Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
myslela som vitaminy ako vigantol,cebion,kanavit,biogaia...takze trening mame 😀
chruminka ja tiez deviateho idem dat kasicku 😀 😀 😀 catalin a teba teraz neviem ci mam na fb ? idem kuknut sak som z toho vedla ...
a zabijem sa ked som dobra? 😉 😀 😀 😀
na to ze pises jednou rukou a mas zasrane cocky, pises velmi dobre..sak vravim...sme dokonale🙂
pockaj o par rokov, Olino bude chodit v monterkach, zasraty od oleja jak kangaseeeero, to bude zuzo, mne to furt vonalo ked som bola mala, take garaze, vzdy som tam chodila ocuchovat, a vravela som ze chcem za muza auto mechanika s ciernymi rukami 😀 😀 a nemam takeho 😢 😀 mozno druhy pokus 😀 😀 snad nie, som spokojna s tymto..
no vidis, ta kriza je na nieco dobra 😉
mas ma na fb, ja som ta s tou rysanou malou 😉
mam slepa som to tie cocky ... no tatko bol motokarovy jpretekar ale aj vsetko vie si spravit sam, inak je strojar a vyraba reklamne media 🙂 no a veterany su jeho hobby a vsetko si robi sam ... to su take jeho diela ... inak ako zbierku ma slusnu ...
chruminka, aj moja papa vitaminy z lyzicky, ale neviem ci vedome otvara usta 😀 alebo len moment prekvapenia, ale kazdopadne sa tesim na papanie lyzickou, to bude cela kuchyna zaprasena, ked bude po mne, ja som chcela jest zasadne sama a nevadilo mi ze som sa netrafila mama varievala dvakrat viac kasiciek alebo co som to vlastne jedla
a pomylili ma tvoje vlasy tmave , nemala si aj ty rysave ?????
tato je tiez taky vsestranny 😉 zbierku trochu vidno na FCB nie? mas tam zopar fotiek ak sa nemylim..to sa mi paci, take hobby, nieco tu po nom zostane 😉
dobre zeny moje, trubim na odchod..sak zajtra je zase den..
sladke sny
tak papaaaaa a dobru ... sme sa dnes rozkecali 🙂
🙂 Ahojte ste sa včera rozkecali.
My sme preistotu vstávali už o 3:25. ale potom ešte tak na pol hodku zalomila a teraz samozrejme drichme zas.
ja som si tiež myslela že mala bude papať super s lyžičkou, no tudle. som jej dávala ten nutriton do flašky a to ako keby sa zaprášilo behom pol minuty vypité, ale potom som to začala dávať lyžičkou a to bol teda zážitok ja osm to mala až vo vlasoch a malá na čele, ušiach no proste všade a ešte si to aj rukami rozzotierala no bol to zážitok a takto sme krmili 5 krát denne týžden ale potom som to vzdala.
a to jeje tiež dávam všetky vytamíny od narodenia lyžičkou. takže chrumnika asi som ta nepotešila 🙂
čaute kočeny!!!!!!!!!!!čo vy všetky ešte spinkáte? my sme hore od 6:00 a až o pol deviatej zalomila no nečudo ledva na mňa kukala s tými kukadlami 😀 ale aspoň že vypila celé mliečko lebo včera to bol boj s ňou aby dačo spapkala ☹
Dnes to vonku vyzera na celkom pekný dník pôjdeme sa trošku prejsť a poobede ideme na los-oslavos
Babule no vidíte nie len mňa chytila kočíkova mánia 😀
ahojte kočky,
chcem sa vás opýtať, či mi neviete poradiť. Malý má o pár dní 4 mesiace a nechce ani cumlík ani piť z fľaše. Stále ho iba kojím, ale rada by som ho naučila aspoň trochu na fľašu, predsa len - keď budem chcieť odísť na dlhšie do mesta, na úrad a podobne, tak chcem, aby ho nakŕmil aj mm... Keď mal 1apol mesiaca - to som mala problém, tak som si mlieko odstriekavala a pil z fľaše v pohode. Ale asi to zabudol, lebo som to tento týždeň skúšala, ale len sa s cumľom na fľaši hral a aj keď bol hladný, nevedel, čo má s tým robiť. Neviem, ako ho to naučiť. Cumlík nechcel od začiatku... skúšali sme rôzne typy, ale nič. To by som ešte prežila, aspoň nebude problém s odučením, ale keby pil aj z fľaše, to by ma potešilo 🙂
mia1111 tak ja ti s tým neporadím moja už v pôrodke cucala dudlík jak divááááááááá no a kojila som tri týždne ale snáď tvoj ak mu budeš dávať častejšie dudku alebo fľašu tak si zvykne. 😒
určite ti tu niektorá maminka poradí 😉
ahooojte... 😀
my mame dalsiu noc celu predrichmanu za sebou... 😀 a o siestej vstaval s malou mm tak ja som potiahla az do pol osmej... 😀 no neni mi sveta zit? 😀
mia ono mu musis skusat davat tu flasku a on na to pride postupne...my sme tiez pomalicky zacinali...najprv nevedela co s tym, tak vacsina mlieka skoncila na podbradniku a potom zas zacala tak tahat, ze jej vecne zaskocilo a potom na to prisla v com to je... 😉
chrumi my dnes akurat ideme skusat mrkvu...uz sa variiii...kasu papala pekne z lyzicky ale som zvedava co bude robit teraz... 😅
tatus blahozelame k uprave papania... 😀
ja idem dnes za segrou kuknut do nemocky... 😀 ona chuda drobunka a malinka mala ze 53 cm a nieco cez 3200 g... 😕
mia
ja mam presne ten isty problem,moja mia ziadny dudel ani flaskovy ani iny 😅
breeee raaaaaaaaanko babule, dneska mam taku dobru naladu, to asi preto že som sa dobre vyhajala, mala zalomila ešte pred desiatou, naš rekord, mm ju uspal ani neplakala a to sa nestava často a spinkala až skoro do pol osmej, potom mi skoro dudel na flaši zhltla čo bola taka hladna 😀 . Mia nebojsa ani moja mala sa nevedela naučit na flašu treba ponukat možno to bude trvat aj tyžden ale zvykne si, kamoškina mala nemala doteraz dudel a to už ma vyše osem mesiacov a minule som ju stretla a mala dudlovala o sto sest lebo už nevedeli čo maju s nou robit stale plakala, stale jej davala dudel do pusy a zvykla si nan, treba mat len trpezlivost. ...... baby potom vas dočitam musim ist upratat, lebo to u nas vyzera jak keby tu buchla atomovka a musim ešte odsavat, ale tak sa mi nechce, mi to v poslednom čase ide tak na nervy 😝 😝 😝
ja som zas vyflusnuta... no, idem varit...
akurat nam doviezli tehly na altanok... drevo je uz objednane, hura hura, do mesiaca by to snad aj mohlo byt, sa tesim ako pojdem do ikea nakupovat pohare a taniere a taaak 😀
Ahojte. 🙂 U nas zavladla chvilka ticha, Matko mi zaspal v lehatku, rozmyslam, ci ho prelozim do postielky alebo nie (nahodou sa pritom zobudi), Misko tiez spi (len teraz zakaslal, snad ho to nezobudilo) a manzel siel nieco nakupit.
Mia a take tie napr Avent pohariky so sosacikom by si nevyskusala? Vies, taketo: http://www.consumer.philips.com/c/avent-dite-kr...
Hm, zda sa, ze Misula ten kasel zobudil, chudiatko moje... 😒
tilly pozri tu maju neo v akcii a dobra cena veru ...http://www.babymania.sk/index.php?lang=&l=s&p=_...
babenky, dík, tak asi mi neostáva nič iné, len to denno-denne skúšať...
Ďakujem za rady, deina, ten pohárik máme, úplne som naň zabudla, tak skúsim ešte aj ten 🙂
Snáď sa nám to raz podarí 😵
ten poharik mame aj my ale zatial bez uspechu 😅
mame teplo 🙂 😵 😵 😵
caute 🙂
babyyyyyy to moje dieta nechce spaaaat, zacalo to pred troma dnami, ked som zacala davat kasu ... pospi si akurat tristvrte doobeda a tak isto poobede a v noci spi tak desat hodin .... a ja som unavenaaaaaaaa
myslite ze to moze suvisiet s tou kasou? to je asi blbost ale nic ine sa nezmenilo
sky, ja neviem, ja ked som prvy krat rano dala kasu, tak zalahol a spal 2 hodiny vkuse, co doobeda nikdy nezvykol... teraz uz normalka, s kasou ci bez, spinka stale rovnako.
Hadam sa to upravi...skus den-dva bez kase ci sa nieco zmeni?
adka aku kasu davas malej mliecnu ci nemliecnu?Aku znacku?A kedy to davas malej na obed ci na noc?
My sme kupili hami mliecnu prvu kasu od 4m ,som bola prekvapena ake to bolo riedke ...som to zarobila podla navodu a myslela som si ze to bude huste a budem to musiet riedit ale bolo to uplne riedke tak som im to rozdelila a kazda vypila 70ml kase a za tym 100ml beby a ledva mi vydrzali 4h do dalsieho jedenia.
Zajtra im dam kazdej plnu davku 140ml kase,len si myslim ze im to nebude stacit ,myslite ze im mam dat racsej viac kase alebo ich mam este dokrmit mliekom alebo im dat skor papat nie po 4h ale po 3h...som z toho jelen,musime si najst aj v tomto daky system.
skybaby myslim si ze to bude tou kasickou aj nase dnes menej spali poobede zobudili sa skor a obe revali od hladu
zajtra si idem po kocik 😀 😀
čaute kočeny neviem či vás stihnem dočítať ale moje deti sa ma asi chcú zbaviť jedna ma ničí cez deň a druhá v noci už som total zničená
ahojte§tak ja len na skok,musim ist zobudit malu zo stvrteho dnesneho spania 😀
tilly a ktory nakoniec zvitazil?
tak tu sa uz kasickuje odusu,ja pockam kym sa da...zatial jej uplne staci mlieko,tak nejakych par tyzdnov vydrzime este (mozno 😅 )ono,to mlieko dat je jednoduchsie ze ano 😀 ale pamatam sa pri kikovi jak som nemohla vydrzat kedy ho nadžgam tou zeleninou 😅 tak teraz ked uz viem co je okolo toho,tak sa uz tak nenahlim 🙂 🙂
skybaby,to asi nebude kasou...myslim si...snad ma len take obdobie a zas bude dobre 😉
ja som varila ten gulas,co sme tu vcera o nom basnili vsetky 😀
ahojte...
no vidim, ze tu uz sa ide na prikrmy. 😉
sakura, aj ja veru pockam, dokedy sa len bude dat...
nasa doktorka mi napise presny den, kedy mozem zacat s mrkvou. pri sare som sa tesila ako mala, ale teraz veru nie... uz som konecne rada, ze pre saru nevarim zvlast a papa pekne vsetko co aj my. ale cochvila zase pribudne dalsi hrniec na sporaku pre mladeho 😵 😵 😵

catalin mne baby hadam budu jest pekne lyzickou,davam im od narodenia vsetky lieky lyzickou a pekne otvaraju pusinku aj prehltaju,chcem zacat z flase taku reciu nech ich nebolia brucha a postupne zhustovat az po par dnoch prejdeme na lyzicku