icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

kkiki
6. mar 2010

no gulas som varila aj ja 🙂

tilly
autor
6. mar 2010

sakura quinny buzz 😉 som zvedava dokedy u nas vydrzi... s tymi dvomi, co mam teraz doma som max. spokojna, akoze keby mi nesibalo, tak nikdy nedam ani jeden z nich prec, len ked mi preskakuje... co uz, ale mam limit, max 20 kocikov... buzz bude 17. 😉

kkiki
6. mar 2010

tilly 17 ? kabelky, topanky okulaaaare 🙂)))) ale o tolkych kocikoch som nepocula este nikdy 😎

miska2220
6. mar 2010

ahojte baby ja som tu uz straaaasne dlho nebola...teraz som stale na facebooku...najprv som nechcela lebo som nechcela tym zabijat cas,potom som sa nato dala len kvoli sestre lebo som chcela vidiet jej albumy...a teraz mam ztoho drogu 😝 toho som sa bala

skybaby
6. mar 2010

baby dakujem za napady, no teraz podvecer uz spala celkom dobre 😉
chruminka aj ta nasa kasa je riedka, ja som robila taku malu davku a este dokrmila mliekom, zuzu pisala ze to tak robi tiez 😉 malej ta kasa strasne chuti ale tiez nemam pocit ze by ju to viac zasytilo
my jeme aj tak kazde tri hodiny 😉
tilly fakt dobra .... na mna mm pozeral ako na debila ked som povedala ze pre druhe sice chcem taky kocik ako mame teraz ale novsiu verziu 😀

mayka
6. mar 2010

ahojte maminky,

nakupujete kociky o dusu. 😀

Ja v poslednych dnoch neviem co skor. Terezka sa zmenila 😝 . Som ani nevedela ze ju mam a dnes napr o piatej hore. Sice o siestej sa jej podarilo zaspat na hodinku ale teda no hruza. Cez den v kuse musim pre nu nieco vymyslat lebo ked sa nudi je zle nedobre. Nikde mi dho nevydrzi . Stale sa vrti a keby ste videli co stvara na prebalovacom pulte. ja ju mam normlane problem prebalit ako sa vzdy cela vykruti. 😀
Najnovsie ficime na pesnickach od Canaky & Podhradska. Strasne sa jej to paci ked s nou tancujem ale vecer idem zdochnut na bolest chbtice.
Strajkovala mi pri papani skoro tyzden a bol to veru boj ale zda sa ze uz je lepsie. Do kelu ja som taka utahana v poslednej dobe. Keby sa dalo tak ju na den niekomu odlozim ale nemam komu. 😀
Zajtra ju asi dam tatovi nech sa stara ale on si mysli ze ju da do kresielka bude kukat v klude do bedni.

😠

miska2220
6. mar 2010

nahodte mi sem prosim ako si vas mozem najst na facebooku?

skybaby
6. mar 2010

mayka aj u nas si mm mysli ze ved on sa postara a dopadne to tak ze po pol hodine uz ju mam zasa ja ... no co uz, aj tak je to nase zlaticko ... aj my sme mali obdobie ako popisujes, ale bude lepsie 😉

adka_praha
6. mar 2010

ahojte... 😀

chrumi mi mame nestle, ze rozrobim s mliekom...ja jej zarabam v 80ml mlieka, je husta, takze lyzickujeme pekne...mam ryzovu a potom ryzovo-mrkvovu...po oboch sa ide utlct...davam na obed...potom uz len cajik ak je smadna...mliecko uz potom nechce... 🙂
a dnes sme davali mrkvu... 🙂 no prva ochutnavka dopadla asi tak, ze sa mracila a vyplazovala jazyk jak keby citron zjedla, tak sa mama podujala, ze si da pekne lyzicku a ukaze svojej drahej dceeere ze mnam mnam mnam ake fajne 😝 (osobne by som dala prednost mrkve varenej v slanej vode 😀 ), co jej prislo asi velmi vtipne, lebo sa na tom rehotala jak cip a potom zblajzla celu misku... 😅 no a umyt to, to je jedna velka katastrofa...este pol dna sa jej ta farba z tej mrkvy drzala, kym to sliny nerozpustili... 😀 ale inak okrem podbradniku neprislo nic k urazu, takze myslim, ze mozem prehlasit, ze prva mrkva dopadla uspesne... 😕 😀

mayka mne sa terezka tiez kruti pri prebalovani jak paragraf, takze sa stava ze miesto zadocku jej trafim mast na stehno alebo brucho... 😀 a je to veeeelmi vtipne podla nej... 😅
ale zas ju musim pochvalit, ze ked po kupani cistime usi, ukazem jej najprv tu palicku s vatou, tak zmeravie, jak nejaka babika a drzi a ani sa nemykne... 😉

mayka
6. mar 2010

sky, no ti chlapi si to vsetko predstavuju jak hurvinek valku. A tiez uz omrobila pokusy ze som mju ju chvilku nechala a po chvilke mi ju vratil. ALe v nedelu s nou chodieva na prechadzku on aj ju prebali ale zeby som si odskocila sama na nakupy nehrozi. Ale kedze kojim tak to ani nema vyznam riesit. 🙂

Inask v poslednej dobe mam pocit ze mi vyskoci z vanicky pri kupani. 😀 Ale stale sa nepretaca z chrbatika na brusko a ani hracky ju moc neberu. Radsej komunikuje so mnou laebo s inou obetou. 😀

adka vy uz mrkvicku papate? 😀
sa uz tesim na prikrmy. Aj ked prso je pohodlnejsie. 😀 Netreba umyvat riad po papani. 😀

adka_praha
6. mar 2010

my sme na UM 😕 ...tak vies...no mame doma pazravca...

jee a dnes som bola za tou segrou v nemocke a my natlacila malinku do ruk... 😅 to je take malinke a lahunke oproti tomu nasmu mackovi... 😅 sak som ani necitila skoro ze ju drzim... 😀 ale teda aj som sa ju bala chytit... 😅 terezky som sa nebala vobec a pritom bola este mensia ked sa narodila ale je to ine ked mas chytat "cudzie" 2 dnove miminko... 😕 😅

deina
6. mar 2010

Mayka, akoby si pisala o nasom krpcovi, on je presne taky isty. 😀 Neustale ho treba zabat, inak je zle, nehrozi, ze ho "odlozim" pod hrazdicku alebo do lehatka, vydrzi tam chvilku a potom rozpravajte sa so mnou. Pretocit sa ani za svet, ked sa strasne velmi posnazi a nazlosti, tak sa da aspon na bok, to Misulo sa mi v tomto veku vrtel ako vrtula a pritom sa narodil skor.

Sakura, ja som na tom s prikrmovanim rovnako - kym sa da, bude na mlieku, co najdlhsie, nechce sa mi do toho. 😅 Vobec sa na to netesim, ked si predstavim, ako to bolo s Miskom, kolko sme sa natrapili a potom vsade to bolo, mrkva po celej kuchyni... 😝 😝 Takze najskor az ked bude mat 6 mesiacov.

skybaby
6. mar 2010

mayka nasa barborka asi len dva tyzdne (mozno aj menej) pretaca na pravy bok avcera sa raz prevratila na brusko a to je zatial vsetko 😀 no ved kam sa bude ponahlat 😉
jeeeej adka, aj ja uz mam pocit ze nasa princezna je strasne velika a ze uz nie je babatko, uz spi vo vlastnej postielke vo svojej detskej 😉

adka_praha
6. mar 2010

😀 tak to uz je velka slecna... 😀

didiana333
6. mar 2010

Baby,ked vás tak čítam,tak mám doma nááááááájsamvelkého lenivca....nám sa o pretáčaní ani nesníva...ani na bok sa nevykruti...je to chlap.... 🙄 🙄 🙄

adka_praha
6. mar 2010

didi my sme lenivy rovnako... 😀 takze chlap v prestrojeni... 😅

adka_praha
6. mar 2010

no inak mi dnes behaju tie I,Y... 😅

didiana333
6. mar 2010

To nič adka,,,stále to možme hodiť na tehu-demenciu....ta ne???? 😉

deina
6. mar 2010

Ze vo vlastnej postielke a v detskej. Mne tak ani Misulo este nespi. 😀 (ale on by to zvladol vpohode, to len ja som ho nechcela este davat prec, aby sa necitil odsunuty, ze teraz je tu babetko a ty chod spat sam do detskej)

janka1874
6. mar 2010

no my už musíme dávať riadny pozor na pretáčanie aby nespadla na zem ale záleží od dňa niekedy sa len gúľa a inokedy sa za celý deň pretočí tak raz

skybaby
6. mar 2010

deina mne to tiez prislo luto ju tak skoro dat prec ale prisiel nam nabytok do detskej, barbis vyrastla z kolisky a krasne sme jej tu izbicku zariadili tak sme ju tam supli a v postielke sa jej strasne paci, tak som aj ja spokojna 😀
ale po rannom papani tak medzi piatou a siestou ju davam k nam do postele 😵
janka ja mam malu uz na zemi, ma tam deku na hranie a je spokojna

deina
6. mar 2010

Ja ich chcem vystahovat naraz, teraz spime oddelene - manzel s Miskom a ja s Matkom, ked sa Matko prestane v noci budit (este sa zvykne zobudit), pojdeme vsetci spolu do spalne a potom sa odtial my s manzelom vystahujeme, urobime tam novu detsku (lebo ta povodna je mensia a celkovo je spalna na lepsom mieste v byte ako detska).

Tiez nechavam Matka na zemi, dost sa cudujem, ze ho este Misko nepristupil. Vynimocne dava pozor, mne alebo manzelovi hocikedy pristupi prsty, ale Matka nie. 🙂 Dnes bol Matko vonku s babkou na prechadzke, lebo som potrebovala konecne zehlit, Misko spal a ked sa zobudil, pozeral, ze "baba" nikde nie je, hladal ho, taky bol zlaty. 😵

adka_praha
6. mar 2010

ako baby mne dnes poslala babka sms, ze sa sa mam malej venovat (a nevenujem sa hadam??? 🙄 ), ze mame trenovat lozenie a paci paci... 😀 😀 😀 no ma skoro kleplo... 😅 a to je babka v prahe...no asi tam maju nejaky divny vzduch... 😅

mayka
6. mar 2010

no nasa sa na bok este da ale viac nie. 😀
inak baby ja mam pocit ze co som doma tak som pekne zblbla. vsak nic ine neriesim len kakanie, papanie a hranie sa. na ine neni cas. ani spravy uz nekukam.
a do detskej izbicky dame Terezku az ked bude mat rok. takto mi je pohodlnejsi podavat cumlik v noci a kojit 3x za noc.

deina
6. mar 2010

Este som nevidela stvormesacne dieta lozit. 😀 To prazske deti uz tak skoro lozia?

adka_praha
6. mar 2010

deina asi... 😀 a pac pac pacicky uz si videla??? ja este nie...iba mozno take ze z haluze... 😅

mayka
6. mar 2010

adka, dobra sms. 😀 Babka predbieha udalosti o par mesiacov. 😀

Deina, to mate zaujimave ze ty spis s jednym mimcom a muz s druhym. 😀 Aspon si neleziete na nervy v noci. hehe A na techtle ,mechtle si mozete davat rande v kuchyni. 😀

Moj muz ma vlastnu detsku izbu ked nahodou dojde vecer pripity z nejakej oslavy tak spi tam nech nemusim dychat ten opar. 😀 Ale inak tam spavaju jazvecice. Uz ste videli psov co maju vlastnu detsku izbu so sedackou? 😀 Normlane vecer ked ideme spat tak sa tam odplichtia a rano ich tam najdeme. 😀

janka1874
6. mar 2010

deina moja staršia začala loziť na 6 mesiacov a my sme doma skoro odpadli
a Viki je momentálne na rozťahovacom gauči
no a k vysťahovaniu jedine že na chodbu niekoho vysťahujem v 2 izbovom byte 😀 my sme všetci v jednej izbe no čo už narobím

deina
6. mar 2010

Mayka, esteze mame gauc v obyvacke. 😀

Jasne, niektore deti su skore, ale 4 mesiace? 😅 Ja som vraj ako 7-mesacna prisla za mamou do kuchyne, sama, len jednou rukou som sa drzala steny, mamu skoro porazilo (otec ma mal strazit v obyvacke, ale klasika - zaspal pritom na gauci 😀).

Mna taaaak boli hlava a v poslednom case je to nejako casto, k tomu ma bolia nohy, klby, zapastie... kebyze si dam jeden ibalgin, vadi? Ved od toho 3.mesiaca uz mozu deti nurofen, prejde z 200-ky vela do mlieka? Az rano budem odsavat...

adka_praha
6. mar 2010

mayka ved to, ze clovek by povedal, ze babka bude po tolkych detoch trocha triezvo mysliet... 😅

jani ze na chodbu... 😀 😀 😀