icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

chruminka
5. mar 2010

boze ja uz som total zmagorena ze bugina z tvrdym y 😔

tatuska1
5. mar 2010

chruminka ahooooooojky ja som na teba myslela moja že čo je s vami 😉
aj my už máme bumbleride šporťák 😉
nech už je teplučko vonku táto zima ma zabije ☹ ☹ ☹

zuzu1980
5. mar 2010

chrumi ahoj, ako jezibabky? posluchaju? uz nie je problem s papanim?

slovakia... mi hovor, tuto zimu kazdy druhy tyzden neslo kurenie, stale to chodili opravovat, kazdy den mi sem nabehli opravari v zablatenych topankach tak som len dlazku umyvala...navyse mi vzdy zobudili maleho... a aj tak bola zima. Nakoniec v spalni doteraz nefunguje radiator, ale kedze je v byte strasne teplo, tak ma to vobec netrapi, lepsie je takto ako okna stale otvarat. Ale my mame stastie ze aj bez kurenie (vonku -20) a vo vnutri teplo. Okna su dvojradove zateplene a kazdy den svieti slniecko co cez sklo paradne vyhreje byt.

Boooze, ste tu riesili oblecko ze 0-3m, take som vyradila uz koncom novembra, o mesiac na to uz aj 3-6m, potom som jednu velkost preskocila a uz takmer 3 mesiace pouzivame 9-12, zatial je to akurat.

zuzu1980
5. mar 2010

no a este k mrche... ja som mala dostat v stredu...este stale nic 😕 ale uz to citim v brusku...urcite zajtra dostanem, ked mame nabity program na cely den, zhaname si domcek tak mame cele poobedie zajednane a okukavame domy...to bude radost ked bude zo mna liat...

gabika11
5. mar 2010

ahojtek, ja vas obdivujem ako tu stihate prispievat, minule som vamnieco pisala, ale prave nesiel konik, tak ma zrusil a potom som uz riesila ine veci s detickami.
Dnes sme bolii aspon na jednej prechadzke v parku, poriadne na ofukalo, ale apson trochu na vzduchu sme boli a teraz to uz neriskujem radsej.
Ja som si dnes urobila hranolky a s vyprazanym syrom a mam dost na pol roka.
Chodievam na vojta s davidkom, mame ist najblizsie az 18teho a stale cvicit este jedne cvik na pretacanie. Naporadnu mame ist az 30eho, tak to mame este dost casu.
Zachvilku budem musiet zacat riesti kajku, lebo zaciatkommaja sme objednani na tu adentotomiu, tak to som zvedava, ako to bude znasat, a ked este pojde s mojou mamkou, lebo este kojim 😒

gabika11
5. mar 2010

a zatial som tiez este mrchu 😉 nedostala

zuzu1980
5. mar 2010

ja som ju akurat dostala 😠 😠 😠

chruminka
5. mar 2010

tatuska no nic nie je s nami len nestiham dako,lebo sme teraz chodili doobeda cvicit s detskami ,uz mam toho plne zuby 😠 , aj ja uz chcem teplo,uz to vyzeralo minuly tyzden tak slubne

zuzu Jezibabule su super uz tyzden nam prespia celu noc,o 21:00h zaspia a okolo 8-9:00h sa budia,su uplne uzasne ukazkove deticky,uz ani papanie neriesim,Alexia ta mava svoje dni ked papa horsie ale potom pridu dni ako teraz ze spapa tak ako Viktoria 160ml kazde 4h a od vikendu skusime na obed dat prvu kasicku tak som zvedava

gabika cvicite vojtovku?Lebo aj my chodime na tzv. reflexne cvicenie ale vlastne je to zevraj vojtovka ,detska tam strasne revu a aj doma s nimi este cvicim,len uz na to nemam nervy.Ani neviem ci je to na nieco dobre.

didiana333
5. mar 2010

strapco,aj ten kočík je pekný,len mna tie maličké kolieska odradzaju...na take kolieska som alergická,ani neviem prečo... 😅
No tento náš sa tiež nejak rozjedol...každé tri hodky scucne 160...až ma prekvapuje,lebo on radšej častejšie a menej jedol...a teraz je z neho žrút.... 😀 😀 😀

strapco13
5. mar 2010

vonku sneziiii 😠 😠 ja uz nechceeeem 😠 😠

adka_praha
5. mar 2010

strapco u nas snezio cely bozi den...a nas tatik sa zlosti, lebo malinka stale mna sleduje kde som co som...aj ked sa s nou chce bavit....nechcem byt hnusna, ale to ma preto, ze sa jej nevenuje tak ako ma... 🙄 mrzi ma ze ho to mrzi ale bohuzial, ja som mu to vravela...takze miesto toho aby bolo doma fajn, ked prisiel tak zavcasu, je tu napatie huste jak beton... 😝

zuzu1980
5. mar 2010

u nas uz sa to biele svinstvo topi. teda dnes asi nie, dnes je pod nulou... ale uz je to takmer prec.

no parada, mna uz zacina boliet bruchoooo...by som zozrala aj 10 ibuprofenov keby som mohla. Dnes nikam nejdem, tak maximalne na balkon, mam doma orechy, budeme krmit vevericky 😀

tatuska1
5. mar 2010

chruminka no to je radosť ťa čítať len tak ďalej 😉
jasné že nie je toľko času veď máš raz toľko ako my 😉

strapco13
5. mar 2010

moj drobec skrieka pod hrazdickou ako pariace sa macky 😅 😀 😀
nepocujem telku 😀

zuzu1980
5. mar 2010

strapco, nas skrieka a rozprava zasadne len ked je telka pustena, ked ju vypnem tak je ticho 😀 minule sme s mm chceli kukat film, a nic sme nepoculi, a vzdy ked sme to stopli maly prestal 😨

mamacat
5. mar 2010

aj nas maly nedavno objavil svoj skriekaci talent v tych najvyssich tonoch 😕 a jasminka po nom opakuje tak niekedy je to tu ako v ZOO.
inac u nas je 10am a on este stale spi. od vcera vecera! bol hore na kojenie o 6:45am a zase odkvecol. po ockovani mi vzdy takto spi. (mohlo by to byt castejsie haha)

zuzu1980
5. mar 2010

ahoj mamacat,
tak ty mas este rano? ja akurat obedujem, a baby na svk uspavaju deturence...

tilly
autor
5. mar 2010

chrui, ved dobehnite niekedy, detiska sa mozu pohrat 😀

zuzu, no ja neuspavam 😀 az tak o dve hodky 😅

inak mame zas dost hrozne noci, rano som vycucana ako citron...

tilly
autor
5. mar 2010

ozaj, aj ja idem do noveho kocika 😀
swift v pondelok posielam prec...

kikki ako si spoko s neom?

didiana333
5. mar 2010

Erik už spí...o siedmej som ho musela zobudiť,lebo spal v kočíku...potom sa okupal a zase zalomil... 😨

tilly
autor
5. mar 2010

no teda, to je provokacia 😀

didiana333
5. mar 2010

No čo narobím,je to spachtoš po mame.... 😀 😀 😀

adka_praha
5. mar 2010

terezka tiez odkvicla ako na povel... 😀 ale aj je viac taka spava cez den, o noci ani nevravim... 😀 asi z toho aka je furt besna... 😖

zuzu1980
5. mar 2010

adka, ako vam idu kasicky? uz ides aj na zeleninu?

Adamko dnes tak krasne papal kasu, vsetko islo rovno do pusinky, ani kvapka neskoncila pomimo, ani pusu som nemusela umyvat 🙂 dufam ze mu to ostane 😉

zuzu1980
5. mar 2010

ja tu akurat vyzieram zmrzlinu s trojitou cokoladou, mnaaaam. Aj som drahemu poslala provokacny email ze mu ju celu zozeriem, hehe. ja inac zmrzlinu nemusim a cokoladovu uz vobec nie, ale mam mrchu tak to je ine 😀

adka_praha
5. mar 2010

zuzu tak vy ste taki sikovniiiii, heeeeeeeeej? 😀 sak pockajte, aj my sa vypracujeme na taky level, ze keby zastavili vodu, tak nas osy nezozeru... 😀 ale ide to...ide sa po kasi pozabijat...dnes som skusala ze s mrkvou tu kasu, tiez od nestle a zajtra ideme skusat papat mrkvu... 😅 no som zvedava, kde taaaa bude... 😅

zuzu1980
5. mar 2010

adka 😀 akoze prve 2-3 lyzicky len tak omiela na jazyku, chvilku mu trva kym pochopi co s tym, ale ako zacne prehltat, tak papaaaaa... ja este pockam na zeleninku. ale som zvedava ako bude chutit terezke 🙂

ale my papame tak ze pol lyzicky adamkovi, 2 lyzicky mne...atd... ja mu vzdy tu kasu zjem. Ale ved mu to davam len tak na zahustenie, tak zatial nevadi 😀

adka_praha
5. mar 2010

co sme pokusni kralici?... 😅 😀 no som zvedava ako sa bude zajtra tvarit... 😅 ale tak mrkva je sladka tak by nemal byt problem... 😉 ja jej davam na obed stale rozrobenu v 80 ml mlieka...dnes mi konecne nechala tak za 4 lyzicky... 😀 aspon trocha na mna myslela... 😀

kkiki
5. mar 2010

tilly ja som s neom spokojna maximalne ... skusala som vselico, ale nic lahsie ovladatelne nepoznam ... aj co sa skladania tyka, aj kvality ... co mi je luto ze neurobili tiez aj nejaku bugy ... to chcem kupit quinny zapp ale este som ju nevidela nazivo , mozno ma sklame ....

adka_praha
5. mar 2010

baby inak to vasa euforia z kocikov je taka nakazliva, ze uz som aj ja zacala kukat na nete... 😅 teda niezeby som isla daco kupovat ale keby naaaaaaaahodou 😀 tak obzeram co vlastne je na trhu... 😕 😀