Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
strapco 😀 to zas nie,dokonaly nemoze byt celkom 😅 to by bola nudaaaa
janka ty si si dnes teda vylosovala doktorky 😲 😅 to snad nie je pravda, mne teda uz ta gastro stacila, ale cim dalej tym lepsie 😖
strapco ja som segru prastila do lustra ked som s nou skusali v izbe akrobaticky rockandroll - doteraz ma na cele jazvu 😀
a dadulo kraaaaaaaasne pokreslil nasim stenu nad postelou, dlhe roky to tam nechavali na pamiatku, normalne umelecke dielo 😀 😀 😀
no ja akurat rozmyslam ze by som s tym nasim umeleckym dielom- tou rozcapenou rybaou mastickou nieco mala robit,ale je to masne sakra,asi na to nalepit nejaku detsku tapetu alebo co,obavam sa ze ked to premalujeme,tak to prejde zas navrch
a co hovorite odbornicky na tento
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6685371&tab=0
ajkaag..a fotku toho umeleckeho diela nemas???..mozno to bude hodnotnejsie a krajsie ako niektore tie moderne vytvory..ktorym aj tak nechapem 😅
ja som dostala najprv od maleho ked prisiel zo skoly bielu cokoladu a ruzicku (boli traja spoluziaci v kvetinarstve pre mamy kvietky kupovat, no uuuzasni museli byt) a od velkeho este kyticku gerbierok, ale tak ho chudacika najedovali v kvetinarstve, teta ze bola na zabitie, nechapala, ked jej vysvetloval, nech tam nepcha ziadne paprade a asparaty a podobne srandy 😀
sakura..postav pred to skrinu 😅
nemaaaam a mrzi ma to 😢
ten kocik je podareny, takze oranzova to isti? 😉
babyy ja som teraz zistila, ze tu mame spolocny album, ked ste napisali tini :D tak idem hned kuknut, no co sa clovek nedozvie, esteze vas tak starostlivo citam 😀 😀 😀
ach baby ste zlate 🙂
strapco
ty brata a ja starsiu segru 🙂 je o 10r starsia....raz som v potoku nasla zdochnuteho potkana ,tak som ho uviazala na spagat a s nim nahanala segru a aby nebolo malo uviazala som ho na klucku jej detskej to mi bolo asi 6.takze som bola dobre kvietko 😀 😀 😀 .alebo bracho ten je o 4 starsi ,mne a mladsej segre prilozil na celo horucu kocku cukru-chcel si nas oznackovat!!!!aj nas oznackoval ,mame tam jazvy 😝 take ,ze dazdovky za krkom bolo bezne....nasi si s nami uzili 😀 😀 😀
strapco to ako sa ma nepýtaj obe mali rovnaké papiere v ruke a dva rôzne výsledky tak sa me nepýtak že ako ja som tiež len kukala jak blbá jedna z tých dr. bola moja obvodná a druhá tá múdra na gastro
ajkaag to ja mám celý život šťastie na takých super dr. aspoň že v nemocke som sa stále dostala do dobrých rúk ináč by som tu už asi ani nebola
gastanka...ja som to tiez zistila kratko pred porodom 😅
ajkaag..no oranzova je top, potom este zeleny alebo dofialova..proste taky obojpohlavny 😅 ..uvazujem do buducnosti
ten kočík je peknučký
sakra..nasla som k tomu kociku recenziu...ze vraj opierka chrbta je kratka, ze uz 11 m mimi sa tam nezmesti 😠
tak patranie pokracuje 😀
joooj to je blbé fakt bol pekný
Ako sa mozem pridat do spolocnych albumov so svojimi fotkami? 😕
Inac, to som tu jedna z najmladsich? Ktore z vas su tu okolo rocnika '85?
gastanka..musis sa odhlasit a potom prihlasit pod Novembrovky_2009 a to iste je aj heslo
a myslim ze adka je mladsia..aspon sa mi tak zda
kde je tilly?????? 😀 😀 😀 potrebujem jej nazor 😀 😀 😀
http://www.biga.sk/sportove-kociky/neonato-pium...
ahojt babenky
gastanka nie si najmladsia ja som rocnik 1986 🙂
sakura, ja som v prvom momente rozmyslala ze co sa da za kilecko vobec kupit, az potom mi zaplo ze vy uz tam mate eura 😀 to uz potom ano, kilecko sa da pekne minut 😀 😀 😀
dobré ránko, čo ešte vydrichmávate všetci? 😀
my sme hore pravidelne od šiestej ale po dlhej dobe mala papala len dvakrát za noc čo bolo super.
ja som 1987, to tu pekne o rok znižujeme 85, 86 ,87 a kto je 88?
no tak my už máme váhu, malá ma v 4 mesiacoch 5430g ma tu niekto menšie bábo?, dúfam že bude trošku lepšie terza priberať mna sa to zdá strašne málo. ale teraz si aspon možem občas skontrolovať kolko si potiahne.
doble ráno čauko kočeny!!!!!!!!!!!!!
laka vrdžin je je je jejjjjjjjjjjjjjj 😀 😀 😀 😀 😀 neviem ako sa to píše no ja z tej Alici nemôžem 😀 😀 😀 😀
ale som sa dnes dobre vyspinkala,od pol šiestej sme hore ale neva už si aj zdriemla herla a ja už mám postelné prezlečené a špinavé sa perie,navarím ryzotko a padla čo sa tu budem zase tmoliť s mopom kašlem dnes naň 😉 😉
kvietok som včera nedostala tak dnes budeme s malou iba leňošiť.
vonku je riadna kosa keby ten šialený vietor nefúkal celkom by sa dalo tak neviem či pôjdeme vonku 😒
gastanka aj ja som ročník -85 😉
ozaj sadajú sa vam mallé, lebo naša stále už sa jej samej podarilo zdvyhnut hlavu, plecia aj lopatka tak polovicu chrbátika už zdvihne ked je našikmo, a kedže meme rflux a musíme polohovať tak je našikmo stále a aj stále namíka do sedu a potom grcká takže je to začarovaný kruh.
bre ranko...spali sme od 18.30 do 5.30 - neveriiiiiim. Ze by sa konecne posuval rezim???
JANKA - tak teda pekne pozdravuj tie pani dr., nech si ujasnia v hlavickach, co rozpravaju... ze tucne dieta?!!!!! koniec, schluss, ende, finito s nasim zdravotnictvom. Ja nechapem, preco je tu na SR stale ultra trend kazdeho niekam priradovat, aby splnal NORMU - tabulky, znamky, skaly...otras... nie nadarmo uz deti na zakladke maju poruchy prijimu potravy a ine formy komplexov. des. uz sa ani nejdem rozpisovat, lebo mi rapidne stupa adrenalin.
TILLY - ty mas super tolerantneho mm, kebyze som taky fan kocikov ako ty, tak uz som aj so vsetkymi modelmi vystahovana na dvore 😀 ...adusko je sikovne pretacadlo
ZUZU - mne tiez doslo az na konci, ze kilo uz nie je v SKK ale v EUR.. 😉 a tiez som rozmyslala, ze by som si za to kupila v SKK...
CIPUSKA - aj my sa este borime s tichym refluxom, a sme vypolohovani ze dovi dopo...najvtipnejsie, ze nam dr. povedala, ze ako super, ze tak priberame... ze aspon ten zvierac rychlo spevnie... no evidentne nestiha za enormne rychlym zvacsovanim zaludka a pazeracika 🙂
SAKURA- aj ja chcem damsku jazdu... nemusim by shopping, staci kafeeeeeeeeeeeeeee
SLOVAKIA - som si teraz tak predstavovala, ze ako asi min. rok zareagoval Miin otec, ked si mu oznamila, ze cakas jeho baby... inak Mius je super zlatko, taky mini skriatok z rozpravky...a normalne sa mi zda, ze je uz na nej vidno, ze to nie je 100% slovenka
dobre ranko kočky ako ste sa dnes vyspinkali????? ja do ružova lebo mala zalomila po pol desiatej a spala až do pol siedmej, ale večer bola strašne zla len plačkala tak sme ju museli pestovat, vlačila som ju na rukach asi tri hodiny v kuse, mam posilku zadara 🙂 , neviem či jej už nepojdu zubadla aj cez den viacej mrnči tak sa mame asi načo tešit. DEINA presne tak Polomova bola ta doktorka no mne sa zdala taka strašne odmerana, ved prave ani moja mala až tak vela toho nespapa ked bola menšia tak papavala viacej, povedala mi ta dr. že jej mam davat menej jest alebo že po 4 hodinach, lebo je tučna a važi ako deti v pol roku,teraz ked mame konečne nejaky režim tak ho budem za nu menit, no ani nahodu... ja si nemyslim že je mala tlsta teraz me 6,5 kg a ked sa narodila mala 2,8 kg ani moja doktorka to nerieši vždy mi povie že je z nej kočka, tiež si myslim že to vybeha, v stredu tam ideme zase tak dam vediet čo sme sa zase dozvedelil. STRAPCO no my mame rovnaky vskus presne tieto kočiky sa mi pačia, to som nevedela že ten SLAPI je až taky mini, ale ten Neonato ma tušim male kolieska a na modrom koníkovy tušim nejaka baba pisala že detom do 1 roka by ho neodporučala že skor pre vačšie, ja stale rozmyšlam nadtym BERTONI winner tak uvidime musime ho kuknut
pozerala som stranku kocikovo.sk a tam ručne maluju kočiky ked im ho tam donesiete, je to take origoš ešte som to nikomu nevidela, tak rozmyšlam že ho dam pomalovat, ked kupime ten bertoni lebo je čisto oranžovy.... baby dajte nejaky tip neviem čo mam dneska varit mam vybrate kuracie prsia a chcem skusit nejaky novy recept, kuknem ešte na mimibazari nejake recepty lebo už mi dochadza fantazia, stale niečo vymyšlat 😠
kde ste ktoooooooooo, všetky ešte hajate ☹
ahojte..mame dnes presne 4 mesiace 😵
zabudla som pochvalit drobca...pri paseni konikov uz sa neopiera o predlaktie, ale uz len o dlane 😵 a uz vie robit lietadielko sam 😵 😵 ..cize ked je na brusku zvihne naraz aj nohy aj ruky aj hlavicku..no a tocime sa riadne
caterine, janka..ze tucne babo..my sme mame kolo 7,300 g a 68 cm..co by tie vase dr povedali na nas 😀
caterine...tu mi baby povedali, ze bertoni su smejdove
ja budem robit zapekane cestoviny s brokolicou..mm miesto kyselj smotany kupil smotanu na varenie a ja som si to vsimla az po otvoreni, tak ju musim zlikvidovat nejako

sakura..ty si aspon kilecko dostala 😠 ...moj na take neni..ale keby bol uz by bol dokonaly na nevydrzanie 😀