Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
deina,ze ukludnujem sa carom 😀 to by chcelo skor pol deci,nie??? 😅
To by som tu odkvacla. 😀 Ale pomoze aj dat si trosku cara, vylozit nohy a vydychnut si, uz hadam nebudem kricat. 😀 Idem ho kuknut ako spi, teraz uz spi dlho, neviem, ci ho mam ist zobudit... nech potom nevystraja vecer.
deini, mi hovor, vcera mi maly urobil taky cirkus v kociku, ze dovi, po polhodke vonku sa zobudil anie anie zaspat, po hodine spustil taky rev ze konec musela som ist domov, vybrala s kocika a on take usmevy spkojne, a potom bol unaveny a bol neprijemny az do vecerneho spania, lebo uz nevedel zapsat, zaspal o 11... 🙂 a v noci sa posledny tyzden furt budi, ja nerozumiem, nemalo to byt po troch mesiacoch stale lepsie? 🙂
haloooo, de ste vsetky?
no o tom kriku mi nieco vravte...posledne tri dni doma nemam nic ine... 😖 a do toho ma este hlava boli, tak mam pocit, ze ked mala este raz zacne ziapat, urve mi ju... 😝
ma opuchnute dasienka...ked dnes plakala a nedala sa utisit, tak som to tak nejak vyuzila a kukla do pusy...tak dole ma dasienka opuchnute...tak asi aj z toho besnie...len nech to uz skonci...ja som si zvykla na spanie celu noc a na to, ze mala spala pekne 3xdenne 1-3-1...a teraz mi to chyba... 😅 no terezka ma rozmaznala... 😀
a som myslela, ze ked teraz nakuknem, ze tu budu minimalne dve strany popisane a vy skoro nic... 😅
zuzu tu sooooom... 😅
ahojte, no, ked sa dotrepem, tak som tu sama, heeeezky...
ja uz adkovi nestiham, dam ho na jedno miesto a on na brusko, na chrbatik, na brusko... a uz je niekte uuuplne inde...
😀 to je zlate... 😅
my sme akurat dokupkali a slecna uz je v postielke...som zvedava aka nas caka noc... 😕
no, nas caka velmi zaujimava noc, dominik sa prave dogrcal... a kedze tu koluje taka jednodnova crevna chripka, tak cakam, ze bude grcat celu noc... a to mame na zajtra listky na tu sou to brna...
ahojte
doobeda mo drobec nedal oddychnut...ale v noci som sa vyspala vstal az o 4, cize o 2 hodky neskor..takze som spala 5,5 hodky...to uz davno nie..ako tehu som posledne mesiace mala nespavost.
Vnoci som len odsavala z mojho bolaveho prsnika..dalo sa vydrzat, sice rano o pol7 ked maly vstal som mala asi malo mlieka, lebo vydrzal len do pol9 /o hodku menej/..a aj vtedy sa tvaril, ze ma malo, tak som chytila vankuse, zatala nechty, ze ideme kojit z bolaveho...a ono uz nebolelo 😵 ..si asi v noci oddychlo a uz kojim v pohode z oboch prsnikov, bez bolesti..este citim, ale to je nic
a dnes som spachala novy kocik..sportiacik peg perego centro 😵 za 70eciek
strapco tak super... 🙂
nepytala si sa nahodou na tu teplotu u miminiek, co?
chcela som..aj som volala..ale ked mi kamoska povedala ze ma obrnu tvaroveho nervu, tak som sa jej v soku zabudla spytat..brnknem jej zajtra
co je to ta obrna tvaroveho nervu?
zuzu..zas sa mi zapalil prst na nohe 😠 ...so si 3 tyzdne nestrihala, aby sa mi nezapalili..uz mam drapky jak kocur...a doobeda si hovorim, ze vecer uz ostriham..a uz je zapaleny..mna slak trafi...uz je to 10x od porodu 😠
ty si ako na tom?..snad lepsie 😉
sa mi dari so zdravim ☹
Teda Tilly, ty nas akcne dieta. 😅 Chuda Dominik, snad ho to rychlo prejde.
Ja mam doma nadalej lenivca, ale uz sa snazi, na bok sa obrati a dalej sa snazi, snazi, krici pritom odusu, ale este sa mu to dalej nepodarilo. 😅
Strapco, gratulujem ku kociku. 🙂 Chuda kamoska, to je vazne?
proste ti ochabnu svaly na tvari, lebo nerv im nehovori, aby sa hybali..potom tvar vyzra kriva..ako ma Stallone alebo po porazkach...nevie spulit, usmiat sa, cerit zuby tak aby bola tvar sumerna..bude minimalne mesiac PN a este ju caka rehabka ☹
ja som raz mala taky slabsiiu formu..len som mala strpnutu celu tvar..po 3 tyzdnoch uz len spicku nosa..som si asi mesiac este suchala nos, co som mala pocit, ze mam na nom nieco nalepene 😖
chuda... 😒
sakura..ja som si prepichovala usi sama, ked som bola vacsia...vyvarila som ihlu...to ako dezinfekcia 😅 ..a prepichla som si..raz ma nasla mama v kupelke s ihlou v uchu, krv mi kvapkala na rameno, nevedela som si tam prevliect nausnicku a zatvorit ju..mama skoro odpadla 😅 ..otec ma potom zobral za jednou detskou sestrickou...ma chytila do narucia..mala dost velke poprsie /cela bola velka/..a ako sa mi snazila zapnut tymi tucnymi prstekmi tu malu nausnicku, ja som jej zapadla nosom do vystrihu 😅 ..otec len vravel /ja mam malu stratu pamati na to/, ze zrazu som ju zacala len buchnatovat a potom som jej odkvecla na hrudniku..pridusila som sa 😅
strapco take ze pud sebazachovy nepoznas?... 😅
babyyyy kde steeee? 😕
tutututu
maly prave zaspava na tatikovi, lebo uz dvakrat veceral a vzdy to zakonci ziarivym usmevom ze energia dobita, mozme sa ist hrat ☹
no ja takuto situaciu riesim potom tak, ze jej davam cajik v postielke, popritom jej podstrcim ku licku plienku a ked uz zadriemkava, rychlo vymenim flasku za cumel a potichu utekam kade lahsie... 😀 no sranda obcas... 😅
tak..maly okupkany a uz spinka 😵 ..zaspal za 10 min..z toho 7 okukaval moje ruky
inak davno som nemala take hladke rucicky...ja sa neznasam kremovat..ale drobca musim, kvoli suchej kozi...no a tym padom kremujem aj seba 😅
adka ked my kedze iba MM papame tak cajik nepijeme, preto dvakrat veceral, to druhe bolo take akoze zaspinkavacie pricucnutie 😉
strapco tak vidis ake ma to nase materstvo vsestranne vyhody? 😀
ty hladke a ja jeden velky exem...aj ked podla toho ako sa to sprava aco som citala, je to skor alergicka reakcia na nieco, ale nemozem sa dopatrat ze na co... 😖 takze ani malu nemozem kupat, lebo, co je "vtipne", stipe ma to z DETSKEHO olejika...takze kupe manzel... ☹ a robi sa mi herpes...nastastie nie na ustach takze pusinkovanie mozem provozovat... 😕
jaj tak to jo... 😅 taka varianta ma nenapadla... 😅
adka..nemenila si nejaky umyvaci prostriedok?
ale podla mna si si ten exem privodila sama naschcval..aby manzel kupal malu sam 😀
teraz mu povedz, ze ta to stipe aj pri umyvani riadu 😅
adka ty si sa nejako rozsupla, vsetko naraz? a nemozes malu kupkat bez olejicka vo vode? a nechces s tym exemom zbehnut koznej?
a co ste dnes papali na obed? kasicku ci zemiak? a ako sa darilo?
no vies co je uz total drbnute na hlavu??? ono ma to pri umyvani riadu nestipe vobec (nemenila som prostriedok) ...zle mi robia tie terezkine kremiky a olejiky... 🙄 ale aj tak uz riad neumyvam...mam zakazane od mm kym sa mi to nezahoji...co je dost blbe, lebo kym on pride z roboty tak sa mi tu nechutna hora riadu uzbiera... 😖
a rozmyslam ale nic som nemenila, co by sa mi dostavalo do kontaktu s rukami... 😨

Tak ja mam tusim pannu, ale co ten dnes poobede robil... urobila som si caro a tu sa ukludnujem, lebo mi hlava ide prasknut, ked sa zobudi, pojdem sa vyzurit s vysavacom. 😠 Vrieskal ako o dusu a to si uz polhodinu predtym suchal ocka i nos (ale nemohla som ho hned dat spat, lebo niekto musi Miska nakrmit...), neupokojil sa ani pri mne, ani na vode (zvykne si cuckat pred spanim flasu s vodou, chvilku, potom pusti a zaspi), tak som mu zarobila trosku mlieka, az to pomohlo. Boze, ale ten rev... on je hrozny, ked krici. Dnes som ho davala doobeda do kocika a tiez strasne krical, normalne az tak, ze som myslela, ze susedka vyjde na chodbu, ze co tam robime. 😀