icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

tilly
autor
9. mar 2010

ja viem, dojcime na poziadanie a je normalny, len je to taky nezvyk 😀 ale tesim sa, lebo aspon viac vynosime veci a este sa zmestime do vanicky z kocika, co u domca uz nehrozilo v tomto veku... 😀

ale sranda, ze su to braskovia a tak strasne odlisniiii, teda az na tu fyzicku podobu, lebo ta sa nezaprie... 😀

skybaby
9. mar 2010

ahojte
info hlavne pre janku 😉 ... po dnesnej poradni mame 67cm a 7,45kg a nasa doktorka to voooobec neriesi ale sprdla nas za prikrmy lebo som si myslela ze do ukonceneho 6 mesiaca vydrzime len na kasi, ale vraj ked nekojim treba ovocie a zeleninu lebo ze su potom deticky chudokrvne
strapco, sakura ja by som tiez dala neviemco za to aby som mohla kojit a fakt som sa strasne snazila a vydrzalo nam to len nejakych 7tyzdnov, skoda ☹
dnes nas aj ockovali a minle mala barbor teplotu tak uvidime ako to zvladneme teraz

gashtanka
9. mar 2010

A rocniky 85-86 ste v Kosiciach...co ja este robim v tejto spretej Trnave, chcem ist domov! ☹

Baby (Koceny:D), dnes mi dosla hracky pre malu, co som objednavala...medziinym aj jedna interaktivna knizka ()IK2, ktoru som si vsak neobjednala, pretoze som s objednala inu interaktivnu knizku (IK1 - lacnejsiu a pre mensie babo). Faktura bola v poriadku, len poslali zly tovar. A ta tetusa, co tam sedela na telefone, a zjavne nebola Slovenka ale Polka sa ma opytala, ci nemozem tu IK2 im poslat naspat a oni ze mi poslu tu IK1. Ja jej na to asertivne (co u mna zvykom nebyva- ze vieteee, ja s tym teraz budem mat problleeeemy, balit to, posielat to...)...tak sa ta polska tetusa zamyslela a povedala, ze samozrejme, ze zajtra mam tu IK1 u seba doma a ci by som nechcela tu IK2 za super cenu. Tak sa jej pytam, ze "Akaaaaa je taaa super cena?" A ona na to, ze 8 eur plus DPH. Povodna cena tej IK2 je 26,12 🙂)) No nekup to, hlavne, ked som pri nakupovani hraciek tuho uvazovala, ci nekupim aj tamtu :D :D :D

Takze som dobre nakupila, len som trochen zhrozena, ze nakupnu cenu maju 8 eur a predavaju to za 26. Pekny zisk, ty kokso...

A uz sa tesim, ako sa bude mala s tymi hrackami hrat, dufam, ze s ajej budu pacit...nieco som kupila uz dopredu no a strasne sa tesim, ako dnes budeme odtlacat rucicky a nozicky, nemohla som odolat a kupila ten fotoramik s tou odtlacacou hmotou ... asi som sprosta, nemame na to, ale radsej nech nezerem tyzden, niektore sentimentality si proste neodpustim :D

janka1874
9. mar 2010

skybaby ďakujem za info my sme od včera po druhom očkovaní a bojujeme s teplotou jedna radosť ale teraz jej trošku klesla na 37,2 chúďatko pasuje sa statočne ale t.z. že vonku radjšej nepôjdeme aj keď je krásne slnečno aj keď chladno ☹ ☹ ☹

no a ku kojeniu tak ja neviem ale mne je zas jednoduchšie kojenie ako sa stále starať či mám nachystané mlieko či môžme niekde ostať ldhšie lebo nemám so sebou mlieko a podobne no fakt neviem aj v noci len ju vyberiem z postieľky a hneď má plný servis 🙂 🙂 🙂

tilly
autor
9. mar 2010

mne je tiez jednoduchsie kojenie... vsetko mam so sebou, mozem ist kam chcem a o nic sa nestarat... a v noci si len maleho prehadzujem od jednej didky k druhej 😀

inak, aj vam skusaju deti vydavat rozne zvuky? ja mam niekedy pocit, ze adko sa dusi a to on sa len hra s hlasom a hika, ika ujujuka...

gashtanka
9. mar 2010

Ja som hrozne vdacna, ze kojit zatial mozem....pred porodom som sa bala, ze to nepojde, pretoze hoci som vedela, ze od toho to nezavisi, mam naozaj, naozaj male prsia. Proste som im nedoverovala. Plus som sla CR. Ked som v porodnici zacala mat mokre flaky na koseli, prislo mi to ako cosi neuveritelne a krasne.

strapco13
9. mar 2010

taak..mam to za sebou...bolelo riadne ☹ ..ale drobec spapal vsetko a ani raz mi zbytocne nenatahoval didku..on asi fakt tusi, ze ma to boli

gastanka ja som mala na vyske spoluziacku, ktora mala len bradavky a prsia nikde..a kojila vyse roka..takze naozaj male prsia nie su problem..ja ma take 2..teraz skoro3..no skor 2,75 😀

janka1874
9. mar 2010

juj žienky Viki je taká nervná z toho očkovania chúďatko stále má 37,2 moje zlatko 😢 😢 😢

adka_praha
9. mar 2010

ahojte... 🙂

k tym rocnikom, ja sa hlasim tiez k 87-cke.. 😀
ja som od rana zehlila...a to mam ale za to, ze si nikdy neozehlim hned ako to uschne... 😅 a este som prala aj tie letne vecicky...teraz este dorabam rybu, len zemiaky este treba...to som nestihla lebo slecna sa zobudila...a uz dve noci sa budi naspat 1x na papanie...a pospi len o 1/4 hodky dlhsie rano...no neva... 😅
strapco teda az mi husia koza naskocila z toho tvojho opisu...brrr...ozaj nezavidim a prajem aby sa to co najskor zahojilo... 😖
jani teda chuda... 😒 a tie doktorky? to co je za vtip? 😕

caterine
9. mar 2010

tilly presne aj moja mala vydava take divne zvuky a hika a to jej vždy zabehne až slina potom kašle chudatko, v nedelu tu bola švagrina a mm jej robil somariny a ona sa tak nahlas rehotala, švagrinej skoro cvrklo tak sa smiala, hovorila že to čo je aby sa take male deco tak rehotalo, ale totalne nahlas, zlata bola....adka a čo tie letne šaty si už našla čo si minule hladala

sakura77
9. mar 2010

caterine,zavidim rehoty 🙂 😉 nasa sa rehli od ucha po ucho ale tak potichu alebo zakasle-akoze naznak smiechu,uz sa neviem dockat ked sa bude tak ozaj rehotat,to je strasne zlate na takych krpcoch 🙂
nasa sa naucila vrieskat,akoze nie plakat,ale naschval jak keby vykrikuje a tak sa pritom prekvapene tvari 😀

adka_praha
9. mar 2010

caterine nasla nasla... 😀 uz su aj v skrinke vyprate ozehlene... 😀

no terezka bude mat rada zvieratka...na tanieri... 😀 sa s uzasnou vervou pustila do plysovej ovce... 😀

janka1874
9. mar 2010

adka aj u nás je dnes rybka 😀 práve sa dopeká staršia slečna ešte spí Viki si hodila šlofika tu na gauči tak 30min. 🙂

adka_praha
9. mar 2010

jani nic ine ma nenapadlo... 😀 sa mi nechcelo rozmyslat co na obed a v tom sa zjavila ryba... 😀

janka1874
9. mar 2010

presne som na tom podobne 🙂 ja už ani nemám fantáziu na varenie

adka_praha
9. mar 2010

ja by som aj mala ale nemam vecne nakupene veci na to... 😅

no dnes je teri akasi zdivena...to sa mi este nestalo, aby ked je hore som si nemohla nic porobit... 😕 teraz sa na mne rochni...resp. kuka ani nedycha, co to robim s tou rukou, ze to tak tuka... 😀

didiana333
9. mar 2010

Tak teda ja sa hlásim k 73...je tu niekto tak "mladý"ako ja? 😅 😅 😅 Ja idem zajtra do školy,ešte máme skušky zo sloviny...som z toho dutá jak trubka... 😔 drobec bude zase na divé zvery...obžuva opicu a kričí na nu,aby sa ho zlakla.... 😀 😀 😀

adka_praha
9. mar 2010

co si? sak nie si stara!... 🙂 mas viac skusenosti... 😉

ajkaag
9. mar 2010

baburky boli sme v ramci prechadzky pozriet buginy, tak niekto nahanal prehadzovaciu rucku - Pierre cardin ju ma a da sa dokonca aj sklopit nalezato a je bud taky pekny tmavomodro-cerveny, alebo oranzovo cierny, faaaakt sa mi pacil nazivo: http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...

no my co sme pospali doobeda, to mi vracia poobede, jaaaaj malinky, strasny bol, iba na rukach neexist polozit, obedovala som tak, ze mi lezal na kolenach a kopal do taniera, ale musela som, lebo sa mi uz hlava tocila od hladu 😅

ajkaag
9. mar 2010

didi co chces, ked sa mi nakoniec rozhodneme pre tretie budem mat vtedy tolko isto 😉 ale supis ze to vsetko tak s prehladom zvladas este aj skusky v skole faaaakt klobuk dole (aj sa mi to rymuje 😀 😀 😀 )

strapco13
9. mar 2010

tak sme doma s prechadzky..drobec este spi na chodbe..mohol by potiahnut este polhodku, aby vecer papal po 19

tak nas matej bude francuz 😀 😀 ..zuje zabacie stehienka 😀 😀

ja som dnes este nevarila 😅 nejak ma drobec nenechal...dnes sa nechce hrat sam

a uz je hore..ideme papat

sisinka76
9. mar 2010

ahojte 🙂

aj my sme doma z prechadzky, boli sme skoro 3 hodiny a to Risko krasne v kociku spinkal a este drichme na chodbe 😀

akurat som pridala foto do albumu, kuknite ak chcete, aky bude drobcek frajer v nedelu na krste 😵
len este musi nieco aj mamina na seba zohnat 😀

monkey3
9. mar 2010

caute baby,

didi ja som o rok starsia od teba 🙂 co ste riesili vek ? necitala som predch strany 😀

tilly moja mala najnovsie pistiiiiiiiiiiiiii ale doslova. aj v noci naplace ale zacne pistat 😎

janka1874
9. mar 2010

žienky na teplotu sa dáva od 38,5? ja to nikdy neviem

no moje slečny sú obe hore a kedže teplotuje Viki po tom očkovaní tak sa nikam nedá ísť
tak sa lúčim idem robiť policajta k deťom 😀 😀 😀 😀

ajkaag
9. mar 2010

janka od 38,5 odmeranych v ritke, to sa pol stupna odratuje

bleelka
9. mar 2010

no kocky, tak to ste ma moc nepotesili, nasa sa este nepretaca, maximalne z bruska na chrbatik, aj to len niekedy ked je zle ulozena, resp. na naklonenej posteli ☹ no len ja ju strasne malo davam na brusko, tak raz za den... to bude asi preto... nechce tak byvat, vydrzi par minut a potom sa zlosti....

zajtra nas caka preockovanie, tak uz sa "tesim" ako ju zas budu boliet nozicky 😒

no a s tym spanim, aj nasa kedysi spavala do 7.00 a teraz uz pred siestou byva hore... uz som aj zaluzie zacala zatahovat nech ju svetlo nebudi, no ale zas napr. vcera zaspala o 20.00 a zobudila sa dnes rano o 6.00 a v noci sa ani raz nezobudila...takze sa nestazujem, len nech jej to ostane... no ale zas cez den spi max 4 hodinky a aj to na 3-krat...

dnes som bola s tou stitnou zlazou a vraj to moze byt porodom, uvidime o mesiac ake budu hodnoty, zatial nedal liecbu, tak snad sa to upravi same... dufam...
no a v moci mam este stale E. Coli, ostatne bakterie uz nie, ale aj tak ATB, uz tretie ako je mala na svate 😝 idem zistit nakolko tieto prechadzaju do mlieka... na porazenie, porod mi total rozhasil zdravie... asponze Miska stoji za to!

nasa zacala pistat ako 3mesacna, potom mesiac pauza teraz pisti znova ako diva... a rehoce saaaa, zlatko nase...no len sa nepretaca, ale to je moja chyba... ale vraj z chrbatika na brusko sa pretacaju az starsie deti, tak este som ako tak kludna...

janka1874
9. mar 2010

ajkaag to viem ale po odpočítaní ak je 38.5 už môžem dať niečo proti teplote alebo už aj skôr?

didiana333
9. mar 2010

jani,ja by som dala...ved ju to asi aj bolí nie? ja som dala erikovi aj preventívne panadol od bolesti,ked som videla že je nervozny z toho očkovania...

monkey,si ma potešila...my,zrelé ženy zachranujeme slovensku populáciu... 😀 😀 😀

didiana333
9. mar 2010

ajkaag...aj mne sa ten kočík páči,som ho už aj ja objavila...ta prehadzovacia ručka je dobra vec...

zuzu1980
9. mar 2010

kocky, vobec vas nestiham citat, mozte prosim rano menej pisat??? 😀 citam uz len kazdy druhy riadok a potom mam z toho gulas...

k pretacaniu, nas je maximalny lenivec. Z chrbatika na brusko sa mu nechce ani nahodou, este stale neznasa past koniky, hoci ked ma dobru naladu vydrzi dlho, ale to je tak raz za tyzden. Z bruska na chrbatik sa pretacal este nemal ani 2 mesiace, ale nebolo to za hlavickou (to by ju musel najprv zdvihnut, co zasadne odmietal), ale pekne kopol nozickou a pretocil sa. Z chrbta na brusko tak maximalne pred spanim ked sa kruti, tak sa obcas pretoci. Cez den ani nahodou, a to uz ma takmer 5m...

Strapco, Kkiki, gratulujem k 4m 😉

Strapco, ked citam tvoje trapenie, tak rozmyslam ze aj pre druhe babo budem len odsavat. Chcela som kojit, ale to ma tiez dost neprijemnosti, ale aj vyhod samozrejme... Mne to odsavanie ide super lahko, uz mesiac odsavam len 2x denne a mam dost na cely den. V noci s prebalenim, zohriatim flase a papanim nam to trva maximalne 15 min a uz obaja spime-teda drobec spi, mne zaspavanie dlho trva, ale to vzdy. Aj to len 1x za noc (okolo 5-6 rano)
Jasne ze odsavanie ma nevyhody, zo zaciatku som odsavala kazde 4 hodiny, nikde som nemohla ist na dlho, musela som bezat domov...Ale to tak prve 2 mesiace. To by sa hadam dalo zase vydrzat... Vsak uvidime.

A k tym "tucnym" detom... no nakopat takych doktorov niekam. Kamoskyn maly mal v 4m 9kg a doktori len povedali ze je trosku mimo tabuliek ale ze to vybeha... a vybehal.