icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

adka_praha
8. mar 2010

nekojim...ale ani nemam s dietami dobre skusenosti... 😕 nestastny jojoefekt... 😝 a zas cely zivot drzat dietu??? ani nahodou... 😅

sisinka76
8. mar 2010

janka, aj Risko ma malo zeleza, davam mu kvapky Maltofer, bral ich aj Samko. asi to maju chudiatka po mne, ja som vedena dokonca v hematologickej ambulancii. a pred porodom som mala hodnotu Fe 82 a minimum pre tehulky bolo 120 a to som denne jedla Fe v tabletkach ☹

janka1874
8. mar 2010

presne ten maltofer mám doma aj ja sama mám málo železa tak to vôbec neriešim a určite nezačnem skôr prikrmovať ako o 2 mesiace má moje mliečko a ja už papám všetko tak určite nič meniť nebudem o jej názore som si urobila svoju mienku hneď ako povedala že malá je tučná 😉

janka1874
8. mar 2010

moja babula už spí 2 hodinky to očkovanie ju unavilo

cipuska_
8. mar 2010

Ahojte, tak naša slečna spí už 3hodinky,aspon sa vybuvá.
no nám na gastre tiež odporučila príkrmy už od 4 mesiaca ale začnem až od piateho, ževraj sa jej aj ten reflux zlepší tak uvidíme, ja tiež len kojím ale my máme s priberaním opčný problém my mame len nejakých slabých 5,5 kg, dnes ide mm kupiť váhu abysom si ju mohla vážiť, sice mala len 2600g ked sa narodila ale aj taksa mi to zdá na č mesiace málo.
janka ja by som si z thot hlavu nerobila lebo som zisttila že kolko ludí tolko názor a dokonca kolko doktorov tolko názor.
jja mám tiež ešte 5 kg nadváhu a nedá sa to zraziť, no čo kým kkojím nebudem s tým robiť nič a potom šups na povodnu váhu,
my sa neviem rozhýbať s tým krstom ale už bysa patrilo ale až po velkejnoci lebo naši majú teraz 40 dnový pôst.
ozaj my idemem v pondelok plávať juchúúú. ale malý háčik nemám plavkky tak teraz hladám na internete aké su vhodné na velké prsia.

cipuska_
8. mar 2010

janaka nám malá po očkovaní prespala skoro celý den 4 + 5 hodín, chudatenko vtedy ju to uplne zmohlo

skybaby
8. mar 2010

no my ideme zajtra na poradnu a ja som zvedava kolko bude barborka vazit, lebo papkac je dobry a narodila sa 4,26kg tak ti dam janka zajtra vediet 😉
ja mam tiez estenejake kila navyse, teda dost .... a rozmyslam akurat na tou 90 dnovou, ja som ju drzala pred svadbou, nie tak uplne prisne a kila veru isli dole 😉

ajkaag
8. mar 2010

jaaaj baburky a krasny aj ked taky zamraceny a zamrznuty MDZ prajeeeem 😉

janka1874
8. mar 2010

skybaby 90dňovka sa počas kojenia moc neodporúča je veľa mamičiek čo prišli preto o mliečko a váha Barborky ma bude fakt zaujímať lebo ja mám skôr pocit že málo pribrala pritom sa narodila presne 4,21kg
ja by som chcela na tú delenú stravu prejsť len nejako neviem s tým začať daako si neviem osvojiť tie pravidlá čo tam sú

kkiki
8. mar 2010

aka je to 90 dnova dieta ???

caterine
8. mar 2010

ahojte baby nestiham vas ani čitat už mi tu mala vyplakava, ale musim vam napisat, že aj my sme dneska behali po doktoroch tiež na gastre, lebo mala ma asi tichy reflux najprv sme pol hodinu hladali kde ma ta blba doktorka ambulanciu,moj muž sa už chcel otočit a ist domov, nakoniec sme to konečne našli, tak som si myslela že jej aspom sono spravi ale ona tam sono ani nemala a musime ist v stredu zase na sono do nemocky to keby som vedela tak najdem nejaku dokynu čo ma sono v ambulancii..l. lenže že by som sa dozvedela niečo nove sa neda povedat, povypytovala sa napisala nam spravu, vymeny listok na sono a ked som jej povedala že nechce papat že plače pri papaní a že sem tam si grcne mi povedala že čo sa čudujete ved je tlsta a važi tolko jak deti v pol roku, no som mala dost som myslela že sa tam otočim na opatku a idem het,teraz v stredu tam ideme zase som zvedava čo zase zopoti, taka moja dnesna skusenost s doktorkou, takže janka nič si z toho nerob aj ja som mala dneska nervy a poriadne........... inak pekny den žien vam prajem babule 😉

sisinka76
8. mar 2010

kkiki, napis mi do IP mail, poslem ti ju 😉

ajkaag
8. mar 2010

jaaaj a este sme sa chceli pochvalit, svokrovci maju taku veliku rohovu vanu, takze sa cez vikend kupal tatik s Dominickom, no uuuuzasni tam boli v tej velkej vode 😀

caterine
8. mar 2010

baby malej som spravila mlieko a ona mi medzitym zaspala, asi sa unavila čo tak plakala, nejaka je nervozna neviem či jej pojdu zubky alebo z tych doktorov dneska.... a neviete mi nahodou poradit s tym či sa može spravit ekzem po porode alebo čo to mam za svinstvo, mam to na zapastiach strašne to v poslednom čase svrbi a štipe mam to cele cervene, spravilo sa mi to hned ked som prišla z porodnice potom to zmizlo a zase sa mi to objavilo, pred tym som nič take nemala, už mam aj listok ku kožnej len sa tam neviem nejako dokopat

zuzu1980
8. mar 2010

baby, ja vas vobec nestiham docitat...cely vikend sme voli mimo domu, chceme kupit dom, samozrejme rozhodli sme sa na poslednu chvilu, samozrejme o 2 mesiace cestujeme prec a vratime sa az v juli, takze sa bud budeme stahovat uz o mesiac, alebo potom ked sa vratime...no nervy mam, ale zase sa aj tesim. Len teraz nic ine nestiham, takze tak...

idem vas skusit precitat, uvidim dokedy bude drobec buvat, hadam sa podari

zuzu1980
8. mar 2010

janka, to co bolo za doktorku na gastre? ze tucna, hehehe. nas drobec je vzdy vsade najvacsi a ani ich nenapadlo povedat ze "tucny" vzdy len ze pekne pribera, vsak z mm, tak naco to riesit?

ja mam pocit ze pri odsavani sa neda prist o mlieko...mam dni ked nevypijem skoro nic, teraz boli 2 dni take hekticke ze same stresy a nestihala som sa najest, a mlieka stale rovnako... aj ked som v januari robievala brusaky, vobec to mlieko neovplyvnilo...nie su to len take reci na odstrasenie? fakt poznate niekoho co takto prisiel o mlieko, alebo sa to len hovori?

skor ja prichadzam o vapnik a vsetko mozne. tak som zase zacala zrat tehu vitaminy, nech doplnim zasoby
😀 inac len par dni jem vitaminy a vlasy prestali padat... citala som na nete ze sa to odporuca kvoli vypadavaniu vlasov, tak ak chcete vyskusajte, u mna zabralo.

zuzu1980
8. mar 2010

no samozrejme, ked som tu ja tak tu nikto nie je 😠 idem s drobcom vonku, tak urcite kym sa vratim, zapisete 10 stran 😀

slovakia13
8. mar 2010

zuzu
hallo,hallo 😀 😀 😀
ja som teraz zacala nejake poporodne vitaminy koli vapniku,tak ja este len cakam efekt,lebo bude so mna plesata starena na voziku 😀 😀 😀
mala spinka a vyzera ,ze zaspala na noc 😅 o stvrtej mozem cakat pokec ach jo

slovakia13
8. mar 2010

zo mna sorry a este aj dementna 🙄

slovakia13
8. mar 2010

tak baby akurat sa zastavil miin otec pre jeho rodny list, Mia bola v kociku na chodbe a on ani nekukol na nu 😔
tak teraz budem maximalna svina.uz ziadne ohlady je to hajzel 😠 sorry ze nadavam,ale je mi do revu....

tilly
autor
8. mar 2010

adka, aj u nas je zumba totalne plna, ale teraz zacali aj v inom fitku cvicit zumbu...
ajka, zatial nepomaha nic, dnes som bola 4. krat...

tilly
autor
8. mar 2010

zuzu, kupujete dom, supeeer, ja by som sa stahovala co najskor... ja milujem byvat v dome... v byte som umierala...

gabika11
8. mar 2010

slovakia, ja by som takeho hajzla kopala do guliek, ze by bol cely fialovy!!! Ved je to jeho dieta, jeho krv, a ziaden zaujem. Ale neboj, si kocka, najdes si ineho lepsieho tatka pre tvoju miu 😉

janka1874
8. mar 2010

slovakia kľudne sa vyplač je to hajzel ale čo už narobíš nezmeníš ho ja by som akurát asi tiež už na neho nebrala ohľad a kľudne ho nabonzovala jeho žene potom by videl magor

tatuska1
8. mar 2010

ahojky,čauky,mňauky kočeny!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀
slovakia to je ale ko.......vieš čo netráp sa on iný už nebude a ty máš najkrajšiu dcérenku a je len tvoja 😉
tak aj my už spíme síce šla s revom lebo už bola taká unavená lebo sme boli na návšteve a taká bola zvedavá na všetko že len kukala a vôbec si nezdriemla tak ledva vypila 90ml no čo uvidíme do kedy vydrží.
sakura aj ja cem ísť nakupovať všetko potrebnééééé 😀 😀 😀 ale ja pôjdem až nabudúci mesiac teraz ešte máme čo nosiť ale keď by aj bodli nové jeansy 😀 😀 😀 mám v skrini peknú zbierku ale do pixi 😠 😠 😠 😠 nezapnem do kelu aj stými kilami chcem schudnúť bez diéty a cvičenia 😀 😀 😀 😀 😀

didiana333
8. mar 2010

Ahojt babule...tak dufam,že ste mali pekné MDŽ...ja na kkt... 😒 stále mám tichu domacnosť a už ma to prestáva baviť...rodičko dopadlo celkom fajn,ved ma nič neprekvapilo,o všetkých známkach viem...
Tatuška,tvoja malá stále tak blbo papká? Lebo Erik mi už s tým oblizovaním dudla na flaši lezie na nervy...len ocmula a vobec neťahá...stracam už nervy.... ☹ a potom sa za hodinu zobudi a nebude chcieť spať...

tilly,to čo je vibrator??? Ma hned napadlo že na aký vibrátor ty chodíš??? 😀 😀 😀 ...beťárka jedna... 😀

didiana333
8. mar 2010

...a kilá mi ani nespomínajte,lebo sa pojdem na prvý strom obesiť.... ☹ 😒 😠 😠 😠

tatuska1
8. mar 2010

didiana kedy ako buď štrajkuje ráno alebo večer a presne ako píšeš len olizuje a hryzje ten dudel ale aspoň čo to zje.
dnes celý deň krásne papkala a pozri teraz večer ju to chytilo ☹
spí tak asi bola veľmi unavená moja krásna 😒

didiana333
8. mar 2010

Ja si to olizovanie vysvetlujem tak,že kojene detičky sa možu hrať s didinkou,ale naši flaškoví to nemaju... 😉
tak dufam,že ho to prejde,lebo ma trápi,že málo papka...

deina
8. mar 2010

Tie lekarky maju dnes akosi problem s vahou deti... ale to tak celkovo, uz pri Miskovi som si to vsimla, vsetci, ze tucny je, prekrmene dieta... no bol, ale skuste nechat babo o hlade, nie? Neda sa. A Matko za nim velmi nezaostava, tiez je to taka mala gulicka a on pritom vela nezje (asi odsavam smotanu). Jedine nasa doktorka to neriesi, zlata to osoba, jedna normalna. Ved to vybeha, vidim to aj na Miskovi, ako pekne to vybehal.

Caterine, to bola Polomova? Ona je divna (ale tusim tu ina nie je), strasne naladova. Bola som u nej s Miskom a on chvilku nevydrzal byt v klude a ona stale, ze co sa tak sili? A hned diagnozy, ze brusko ho boli, nevie sa vykakat a tak podobne, nic mu nebolo, zvedavy bol.

Slovakia. 😔 😔