icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

strapco13
11. mar 2010

zuzu..ale zas na druhej strane..venovali sa nase babky tak drobcom ako my?...miesto toho casu, co stravime v kuchyni, chodime na prechadzky, hrame sa sa s nimi, cvicime
ale vsetko ma druhu stranku..viac ich pozorujeme a nervy su uz z banalit niekedy. a mozno preto, ze deti maju tolko podnetov tak je tolko hyperaktivnych deti
akurat sme s mm rozmyslali, ze ako sa hrali nasi rodicia ako babtka..ziadna hracia deka, vibovacie kresielko, kolotoc nad postielku a pod.

zuzu1980
11. mar 2010

s tymi hrackami mas pravdu, ja neznasam tie svetielkujyce blikajuce co hraju kadejake melodie... mame take slniecko na hracej deke, no koniec. som na to minutku pozerala a chcelo sa mi grcat, furt to blikalo, az ma hlava rozbolela. Vsak sa tie deti zjasia z toho.

Ale tomu sa v dnesnej dobe nevyhneme... Ja sa snazim davat minimum hraciek, kym ho bavi to co ma, tak nebudem kupovat dalsie. A deti nakoniec aj tak viac bavia veci z domacnosti, ako mobil 🙂 a ovladac od telky 🙂 a podobne 😀

ukulelembo
11. mar 2010

tak take hracky nemam ani ja rada Nas Alexej mal oblubene vypalene male ziarovky a sustave tasky a pod. a cim viac hraciek maju tym menej si ich vazia 😉 a s tym netom pocas letnych mesiacov, tak vsetky budeme niekde brkat pokial pocko dovoli, tak to tu nebude nabite Baby a na Juliett nema niekto kontakt ze ci da stretko a aj Dida, Linetka a Scarlete tie sa tu uz pekne dlho neukazali 😨

zuzu1980
11. mar 2010

ukulele, skus im napisat do IP, oni zvyknu obcas aspon citat, aj ked nepisu...

deina
12. mar 2010

Dobre ranko. 🙂

S tymi hrackami je to pravda, Matko ich vela nema, vsak naco, akurat tak kolotoc nad postielkou a hrazdicku, ale Misko ich ma strasne vela. A aj tak sa hra len s niektorymi (teraz su oblubene vlaciky Tomas a ostatne), zato furt sa hra s vecami, ktore nie su hracky, rozne tasky, kuchynske potreby a ine... 😅

cipuska_
12. mar 2010

dobré ránko , naša sslečna už zalomila lebo bola hore od pol piiatej.
no my máme dve krabice hračiek (hrkalky,šuštátka,kusatka...)sme dostali od kamarátov oni majú 2 deti a už viac nechcú tak nam všetko dali a pus čo sme podostávali lebo naša malá je prvá vnučka aj prvá pravnučka takže hračiek a hračiek. polovicu som hned skovala.
ale malu to mmoc nebaví on ked je v lehátku a má tam hrazdičku tak hračky ju vobec nebavia ale zato ten držiak na ne može kukať a cyhtať aj 20 minut 🙂

janka1874
12. mar 2010

Ahojte kočeny nemám šancu Vás stíhať čítať možno zas cez obede keď budú deti spať ak vôbec budú rovnako spať 😒

tatuska1
12. mar 2010

čaute kočeny!!!!!!!!!!!!
fúj zase sneh mna porazíííííííííí a to som chcela ísť pozrieť nášho potenciálneho ženícha pre Ninušku noooooooooo pôjdem tak do r..........lebo sa cesty šmýkajú 😠 😠 😠 😠 😠 keby že to je len na skok tak pôjdem ale je to dosť ďaleko tak pôjdeme inokedy.škoda 😒
už mám poupratované,dietko hajká a ja kukenzy Panelák a popíjam kafééééé 😉
idem si vás kuk o stretko čo ste vyhútali 😉

adka_praha
12. mar 2010

ahojte...

tatus ja tiez kukam reprizu... 😀 som tomu vcera akosi nevenovala pozornost... 😀 a uz som aj dokukala... 😀

no my sme spali ze do pol osmej... 😀 sice sa terinka zobudila nad ranom, napapala sa a spinkala dalej... 🙂

nas drobec ma hraciek dost...po nas, po sesterkach a tak...a ja som jej kupila daco trocha novsie...takze pouzivame hrkalky na rucicky nozicky, kusadlo po sesterkach taku kravu, prasiatko z tesca, najnovsie ovcu, co mala byt na ozdobu do policky (plysova), ta ma uz uzuzlane ruky chuderka a plysovu snuru s hrackami...no a samo ze hrazdicku...nejak to priebezne strieda...zvysok mam v krabici na skrini schovane...

sakura77
12. mar 2010

ahojte!
no,my sa dnes cyhstame na tie nausnicky,chuda,zas ju vytrapim,plus beriem aj kika nech ho pozrie,ma desny kasel a uz to chyta aj mna aj muza,tak uz len caka co Sofia...ja neviem,to aj pre takych krpcov malych je nieco na kasel?asi hej,nie?keby nahodou ju to chyti...
o pipaciych,pistiacich hrackach ani nehovorte,mne to ide neskutocne na nervy a nechcite vediet kolko toho doma mame,stale tu nieco vrndzi,spieva,vyhrava,no hruza a tych bateriek co treba na to ani nehovorim,pri kazdom nakupe musi byt aj minimalne jedno balenie bateriek,lebo vzdy v niecom dojdu...
mala ma teraz najvacsiu zabavu v lehatku,navesela som jej tam viac suchotavych hraciek,ktore dociahne,lebo tie co su tam original su este daleko pre nu,tak ich ochytava a buha a snazi sa dotiahnut do pusy 😅

ukulelembo
12. mar 2010

ahojte devenky 😀 😀 😀 tak ja nasavam caro, maly chrapka vedla mna 🙂 pracka uz pere, zehlicka sa na mna vyciera treba zehlit, a dlazky no hroza, tak dnes sa nudit nebudem 😝 😖 Ale drahy ma vyplatu tak si vynahradim tu fyzicku aj psychicku traumu z upratovania 😀 😀 😀 Babenky tie co chcete ist na to stretko tak prosim dopiste sa do tabulky nech mame aky taky zoznam, aby sme mali potom volne ubytko 😉

carmen86
12. mar 2010

Dobre ranko
ale som sa dnes super vyspala, Carmenka spi od pol 11 vecera, zobudila sa prvykrat az o pol 6 rano a teraz ešte stale buvinka.....no nechapem, ma dnes 4 mesiace a asi sa zacina znova menit a tusim k lepsiemu, klop klop.
No nasa ma len hraciu deku a par hrkaliek este od mojej 12roč. sestry a plus co dostala babiku a plysovu mysku, zatial staci....

janka1874
12. mar 2010

carmen tak gratulujeme k 4 mesiačikom

a hračkách mi ani nehovorte je tu taká kopa že už ani nemáme kde dávať 🙂 no čo už

sakura hedelix kvapky sú od 1 týždňa

to.beruska
12. mar 2010

ajojte!uku ja chodim ako slepa asi.ved som ta tam nevidela. 🙂 no veru raz za cas musim zabehnut.inak baby maly spinka strasne.neviete nieco poradit????inak stolicka je super a sme spokojny.co sa tyka my sme na poradni boli 8.2 a teraz ideme 22.vtedy sme mali 63cm a 5900 tak som zvedava kolko mame teraz.ale my priberame tak necele kilo.
no my papame kasicky a zeleninku len domacu a vyzivy.co sa tyka kupovanej stravy tak zo zeleniny nas maly nic nezje.ale uz papame aj piskotky a banan.
co sa tyka hraciek nas je tiez prve babätko z mojej strany aj tiez aj s muzovej.tiez mame vela toho ale okrem hrkaliek nic nerozbalujem.co sa tyka inych hraciek tak kreslo to zboznuje tam mu to vyhrava pekne melodie a pekne svieti ale to vybrovanie ani nepustam.a tiez sa mu pacia strasne plysove hracky.

adka_praha
12. mar 2010

noo tak nejak sme na tom aj my s mierami... 😀 a ako to mate berus vecer pred spinkanim?

ukulelembo
12. mar 2010

ja som sla tou druhou stranou co chodia doktori do ambulancie bola som hadam 50ta ale zistila som ze robi znama tak sme boli asi 10ty Ja som necakala na chodbicke s ostatnymi mi sme cakali za tymi sklenenymi dverami 😉 a ty si bola akurat s malym vnutri a ja som bola na tej chobicke co ma sestricka stolik s papiermi 😉 sak nemohlo ta napadnut ze ja tam budem navtierkovana 😀

didiana333
12. mar 2010

Ahojte kočeny...no malý dnes spal ako maminka...o polnoci papkal a potom o pol piatej,ale to si vobec nepamätáááááám...ani som sa nezobudila a drahý mu dal papkať.... 😨 😨 😨 som ráno kukala jak puk,že čo sa stalo,že som sa nezobudila...to sa mi prvý krát stalo.... 😅

no ja tu du hračiek až kopem niekedy...z obývačky máme herňu hotovu...hracia deka,hrazda...a tak...

všetko naj k 4mesiačikom,carmen.... 😀 😀 😀

na neur sme objednaní na stredu o 10.15...tak držte palčeky....

adka_praha
12. mar 2010

didi drzime... 🙂
my mame hracky porozkladane vzdy na gauci tak ked dam malu spat, iba to zhrabnem vsetko a nahadzem do autosedacky...zneuzivam ju miesto kresielka ci ako to volate... 😅 a hrazdicku mame v spalni... 🙂 takze este to celkom s tymi hrackami zvladame...co bude ked zacne mala chodit, to uz neviem... 😅 aj my budeme zakopavat... 🙄 😀

ukulelembo
12. mar 2010

Adka aj my mame autosedacku miesto kresielka tam mi aj pekne spi cez obed postielka sa nam nelubi Didiana ty stretko absolvujes ci nie?

didiana333
12. mar 2010

Asi nie...už budem robiť a neviem,ako bude s dovolenkou...ale kukenzi by som na vás prišla...taky vyletík si len urobíme s detiskami.... 😉 može byť???

ukulelembo
12. mar 2010

sak jasne ved ja to navrhujem tym babenkam co nemozu na cely vikend 🙂 budeme radi ked dojdes 😉

cipuska_
12. mar 2010

carmen aj my gratulujem k 4 mesiačikom, my stle papáme iba MM.
to.beruska inak piškotky by sa este nemali dávať kvoli lepku, ja viem že nám dávali aj svokra my už dávala kázen ,ale moja švagriná má bezlepkovú diietu aj kamarátka a nie je to bohvičo, pomaly nič nemože všade sa pchá muka.

sakura držím palčeky na naušničky aby ste to čo najlepšie zvládli my sme boli už v ť týždnoch a malá to zvládla uplne super za 2 minutky ani nevedela že jej ich dávali a vobec nebola mrzutá ani večer a za týžden už to bolo aj krásne zahojené. len treba stále pootáčať a liehom natierať. 🙂

adka_praha
12. mar 2010

tak tak, sa aspon zakopnite... 🙂
mne mala cez den v postielke nespava...teda aspon nie v jej...spava na mojej...ale sak to neva...pokial si nezmysli, ze v noci tam chce chrupkat tiez... 😕 😀

adka_praha
12. mar 2010

inka dobry od*eb bude, ked sa nam do toho nieco vy**rka a nebudeme moct... 😠 ma urve...a ani by som sa nedivila, lebo malokedy mi vyjde daco, na co sa tesim... 😖 😒

ukulelembo
12. mar 2010

neboj Adka vsio bude oukej 😉 vies jak sa hovoro .pocitaj s horsim, dufaj v lepsie 😉 Idem ja veru daco robit lebo je to tu jak po tsunami 😅 tak pa pa vecer

carmen86
12. mar 2010

ja dnes budem vegetit, vcera som pozmyvala cely byt, umyla kupelnu a predvcerom pozehlila obrovsku kopu pradla a dnes navarim akurat spagety na obed a stihla som dat este poprat a pojdem dnes s malou vonku sa prejst a uvidim ci neskocim za babami na trening.... 😉

adka_praha
12. mar 2010

carmen ked si tu tak sup sup si vybrat dake ubytko a dopis to tam... 😉

tatuska1
12. mar 2010

kočeny ja som skoro podpálila dom 🙄 🙄 🙄 🙄 ma j.......e 😠 dala som prevariť nové cumle a zabudla som na ne a ja že čo to tu tak smrďuje 🙄 🙄 🙄 no šikovná som tak to vyzerá keď robím sto vecí na raz 😠 😠 😠 😠 ja som proste šikula dnes mi to ide noooooooooo 😠 😠 😠

deina
12. mar 2010

Ahojte. 🙂 Boli sme trosku vonku, na poste Miskovi po rifle, bolo tam kopec ludi, tak len ten balik sme vzali, hoci sme mali zaplatit aj elektrinu, no co uz. Nabuduce. Ze preco nemozu v jednom okienku vsetko vybavovat? 😝

Cipuska, existuju aj nejake bezlepkove piskoty, mozno take dava Beruska. Pamatam sa, ze aj Miskovi som take davala, boli nejake ryzove, znacku si uz nepamatam, samozrejme, lepok takto skoro by sa nemal. Najskor od 6.mesiaca, ale to len kojene deti, nekojene este neskor. U nas v rodine mame tiez celiakiu, sice je to vzdialena rodina, ale chuda chalan, ma to tazke. Tak ked vidim, ake problemy z toho mozu byt, radsej s lepkom pockam, najma ked u nas v rodine su autoimunitne problemy. 😒 Ale ze kojenym detom sa odporuca dat lepok skor ako kedysi, kludne uz okolo 6.mesiaca, lebo vraj vtedy este prijimaju vela materskeho mlieka a to ich potom ochrani.

Matko mi este spinka v kociku... dnes bol zase raz hore v noci (jaaaj, kde su tie nase prespate noci? 😔 ☹ ), rano hore od siestej, no krasa... a teraz spi. A pritom vidim, ze ked vstane o siestej, velmi skoro je mrzuty, unaveny... co ten chalan nespi dlhsie?

adka_praha
12. mar 2010

tatus sikovna... 😕

deina aj na tej jednej stranke s tou talianskou vyzivou som videla nejake keksiky bezlepkove... 🙂 a rozmyslam, ze by som ich objednala... 😕