Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
Ahojte babule...ja som prišla zo školy unavená jak pes...nestíham vás prečítať,zase píšete,akoby vám za to platili... 😀 😀 😀
Predstavte si...malý sa normálne tešil,ked ma zbadal...celý den som nebola doma a drahy hovoril,že bol velmi nespokojný a málo spal...a ked som dosla domov,tak je ako anjelik...normalne ma to potešilo,že ma to dieťa už tak vníma.... 😀 😀 😀
ahojte kočeny,my sme dnes boli dlho vonku na zraze mamičiek 😀 😀 😀 tu na dedine 😀 a potom som šla ku zlatníčke dať si zväčšiť obrúčku lebo ju nenarve,m a je taká pekná že ju chcem nosiť a čakať kým ju nasúkam keď schudnem tak to nehrozíííí a dala som aj mm vyriť na platňu malej meno a dátum narodenia mňa už tam má tak nech tam je aj Ninuška a ešte by si mohol dať vytetovať na rameno že Zuzanka 😀 😀 😀 😀 ha to iste 😅
didi hej to poznám aj naša ma tak vníma to je takéé milééééééééé. 😵 😵 😵 😵
tatuska este jeden den a uz budes pre mna alica ... ja uz tvoje prispevky citam v tom jej zargone ... ma picne z teba ...
no a minule som si citala recenzie a co ja viem co o kocikoch aj vonku co predavaju a baby zase sme v niecom predcili ... europa bez anglicka tak niektore kocare od 6m my ... a ostatok sveta moze pouzivat od 4m ... ajajajaa
caute babule...nestihacky citat (urobim tak asi o 5tej rano pri nasom rezime) 😒
dnes mame aj my 4 mesiace, mali sme poradnu, tak sa hlasime ku klubu velkacov - 7400g a obvod hlavicky 43!!!! (nejaky mudrlant)
caterine no uzasna to je zabava ako fakt...som myslela ze ju jak hada rozdrapim... 😅 normalne som musela ist na chvilu tahet lebo ma skoro zradnik chytil...mm minule vravel zo to robila, ked ju krmil, ale mne doteraz ee...no ja jej daaaaaaam... 😀 poslem tu kasicku cernoskom do afriky a ona bude hladna...tak!... 😅 😀 no ideme sa kupat, tak padam... 🙂 treba, lebo je cela zalepena... 🙄 😅 a ked madam zapadne do postielky idem robit marlenku... 😀mam chut na nieco ukrutne sladke... 😅
slovakia sak pockaj, ked ta posle do teplych krajin s tym, ked s nou zacne puberta plieskat... 😀
a ja ze tu nikto nie je Ale zas padas prec Adka
ahojte babule,tak ja som sa len pred chvilkou vratila z nitry z ankupov,malinka bola u mojej mamy-ze skoro cely cas prespala v kociku ,tak to mala bez roboty 🙂 pre kika isiel do skolky zas dedo,tak som sa nemusela ponahlat,oprasila som kreditku zo vsetkych stran,v HM maju strasne ale fakt strasne krasne vecicky pre malinku,tak som sa troska odtrhla z retaze 😀 akoze isla som nakupit hlavne sebe a skoncila som s plnymi taskami pre decka,a ja len tak troska...auto som tu prehliadku nakoniec platila len 102 eur,lebo povodne mi volala ze to bude 170 ale kedze jamalo jazdim-teda dost,kazdy den,ale len tu po meste,tak mi len bolo treba "docvrknut" vsetkych tych kvapalin a olejov a co ja viem coho este ,tak ma to vyslo menej,tak som bola rada
a som teraz vybavena zas na mesiac,fakt dobre padne taky nakupny den bez deti aspon raz za cas 😉 😅 no a vecer vas snad docitam,pozeram ze tu sa uz vybera miesto stretnutia 😅
ukulele neboj...ja sa vraaaaatim... 😀
cipus, my tam ideme (do brna) 😉
je tam motoshow, tak tam idu chlapi, my ideme na prodite
Tilly ty nemas nahodou link na kocik Ferrari
čaute kočeny kkiki že Alica chiiii no dobreeeeeeeee včera zas spievala Júúúúúlia si čarovnáá šala lala 😀 😀 😀
dufam že dnes nezadrychmem na Panelák,malá už odfukuje ja som osprchovaná a kukám na čoko Mars či si dať alebo odolať 😅 😅
sakura aj ja sa chystám do HM čo si nakúpila ja by som chcela niečo fešné pre malú bundičku alebo vetrovku a aj súpravky jej kúpim lebo z HM som spokojná
baby ozaj na ten Sunar a Bebu nechcete tie kupony?
mne dnes došli kupóny na pampers a sunar berem na kartóny od kámošky teraz máme 12 krabíc čiže máme o hami-papi postarané
my mame bebu ar ta je len na predpis tak niiic... 😕
A my sme na nutrilone...tak niiiič... 😀
😀 idem sa vrhnut na tu marlenku...aspon cesto si spravim teraz a rano to upeciem... 😅
marlenka mňam 😝
tak pekný večer idem ja lebo mm už hučííííííííííííí asi dačo bude 😀 😀 😀
hmmm romantika jak sviňa 😀 😀 😀
tatuška 😀 😀 😀 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 veget... 😀 😀 😀 ja sa idem vyvalit na gauc, kuknut panelak a spat... 😝 u nas romantikus nemoze byt, kedze mame cervenuuuu... 😝 😀
Tatuska. 😀 😀
Aj ja si chcem nohy vylozit a ze deti upracu! 😅
Neviem si ani za ten svet spomenut, co som chcela napisat...
deina 😅
oooooo mm sa pustil do umyvania riaduuuuu... 😀
no ja budem mať pomocníčky na upratovanie rovno dve 😀 😀 😀 😀
Ja idem romantikovat so Svenom... idem vyhrabat umele slzy a natiahnut sa na gauc. 😝 😅 Jaaj, kebyze ma ten moj poskrabka, pomasiruje, to by mi dobre padlo teraz.
sakura
zavidim.....
deina
ze umele slzy 😀 😀 😀
janka
teraz daju zabrat,ale potom ti bude sveta zit...
porazi ma zas ide debilny zmrzlinar 😖 zobudi malu 🙄 ,kazdy vecer nam tu chodi auto so zmrzlinou s takou otrasnou zvuckou pomooooc
slovakia tam da dam ta dam dam dam 🙂))
slovakia o tomto čase zmrzlina a v tejto kose???? zaujímavé
no a či sa ja toho dožijem aby sa o mňa baby starali možno mi len budú nosiť darčeky na psychiatriu 😀 😀 😀
tak ja mam potom stastie Deini Ja len vyjdem vecer z kupelky a mm sa ma hned pyta ci chcem aj pomasirovat Slovakia: sak mu nahadz rajseky na cestu take velke a mas na par dni pokoj 😀

Slovakia tak to sa ešte načakaš, ale predstava je to pekna 😀 , jaaaj moja hlava umrem tak ma boli.... Zuzu a čo maly vam sa ten reflux tušim zhoršuje, my sme na tom tak že jeden den papame celkom v pohode a druhy den strajkujeme a papame malo, ale priberame tak zatial je dobre, aspom že už večer tolko neplačkava ako predtym