icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

gabika11
5. mar 2010

chruminka, davidko mi pri tom cvoceni zatial ani velmi neplakal, iba ked bol uz hladny alebo unaveny, a zatial len jedno cviko robime a asi aj tak budeme, lebo potom vraj idemem na nejake cviky na brusku, ci tak nejako...

kkiki
5. mar 2010

noooooooooooooooo ale pravdu povediac tento je supa .... to je akurat... len tak rychle sup sup ... len je drahy zbytocne ...

janka1874
5. mar 2010

ženy kočíkarky tak poradte nejaký dobrý športový košík ale nie nejakú buginu niečo také oevne stabilné no nie veľké do auta

slovakia13
5. mar 2010

ten britax je super 🙂
my stale bez kurenia,samo aj bez teplej vody 🙄 ide ma porazit 😠

catalin
5. mar 2010

kkiki, ten britax maju dve kamosky tuna a uz sa ich zbavuju, ze su pohodlne pre mamy ale nie pre deti...tak neviem, ale vyzera dobre. 😉

kkiki
5. mar 2010

britax som videla veru dnes tusim prvy krat a veru sa mi paci !!! baby zabijem vas ste ma nakazili ,,,

catalin
5. mar 2010

kurnik a tie ceny, ze 200 eciek a tu ho kupis za 140..to sa fakt zacnem zivit tym ze budem dovazat kociky 😀 😀 😀 tak sem s objednavkami 😀 😀urobim prieskum trhu 😉

janka1874
5. mar 2010

slovakia tak to Vám fakt nezávidíme

kkiki
5. mar 2010

catalin no vidis este ze ta mam 🙂))) no tak ostavame u quinny zapp ... henten novy je zlaty jak hovado, ale rozrusuje ma ta kratka opierka .... nechcem decko so zlomenym krkom predsa 🙂)))

catalin
5. mar 2010

kkiki, ten senzz sa mi nepaci, presne ta opierka mi vadi, ten zapp sa celkom da, aj ked ja som na 4-wheelery...soferovala som trojkolku a ee 😒 nepacilo sa mi

kkiki
5. mar 2010

tak ja to beriem iba ako kocik do obchodu, na dovolenku, na rychly prevoz ... ja chcem neo zodrat ... toto bude ako nakupna taska skor aj s deckom na palube 😎 😎 😎 sakv obchodakoch je hladka zem 🙂)))

catalin
5. mar 2010

slovakia, nezavidim to kurenie, 😒 take veci sa zasadne kazia pred vikendom..tiez o tom nieco viem, 😒 sme pred dvoma rokmi fajne vymrzli ked sa pokazilo kurenie. v tych najvacsich mrazoch...cely tyzden...para nam sla od ust ☹

catalin
5. mar 2010

kkiki, tak ten zapp bude do obchodov ako vysity...musim si doplnit vedomosti o kocikoch, ja mam sice obycajny spanielsky Baby Ace, ale kupovala som ho pre velkost vanicky, a potom sa budem obzerat po niecom dobrom..mam este peg perego,nejaky Pliko ci co, ale ten bude len na cestovanie na SK kedze vieme ako narabaju s kociarmi...no a ked kupim dalsi kocik tak ma mm vyhodi z domu alebo pristavim garaz ku domu, lebo dovnutra uz nic nenatrepem, ibaze by sa mi chcelo o to potkynat 😀

kkiki
5. mar 2010

catalin tak dufam ze tieto dva nam budu stacit 😀 😀 😀 😀 😀 normalne som sa nan namotala a citala som recenzie a vsetci chvalia ze do obchodu najsamviac 😀 😀 😀

catalin
5. mar 2010

hej aj ja som sa namotala, a citam reviews, a zase porovnavam ceny a som rada ze zijem v irsku, na SK fakt nevedia co za to pytat..

kkiki
5. mar 2010

veru catalin veru ... a kolko stoji v irsku ?

kkiki
5. mar 2010

inak mne sa paci ta ciernocierna verzia asi najviac .... len mi pride taka temna ... no pojdem si ho pozriet nazivo do trencina a potom uvidim ... mam tam znameho a dava mi vzdy velke zlavy ... tak popozeram farby a rozhodnem sa na mieste ... inak farby 2009 sa mi pacia viac ako 10 ... kurnik catalin kukni o com pisem ... ale nic akoze strasne ja som dva roky pisala do casopisu veteran clanky o autach a ked som napisala o tatrovkach tak som si povedala ze stacilo 🙂))))

catalin
5. mar 2010

sak kukam kukam o com pises,idem si oci vuocit nech som v obraze 🙂 145 eciek stoji nova 2010 verzia, not baaaaaad

kkiki
5. mar 2010

no pekne o 50 menej ako tu ale ja ho stiahnem tak o 30 dole ... a bastaaaaa ... no veru som pisala o vsetkych autiskach ale na ameriky som bola odbornik ... no a nikto nevedel ako vyzeram kto som co som ... a raz som bola na takej rallye tuto na dunach na zachori ... vojenska rallye tanky a tak a tam sa ma jeden ujco pyta a ty si kto ... no a som povedala ze menoa co robim a on ze ... b.... a ja ze nejaka stara krava co nema co po veceroch co robit 🙂)))) noooooo, a mozem sa pochvalit ze prve cislo ked som pisala tam som mala hned 4 clanky a hned prisli maily ze najlepsie ciso a prihlasilo sa 300 predplatitelov co u veteranu je nieco ohromneeeeeeee ... no len ked nepochopili ze chlapci charita skoncila a ja uz za tie clanky chcem aj peniaze ... tak to skoncilo , zrazu ma uz nepotrebovali ... tak som prestala a teraz je to take nijake ... ja som tam pisala vela o ludoch veteranistoch o vyletoch o aukciach v zahranici a tak vselico ... aj som zacala ze moda , aby boli v obraze debili co chodia na concours elegance a nikdy sa netrafia kostymom ... no ale ma nasrali ... jaaaaaaj

catalin
5. mar 2010

ty si taka sikulka vsestranna, ale vidno ze ta veterany bavia, ale kto by robil zadarmo...ved chladnicka sa sama nenaplni ani seky same nevyplatia..skoda ze na slovensku nevedia ako na to, kde spravne investovat aby sa im to vratilo, ved ked zaplatia teba a ludia budu kupovat viac casopisov tak sa im to vrati..kazdy by chcel byt za noc milionarom 😖

catalin
5. mar 2010

a uz ma kopni do predele nech idem spat!!!!vsak som od 5 hore, mm tu uz chrape pri harrym potterovi, dcera odfukuje na poschodi a aj ked som jej dnes dala prednasku ako a dokedy ma spat 😅 😀 necakam ze ma posluchne 😝 😝 😀

kkiki
5. mar 2010

catalin tak tak ... ich skoda ... no aspoviem ze ked budem stara tak budem asi pisat, co ja viem vselico, s cigaretou v slnecnej izbe ... ked sa dozijem staroby tak sa na tu cigu tesim ... hahaaaaaaaaaa ... ano auta ma bavia, vies ked moje ihrisko bola garaz a hravala som sa stymi ostruzlinkami co ostanu po sustruzeni ... a to decko nachyta ani nevie jak ... tak som nejak ziskala zmysel ... strasne som chcela byt designerkou ... mozno sa este nato dam ... ale to som leniva , ked som sa rozhodovala pre skolu tak som nevedela co chcem viac ... graf design, fotografia, design alebo malba ... no vyber si nakoniec som sa odlifrovala do francuzska, tam som bola isty cas, len mi liezli strasne na nervy a potom som sa vydala ... no ale zivym sa grafD a foto a robim interier co mozeme povazovat za bytovy design ... no a v tichosti tuzim a dufam, ze olino bude mat pretekarsky talent ... 😎 😎 😎

kkiki
5. mar 2010

catalin sak je piatok a ja mam nejaku pisaciu naladu 🙂)))))))) ale chod chod na ucho ... 😀 😀 😀

catalin
5. mar 2010

mna vzdy bavilo navrhovat saty, to som vyhravala sutaze na strednej skole, fero miklosko skoncil druhy po nasej skole, a vidis, aj ja som leniva, ktovie kam by som to dotiahla, ale zlakalo ma ine, lezenie, tak som sa dala na to, par rokov som tomu dala, a potom som odisla do irska a tu uz neboli take moznosti, ja som vzdy chcela byt vsade a robit vsetko 🙂 🙂 🙂 a aj tak bolo, a nelutujem, a teraz mi je dobre, ale nad grafD uvazujem aj ja, na Sk som robila v reklamke to bolo fajn, v tom som sa nasla a raz by som sa k tomu vratila...

olinovi daj do ruk ostruzlinky, nech mu pride na chut. 😉

chruminka
5. mar 2010

citam ze tu sa uz kasickuje ,som fakt neni v obraze co ste tu preberali.
Baby co mate 4 mes. deti davate uz aj prikrmi?Lebo mne Dr.povedala ze mam zacat az od 5 mes. ale ze kase od 4 mes. uz mozem vyskusat,ale nie podla navodu zarabat,ze im ma na zaciatok robit rieciu tu kasu aby pili z flase.Tak zajtra na obed vyskusame,len neviem ze kolko im mam zarobit.
Oni mi teraz piju tak 160ml kazde 4h a neviem ci im bude tak 80ml kase dost,ci ich potom racsej dokrmit mliekom....

catalin
5. mar 2010

chrumi, vyskusaj menej na zaciatok a redsiu, ak chces z flase...ale nechces vyskusat rovno s lyzickou nech si baby zvykaju? ja viem, s dvoma je to piplacka ale ako trening dobre. 😉

kkiki
5. mar 2010

catalin no vidis ... ale co sa zabijes ... aj krasna si aj mudra a sikovna aj matka manzelka .... radsej toto vsetko dokopy akolen jedno ... pisem jednou rukou a mam nejake zasrane cocky ... tak mozno mam preklepy ...
veru dedo uz mu stale rozprava, ze ho zoberie na halu , teraz ma rozrobeny mustang gt66 a este robi jedno zavodne, kasnu si navrhol sam 😀 😀 😀 je kriza v strojarsve jak svina tak nema moc roboty, robi auta 😀 😀 😀