Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
ukulele, ze to spominas...prave mi volal mm ze prijali nasu cenovu ponuku (dali sme im uz tretiu na ten isty dom, a nechceli ist svine s cenou dole tak sme mysleli ze z toho nic nebude) a kurnik, mame doooom! ja to nejako neviem predychat... pred mesiacom sme sa rozhodli, ze pome kupit dom a uz aj mame dom... kokso... trosku sa mi trasu ruky ale neva.
jaj aj mi furt dumame ze ak mat na to a nekradnut 😀 alebo aspon stvorizbak ale uz aj decka su namotane ze by chceli domcek a zahradu na hranie Ale hypoteka na posrany dvojizbak do 2018 -bléééé ozaj vychadzaju ludom v ustrety a to mame uver od 2003 na 800 000sk 😠 Vam zavidim Zuzu ale v dobrom a prajem vam to 😉
a kolko vas vysiel dom teda ak sa mozem spitat a aky velky je?
ze spytat s makkym ,,i" no zbohom 😵
a aj by si teda dosla nas kuknut na to stretko ak by sa ti dalo? Boli by sme velmi radi 😵
dom je pomerne novy (20 rocny, to sa da...) ma 2 velike spalne, novu krasnu kuchynu, veliku kupelnu, obyvacku, a este ma take prizemie-tu sa to pouziva na family room- tam je akoze dalsia obyvacka + 2 izby, kupelna a kuchyna. Ma to garaz a zahradu a zasklenenu terasu. No co viac si mozme priat?
Akurat okna budeme musiet vymenit, mozno o rok, a vymalovat lebo tam slahli do detskej taku hnusnu tmavo modru. Inac uplne nadherny! Este im tam posleme inspekciu, jasne ze ak nieco neni v poriadku tak dohoda pada, ale to uz asi bude ok.
ak to vyjde, dojdem vas kuk na stretko, jasne ! ak nie prespat, tak aspon kuknut 😉
no, a teraz zacinaju stresy, lebo koncom aprila sa stahujeme a zaciatkom maja ideme na 3 mesiace prec... sme si to teda navarili, co?
no pekny domcurik Jaj mi o tom stahovani ani nehovor mi ked sme v 2008 prerabali komplet by tak sme sa na mesiac vystahovali do podnajmu a j so vsetkym nabytkom a potom to zas naspat trepali do nasho bytu A na co sa este pokaslalo dostala som crevu chripku- ze vy****a z bodoby, krce zaludocne a teplota, a este som chodila na 3 zmeny- tahala nocne a mm si nemohol dovolit ani den dovci lebo by nemal diety takze hruuuuuza 😀 ☹
jdem uz do hajan Vsetci okolo uz spia Tak nech rano nehladim na svet jak bacil do lekarne 😉 dobru noc
joooj, ukulele, to musle byt hrozne... ale ked to clovek zvladne tak potom uz je dobre, ze?
tak bru noc...
koceny, drobec prave uspesne zliezol z hracej deky. komplet. nahodila som foto na FB 🙂
Krásne sobtné ránko prajem, tak my sme prvý krát prespali celú noc od 19:30 do 5:00 🙂
akurát som s ao štvrtej zobudila a moje prsia mali velkosť 7 😅 som trištrvte hodiny odsávala a hned som aj zamrazilo (250ml)no a samozrerjme že hned ako som doodsávala že idem buvaťtak sa malá zobudila že tede už som hladná mama.ale šak napapala sa lebo ja som neodsala uplne kedže presne toto som čakala.
teraz už tu na mna tak váčne pozerá už pojde spať za chvilku.
dnesidem kupovať plavky lebo ideme pondelok už plávať. držte mi ppalčeky aby som niečo na tie moje hory našla som zvedavá či budu mať takú kombináciu že 70 F. 😅
no idem uspať malú a hor sa upratovať včera nám konečne dorobili tu druhú kupelnu takje tu ako keby bomba vybuchla.
no kupelna vydrhnutá idem dalej ete spálna chodba a záchod
tuším sa tu rozprávam sama zo sebou
ahojte kočeny!!!!!!!idem vás len pozdraviť lebo práca volá a herečka hajká tak idem rychlo čo to porobkať,prajem vám peknú sobotu potom kuk na vás čo ste popísali 😉
cipuška len makaj!!!!!!!!! 😀 😀 😀
tatuš 😀 teba čaká tušim to isté.
caute...
no nase dietko je v podstate hore uz od pol piatej...s malymi mikrospankami...ma ide slak trafit...lietam medzi wc a terezkou...a mm ze poooodme este spat... 🙄 by som ho prerazila napoli najradsej...niezeby povedal, milacik, spi, my sa ideme hrat do kuchyne...nieeee...a mala nervna jak bota...a dasienka jej odpuchli...? to co? 😕
dnes poobede ju strcime kmotruske a ideme na nakupy... 😀 sa tesim ako male decko... 😅
adka aj naša bola hore od šiestej a zaspala niečo po ôsmej a teraz si tak sladko odfukuje v postielke!!!!!!
cipuška ne ne ne ja som si včera poumývala podlahy,poutierala prah,aj pavučinu poometala normálne ma heglo jaka pavučinka sa nám nahromadila na lustry šak ja mám 158 cm ta kto tam hore kuka no nie? 😀 😀 😀 😀 hamba mi 😒
a dnes som dala prať už druhú várku a vyčistila konvicu ešte by som mala poupratovať mm skriňu ale tak som sa rozčertila že môžem to osr......ť keď si to nevie vážiť že ma všetko pekne poskladané a keď nie zo srandy mu ukladám že trička s kr.ruk. na jednu kôpku s dlhým na druhú tak nech sa hrabe a raz nech mi povie že kde má to a to 😠 😠 😠 😠 😠 zabijem taký čas 😠 😠
adka ideš nakupovať????ja som včera malej kúpila len dvoje tepláčiky z Tesca a aj tričula k tomu na doma ale objednala som jej z netu bundičku Next a počkám kým sa počko umudry a tak slečne niečo pokúpim.
že lustry na lustre 😀 😀 😀
ahojte baby vy ste dneska ake šikovneeee, nie ako ja , dneska som potiahla do deviatej a teraz nebudem nič stihat. slečna si zase včera zmyslela že skor ako o 23 nezaspinka takže sme mali s mm o zabavu postarane a to bola hore skro 4 hodiny v kuse a vobec sa jej nechcelo hajat..... inak včera ma skoro porazilo sa mi pokazil strerilizator na flašky a ja ho použivam každy den tak mm mi musel ist kupit novy, lebo ten pokazeny dali na reklamaciu som zvedava kedy to vybavia, ale to by nebolo nič ale ten novy sterilizator tak divne smrdí ked sa zapne sama umela hmota neviem či preto že je novy ale je to hnus aj flašky potom od toho smrdia, a to som ho 2 krat len tak bez flašiek dala sterilizovat a aj tak to smrdí ma asi porazi..... no a od vtedy čo som začala malej davat ten infants dophilus ma taku divnu kaku včera až taku do zelena, tak skusim par dní vynechat a uvidim čo to spravi, teraz papame aj mm aj nutrilon ale že by to bola nejaka slava to nemožem povedat ale drahy je jak svina, som rozmyšlala aj nad zmenou mlieka ale zas ake ked ich je tolko na trhu, že by sme skusili sunar davate ho niektora.....Adka inak o ekzeme mi nehovor,aj mne sa po porode spravil teda neviem či je to ekzem alebo čo ale mam to na zapastiach take červene flaky s niekedy to štipe, už mi to aj dva krat zmizlo a zase sa to vratilo, už mam aj papier ku kožnej len sa tam neviem dokopat, idem niečo robit lebo zas nebudem nič stihat potom sem nakuknem ked tu niekto bude paaaa
tatus viac menej ideme do metra na potraviny a take somariny ale mozno skocime do maxu kuknut malej aj nieco pekne na jar... 🙂 mozno na leto ak uz aj take bude...
ja som mavala exem, ked som robievala v pizzerke, koli tomu, ze som sa v muke hrabala, potom ruky pod vodu a tak stale dookola az som z toho exem lapila...som s tym dokazala aj dva tyzdne marodit kym mi to zliezlo...ale teraz to mam uplne na inych miestach na ruke ako som to mavala a je to trocha ine...teraz podla opisu je to skor alergicka reakcia na bohvieco... 😕
Ahojte. My sme hore od piatej. 😒 Trosku si potom este zdriemol, ale nic moc to uz nebolo, teraz spi, horko tazko sa mu podarilo zaspat. No ale kazdu chvilku pride Misulo (siel von s babkou), tak ho asi zobudi. Ja chcem spaaaat! ☹
Rozhodla som sa, ze mu cez tyzden dam mrkvu, mozno mu naozaj uz chyba zelenina a preto sa tolko budi a nespi. Neviem veru...
teda mas to tiez vesele...my ideme dnes skusat zemiak...
ja chcem zajtra skusit kašičku tak to bude sranda... inak baby ako často sterilizujete flašky, odsavačky a tak
ahoj baburky, my sme dnes spinkali do siedmej klasicky s dvoma papaniami, takze pre nas pohodka 😉 ocko nas ide dnes zobrat na obed a na nakupy tak sa straaasne tesime 😉
cipuska aj my ideme plavat - od stvrtka, tiez som bola nahanat plavky, aj som kupila dokonca s 50% zlavou, kedze je zima xixi, teda plavky su krasne, ale ked som sa do nich natiahla - no hurka suvix, ale zobrala som ich, lebo to nie je plavkami 😠 uz nech je jar a trosku sa rozhybem lebo teda katastrofalnu pneu mam okolo pasa - ale to asi aby som sa neutopila 😀 😀 😀
adka vcera som sa Vam tak zdejchla, lebo som si isla na chvilku lazkat k malinkemu a pohladkat ho,lebo tak nepokojne spinkal a nejako som sa uz nezdvihla 😅 😔
ale aj teraz by som spinkala 😔
adka a to ideš vyskušat len sam zemiak ževraj to nieje bohvie čo, že to detom nechuti, neskusiš to dat s mrkvičkou, tu ste už papali nie, ale možno Terezke bude chutit....inak aj nam už asi pojdu zubadla stale si šucha dasienka s prstekmi, hryzatok ma kopu ale tie moc nechce Deina možno to bude fakt tym že už potrebuje aj zeleninku, teraz ti vypije aj viacej mlieka či nie, ešte stale davaš len tvoje, my sme na tom teraz tak už asi mesiac že 4 krat moje a 2 krat nutrač ale nejako sa mi ten nurtilon nepozdava taku divnu stolicu ma z neho aj by som skusila nejake ine mlieko ale zase ake ked ich je tolko rozmyšlam nad sunarom, hami alebo hipp, možno ani beba by nebola zla, ale že z toho deti kakaju tak na zeleno tak ja už neviem čo skusit, opytam sa dokyny asi
caterine vcera sme sa vecer akurat o tom bavili a strapco vravela, ze radsej najprv par dni tu ktoru zeleninu samotnu, lebo ze aj kombinacie mozu urobit problem, tak aby som vedela ci je to o zelenine alebo kombinacii...sak uvidim ci bude papat...s tekvicou ma vcera zrusila jak ziadost na byt... 😅
adi sak v poho... 🙂 neviem ako u vas ale u nas pada ten biely bordel, takze tiez by som lahla a spala... 😕
adi vidiš tak to som nevedela že aj kombinaciu možu narobit problemy, zase som mudrejšia 😉 , u nas zatial nič nepada a dúfam že ani nič nebude ale je totalne zamračene a už ma aj hlava začina boliet tak bude veselo dneska, ale mala sa zobudila s dobrou naladou tak hadam jej vydrži až do večera 😀
kombinacia to mala byt sorry

ja som este tu ale len na chvilku No so Zuzu domcek uz mate vybrany?