Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
adka aj moj mangel zdrhol z roboty, ale dlho si ho neužijeme ide dat zaočkovat nasho hafana, tak zase budeme same gazdovat 😖
jeeeej didi tak presne tento som včera vyčumakovala na nete aj mne sa lubi, včera tu bola segra a som jej ho ukazovala a ona že zeleny, tak ma hned zabila, a to som si myslela že sa jej bude pačit, keby ho mali aj vo viacerych farbach nebolo by od veci. inak tie trojkolky ake su nemam s nimi nijake skusenosti, ale luuuuubi sa mi
no,tak som prave pobalila vecick 0-3 mesiace,juj,az mi je luto,niektore mala fakt na sebe len raz...no co s tym teraz,ja uz dalsie neplanujem...ale tak pre istotu na rok odlozim a potom uvidim...keby mi nahodou zas hrablo 😀 😀
didi,kociarik pekny...ja by som tiez brala nejaky,su krasne vselijake,ale ked mam sportove dva...muz by si asi pomyslel ze som sa uz ozaj zblaznila 😀
didi, mne to pride ako mala hrkalka...
tak zajednala som deckam tabor, ale poviem im o nom az ked budu odchadzat, nech je klud http://www.twistovo.sk/sub.php?menu=raj A Dominika sa vratila od spoluziacky, co tam spala a pre zmenu zas Alexej siel mojej mame a starkej, lebo moja svokra take nevedie 😠
ukulele,aj ja by som isla 😀 😀 juuj,ja sa tak tesim na toto ked deturence podrastu,odvelim to do tabora a my pojdeme na poriadnu KLUDNU dovolenku niekam strasne ale fakt ze strasne daleko 😀
no,ale tak to si este pockam...dovtedy len dovolenky s nervami v kybli 😀 😀
a tu je link na kocik co pojdem kuknut do HC tam maju velikansky obchod http://www.baby mania.sk/index.php?p=_group&id=sportove&tm=pierre cardin
nahod link este raz
http://www.babymania.sk/index.php?p=_group&id=s... takze repete
ukulele,teda ,pozerala som fotky,maju tam toho dooooost
zistila som a nahodila, lebo zaboha neviem dojst na to jak tie linky skopirovat 😖 vidiet ze som k pc este len od vianoc priputana 😀 Sakura sak aj ja by som tak sla niekam ale hadam aspon nejaky vikend spachame, len v trojici, len zas decka aby nevycitovali, ze sme ich odlozili a sli len sami so šimonkom Normalne budem tym deckam hadam aj zavidiet 😀 a na buduci rok si deticky zmysleli ze Egypt 😨 😖 😀 tak vsetky prachy co dostavaju od babiek aj tetiek musia hadzat do sporkasky, sak nie som Onasisova 😀
sak to ze vyber velikansky Mi mm hned zapotil, ze uz ma teraz mizerere, ze tam stravime pol dna kocika a veciciek a ze kupime uplne iny kocik ako povodne chceme 😀 tak som povedala ze on pojde niekam do restiky a ked oplachnem peniaze tak ma pride len s nakupom odttiahnut 😀 😀 😀
mne sa inak veelmi paci aj gracco trekko,keby ho narvem do kufra 😒 ale nenarvem...
sakura kuk IP 😉
Sakura pekny ten Gracco ale aj velky dost 😒
no keby ho napracem ,tak mi to nevdi,ale nezmestim ho na dlzku a ja stale lomozim autom,takze musim sa drzat rozmerov,videla som ho nazivo v nitre,je fakt pekny...
no veru pekný je tan kočík ale aj iné pekné sú tam
didiana..ten som kukala aj ja..a z toho isteho obchodu je aj tento
http://www.bambini.sk/sk/product/2450/espiro-ma...
asi ho pojdem kuknut, co na neho hovorite
Ahojte. Teda hrozne pocasie je vonku. Boli sme len v Bille a ze ideme trosku do mesta sa prejst, ale tak fucalo, ze som sa otocila a ze ideme domov. Ale potom sme stretli Didu, tak sme sa este trosku presli... chcela som si hlavu vyvetrat, tak som si ju vyvetrala poriadne, co vyvetrala, vyfucala. 😀 Hnusne pocasie... nech je uz jar. Ale hned mam lepsiu naladu ako sme boli vonku. 🙂 🙂
Idem si urobit horuce kakao...
Tilly, tak celkovo ABC Design kociky nepoznas? Mne sa paci Cobra alebo Condor, velmi su pekne, ale vobec tie kociky nepoznam.
a inak ked som bola tu v meste sa pytat na kocik s prehadzovacou ruckou, tak zevraj tie sa uz vyrabat nebudu kvoli EU ze sa tam detom ruky zacvikavali, ale keby sta videli ten vyraz s akym mi to ta predavcka oznamila, akoze ci chcem vlastne deco zmrzacit, ked chcem taky kocik 😠 😀 no ine,,znacky"deti dochramali 😠
ukulele,a ten co mas vybraty,tak tam sa da prehodit?
ste sa vsetky z prechadzok povracali doteraz sme tu len Ja so Sakurou pokladikovsky ohen udrzovali 😀 Baby a co aj ste premyslali nad tym nasim stretkom 😉 Ja viem som otravna jak biolit 😀
ja by som boal "za" ked uz bude teplucko a krpci nam uz budu vyčumovat z kocikov 🙂
baby teplucko 😵 to teraz ja mrznem v bunde a mala spinka v kociku v overaliku a ciapke,este stale pokazene kurenie a to som uz 2xvolala 😠 a teta mi oznamila,ze ona netusi ale dnes su busy a teda nevie kedy to pridu opravit .....a to ide vikend.porazi ma
mne sa paci ten espiro
ano da sa tam prehodit a je tam aj kosik, nanoznik atd. Drobec mi tu uz dve hodky v auto sedacke buva 😉 on ani v postielke poriadne spavat nevie, bude so mnou v nasej alebo v autosedacke 🙂 No sak Sakura pekne teplo a dlho svetlo, hadam nebudeme jak v tych ladovych baroch 😀 Ale otazne je ze ci len stretko alebo aj prespat niekde v penzione ako chodia ine na stretka 😉 A ozaj ako si Kiko zvykol na spanok v skolke? je tam asi do tretej, tak to mas veget, ze??? 😀
si pis a dneska prenho isiel dedo,isli rovno k nim,tak som ho este ani poriadne nevidela,prvy den nespal,ale potom uz v pohode-ze posledny vstava,musia ho budit 😀
slovakia,to myslis zeby vas nechali cely vikend mrznut,to hadam nie,sak musia mat nejaku "pohotovost" poruchovu...
ahojte dlhsie som tu nebola ako sa tu mate ?Co noveho? A deturence ako?
citam ze pokukujete po kocikoch aj ja uvazujem nad dakou bugynou aj ked neznasam tie golfove bugyny strasne tazko sa s nimi manevruje ,ale su dobre na cestovanie a cez leto chcem byt mobilnejsia aj ked s terajsim kocikom som velmi spokojna,uvidime ako sa osvedci ako sportak.
sakura o tom mi ani nehovor ja tu práve uvažujem že čo sa to Sendy stalo že zrazu nechce byť u našich pritom sa ku nim vždy tešila a teraz neviem čo to s ňou je
tak ja som už dala tapetu na ksicht lebo ideme po 17-tej ku kolegyni na návštevu tiež je na materskej len čakám na ostatné kolegyne keď skončia v robote a momentálne mi ešte Viki spí a Sendy je s tatom na nákupe tak som zo seba urobila človeka a trošku sa aj namaľovala že tiene na očoach to neviem kedy som naposledy mala 😀 😀 😀 😀

ja cuckám kaffe,malý spí a chaloši sa nudia vedla v izbe...cumakujem po novom kociku...co hovoríte na tento? celkom ujde... 😵 😵 😵
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7834805&tab=0