Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
baby tak my mame krasne slnecno 😉 ale zas cele leto tu je otrasna kosa a prsi 😅
didiana
tak my nemame ani naznak o pretacani a myslim,ze vacsina deti sa zacne pretacat az po tom 4mesiaci 😕 to je moj nazor
dnes som bola v meste a nechala som 20libier iba na hryzatkach 😝
ajkaag ta stolička je uplne suepr ma ju kamarátka, a malá tam bola len chvílu a mooc sa jej tam páčilo.
ukulelembo stretko ete neviem šetríme finanacie kedže budeme dorábať okolie, fasadu,, cestu...atĎ budem rada ak tento rok vypadneme na jeden predlžeený víkend niekde 😒
sakura dakujeme 😉
joj ,mna to počasie tiež nebaví, malá spí už od pol jeden no slečna riadne si tahá.no ale budiť ju mi je luto
my sa tiež ešte nepretáčame ale občas sa jej podarí z bruška na chrbátik ale opačne ani chýru. ale neriešim to, musim si zatial uživať že kde ju položžím tam ju aj nájdem. ale ona ani moc nemá se kedy pretáčať kedže je bud v lehátkualebo na kojacom vankuší inak ide všetko mliečko von.
ozaj som si juu vážila pred aj po krmení a po troch hodkách si vytiahne tak 110-120 ml je to odsť?
Tu neurologiu beriem s rezervou...ja si tiež myslím,že na pretáčanie má čas...ale asi chce mať dokina čisté svedomie,že nás tam posiela...a ja budem spokojná,že nás videla aj neurologička.... 😅
no aspon v tomto máme výhodu že naša obvodná doktorka je zároven aj detská neurologička.
didi, ani my sa nepretacame, teda len veeelmi zriedka ked je zurivy v postielke, alebo pocas spanku... proste je lenivy, lenivec. zato sedel by stale. uz ho nemozem nechavat v polosede, lebo si sam sadne. tak len lezime a lezime... sak co, do 18 nebude len lezat, nie?
a budem aj ja provokovat, u nas je slnecno, +10, a takto ma ostat este aspon tyzden 😀
Ajojky!no ja sem nejako poslednej dobe nestiham.stale nieco.teraz je sestra z anglicka doma tak stale sme niekde.inak co sa tyka stolicky aj my uz mame aj v nej papame uz.my mame tuto
http://www.babatkosk.sk/7,pepe-i.html
dufam,ze vam to pojde.my mame tu modru zebrovu ale je super.malemu sa tam paci najviac.
uku a ake stretko necitala som dalej.aj my chceme mozno dojst
inak maly je zdravy a dobry len od posledneho ockovania nieco strasne zo spankom.v noci sa budi s placom.lepsie povedane spinka a place ale dame cajik alebo dudlik a je dobre.len sem tam sa stane ze je to aj 6 krat za noc.ozaj aj prikmujete???
no asi vam to nepojde.no je super je tiez taka ze ma tri polohy tak maly tam moze ako keby aj lezkat trosku
Zuzu neprovokuj s tym teplom 😉 no Beruska pekne ze sa ukazes, som bola pondelok tiez na nozicky aj som ta vnutri v ambulanci videla aj ti zakyvala, ale si ma nevidela 😉
ahoj berus... 🙂 ta stolicka je sikovna a kraaasna... 😀 ako ste na tom s vahou? a dlhokansky ste akiiii? 😀 my uz po troche prikrmujeme...zatial len kasicky a mrkva... 🙂
mala mala zas zvysenu teplotu ze 37,2 (po odpocte)...
ked mava obcas zvysenu teplotu, asi ockovat nebudu, ze? jezin ked ja sa na vcelicku tak strasne netesim...zas budem revat viac ako terezka a ona bude cely den taka nestastna a rozlutostena... 😢
adka..tu niekde na konikovi som citala, ze babatka maju zvysenu teplotu oproti dospelym..ja si to zo skoly nepamatam, ale zajtra brnknem kamoske pediatricke
no ja som tiz zacala meravat a nas tiez ma uz druhy tyzden 37,2 kazdy vecer,tak teraz neviem ze ci je to normalne alebo co to je,inak jej nie je nic,zeby bola chora alebo tak
babulky, co robia vase deturence ked ste vonku a ked nahodou nespinkaju? Lebo nas vymyselnik spinka tak 15 minut a potom zacina boj, najprv musi vyslobodit rucicky spod deky (nehrozi aby som ich zakryla naspat), potom si striedavo vybera a dava nazad cumel, zuzle deku, rozobera kocik... zaspinka zasadne 100m pred domom, ked ideme naspat... tak niekedy este spravim kolecko okolo domu nech si zdriemne, ale ide ma z toho porazit.
Inac ten reflux na striedacku, raz lepsie raz horsie. Po UM je lepsie, ale nutim ho pit MM aj napriek nasledkom. Okrem toho po troske kasickujeme a dnes som kupila mrkvu, 1 kelimok, ze "organicka mrkva". Maju aj obycajnu neorganicku za polovicnu cenu, neviem aky v tom je rozdiel okrem marketingu a ceny... Ale este tyzden pockam s tou mrkvou.
zuzu..ja nejak tym bio a organickym produktom neverim..aj tak na ne pada rovnyky kysly dazd a dopadaju vyfukove latkky z ovzdusia
moj ked sa zobudi vonku..co je vzdy, proste aj vonku spi tolko co v nutri...tak len kukuckuje kolo seba, pokecame a mam taku snuru s hrkalkami, tak sa s nimi hra..no a samotźrejme vybera si dudlik..este neprisiel na to, ze sa da dat do pusy nielen von z nej 😀
strapco, aj som si myslela ze to slovo "organicka" je tam len kvoli tomu aby za to mohli pytat viac. Aj tak na prvy krat uvarim mrkvu doma, haha, ze 1 mrkvu 😀 nech je sranda 😀 😀 😀
inak..mm mi nezohnal klobucik 😠 tak vyvaram odsavacku...snad bude dost mliecka z jedneho prsnika..preto som aj zacala na noc, lebo tam je vacsia pauza medzi kojeniami, tak snad bude drobcovi stacit..ak nie, no tak vydrzim bolest..na bolest sa neumiera
zajtra idem do mesta, tak si kupim klobucik..uvidim, ci maly bude vediet sat cez neho
ja tiez planujem kupovat tie prikrmy..ale urcite tu prvu jednu mrkvicku uvarim 😵 ..bez toho to nejde
ako budem mu urcite aj varit, nielen kupovane hotove jedla...aôe ako sa poznam, nebude sa mi chciet stale varit 😅
len neviem, ci tu mrkvisku mu dat samotnu alebo zmiesat s MM /hehe najprv som napisala ze zmiesat s mm/
strapco, ja som kdesi citala ze jarna zelenina sa babatkam davat nema, tak mam aspon cim ospravedlnit moju lenivost, ked sa mi nebude chciet varit 😀 😀 😀
preco sa jarna zelenina nema davat?
lebo v zime sa moc hnoji a tak, ze je tam kopec dusicnanov ci co... proste v zime zelenina nerastie takze to co dopestuju je umelina, ak som to spravne pochopila
ale zase bolo to v takom clanku o prokrmoch, ktory sa mi nepaci, lebo je az moc prisny, ze toto nie, hento nie... (vraj ryzova kasa az od 8m...no zbohom!) takze to beriem s rezervou.
ale ked mam zahradku a nehnojim?..tak potom mozem
ryzova az od 8m? ved ta sa vacsinou dava medzi prvymi
strapco, tak ty sa nemozes vyhovarat, a sup sup varit! 😀
zuzu..ale popri pestovani nie je cas na varenie 😀 😀
joooj, ale sme lenive, cak? nase babky stihali aj zahradku okopavat, aj varit aj 10 deti vychovat... 😀
zuzu..lebo nebol modry konik, facebook a obchody 😅 😀 😀
vsak som prave rozmyslala, ze ked budeme v lete cestovat, tak asi budem casto bez netu, a kooolko inych veci budem stihat. Teda prve 3 dni budem mat odvykaciu kuru, bude sa mi o nete aj snivat, ale potom tolko volneho casu ze az!

ukulele dakujem, pri starsom som vsetko zhanala z druhej ruky, stolicku mal dokonca este po mne drevenu (ale zas na nu nedam dopustil, jednou rukou som ju rozkladala na sedacku so stolikom a to som v druhej ruke este maleho drzala) 😀 tak si to teraz vychutnavam 😉