icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

strapco13
9. mar 2010

zuzu...ked inak neviem pomenovat tu zmesku z coho ste drobca vytvorili 😅

my sme stale modrooky 😵 dufam, ze mu to ostane..mm ma take..menia sa mu podla nalady od sivej, cez zelenu az do modra..ja mam hnede, tak snad to neprebijem

strapco13
9. mar 2010

zuzu..a ciaru na bruchu este mas? ja stale 😠

carmen86
9. mar 2010

🙂 aj ja mam ciau na bruchu , nasa mala ma tmavomodre ocka a este sa jej zosvetluju, no my obaja mame modre oci tak ine ani nemoze mat 😎

zuzu1980
9. mar 2010

aj ja, to uz nafurt?...myslim ta ciara 😝

ukulelembo
9. mar 2010

Ahojte koceny 😀 nemam ani cas vam pisat, vzdy ked docitam, tak mi do toho nieco pride 😒 Inak nam sa tiez nocny spanok poserkal ako niektorym babenkam ☹ Vstavame aj dva* za noc uz asi vyse tyzdna , a to sme uz prespali celu noc asi mesiac 😖 a maly sa mi doslova rozožral 😕 vecer o 20 zlupol 200ml, o polnoci zas 200 a o 6.30 zas 200ml a o 9.30 180ml, tak som mu zarobila o 13tej 130ml uz kasu psenovu, lebo som uz bola zufala 😖 a vydrzal do 18tej , apotom dal zas 200 a o 21.30 zas 200ml. A to som chcela sprikrmami pockat aspon do konca 4 mesiaca, ale to dieta zje asi aj mna zachvilu 😅 nakolko papa len mm a aj to mu zahustujem nutritonom, kvoli grckaniu a aj tak ho to nezasyti 😒 Ale nechcem to zasa pokaslat aby som mu tym skorym prikrmovanim nejak neuskodila 😒 A ja tiez odsavam ale sem tam ho supnem aj na prsnik a zatial vzdy sa este pricucne, asi mam v tomto stastie, ze didiku neodmieta aj ked ju nema kazdy den, ale je mi velmi luto ked skoro vzdy vsetko vygrcka ☹ a nepomaha ziadna z tych rad co odporuca annaag ani ine zlepsovaky na zmiernenie refluxu ☹ Na gastre sme vobec neboli-lebo ze mame reflux ako svina viem aj bez lekara

zuzu1980
9. mar 2010

strapco, nevies nahdou z coho je ta ciara? lebo ja som mala vzdy taku slabucku, len od pupka dole, vzdy som nasich podozrievala ze som mala nejaku operaciu o ktorej mi nepovedali...
ale ked som bola tehu a citala som v ktoromsi tyzdni ze babatka maju vsetky creva vonku a potom im to zarastie do bruska, tak ma napadlo ci z toho nie je ta "jazva"... ked sa pozriem malemu na brusko tak aj on ma pasik, ale takmer neviditelny...

strapco13
9. mar 2010

ukulembo...to je blbe, ked tak grcka ☹
preco vlastne odsavas?..keby si kojila, nevies kolko zje a potom sa netrapis 😀
moj papa cez den stale kazde 3 hodky..presny jak svajciarske hodinky 😀

zuzu1980
9. mar 2010

ukulele, tak aj vy sa este trapite s refluxom... nam sa to vzdy na par dni zhorsi, potom zase zlepsi a tak stale dokola, ja vobec neviem co to spusta...

no hej, ze ma reflux, viem aj bez lekara... aj tak s tym teraz nic neurobia...

ja som nikdy malemu nedavala viac ako 150ml do flase. Urcite by spapal aj viac, ale zase mm nechcem dat viac, lebo ked nespapa, tak budem musiet vyliat (uz ked je to z chladnicky). Tak davam 150, ved mu to musi stacit. Papat potom pyta po 3 hodinach, niekedy aj po 4h. Ale ked papa a ma prazdnu flasu, tak vidim ze by potiahol aj viac...

strapco13
9. mar 2010

zuzu..vidid to ma nenapadlo, ze to moze suvisiet s vyvojom...moj nema ziadnu ciaru
ale u tehu je to nejake hormonalne vraj

strapco13
9. mar 2010

zuzu..a nemozes mu potom dat ohriat len tak ze 30 ml?
kolko po rozmrazeni moze byt mliecko v chladnicke?

zuzu1980
9. mar 2010

strapco, skus kuknut poriadne zajtra ci nevidis ciarku. Lebo ona je takmer neviditelna. Ja len kvoli tomuto som kukla, lebo ma zaujimalo ci aj chlapci to maju... a veru, da sa vidiet taka slabulilinka.

strapco13
9. mar 2010

zuzu..kuknem..ale je mozne ze u tvojho "mulatka" 😀 je vyraznejsia

zuzu1980
9. mar 2010

no z mraznicky ked sa rozmrazi, tak 24 hod vydrzi v chladnicke. Ale to co je v chladnicke ked sa ohreje, tak uz vydrzi vonku len hodinu a nesmie sa dat naspat do chladnicky. Cize ked mu ohrejem viac a nevypije, tak to ide do umyvadla... A on ked si odgrgne tak uz viac nechce papat. Ale si myslim ze 150 mu staci, ked potom vydrzi dlho bez papania. Ked dam pred tym kasu tak vypije len okolo 100-120ml.

Ked ma reflux, nemal by sa prejedat, aby to nevygrckal. Mal by papat menej a castejsie...

catalin
9. mar 2010

strapco, mozes 😉

zuzu1980
9. mar 2010

ozaj, a ta ciara kedy nam zmizne?

strapco13
9. mar 2010

no zas som mudrejsia 🙂

zuzu1980
9. mar 2010

no, ved keby som mala pocit ze mu je malo, tak mu dam viac. Ale zda sa ze staci, nejeduje sa ked dopapa, tak ma asi dost.

strapco13
9. mar 2010

ked sa nejeduje tak ma urcite dost
ja sa jedujem furt..ja dost nemam 😀

zuzu1980
9. mar 2010

😀 😀 😀

ukulelembo
9. mar 2010

Sraco no odsavam kvoli tomu aby som mu mala do coho zarobit ten nutiton proti grckaniu A ked som ho kojila tak cez den papkal tiez skoro kazde 3 hodky a ked spal vonku vydrzal aj dlhsie, ale v noci bol kazdu druhu hodku hore na papanie, lebo cez den grcal po kazdom jedla aj 3 krat a niekedy aj po dvoch hodkach od kojenia ☹ Takze vsetko bolo furt ovracane a kezde dva dni komplet celu garderobu som mu prala A ked som mu podla navodu zarobila nutriton ze len 30ml vody nahusto natlacit do maleho a potom dokoji, tak to co vipil kojenim komlet vygrcal, ostalo vnom len to huste Ale ked mu zarobim celych 180 ci 200 s nutritonom tak si pekne odgrgne a negrcka a aj konecne pribera 😵 Zuzu: no keby mali nereval ako o zivot tak ja by som mu tiez dala len 150 ale asi mu nevysvetlim, ze by mu to mohlo aj stacit Ked mu dam cez 180 tak kludne docucka flasu vytiahnem a je tichusko a hned na nma hadze ten krasny bezzuby usmev 😀

zuzu1980
9. mar 2010

ukulele 😀 ze "sraco" 😀 😀 😀 strapco ta zabijeeeeee 😀 😀 😀 to uz je lepsie ako "trapco" 😀

ukulelembo
9. mar 2010

Hlboko sa ospravedlnujem Strapco-som ti ale upravila meno 😀 Zuzu sak to ze on sa len rano snazi dohnat tu noc bez jedla a cez den papa tak raz za 3-4 hodky a negrcka, keby ano tak ho netlacim len tak pre istotu 😉

ukulelembo
9. mar 2010

Zuzu: mi pismenka usli z klavesnice asi 😀

zuzu1980
9. mar 2010

ukulele, vsak vpohode, kazde babo si inak vypyta, ty vies najlepsie kolko mu dat 😀 ja som aj rozmyslala ci dam viac, ale ked sa nezlosti, tak nedam.

ukulelembo
9. mar 2010

Sa mi ani spat nechce, drahy rano o 3 tej vstava do race a ja som taka trubka ze sa vzdy preberiem aj ja 😒

ukulelembo
9. mar 2010

no sak ale vies aka sokova terapia je to pre mna nakolko bol najchudsi po tej poradni v 3 mesiacoch zo vsetkych pokladikov A teraz taka mal burgyna je z neho 😅

gashtanka
9. mar 2010

Strapco> mala ma este len 59cm, takze dlha asi ee, a ten lodger sa da trosku ponastavovat...a na tej fotke je mala naobliekana, vtedy sa do toho nejako lepsie da napasovat...ale ked s nou chcem chodit iba po byte, ked ma iba dupacky, tak nic moc :(( dajaka je pokrutena v tom...ta sa pytam, ci neexistuju nejake "zasady" alebo "pravidla" ohladom ukladania babatiek do babyvakov...nerada by som jej nejako ublizila na chrbticke...

k farbe oci> moja mala pri narodeni take temnosedomodre...a teraz ma modrucke a ja viem, koho modra to je - presne taku farbu oci ma moja mamka. Ja mam do zelenomodra a tatko nejaku neidentifikovatelnu...sice ma este napadlo, ze to moze byt aj z priatelovej strany rodiny, ale asi to tak skoro nezistim, kedze este stale neboli malu pozriet...pfff

ukulelembo
9. mar 2010

Gashtanka: nic si z toho nerob- moj otec este vobec nevidel mojho maleho ☹ a to byva ai 500m odo mna- ziadny zaujem- ani ci sme zdravi, ci nieco podobne 😢 A pritom ked sa mi narodil prvy synator tak ma aj v pordke navtivila aj z porodky domov viezol aj 1000sk pre maleho dal, co bol pre mna sok jak hovado, kedze nam peniaze nedaval ani na zradlo ani na nic ine potrebne 😠 😨 ☹ A teraz to ma v p..i Ale to je na dlhu debatu co je to za hajzla sebeckeho 😠

ukulelembo
9. mar 2010

pisem jak dement, asi uz idem spat, lebo mi pismenka skacu prec z textu 😅

gashtanka
9. mar 2010

Ukulele> ja tomu nerozumiem, ake su tie ludske povahy...hlavne, ze ked som bola tehotna, tak mi na jednej rodinnej oslave buduci svokor prikladal ruky na brusko a ze ci kope a ze ho mam zavolat, ked bude kopat...a teraz nie a nie dojst z Bratislavy do Trnavy. Vzdy je nejaky problem. Vraj on by aj dosiel, ale ze jeho zena (svokrusa) vlakom nepojde...ze mame dojst my...a to mam ja za nimi dojst, ze aha, kuknite sa, toto je vase vnuca, nasackovat sa k nim do obyvacky, usmievat sa na nich a cakat, kedy mi ju pochvalia?
Joj, adrenalin... 😅

Tak dobru noc vsetkym. Kurna, zasa osm chcela spat uz o desiatej a zasa mi to nevyslo. Bohaca.