icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

adka_praha
8. mar 2010

no tak nas tatiki isiel do krcmyyyyyyyy... 😠

slovakia je to bl**c... 😠 neviem, kto to tu spominal, ale ozaj aj ja by som ho natrela jeho manzelke... 🙄

kukam panelak a ten bajza je inak sialeny... 😀 😀 😀 😀

joj baby idem si spravit cajik a ked skonci panelak na chvilu lahnem ku knihe a potom do hajan, takze dobru nocku a paaaa zajtra... 😀

kkiki
8. mar 2010

deina ked som kojila tal mal olino vzdy 1,5kg a ako je na umelom tak 700g ... takze ano odsavas smotanu 😀
no nakukla som do 90 dnovej diety , no tak to pri mojich 3 detoch nehroziiiii 🙂)))))))) ....

zuzu1980
8. mar 2010

slovakia, aj mna hned napadlo ze by bolo nacase nabonzovat ho manzelke, ale asi to nie je take jednoduche, ked stale budes potrebovat jeho suhlas k vycestovaniu a tak, aby t to nevratil aj s urokami... tak proste kasli na neho, len si ho nepohnevaj...

my uz mame 2 pasy 😀 ani jeden slovensky 😠

tini77
8. mar 2010

Caute kocky, chcela by som sa ku vam pridat, ak este mozem, planovala som to cele tehu, ale bola som leniva sa prihlasit... 😉

zuzu1980
8. mar 2010

kkiki, ze 3 deti 😀 chvilku mi to trvalo ale pochopila som...

ja som drobcovi kupila novu knizku, uz ju okostoval, chuti presne ako ta prva, takze nezaujem... teraz sa snazi vopchat si do pusy nozicky 😀 😀 😀

zuzu1980
8. mar 2010

tini, jasne, uz si tu mala byt davno!

tini77
8. mar 2010

Zuzu, prosim ta, este sa tu nevyznam,tak potrebujem trocha poradit. Ked sa napriklad zajtra zase prihlasim na modrom konikovi, ako sa dostanem opät do tejto temy, neviem to nikajo najst, nie je to niekde ulozene, kde pridavam prispevky. Ja tomu rozumiem tak, ze idem na forum a dam si hladat temu pokladiky z novembra? 😕

strapco13
8. mar 2010

ahojte..krasny MDZ

ja mam dnes super den 😎..bola som medzi ludmi 😅 ..boli sme na rehabke..uz nemusime chodit na kontrolu, uz mam eln doma sledovat a obcas pocvicit a keby sa mi nieco nezdalo, ked zacne chodit tak sa mam ozvat
a boli sme na USG klbikov..uz nemusime na siroko..iba obcas ked sa nam bude chciet..a ze ked chcem, mozem si dat skontrolovat klbiky este v 8 mesiaci /lebo jadierka su vraj vyvinute, len nie uplne povedal, napisal ze este nie, ze je vsetko OK povedal/, ake to uz poistovna nepreplaca..takze za 6,64 eur..hajzel aj od kolegyne chce prachy..ale vraj to hovori vsetkym mamickam..ale pri tych vydavkoch sa uz tych par eciek strati
sme sa satkovali potom po celej nemocnici, kukla kolekov...nevdojak som si poplietla hodiny a myslela, ze mam cas..a maly mi ho aj nechal..vobec nepytal jest..mal o 3 prisla som domov az o 4 😅 aj to som ho na papanie radsej uz budila....no co, videl same nove tvare, aj jest zabudol
mm mi prisiel domov skor 😵 ..mozno ho znasilnim 😅

tini vitaj

zuzu1980
8. mar 2010

tini, chod na forum, tam je podskupina "spolocny termin" - malo by to byt aj na hlavnej stranke, skus pohladat. No a tam hladaj pokladiky...

ako samko? poslucha?

strapco13
8. mar 2010

tini..kliknes na forum, tam do sekcie spolocny termin a tam nas najdes...sme vacsinou na prvej strane..sme ukecaneeeeeee 😀 😀

strapco13
8. mar 2010

zuzu..si ma predbehla 😀

tini77
8. mar 2010

Aha, dakujem vam, ja som myslela, ze mozno je to niekde ulozene aj v mojich udajoch, ze som prispela do tej a tej temy a tak, ale nakoniec je to jedno. Ano Samko pocuva, zatial 😅 , je to nas maly pokladik, krasne spinka, cez den sa len smejka, tak si to uzivam, je mi jasne, ze to tak neostane navzdy ☹

strapco13
8. mar 2010

tini..ak chces mat prehlad o babetkach a pridat si fotky mame spolocny album: Novembrovky_2009, prihlasis sa pod rovnakym heslom, cize tiez Novembrovky_2009...sme zvedave na drobca

preco by nemal ostat smejko..treba verit a ostane 😵

tini77
8. mar 2010

Strapco akurat som si pozrela tvoj album, krasnucky chlapcek 🙂 a zuzu, ty kde zijes v zahranici ? No precitam si to az zajtra, idem spat, taka som unavena uz treti den, asi jarna unava 😀

tini77
8. mar 2010

Tak dobru noc 😵

strapco13
8. mar 2010

tini..dakujeme

no jarna unava...moze a nemusi..ak kojis, tak urcite treba pridat vitaminy
ak teda ides naozaj spinkat, tak dobru noc 🙂

strapco13
8. mar 2010

to som tu samaaa???? ☹ ☹

kkiki
8. mar 2010

tiny skopiruj si tento link na plochu ... hore co mas https://www.modrykonik...... ked si prihlasena tak klikni myskou na ten odkaz a stlac ctrl a sa ti to vysvieti ... chyt myskou a pretiahni si to na plochu a uz len nato tuknes hodi ta to sem len si posunies stranu ... alebo ctrl a .... potom ctrl c .... zavries okno aby si videla plochu a das ctrl v ... a vitaj takto nebudes musiet hladat stale ...

sakura77
8. mar 2010

no co,spite,nespite? 🙂
tatus,nooo,to by nas bolo viac takych ze chudnut bez cvicenia a diety 😅
slovakia,tak ten by si zasluzil titul otec roka,hňup jeden 😠
tini,vitaj,preco 77 je to tvoj rocnik? 🙂 😉
no,panelak som dopozerala,este cakam na kliniku grace,to je moj oblubeny serial,len vzdy pri nom zaspim...
ludia,mna teak dneska vytocil synator ze az,vcera isiel neskoro spat,rano skoro vstaval do skolky,v skolke ze nespal 😠 a tak navecer bol taky protivnyyyyyyyyyyy 😠 😠 😠 dufam ze rano bude lepsie

strapco13
8. mar 2010

sakura..neboj..bude ako med 😉

sakura77
8. mar 2010

akoze to by jedne neveril jak 3rocny krpec vie nastvat cloveka 😠 hlavne som chcela malu dat este na polhodku povecer spat,no ziapal na cely dom,nedalo sa,potom aj mala upistana,lebo sa jej chcelo spat..no na nervy,cisty blazninec 😅
ale za to obaja o pol 8 uz ulozeny,zalezeni a uspati 🙂 to tichooooooooo 😵 😵

janka1874
8. mar 2010

sakura malá ešte nemá 3 ale viem presne čo máš doma 😀

sakura77
8. mar 2010

no ja som obcas zrela do blazninca 😅

janka1874
8. mar 2010

jaaaj žienky ja som dnes dostala od najmenšej krásny darček na mdž nemusela som behať celý večer krásne zaspala sama jupíííííííí za to môj drahý na mňa zabudol ☹ ☹ ☹

strapco13
8. mar 2010

to vam baby verim, ze je to o nervy niekedy ...ale zas ked uz budu vacsi, tak sas vam zahraju spolu..ak sa pri tom nezabiju, tak si oddychnete...a jedna rada...do izby potom treba utekat az ked je ticho...kym obe deti vrestia, znamena, ze su nazive 😀

sakura77
8. mar 2010

ja som od kika dostala vymalovane papierove srdiecko-robili v skolke 🙂 🙂 no a od manzela,kedze som mu "pripomenula" ze kde je nejaka kvetina,tak som vyfasovala kilecko a ze si mam kupit nieco,no romanitka na hovado,co 🤐

ajkaag
8. mar 2010

strapco, ale ked je ticho, tak potom velmi rychlo utekat, obcas som nechapala co take dieta dokaze ked tichuuucko cuci v izbe 😲 😀

janka1874
8. mar 2010

strapco 😀 😀 😀 😀 😀 😀 si dobrá

jaaaj a žienky zabudla som Vám povedať pikošku z mojich výsledkov krvi jedna dr. mi povedala že mám veľa železa a druhá že málo ale nie až tak že by bola nutná liečba tak teraz si čo mám vybrať 😀 😀 😀 😀

sakura77
8. mar 2010

ajkaag,presne 😀 ked je podozrivo tiho dlhsie ako minutu,tak to je jasne ze nejaka neplecha-napr rybia masticka natreta na stene ,pokresleny koberec s voskovkou a podobne 😀

strapco13
8. mar 2010

janka..to ako????

ajkaag..ja som takto strhla tapetu v polizbe a to som este nechodila 😀 😅 ..proste tam kusok trcal, tak som ho strhla a zas kusok trcal a tak dalej 😀 😀

a nehovorim ked som tyrala svojho brata 😅 ..ale v dobrej viere, ze ho vychovavam