Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
catalin ja tiež už veľmi nedávam ten nutriton lebo už negrcká skoro vôbec len mi je ho teraz ľúto skoro celá krabica tam je a stálo to 6 eur (na predpis ináč okolo 10) úplne zbytočne lebo dala som jej ledva polovičnú dávnku a aj to asi len 5 krát no super fakt ne potrebujete to niektorá?
Catrine, nedavno som zacala davat 1x denne nutrilon, ostatne je MM. Moje uz nestacilo, nejako je ho menej. 😒 Ale vpodstate sme vydrzali 5m na MM, to je fajn.
normálne som sa teraz poplietla že nutrilon verzus nutriton 🙂 prečo sa to tak rovnako volá 😀
mne vymenili dieta, uplne..zase spi, po hodinke a pol hrania zaspala pri papani, toto sa nam este nikdy nestalo cez den..no nic idem dovarit a snad sa mi podari aj kava 😉
caterin nie nedávam um len kojím a polohujem nikdy ju nedávam na leženie vodorovne lebo mi hned začína grckať ale zdá sa mi že sa to grckanie zlepšilo.. jej sa asi najviac páči v lehátku tam sa stále rehoce. občas máva lepšie dni a niekedy pogrckáva celý den.
sisinka mi sme to tak tiež mali zaspala pred osmou potom okolo jedenástej, ppotom tušim raz v noci ale ja si to už ani poriadne nepamätám lebo pri kojení pospávam aj ja aj malá 😀 no a o štvretej taký rachot v plienke že ma to normálne zobudilo. este som ju tak na chvilku nechala lebo ona sa na to nezobudila. no a pred piatou kedsom ju prebalovala tak to bol definitívny koniec spánku.
Ahojte babenky,
takže sme po očkovaní. Dnes sme to absolvovali aj s poradňou a o dva týždne ešte máme dôjsť na očkovanie proti rotavírusom - rozhodli sme sa že dáme malého zaočkovať aj proti tomu. Takže bilancie po poradni: 3 mesiac sme ukončili s mierami: 7280 gr a 66 cm, obvod hlavičky 41,5 cm. Doktorka bola celá vyhúkaná že ako strašne narástol a pýtala sa vraj čo mu dávame jesť a mm odvrkol že zemiaky a dr. že naozaj? a ja som vybuchla v smiechu že mu to zožrala. No a samozrejme tie ich zázračné tabulky vytiahla a ukazovala mm že malý má váhu ako "slabšie" 7 mesačné dieťa, to slovo slabšie použila ona no úžas. Pri Gabike sme boli vždy pod "normou" čo sa váhy týka a teraz sa im zase zdá vela no proste nevyhovieš ani s jedným dieťaťom. Ale nakoniec skonštatovala že tak čo narobíme keď je malý taký papkoš. No myslím si nič a už vôbec nič kvôli nejakým ich "tabuľkám".
Neodporúčala dnes vychádzky takže ho asi len naobliekam a nechám v spálni otvorené okno ako keď sa vraciame z vychádzky nech si tak pospí. Držte palčáky aby sme nedostali teplotu, verím že sa zaobíde aj bez nich.
Deina,
strašne som sa pobavila na tých igelitkách ako ich Mišulo hladá, tuším si spomýnala "Kanfand"😀. strašne zlaté.
No držte sa maminy, idem lebo malý vylezie z kože.
P.S.: tiež som si myslela že nám idú zuby lebo hore má totálne zdurené ďasná a vydno pod nimi aj zuby ale múdra dr. povedala že to zďaleka nie je ono lebo ďasná by boli rozšírené, no som zvedavá, hádam ako na truc mu do týždňa vylezú nech nie je taká múdra..., xixixi
baby moje musim sa na sebe tak smiat aka furia .... isla som rano do ikeii s mamou a tatom .... a hladam miesto a vidim ze co su pre rodiny s detmi jeden ide do kelu tak sa pekne postavim a cakam kym vypadne .... no a hen zazracnou palickou tam zrazu stala X5 a dup na moje miesto ... tak mu kyvam ze ci mu nej.... ze ci nevidi .. kaslal na mna , tak som dala Parking a vyletela z auta jak striga ... chalanisko uz vystupil a ja nanho , ty mas akoze deti ???? nevidis co je tu nakreslene ja dieta v aute mam a ty zmizni ... dobre si videl ze cakam na to miesto ... no chalan ticho kuka na mna ... a teraz goooool ja ze .... co si myslis ze ked mas bavoraka mozes vsetko ??? a v ten moment som vybuchla do smiechu on tiez a iba ukazal na moje auto a sucho ... lebo ty nemas ... a nasadol a vypadol 😀 😀
baby ja sa snazim malôu uspat uz od rana no 0 bodov 😒 pokial je na ciciku spi ,no ako sa odtiahnem ihned hore 😅 teraz zas bojuje s plienkou -najnovsia zabavka aspon neplace
potrebujem radiatory ocistit,podlahy umyt .....a uspat malu
kikki ale odisiel... 😀 😀 😀
kkiki dobrá si ale hlavné je že odišiel 😀 😀 😀 😀
mojej malinkej sa zas v tom lehátku dobre kaká 😀 skoro stále keď ju tam dám tak je potom aj náplň v plienke ale aspoň sradna a teraz už má plné bruško tak sa jej smeje 😀
baby inak priznaky nespania, jedovatosti a podobne mame aj my a uz to aj ignorujem .... hadam to dlho nepotrva ... podla mna su to zuby ...
ja si vravim, ze ved z toho vyrastie... 😝 😀 idem malinku zobudit bo spi uz dllllllllllllllllllllho dhokansko... 😅
kkiki dobre si mu dala 😀
to je zivooooot, ja som dovarila, napapala a vypila kavicku v klude...dnes sa tu vsetky stazujete a ja sa tu rochnim od rozkose 🙂 🙂 keby moje dieta takto spalo vzdy to by mi bolo sveta zit..aj obocie uz mam vytrhane..a uz neviem co so sebou 😀 😀
caute KOCENY 😀
tak my mame za sebou nakupy,koonecne som kupila prehou na postel podla svojej predstavy...sak aj na case ,po troch rokoch 😀
my sme sa dneska elkom fajn vyspali,o pol 4 sa mrvila mala a ja som 10 minut rozmyslal ze ci som jej uz davala jest alebo nie 😅
strapco,tak teda takato finta na igelitky 😀 ja mam na to jeden suflik v kuchyni,tam to vzdy "dotlacim" a teda ale uz je fakt preplneny 😅
deini to fakt mas uz sediny? 😕 ja este zero zero zatial...
adka,ze nemalo by viac jak 3 hodky?tak my dam dokopy aj 5-6 este stale veru...a vecer od 20tej do 7.30 s jednym papanim
ja som dneska tiez super navarila,polotovar torteliiny sunkove,k tomu syr a kecup a ideees 😀 😀
kkiki,pdobni typkivi aj u nas vecne lezu na parkovanie pre rodinky,akoze ked tam stoji kilometrovy hummer s vyholencom co odtial vystupi,tak mam nervyyyyy 😠
jeskove oci,teraz som si po sebe precitala,no pisem jak tatar 😀
sakura hola hlava to chape tak ze parkovacie miesto je sirsie a on ma velmi siroke dvere 😀 😀 😀 no
tak to ano,kkiki,z tejto stranky som nad tym neuvazovala 😀
babyyyy tak akurat som sa dozvedela ze segre sa dnes narodilo dievcatko, Ninka... 😀 idem si to pekne obulit... 😕 😅
sakura ved dokopy davame aj my tolko ale ze jedno spanie nema trvat dlhsie ako 3 hodiny ako ze ked zaspi az kym sa zobudi... 😅
no ja som rozhodnuta od 9 davat na obed vzdy kasicku ... nech si zvyka ... a nech sa nauci ze po takomto vydatnom obede ma buvat aspon 3 hodinky 🙂
idem si dat asi uz 4 kavi ... ja zaspavam v stoje po sediacky ... god bless concord proton vanicku co sa hupe ... zaspal za 5 min ... ta vanicka je tak vychytana ze mi bude luto vymenit za karu ... ale uz sa ani tej kary neviem dockat teda ...
ahojte,
precitala som len zaciatok, bavili ste sa o nakupnych taskach...tak kuk sem, tu maju nadherne...ja by som to pouzivala kludne ako plazovu tasku... nasi od tial zopar kupili, vraj su dobre, tak rozmyslam ze si vyberiem...
http://mabets.sk/?envirosax-graphic,58
neskor vas docitam...este len ranajkujem 😀 kkiki, tiez dopijam kafe, tak dame spolu 😉
Ahojte koceny 😀
zuzu perfektné sú tie tašky
zuzu,
tie tašky sú super, fakt ako plážové alebo aj do mesta na prechádzku a ani nie sú drahé. Inak sranda, ty máš príspevok o 15:19 a moje hodinky na PC ukazujú 15:17, ty sa nejak predbiehaš nie?, xixixi
Ukulele,
ak si dobre pamätám ty si minule písala že ste najmladší novembroví? aj vy ste sa narodili 30.11 ako my? ak áno tak sranda, ak to nie ste vy tak si zle pamätám meno ale potom kto to je? asi si kuknem tabulku novembrovčiatok tam to asi bude.
zuzu ale ja pijem kavu a oci mi klipkaju :((( no a bordell jak hovado... stella je na prazdninach, stary pojde na tenis pride az o 9 ... tak to hadam nejak poupratujem , ty jak keby ma kyjakom niekto ovalil ...
kkiki poznám a to už som kávu mala asi mi chýba tá krv čo ma ráno scucli 😀 😀 😀 😀 taký útlm na mňa prišiel že hrúza a to malinká spí len škoda že už staršia je hore 😀
tieto su uplne naj...
http://mabets.sk/?envirosax-kids,67
aj my búvame, zababúšila som ho a uložila do spálne k otvorenému oknu keďže nemáme odporúčané ísť von dnes kvôli očkovaniu, som zvedavá koľko potiahne doma, ešte sme nikdy nevynechali prechádzku aj keď pršalo alebo snežilo či fúkalo aj tak som s ním išla von ☹. No hádam zajtra pokračujeme v zaužívanom režime

jooooooj a nie Niutricia, ale Nutricia