2010

tak to možem byt fakt rada,catalin to si mala rychlo využit ked ti tak dlho spinkala a schrupnut si snou, mala mi tiež spavala cez den dlhšie, ale tento tyžden sa to nejako všetko meni, tiež mi spi tak dva krat po hodine cez den a ešte o osmej si pospinka pol hodku a je vyspinkana, dúfam že aj to večerne zaspavanie sa nam už nejako začne upravovat....strapco tak taky poriadok by som aj ja chcela mat, asi si zoberiem priklad, ja to len hodim do špajze a potom to aj tak vyzera, muž sa nato vždy hneva že už mame tolko igelitiek doma... inak baby už som pokukovala aj po topanočkach tu na nete, som rozmyšlala že ked sa už trošken otepli tak čo dam malej na nožky, mame dvoje botasky jedny nike druhe reebok, ale to využije asi až ked bude chodit, tak teraz kukam niečo len take do kočika, vy čo planujete?

bambolina
4. mar 2010

jani aj u nas uz tretiu noc sa nam kazi rezim...kym sme papali o tretej a pol siedmej dobre, ale toto co vymysla...
a cez den tri hod nehrozia...
na slovensku som ho naucila vonku spavat v kociku dve hodiny doobeda a potom okolo stvrtej dve hodinky...medzitym len take pol hodinkove dav vnutri, spi dobre len vonku...tak to tu robim tak, ze doobeda spi na terase a pobede prechadzkujeme... 🙂

deina
4. mar 2010

Obcas neuskodia, no nie? 😀

Mam taky pocit, ze na maleho ide opat rastovy spurt, aj sa mi opat zacal v noci budit na jedenie (uz niekolko tyzdnov prespal celu noc), aj nejako casto je... co mu uz mlieko nestaci? Prikrmy som chcela az od 6.mesiaca, uvidim, snad si to este rozmysli.

caterine
4. mar 2010

bambolina aj ja ked niekedy nestiham dame parky, ale malokedy, paštety nie, tie som nejedla už od tehu a ani mi nechybaju, ale včera som dostala strašnu chut na tresku, to asi tiež nie je boh vie čo, ja si radšej nedam aj ked už slintam druhy den.. catalin aj mala mava niekedy taku redšiu kaku a take hlieny a bodky, tiež neviem či je to ok, ale to len malokedy nie stale

janka1874
4. mar 2010

no hotovo dočítala som Vás a kkiki dobrý nápad s tými vecičkami ja to anjprv skúsim predať a ak nebude nitko chcieť nosené tak zistím či nevezme nemocnica a bude super 🙂

tak si idem urobiť kafíčko

strapco a dobrý nápad s tými igelitkami ja ich raz za čas nesiem k našim a oni to používajú ako na smeti ináč tiež ich neznášam

strapco13
4. mar 2010

tie bodky v kake su uplne normalne

som straaasne sikovna 😠 ..robom si hranolky a vyprazany syr..hranolky hotove este syr som hodila na olekj, skocila na wc..do minuty plac drobca..pribehnem do kuchyne..tam dymu, ze drobca som nevidela..zabudla som stisit sporak...no tak mam na obed 2 cierne placky 😠
no a vetram teraz

hlasim..drobca som nasla podla placu 😅

adka_praha
4. mar 2010

strapco 😅

janka1874
4. mar 2010

strapco to si lepšia ako ja
ja som dala rozmraziť mäso a zabudla som na to že mi treba variť no v izbovej teplote sa asi neuvarí či áno? 😀 😀 😀

adka_praha
4. mar 2010

no vidis, ale strapco to aspon uklohnila... 😀 co na tom, ze to skoro lahlo popolom... 😅

😀 😀 😀 baby vy ste dnes sikovneeeeeeee... 😀 az som rada ze som leniva daco dnes robit... 😅 ale zatra ma to dozenie... 😕 🙄 😅

adka_praha
4. mar 2010

zajtra 😅

caterine
4. mar 2010

strapco sikula si, to sa aj mne niekedy stava ked chcem robit viacej veci naraz.... musim ist ozehlit malej nejake vecicky ale tak sa mi nechce, musim to vyuzit lebo zaspala a asi jej to dlho nevydrzi

catalin
4. mar 2010

caterine, keby som vedela ze bude spat 2 hodiny tak spim s nou, ale vacsinou je to tak zeked lahnem s nou tak spi 30 minut 😖 a to ja nemusim, lebo akurat ked ja zaspavam tak ona sa rozhodne vstat 😖 takze radsej citam knizku alebo v klude pijem kavu...take veci su pre mna teraz vzacnostou 🙂

caterine
4. mar 2010

deini moze to byt rastovy spurt a uz davas aj umule alebo sa ti dari tolko odsat ze papa len tvoje mliecko

strapco13
4. mar 2010

drobec mi este stale od rana nespal...asi ho necham lezat len tak v kociku a najem sa hranoliek

cipuska_
4. mar 2010

ahojte, tqk mi to máme zo spánkom celkom dobré doobeda pospí tak 2 hodky a poobede min 3 hodky niekedy aj 4.a občas aj večer pospí tak necelu hodinku. ale spí len v kočári. ale vstáva pred šiestou ale dnes bola taka ohladuplná že hodinu vydržala vedla mna len tak ležať a pozerať na luster a ja som este do siedmej pospala.

akurát zaváram malej predsnidávku jablčkovú.

iank už som jej prestala dávať ten nutriton lebo ju z toho strašnee zapekalo, kakala raz za týžden a dosť husté a teraz pekne kkaždý den.

catalin
4. mar 2010

strapco, sikulka, si mi narobila chute 😝 ale dnes je broko polievka a cestoviny so sunkou syrom cervenou omackou a cesnakom..mnam

cipuska_
4. mar 2010

píšem ako tatar same ale. 😀

caterine
4. mar 2010

cipuska a teraz davas ake um? tak to ticho zavidim, že ti tak dobre spinka aj my sme tak donedavna spinkavali ale začina spavat stale menej a menej...ja tiež davam nutrilon ale len dva krat za den, inak papa moje odsate vo flaške, kakame každy druhy den ako kedy niekedy aj každy den ale sa mi zda že tak viacej tlači pri tom a je to trochu hustejšie, ale neplače ani nič take že by ju bruško bolelo, ja som rozmyšlala už aj nad hami mliekom stale ho davaju v reklame, nemate niektora s nim skusenosti, tam su tušim aj probiotika

sisinka76
4. mar 2010

ahojte babenky 🙂

vidim, ze tie nase deturence su ako cez kopir, ani my poriadne nespime 😒 Risko zaspi pred 20 hod, zobudi sa okolo polnoci, druhy krat medzi 4-5 a to sme uz väcsinou hore 😠 aj dnes, zobudil sa 4.20, nakojila som ho a ze sup sup spinkat a on na mna kuka tymi velkymi ocami, vyrehotany a tak som ho normalne ulozila. A on si v postielke mrmlal, hral sa s rucickami, "kecal" s lampou, hikal pri tom a ja som pri nom lezala ako vygrcany rezanec 😀 ked uz konecne o 7.30 zalomil a ja som dufala, ze si pospim, zobudil sa starsi synator a bolo po spanku.
teraz nastastie uz spia obaja naraz, tak si idem k nim na chvilu lahnut 😉
zatial caute a vecer sem nakuknem

sisinka76
4. mar 2010

este musim reagovat 😉 CATHERINE, moja suseda dava Hami, mala ma 2 mesiace a je velmi spokojna. jej sesternica robi v lekarni a ked porovnavali Nutrilon a Hami, tak tam vraj velky rozdiel nebol, teda okrem ceny 😀 obidve UM vyraba Niutricia a tak asi na 1 linke nebudu robit 2 rozdielne UM, nie? 😀