icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

sakura77
5. mar 2010

no,nas kiko este veru nespal mimo domu...
hegi,ved aj moja sa tak zobudila,tak som jej este strcila ten cumel a stiahla zaluzie a cuduj sa svete,zaspala..

caterine
5. mar 2010

ste mi narobili chute s tym gulašom, nahovorim mangela nech ho spravi na buduci tyžden, on vie robit lepši gulaš jak ja 😠 , alebo mi chuti zato viacej že ho nemusim ja robit...bože to moje diiite slinta jak bernardin, dam jej suchy podbradník a ona ho ma za 5 sekund totalne mokry, už mame tolko podbradníkov že si možem otvorit obchod

sakura77
5. mar 2010

no ja odpadnem,jaj uz nech podrastie krpana mala...hned by som ju do toho navliekla 😀
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

hegina
5. mar 2010

ja som robila guláš min. týždeň no nebol kotlíkový ale vydaril sa. Tento víkend neviem čo vymyslím lezie mi to vymýšlanie na nervy inak uvarím hocčo len nech mi povedia čo by si dali, no odpoveď od mm väčšinou znie "ja nevieeem"... no tak navarte. V poslednom čase si v kuse robím zemiaky, také prané len umyjem a narežem na 0,5 cm plátky, hodím na pekáč na olej, posolím, dám vegetu a naložím ešte anglickú slaninu, plesnivý syr, klobásu a pre mm cibulu. za max. 20 minút je to hotové a žrala by som to každý deň

adka_praha
5. mar 2010

😀 to je krasne... 😀

caterine je vseobecne zname ze chlapi robia gulas lepsi... 😉

hegina
5. mar 2010

janka, sakura,
to ja som ju zvykala od malička, asi mala okolo roka keď tam 1. x spala takže si zvykla. Napr. u svokry nespala dodnes, raz bol pokus ale to už bola velká a samozrejme o 9tej volala že chce ísť domov, ešteže svokra býva o dva bloky ďalej inak by mala smolu. Zvyknutá je aj na moju starkú aj krstnú, oni bývajú na dedine cca. 30 km od nás takže to je bomba alternatíva na letné prázdniny, vtedy je preč aj týždeň-dva

sakura77
5. mar 2010

no,tak ako ktori chlapi 😀 u nas nehrozi 😅
hegi,to znie dobre,take rychlovky mam najradsej 🙂

hegina
5. mar 2010

sakura,
zapla som mu to vybrovanie na sedačke a zalomil, no nie je to ten najhlbší spánok ale rýchlo si idem zohriať jesť a vrátim sa

sakura77
5. mar 2010

😀 vidis,sak si poradis nejako,nie? 😀

caterine
5. mar 2010

sakura to je take milene, od kolkych mesiacov to je, už nech je teplo budeme ich moct obliekat do sukničiek tak sa nato tešim, ešte aby nam nejake vlasy narastli na tie vrkoce, už sa neviem dočkat

sakura77
5. mar 2010

sa mi zda,ze pre take chodiace uz skor...ja by som "fontanku" na hlavicke uz aj teraz mohla vycesat-ale asi by tam dlho nevydrzala 😅

adka_praha
5. mar 2010

baby moj maly bracho chce zacat byvat s babou... 😕 😅 to je divneeeeeeee... 😅

sakura moj este gulas nevaril, tak neviem ci sa nepridam k tebe... 😀

hegina
5. mar 2010

tak som naspäť, postavila som sa zo stoličky a niagarský vodopád je čistý výsmech oproti mojím krámom nemám nato nervy, pomaly budem potrebovať transfúziu 😠

sakura77
5. mar 2010

adka,preco divne,kolko ma rokov?
prisli mi akurat prve adidasky co som malinkej objednala,jake chutne ,take mini,bielo-strieborne

hegina
5. mar 2010

bozkávam ruky tomu kto vymyslel sáčkové polievky, dnes som našla v skrini Maggi zo záhradky že "s játrovými knedlíčkami" perfektne rýchla polievka 😀

adka_praha
5. mar 2010

19...v septembri bude mat 20 a ze na jesen chcu zacat spolu byvat...alebo v lete? no kto vie... no je to divne... 😅

sakura77
5. mar 2010

tak to je teda este mladas 🙂 tak sak ked je zalubeny,noooo 😉

adka_praha
5. mar 2010

😅 no kazdopadne by som chcela vidiet ako budu fungovat... 😅 ona ma 23 😀 , tak bud ho da do laty alebo z neho zosedivie... 😅

hegina
5. mar 2010

aj ja sa teším na obdobie keď malého začnem parádiť. zatial mám čas lebo v kočíku ho nie je vidno a na doma nemám takú potrebu, aj keď niekedy ho navlečiem do niečoho čo dostal z anglicka len pre vlastné potešenie a preto lebo viem že kým mu to budem môcť dať na prechádzku tak z toho vyrastie 😖

sakura77
5. mar 2010

sak nech skusi,chalanisko,o com je zivot.... 😀 😀

hegina
5. mar 2010

adka,
proste ako každá žena 😉

sakura77
5. mar 2010

tak ja s lucim,dievcina uz rozprava v postielke,papa zatial 🙂

adka_praha
5. mar 2010

paa 😀

hegina
5. mar 2010

ahooooooooooj

deina
5. mar 2010

No ja som znicena, z fasirok su napokon placky, ale nevadi, su vyborne. Misulo nechce spat, tak asi urobim tak, ze odsajem mlieko, dam mu jest a ked sa Matko zobudi, pojdeme nachvilku von, aj tak by som mala zbehnut do Billy. Inak neviem, co je so mnou, ci nejaka jarna unava alebo depka, ale dost mi toto vsetko lezie na nervy v poslednom case. 😝

tatuska1
5. mar 2010

čaute kočeny!!!!!!!boli sme v meste dokúpiť kmotruške darček k narodkám no a už aj na nákup.Vonku je kosa fúka neskutočne nejdem ani vonku lebo dáma nezjedla obedík tak išla spať hladná vlastne asi nie hladná keď nechcela 😝 strašnš je nervózna pri jedení babule tie zubiská ju trápia moju krásnu fňuk ☹

adka_praha
5. mar 2010

joj baby uz aby bola riadna jar...hned bude lepsia nalada a lepsie budeme isto znasat aj ked budu deturence utrapene pre zubky atd... 😒 ja mam naladu vyslovene podla pocasia...a dnes je chvilu slnko, chvilu snezi...tak si tu uz pripadam ako schyzofrenik, bo ked slnko vylezie tak tu poletujem jak diva a ked zacne sneh poletovat, tak kvicnem oduta na zadok... 😕 😅

tatuska1
5. mar 2010

tak som vás dočítala babule aj u nás noc oničom večer spanie s revom ale dajako sa mi podarilo do nej dostať 150ml no a o 00:40 že rev tak zjedla ledva 90ml zaspala no a nato o 4:45 rev no ale šup ju ku mne a vydržala do pol šiestej tak scucla 60ml no a bola hore ale potom sa stisla na mňa ja som dobre z postele nezje....... 😀 a pospala do 7:00 a to už sme boli hore tatik je doma tak ja som si v kľude porobila.mesto prespala a teraz chrní ale furt sa kotí tak určite nebude spať dlho.my nosíme tiež vecičky od 3-6.
sakura aj my máme adidasky krásne ružovo-biele akurát jej budú na jar 😉
dnes nevarím dojedá sa fazuľa s údeným no a ja mám ešte cestovinky s omáčkou
zajtra by to chcelo len niečo rýchle lebo ideme na oslavu no a v neďeľu urobím čiernohorské rezne a hranolčeky 😝

adka_praha
5. mar 2010

jeeeeeeeee mm akurat prisiel, ze zdrhol z robotky... 😀

janka1874
5. mar 2010

tak ja som práve dožehlila a Viki to zjavne tušila lebo pri žehlení poslednej plienky sa zobudila a to som sa nádejala že si stihnem aspoň kávu zaliať tak smola ☹